Pelicans kaudella 2019–2020

  • 556 915
  • 2 489

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos Ylönen lähtee Kerhoon, niin toivottavasti ovat sentään vain vuokranneet?

Mutta muutenhan tämä menee juuri niin, kuin tässä tilanteessa täytyykin.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jep kaksi lähtijää julkaistaan vasta huomenna. jmsl
Eli Mankinen ja Lahtinen. Hienoa. Kyllähän nämä kaikki lähtijät, oikeastaan kolme kärkijoukkueeseen Kärppiin, kertovat kuinka hemmetin tasokkaan joukkueen Lelu meille oli taas kasannut. Ihan mitaliainesta oltiin.
 

Lahtitar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, HC Giants
Eli toinen lähtijä olisi Lahtinen, Mankinen tai Ylönen. Siis jos Tyrsky on se toinen lähtijä. Jännitystä peliin, ketkä lähtee, ketkä jää.
 

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Sen verran lähtöpuolella pelaajia, että sisäänkin on pakko saada jotain. Mestis/ajunnu/muu ylijäämäpelaaja erkkapalkalla totta kai, mutta rosteria ei voida kupata kokonaan junnuista tai Peliitoista. Ajunnutkin täyttäneet tähänkin mennessä jo B:stä jonkun verran. Yhtälö ei vaan toimi.
 

Bacon

Jäsen
En kovin äkkiä muista että liigan sisällä on maksettu näistä. Voi olla että on mutta en vaan muista lähivuosilta, esimerkkejä?
SaiPa sai Tepsiltä ihan kelvollisen summan Savilahti-Naganderista ja Hamiltonista. Savilahti oli ihan paska ja Hamilton hajosi heti alkuunsa, että sikäli hyvin meni Turussa nuo ostokset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös