Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Pelaavatko NHL-pelaajat Pyeochangin olympiaturnauksessa 2018?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana red.machine, 21.06.2015 klo 17.18.

?

Nähdäänkö NHL-pelaajat Pyeochangin olympiakiekkoturnauksessa 2018?

Poll closed 21.06.2017.
 1. Kyllä

  75,9%
 2. Ei

  24,1%
 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  NHL-pelaajien osallistuminen seuraaviin talviolympialaisiin on epävarmempaa kuin koskaan. NHL:n mielestä jääkiekon markkinoinnille Pohjois-Amerikassa ei tee hyvää se, että kisat pelataan vähän eksoottisimmissa maissa. Lisäksi NHL ei itse hyödy turnauksesta millään tavalla. Kassakoneiden kilinä pysähtyy noin kolmeksi viikoksi, ja seuranomistajien huolenaiheina ovat pelaajien loukkaantumiset turnauksessa.

  Itse uskon, että pitkien neuvotteluiden jälkeen selviää, että NHL-pelaajat osallistuvat seuraaviin olympiakisoihin. Kyse on kuitenkin jälleen vain seuraavista olympiakisoista, ja samanlainen rumba on jälleen edessä vuoden 2022 olympialaisia edeltävänä aikana.
   
 2. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eivät pelaa EKoreassa, mutta 22 Kinkkilässä pelaavat.

  Nain luulen ma. Jos WC-kokeilu tuottaa halutulla tavalla ja turnaus järjestetään säännöllisesti, niin voipite olla, että jäävät pois molemmilla kerroilla.
   
 3. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Eiköhän pelaajat saavat tahtonsa läpi.
   
 4. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Vastaus vaihtoehtona voisi olla myös " en tiedä"
   
 5. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Toivonko, kyllä. Uskonko, kyllä.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Maailma toimii juuri tällä tavalla ja lakimiehet vain nauravat eivätkä enää edes tarkasta pankkitiliään.

  Ei nyt niin vain tule tapahtumaan, että kiekko putoaisi jäähän ja kyseessä olisikin jotkut turhat B-kisat. Se ahdistaa ja masentaa, että nimenomaan samanlainen rumba on edessä 2022 ja 2026 ja 2030 ja tähän loput maailmassa olevat numerot.
   
 7. Ralph Jäsen

  Ei, jos minulta kysytään.
   
 8. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Uskon NHL-pelaajien pelaavan Etelä-Korean kisoissa. Asiasta tullaan vääntämään pitkään, mutta lopulta pelaajat saavat tahtonsa läpi. 2022 voikin olla eri tilanne, jos World Cup on ottanut tuulta alleen.
   
 9. apulais-GM Jäsen

  Kyllä pelaavat.

  Ei NHL voi jättää käyttämättä tätä tilaisuutta saada näkyvyyttä Aasian markkinoilla. Siinä on kuitenkin sitten kulunut 20 vuotta Naganon kisoista, ja siinä ajassa on alkanut raha liikkua Kiinassa ja varmaan muutenkin siellä päin. Ei kisojen ainoa iso joukkuelajien ammattilaissarja voi jäädä pois sieltä.
  Ja jos vielä Kiina tosiaan saa 2022 kisat, niin nämä kaksi turnausta varmasti tuovat hyötyä NHL:lle.

  Ja eikös se ole pelaajienkin toive päästä kisoihin.
   
 10. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Viime olympialaisten jälkeen Kale arvioi, että NHL-pelaajat nähdään 70% todennäköisyydellä myös seuraavissa olympiakisoissa. Nyt joku aika sitten Fasel sanoi, että NHL-pelaajat nähdään Pyeonchangissa 40% todennäköisyydellä. Hyvältä ei näytä tällä hetkellä, mutta uskon että yhteisymmärrykseen lopulta päästään, ja taalaliigan tähdet pelaavat Etelä-Korean olympiakisoissa.
   
 11. Rocco Jäsen

  Kisat on Amerikan aikaan nähden tosi pahasti aamuyöstä, ei televisioyhtiöt ovat varmasti asian kanssa kaikkea muuta kuin mielissään. Näkyvyyttä ei tule entisten kisojen tapaan, vaikka ollaankin Naganon kanssa samoissa ajoissa. Nagano oli ensimmäiset NHL-Olympialaiset, ja siksi todella suosittu ja seurattu tapahtuma.

  NHL:n puolella ei ole kuitenkaan tapahtunut samanlaista lajibuumia, mitä NBA sai päästäessään tähtensä Olympialaisiin, mutta poisjäänti kisoista olisi todella iso arvonlasku Olympialaisten jääkiekolle. Sitten ne olisivat vain EHT-tason turnaus, parilla lisämaalla höystettynä.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  On muuten mielenkiintoista nähdä millaisen joukkueen ja millä ajatuksella USA sekä Kanada joukkueen Olympialaisiin kokoavat jos/kun NHL jää pois turnauksesta.

  Haalitaanko eurokaukaloista parhaat nimet viikkoa ennen kisoja ja toivotaan, että homma natsaa vai luodaanko jokin erityinen ohjelma, jossa on edeltävän kesän leiritykset jne. ja johon kutsutaan sanotaan vaikkapa 50 pelaajaa eurosarjoista. Vai kenties maan parhaat juniorit tuodaan yhteen ensin vuodenvaihteen U20-kisoihin ja pari kuukautta myöhemmin Olympialaisiin vai jotain muuta. USA:n puolelta tuodaan yliopistopojista kasattu joukkue?

  Kuten sanoin, niin mielenkiintoista nähdä.
   
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Päätöksen NHL-pelaajien kisoihin osallistumisesta pitäisi tulla tässä kuussa, eli noin viikon sisään saamme tietää, että pääsevätkö änäritähdet Etelä-Koreaan. Toivotaan parasta.
   
 14. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Eiköhän Crosbyt ja kumppanit nähdä olympialaisissa. Ainakin toivon niin..
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Mikä tässä on viimeinen huhu ja/tai tilanne? Päädyin erinäisten mutkien kautta vilkaisemaan Torino 2006 finaaliketjua ja tuli mieleen, että en ole kuullut asiasta nyt mitään.
   
 16. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Pakkohan niiden on pelata. Ei Olympialaisia vaan yksinkertaisesti voi vetää millään EHT - äijillä. Arvokkuus tapahtumaa kohtaan kärsii ja pahasti, jos siellä ei maailman parhaat ole paikalla.

  Jos muistan oikein niin päätös Sotshiin lähdössä taisi tulla vasta 2013 Heinäkuussa. Eli vielähän tässä on aikaa.
   
 17. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  Ei tässä toiveet auta. Raha ratkaisee. Laineenkin vakuutusmaksuille etsitään varmaan kuumeisesti maksajaa.
   
 18. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Se ei vaan ole NHL:n asia pitää huolta olympiakiekon tasosta ja KOK:n kassavirran suuruudesta, eli heidän puolestaan voidaan pelata juusohietasilla ja staffankronwalleilla. Bisnestähän tämä on viimeisen päälle.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Alkuvuodesta ilmoitettiin, että asia selviää tammikuun aikana. Ilmeisesti kyseessä oli vähän saman osaston lausunto kuin Valavuoren "selviää marraskuussa".
   
 20. Saske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks
  Se on muuten näin, että jos NHL-pelaajat eivät tule, on kyseessä jopa MM-kisoja huonompitasoinen turnaus. Sinnehän kuitenkin saadaan edes joitain änäripelaajia.
   
 21. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Varmasti pelaavat. Ainahan näissä sopimuksissa pelataan puolin ja toisin shakkia parhaan mahdollisen sopimuksen aikaansaamiseksi. Pelaajat haluavat pelata, olympiakomitea haluaa änäritähdet ja luulen, että lopulta aika monien muidenkin intresseissä on nuo Aasian markkinat.

  Välillä jopa kyllästyttää tämä ainainen vatkaaminen vuositolkulla, kun lopputulos on alusta asti selvä.
   
 22. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä, että Pyeonchangissa ei olympiakiekkoa NHL-pelaajilla varustettuna nähdä. Onneksi kisoihin on vielä aikaa, joten ehkä koko keissin eri osapuolet saadaan vielä kerran neuvottelupöydän ääreen.
   
 23. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Kyllä ne pelaa edelleen.
   
 24. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Toivottavasti ei. KOK on FIFAsta seuraava.

  muaddib
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Kyllä siellä nyt taitaa ainakin muutama pelata, kuten moni venäläinen on kertonut.