Pelaajasiirrot kesken kauden 11-12

  • 303 126
  • 781

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Toivottavasti tulee myös vahvistus ensi kauden sopimuksesta. En näe oikein järkeä siinä että Ortio pelaa vain loppukauden meillä (kummankaan, seuran tai pelaajan osalta).

Kyllä minä näkisin tuossa paljonkin järkeä molempien osapuolien osalta. Joni pääsee takaisin hyvää kouluun (josta lähti aivan liian aikaisin), sekä peliminuutteja joita ei rapakon takana ollut tarjolla. Tepsi taas saa kohtuuhinnalla astetta tasaisemman suorittajan tolppien väliin. Näkisin että Schwarz ja Ortio tulevat jakamaan vastuun tasaisemmin, kuin Ahlqvist ja Schwarz.

Tietysti paras tilanne seuralle olisi saada Ortio pidettyä vähintään myös ensi kauden mutta sen näkee aikanaan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tietysti paras tilanne seuralle olisi saada Ortio pidettyä vähintään myös ensi kauden mutta sen näkee aikanaan.
Tällainen toivomus on aina kaksiteräinen juttu pelaajan kuin pelaajan kohdalla. Jos joku saadaan pidettyä, niin siihen liittyy usein jonkinlainen alisuorittaminen. Ei ole kovin vaikeaa pitää kiinni pelaajasta, jonka ainoat kilpailevat tarjoukset tulevat ilmaisjakelulehtien välissä.

Toivottavasti Tepsillä ei ole mitään saumaa pitää Ortiota ensi kaudeksi ;)
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ortsa III on ihan OK hankinta, tuskin ainakaan heikentää yllättävän horjuvaa mv-toimintaa Tepsissä.

Schwarzinkin on nyt ryhdistäydyttävä, "yksi gamesaver ja yksi liian helppo maali" -kattaus ei enää riitä näillä lakeuksilla.

Upi puhaltaa homman kuntoon kuin Ikonen virvoittaa halvaantuneet ja kuolleet, no problem.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei sujunut Ortion ensimmäinen visiitti rapakon taakse ihan suunnitelmien mukaan. Tällä kaudella vasta yhdeksän peliä pelattuna, joten Ortion vire on täysi arvoitus. Toivotaan että Ortsa saa juonen päästä kiinni mahdollisimman nopeasti. Sinänsä harmi jos Ahlqvist tippuu nyt porukasta pois, sillä potentiaalinen kaveri on kyseessä. Viime aikoina Ahlqvist on kylläkin imuroinut oikein huolella, mutta alkukaudella hyvin pelatessaan oli ajoittain loistava.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ortsahan tästä siirrosta hyötyy mutta entäs TPS? Näkisin että perustasoltaan Ortio on hiukan varmempi vahti kuin Marek/AA mutta nykyvire on tosiaan arvoitus. Tuomaisen & Ortion hankintoja on pakko hiukan kummastella.

Ensi kaudella Niittymäki & Ortio molarikaksikkona? :)
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Simmosta se näköjään on että TUTO- kasvatteja näköjään Tepsi tarvii jotta pelastutaan uppoamaan suohon.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Jos Ortio nyt tosiaan tulee Ahlqvistin tilalle, niin se on melko mielenkiintoinen ratkaisu. Tosin, Ahlqvist ei tälläkään kaudella ole näyttänyt mitään erilaista kuin useana edellisenä. Edelleen, miehen ongelmana ei ole taidot vaan ihan muut asiat. Niin paljon peli edelleen ailahtelee ja kahden saati kolmen peräkkäisen hyvän pelin pelaaminen näyttää olevan täysi mahdottomuus. Tasaisuus kuntoon, niin Alhqvist on hyvä peruskassari, tuskinpa ikinä nousee huippuveskariksi, koska kyky niihin gamesaveihin näyttäisi puuttuvan melkolailla täysin. Ja reaktiopelaamista on aika paljon vaikeampi harjoitella, kuin sijoittumista ja pelinlukua. Silti, Ortion pelikunto on ihan täysin arvoitus (9 pelattua, pienessä kaukalossa), joten mahtaakohan onnistua yhtään Ahlqvistia paremmin lähitulevaisuudessa.

Ensi kauden suhteenkin ihmeellinen ratkaisu, ellei Ortio tosiaan pelaa myös ensi kautta. Vai hyödytäänkö tässä esim. palkkakuluissa jokunen tuhat, jos Ortio pelaa ilmaiseksi (CGY maksaa). Hirvittävää win-win mahdollisuutta tässä ei ole, Ortion suorittaessa hyvin matka varmaan jatkuu takaisin P-Amerikkaan. Huonosti pelaavalla veskarilla taas ei tee yhtään mitään.
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ortio twiittaili aamusella lentomatkastaan Turkuun. Eli sieltähän se tulee. En tosin tarkastanut onko tästä jo ehditty ilmoittamaan seuran puolelta.

Ortiollahan tosiaan on aika raju kausi meneillään AHL:ssä. Kaveria on peluutettu välissä erä sieltä toinen täältä.

Kai Ortio nyt sitten tulee korvaamaan Ahlqvistin, näin ainakin luulisin. Eli ykköseksi ei varmaan ole sjateltukaan. Toisaalta eipä meillä semmoista taida ollakaan. Toivottavasti onnistuu paremmin, toisena kakkosmaalivahtina.

Toki pelaamalla voi ykkösenkin roolin itselleen ansaita. Ykkösenä olemisesta ei Ortiolla olekaan kokemusta vielä miesten tasolla.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Joni Ortio palaa TPS:n maalille, Ahlqvist ei jatka

Odotettua ja ainakin itse olen enemmän kuin tyytyväinen, että näin tämä meni. Schwarz - Ortio parivaljakko tuo parhaimmillaan erittäin varman maalivahtityöskentelyn jokaiseen peliin. Tuskin ihan Engren - Leggio asteelle yltää, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

E. Linkki vie Tepsin kotisivuille.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Simmosta se näköjään on että TUTO- kasvatteja näköjään Tepsi tarvii jotta pelastutaan uppoamaan suohon.

Peksi Virralla on näköjään vahvat sympatiat edelleen sinne suuntaan. Nooh, Mestiksen Vatasta/ Bobby Orria ei sentään ehtinyt ylös haalia. Ortsa II olisi kuulemma siirtolistalla myös, saapas nähdä kuinka käy...
 

fabula

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse ihmettelin Ortion lähtöä Pohjois-Amerikkaan niin aikaisin, sillä tämähän olisi ollut Ortiolle luultavimmin todellinen läpimurtokausi sm-liigaan ykkösmaalivahdin roolissa. No, sieltähän se sitten tuleekin takaisin Upin oppiin. Ortiolle ainakin tilanne on suotuisa kun peliaikaa ei AHL:ssä juuri ole herunut. Optimistina ajattelen, että tepsilläkin on hyvät mahdollisuudet olla tässä siirrossa voittaja. Ortio pääsee kuitenkin tuttuun paikkaan ja erinomaiseen valmennukseen, ja miehellä on kaikki potentiaali olla erinomainen maalivahti. Vaikka sitten ei ensi kautta enää pelaisikaan niin ainakin toisi tepsin maalille varmuutta loppukaudeksi. Mä olen ainakin enemmän kuin mielissäni tästä siirrosta.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Schwarz - Ortio, onkohan tässä myös ensi kauden kaksikko? Ortio ei ole pelannut vastuullisena ykkösmaalivahtina kokonaista kautta oikeastaan missään. Ja vastuuta Ortio juuri nyt tarvitsee. Ehkä paras paikka hänen kehityksensä ja itseluottamuksensa kannalta olisi pelata kokonainen kausi ykkösmaalivahtina jossain Mestis -joukkueessa. Ortio on käynyt Mestiksessä stunttailemassa, ja on osoittanut olevansa ainakin Mestistasolla kelvollinen maalivahti. Liigassa hänellä ei ole mitään asiaa ykkösmaalivahdiksi vielä näillä näytöillä. Kakkosmaalivahtina hyvä, mutta tarvitsee peliaikaa tasaisesti, tai muuten eivät hommat ala luistamaan.

Tuossa on muuten Urhon tekemä pelaajakortti Miikka Tuomaisesta.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä Ortio ainakaan edellisyksynä vakuuttanut millään muotoa ja pelejä ei taida sen jälkeen olla kovinkaan montaa pelattuna. Mutta nuori pelaaja kyseessä joten toivotaan että onnistuu. Siihen nyt ei ainakaan paljon vaadita että on parempi kuin Ahlqvist jolle meni lukemattomia helppoja tämän vuoden puolella.
 

schrute

Jäsen
Kannattaa pitää mielessä, kun ensi kautta kaavailee, että Ortio on ainoa Abbotsfordin maalivahti, jolla on sopimus voimassa myös ensi kaudelle.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onkohan siirrot tässä vai vieläköhän tulee täytepakki ja täytelaituri?

En jaksa uskoa että enää mitään ykköskorin ukkoja tänne rantautuu, ellei sitten kyseessä ole ensi kaudellekin kiinnitettävä pelaaja.

Eiköhän tässä Tuomaisenkin tapauksessa ole kuitenkin tarkoitus samalla katsoa, että olisiko kaverista apua myös ensi kaudelle. Eli jonkinlainen "tryout", joka toivottavasti saa kaverin heräämään pelaamaan ihan vaan jo oman uransa eteen ...
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensi kauden suhteenkin ihmeellinen ratkaisu, ellei Ortio tosiaan pelaa myös ensi kautta.

Joni Ortiota on viety joissakin keskusteluissa ensi kaudeksi SaiPaan. SaiPa yritti huhujen mukaan saada Ortiota kehiin jo tällä kaudella, mutta siirto kariutui kuulemma Myllyniemen haluttomuuteen siirtyä Tapparaan. Tiedä sitten, miten siirto Tepsiin muutti tulevaisuuden suunnitelmia. Se jää nähtäväksi. Ortion näkisin mieluusti SaiPan paidassa, kyseessä on kuitenkin hiomaton timantti, jolla on kaiken järjen mukaan hyvä tulevaisuus edessään.
 

Typhooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Joni Ortiota on viety joissakin keskusteluissa ensi kaudeksi SaiPaan.

Ortion kannalta en näe tässä siirrossa järkeä, ellei SaiPasta sitten luvata selkeää ykkösveskarin paikkaa. Varsinkin jos Upi jatkaa vielä ensi kaudella, olisi Ortsalla Turussakin hyvä paikka kehittää itseään vielä vuosi ja kakkosveskarin paikka on kyllä varmasti tarjolla Tepsissäkin.

Toisaalta loppukauden otteet kertovat paljon miehen tulevaisuudesta. Jos pelaa tällä kaudella itsensä vielä Tepsin ykköseksi, saattaa asetelmat mennä keväällä vielä aivan päälaelleen ja yhtäkkiä mies löytääkin itsensä jälleen Abbotsfordista tai jopa Flamesin vaihtoaitiosta ;) Mistä näistä tietää.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ortion kannalta en näe tässä siirrossa järkeä, ellei SaiPasta sitten luvata selkeää ykkösveskarin paikkaa. Varsinkin jos Upi jatkaa vielä ensi kaudella, olisi Ortsalla Turussakin hyvä paikka kehittää itseään vielä vuosi ja kakkosveskarin paikka on kyllä varmasti tarjolla Tepsissäkin.

Niin. Luulisi Upin opit vielä kiinnostavan, jos jatkoa sieltä tarjotaan. Kyllä SaiPassakin ykkösmaalivahdin paikka täytyy ansaita eikä mitään kiintiöpaikkoja ole tarjolla. Ullberg/Ortio olisi lähtökohdiltaan tasaväkinen taistelupari.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suoraan sanottuna en näe kauheasti järjen valoa tuossa Ortio - Ahlqvist vaihdossa. Ahlqvist on ollut melkoisen paska viime peleissä, mutta Ortio on aivan totaalinen kysymysmerkki. Sama kuin olisi otettu joku toipilas kuntoutumaan sarjapisteiden kustannuksella. Ai niin, mutta niinhän me jatkuvasti tehdäänkin!

Tietysti, jos joku hullu on maksanut jotain siirtorahaa Ahlqvistista ja Ortio pelaa ilmaiseksi. Tai jos Ortiolle on saman tien sorvattu pahvi ensi kaudelle. Mutta on se nyt perkele, jos me kuntoutetaan joku pelaamaton jamppa ensi kaudeksi kuntoon SaiPalle tai jollekin AHL-jengille. Pikku hiljaa olisi mukava nähdä jotain pitkäjänteisyyttä tuossa joukkueen rakentamisessa.

Tämä on taas näitä kun odottaa Niittymäkeä, Krepsiä ja Kallioita, niin tulee Ortioita, Cernyjä sekä Anttiloita.

Tuomainen nyt menee rosterin levennyksenä.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Tuomaiselta ihan positiivista yrittämistä toisinaan. Nopeat jalat mutta hidas äly. Vaikuttaa omassa päässä vähän riskialttiilta. Voi kuitenkin olla vahvistus, kunhan oikea rooli löytyy, ykköskentässä se ei ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös