Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Jokerit
Keitäs joukkueessa paluukaudella Mestikseen sitten voisi pelata? Tässä keskityn aiemminkin FPS-edustuksessa nähtyihin kandidaatteihin.

Maalivahdit

Petrus Lintonen, kaikkien aikojen kokenein Suomi-sarjavahti vihdoinkin Mestikseen kasvattiseurassaan, vaikka viime kausi ei tasaisuudeltaan ollutkaan aivan sitä edellisen tähdistökenttätasoa.
Topi Salokannas. Ainakin kolmosvahdiksi. Pelimäärät (6-9-12) ja prosentit (90,45-90,75-90,80) parantuneet hivuttaen kolmen kauden ajan.


Puolustajat

Anssi Rantanen. Veteraani pitkältä kierrokselta kotiin liidaamaan.
Samuli Rahikainen Napapiiriltä kotiin.
Eetu Vento. Edellisen tapaan toisen polven fopsilainen. Saakohan TuTolta jatkotarjousta?
Joona Tala. Molemmilla täysillä FPS-kausillaan lähes 40 pistettä.
Samuli Virtanen. Viime kauden kapteeni vaikkapa kolmospariin.

Joona Vainio. Vuosi sitten hyökkääjästä pakiksi. Rahikaisessa onnistunut esimerkki vastaavasta vaihdosta.
Eetu Salmela. Ei millään kahteen kärkipariin, mutta vaihtoehdoksi kolmanteen?
Timi Lehti. TuTossa tuskin kunnon mahdollisuutta, entäpä nousijajoukkueessa?
Toomas Veijola. Kesällä 28-vuotta täyttävällä konkarilla takanaan tehokkain kausistaan Ranskan kolmostasolla ja sitä ennen tehokkain FPS-kausi.
Joel Lehtonen. Terveenä ollessaan olisi jo pelannut Mestistä, mutta voiko jalka tulla täyteen kuntoon?

Hyökkääjät

Miku Ronkainen. Tehokas ja vastustajalle arvaamaton väriläiskä, jonka isä ja setäkin fopsilaisia. Myös pikkuveli Miska mukaan?
Jyri Waajakoski. Kaukalon läänintaiteilija aina Suomi-sarjassa yli pinna per peli
Aleksi Karlsson. JW:n tutkapari joka ei murtautunut TuTon rosteriin.
Kristian Tikka. Vihdoin vakipaikka Mestiksessä?
Juhani Tamminen olisi melkoinen vonkale, mutta ei ehkä realistinen saapuja.

Tommi Takaveräjä. Varmasti käyttöä K-Espoollekin.
Eetu Moberg. Taistelija ilman muuta kotiin ja kapteenistoon.
Totte Moberg. Jakoi viime kaudella FPS:n syöttöpörssin voiton.
Veeti Vuorio. Varmasti ainakin TuToa isompi rooli löytyisi.
Jukka-Pekka Kurtelius. Täyttää kesällä 36 v. Voisi vielä jatkaa kauden syvyyspelaajana.

Peteris Pujats. Ehkä tryoutilta jälkiketjuihin, vaikka keskittyminen peliin ailahtelee.
Leevi Kannisto. Toisen polven fopsilaisella Mestis ollut selkeä tavoite.
Otto Rantanen. Fiksu pelaaja muttei mikään raketti. Voisiko rahkeet riittää kolmossentteriksi?
Niklas Saha. Ehkä riittäisi nopeana ja työteliäänä nelosen laiturina.
Joni Vuorela. Maalit harvassa, vahvuudet muualla, nelossentterityyppiä.

Vili-Jesper Koivula. Viime kaudella kolmessa Mestis-seurassa. Jatkoa yhden ottelun FPS-uralleen.
Juuso Hämäläinen. Hämmentäjä oli viime kaudella K-Espoon kapteeni, mutta voiko yhä saada siellä hyvin vastuuta?
Ville Nieminen. Kunnon läpimurto Mestikseen voi jäädä tekemättä, vaiko sittenkin?
Joonas Larinmaa. Pistelinko, joka siis myös on vielä vapailla markkinoilla.


Muualle jo sopimukset olemassa: Mikko Saikkonen (p), Kasper Elo, Jesper Ahlgren
 
Viimeksi muokattu:

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Mielestäni myös puolustaja Pasi Palmumäki omaa potentiaalia. Pelannut kuitenkin 3 täyttä kautta nuorten liigaa HPK:n riveissä.
Kerhon listalta löytyy myös Kasperi Heinänen joka ei ole ainakaan vielä ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa HPK:n liigaringissä. On Palloseuran kasvatti.
 
Suosikkijoukkue
FPS
Boogeymanilla on kyllä hyvä silmä. Tai ainakin itse olen listasta melkein täysin samaa mieltä. Topi Salokankaan näen kyllä arvokkaammaksi. Viime kaudella meni ainakin aika hyvin, vaikka peliaikaa ei kovin paljoa esityksiin nähden tullutkaan. Molemmat Mobergit toivoisin näkeväni joukkueessa ja Saikkonenkin olisi ollut tervetullut...
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Boogeymanin listasta Timi Lehti teki jatkosopimuksen TuToon. Pelasi viime kaudella Palloseurassa toisella "pohjoisen kiertueella" lainamiehenä. Arenberginmetsälle tiedoksi että Topi on Salokannas (Boogeymanilla oikein) eli taipuu ilmeisesti Salokannaksen. Tämä sama virhe on lähes kaikissa muiden kuin Forssan omissa raporteissa, on harvinainen sukunimi. Tämä siis ihan hyvällä, ei kielipoliisina :)
 
Viimeksi muokattu:

Zigismund

Jäsen
Ensimmäiset sopimukset julki. Hyökkääjä Miku Ronkainen jatkaa Palloseurassa ja pikkuveli Miska Ronkainen HPK:n A:sta mukaan. Hyvä avaus! Molemmilla näen potentiaalia tehdä hyvää tulosta Mestis-tasolla. Nyt täytyy Mikun saada pidettyä focus pelissä eikä turhautua yhtä herkästi, kuin viime kausina. Miska toimi viime kaudella HPK:n A:n kapteenina ja pääsi pelaamaan myös yhden liigaottelun, joten siellä ei pitäisi pääkopan kanssa olla ongelmia.

Viimeksi Ronkaisen veljekset nähtiin Mestiksessä kaudella 04-05, kun Mikun ja Miskan isä-Marko ja setä-Toni hyökkäsivät FPS:n riveissä.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,FPS,NHL
Laittakaas mielipiteitä kokoonpano hahmotelmasta, onko Lintonen ykköskassari?? Mihin palloseuran kassa riittää joukkueen rakentamisessa.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins
FPS voisi tähän vielä ennen juhannusta pudottaa muutaman uuden pelaajasopimuksen. Toiveissa olisi niin uutta kalustoa kuin viime kauden jengistäkin pelaajia yrittämään sarjaporrasta ylempänä.

Petu on hyvä mokke ja ainakin omissa papereissa ykkösveskari. Toki uudet sopimukset voivat muuttaa tilannetta.
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
FPS voisi tähän vielä ennen juhannusta pudottaa muutaman uuden pelaajasopimuksen. Toiveissa olisi niin uutta kalustoa kuin viime kauden jengistäkin pelaajia yrittämään sarjaporrasta ylempänä.

Petu on hyvä mokke ja ainakin omissa papereissa ykkösveskari. Toki uudet sopimukset voivat muuttaa tilannetta.
Kyllä sieltä huhun mukaan tässä aivan lähiaikoina putkahtaa ainakin yhden viime kauden pelaajan jatkosoppari sekä yhden oman pojan paluu seuraan.
 

Zigismund

Jäsen
Saatiin sitä vielä uusia sopimuksia ennen juhannusta. Viime kauden joukkueesta Peteris Pujats jatkaa. Pujats ei omissa listoissa ollut viime kauden hyökkääjistä siellä ihan kärkipäässä, jotka kelpuuttaisin Mestikseen. Joka tapauksessa olen tyytyväinen, että viime kauden pelaajille annetaan mahdollisuus Mestiksessä.

Hyökkäykseen liittyy kaksikko TUTOsta, Karri Forsblom ja Erkki Laiho. Puolustukseen Peliitoissa viime kauden viettänyt Paavo Tyni, HIFK:n junnuista Joonas Sillanpää, sekä try-outin kautta paikkaa hakeva Niklas Vihriälä LeKin junnuista.

Tyni on osoittanut pärjäävänsä Mestiksessä, muut hieman kysymysmerkkejä. Forsblom vaikuttaa varsin potentiaaliselta kaverilta.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyökkäykseen liittyy kaksikko TUTOsta, Karri Forsblom ja Erkki Laiho
Hyvät pelaajat nappasitte. Forsblom ja Laiho ovat varsin kehityskelpoisia pelureita. Forsblom pelasi jo viime kaudella TuTon edustuksessa mallikkaasti. Isommalla peliajalla ja pienellä kehittymisellä +30 pistettä ei ole mikään mahdottomuus ensi kaudella. Laiho on varsin näppärä laitahyökkääjä, jolla eväitä nuosta merkittävään rooliin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taisin joskus tituleerata Forsblomia mahdolliseksi uudeksi Tero Forselliksi. TuTon hyökkäyksestä ei ole kuitenkaan löytynyt sellaista ihan kunnollista paikkaa, missä olisi päässyt näyttämään parasta osaamistaan. Taitava ja ennen kaikkea kiekollisena fiksu nuori pelaaja.

Fysiikkapuolella taitaa vielä olla aika paljon tekemistä, eli siinäkin mielessä vähän turha peluuttaa kolmos-neloskentissä. Mutta jos Forssassa pääsee kokeilemaan esim. kakkoskentässä ja lunastaa paikkansa siinä, niin nimimerkin @tosiasia veikkaus +30 pinnaa on mielestäni ihan realistinen. Potentiaalinen läpimurtopelaaja ja tulevaisuuden Mestis-tähti.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tynille Forssa saattaisi olla otollinen ympäristö. Peliittoihin tullessaan oli järjettömän hyvä, mutta sitten jotenkin taantui muun joukkueen mukana. Jäi jotenkin kuva, että ei saanut syystä tai toisesta puristettua itsestään parasta irti.

HPK on mainio yhteistyökumppani. Luvassa hyvin motivoituneita ja nälkäisiä pelaajia, jos vanhat merkit paikkaansa pitää.
 
Kussa on mun hopotiti?

Zigismund

Jäsen
Joukkueen rakennus jatkuu. Tänään julkaistiin 5 uutta sopimusta.

Viime kauden joukkueesta jatkon solmivat maalivahti Topi Salokannas ja puolustaja Rene Pylvänäinen. Salokannas on parantanut kausi kaudelta, mutta peliaika Mestiksessä voi olla kortilla. Pylvänäinen pelasi ensimmäisen kautensa Suomi-sarjassa ja pelasi ihan mukiinmenevästi. Pelipaikka Mestiksessä voi olla kortilla.

Eetu Moberg tekee vuoden Norjan visiitin jälkeen paluun Palloseuraan. Hienoa saada oma kasvatti takaisin. Asenteesta homma ei jää kiinni. Katsotaan miten pärjää Mestis-tasolla. Todennäköisesti saa C-kirjaimen rintaan (ellei Anssi Rantanen tee paluuta).

Uusina joukkueeseen liittyy HPK:n A:sta Olli Maansaari ja Topi Hägg. Maansaarelta löytyy U18-kisojen hopeamitali. Oman käsityksen mukaan Maansaari on hyvä kahdensuunnan sentteri. Ura ei ole vielä ainakaan lähtenyt nousuun, mutta potentiaalia löytyy. Vyöltä löytyy otteluita myös U20-maajoukkueesta. Hägg on itselle täysin uusi tuttavuus. Tilastojen perusteella tuskin saadaan kärkikenttien ykköspyssyä. Olisiko vahvuudet sitten esimerkiksi fyysisessä pelissä?

Leveyttä saatiin tällä erää. Ehkä näistä Maansaarella voisi olla potentiaalia nousta isoonkin rooliin.
 

Zigismund

Jäsen
Tynille Forssa saattaisi olla otollinen ympäristö. Peliittoihin tullessaan oli järjettömän hyvä, mutta sitten jotenkin taantui muun joukkueen mukana. Jäi jotenkin kuva, että ei saanut syystä tai toisesta puristettua itsestään parasta irti.

HPK on mainio yhteistyökumppani. Luvassa hyvin motivoituneita ja nälkäisiä pelaajia, jos vanhat merkit paikkaansa pitää.
Tynistä oli Forssan Lehdessä pieni haastattelu. Mies totesi FPS:n olevan tulevaksi kaudeksi ykkösvaihtoehto. Ei tehnyt mitään päätöksiä ennen kuin FPS:n Mestis-kuviot olivat selvillä. HPK-yhteistyön kertoi olevan myös suuressa roolissa.

Itselläkin on hyvät fiilikset HPK-yhteistyöstä.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Jokerit
Tyykikylän johtava urheilu- ja marjastuspakinoitsija Kramppi pääsi heittämään taas tarinaa molemmille lukijoilleen... tai tätä menoa niitä on jo useampiakin. Ymmärtääkseni teksti linkin takana on kaikkien luettavissa. Palloseura virittelee pommia

edit: eipä sittenkään näy kaikille, mutta seuraava lainaus jutusta.

Viestissä kerrotaan, että Palloseura on neuvottelemassa erään todella kovan luokan kiekkomiehen kanssa ja tämä maailmantähti tuntuisi olevan vielä jopa tosissaan.

Yksi pienen pieni ongelma lopullisessa sopimuksessa tosin vielä on. Se että kyseinen pelimies on tienannut kaudessa vähän enemmän kuin FPS:n liikevaihto on ollut 10 vuodessa.

Mutta mikäli Forssan kauniit maisemat ja ihanat ihmiset kyseistä kaveria miellyttävät, niin raha lienee sekundäärinen asia. Elokuussa tiedetään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy