Pekka Virta – Lukon päävalmentaja

  • 652 421
  • 3 414

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pekka ei valmentajana ole voittanut yhtään mitään ja Kuopioa lukuunottamatta saanut monoa jokaisesta seurasta. Jos Pekka jossain on hyvä, niin siinä selittämisessä ja niitä tekosyitä kyllä löytyy varastosta, miksi tänäänkin hävittiin.

Virta on luultavasti ainut valmentaja koko sarjassa, jota en pystyisi penkin takana katsomaan. Jotenkin jo ulkoinen olemus on niin veemäinen ja ilmeisesti jutut on samaa sössötystä kuin KalPa aikoina. Melkoista huumoria ne jutut kyllä olivat, kun sattui tappio tulemaan Jyväskylässä.
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pekka Virta on kyllä mielipiteitä jakava persoona eikä kaikkia päätöksiä pysty tässä itsekkään ymmärtämään. Pekankin kommentteja jokainen tuntuu tulkitsevan kuten itse parhaaksi näkee. Mutta mielestäni jossain tilanteissa tommonen "old school" tyyli pelaajia kohtaan on hyvä. Itse olen ainakin sitä mieltä että ei aina vaan voida ottaa kädestä ja olla armolias, ihmisläheinen ja puhua mukavia ja kannustaa. Joskus täytyy vaikka vähän kuvainnollisesti "potkia" persuksille.

Jos nyt hakee vastaavaa tilannetta työelämästä niin kyllä sitä itsekin saa pomolta välillä kuulla suoranaista kuittailua jos ei hommat suju. Ja itsellä on tämän jälkeen aina se fiilis että "perkele minähän näytän tolle" vaikka en ihmisestä yhtään pitäisi. On tossa joukkueessa esimerkkinä Heikki Liedes kenellä ei pitänyt olla mitään asiaa kokoonpanoon mutta niin vaan sinne itsensä väänsi ja aivan varmasti on Pekalta saanut oman osansa piikikkäistä kommenteista. Peksi herättää kaikenlaisia tunteita mutta hetkeäkään en miestä kyllä epärehellisenä pitäisi. Sanotaan että kokeneempia pelaajia kohtaan vittuilee enemmän.. Entiedä faktoja mutta kyllä yli 100 000e vuodessa ansaitsevan ammattilaisen pitää palaute(vaikka olisi kuinka paskaa) kestää. Tietysti jos on jatkuvaa ja menee enemmän henkilökohtaisuuksiin niin se on asia erikseen. Ja vielä kommenttina niin tämän ei ole tarkoitus olla vuosisadan puheenvuoro Virralle vaan oma mielipide tietynlaisesta johtamisesta.

En henkilökohtaisesti ymmärrä esim. Nymanin 17min p.a keskiarvoa, mikä valmentajien mielessä ajaa hänet kaksosten kanssa yyveelle ennen Eloa? Voiko joku kertoa kuinka monta kertaa on yrittänyt siellä jotain ns. ratkaisevaa liikettä? Ainoa vaihtoehto tuntuu olevan helpon syötön jatkaminen kaksoselta toiselle.. Omana mutuiluna niin siirrät Nymanin mihin ketjuun tahansa tai vaikka katsomoon niin se ei vaikuta runkosarjan loppuliseen sijoitukseen mitenkään. Elon siirtäminen 3.ketjusta/katsomosta---> kaksosten kanssa ja herrojen kanssa yyvelle, noh jokainen voi siitä ajatella että menisikö joukkueen suorittaminen huonommaksi. Olisi oikeasti kiva nähdä 5-10pelin otanta tästä ennenkun mies päästetään Poriin...

Summasummarum, ei tossa joukkueessa varmasti kaikki Peksistä pidä mutta en kyllä ihmettelisi hetkeäkään ettei Pekka esimerkiksi Eloa kelpuuttaisi joukkueeseen jos hampaat irvessä näyttäisi että "saatana, minähän kuulun tänne, sanot mitä sanot"
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka olen Pekan potkujen kannalla ollut niin onhan tämä ajojahti jo naurettavaa. Osa jutuista ei enää perustu millään tapaa faktoihin vaan menee ihan tunteen puolelle.

Yritetään edes pitää faktoja yllä? Elo ja Sopanen case ovat menneet laidasta laitaan ja kaikki on haukuttu ilman tietoja.

Ei tarvita kuin yksi Ässäkannattaja kertomaan oma fantasia tänne niin palsta on sekaisin ja jokaisen pää on vadilla.

Olisko pieni rauha mitään? Peliesitykset huolestuttaa syystäkin ja siellä on ongelmia. Mutta miten voitte tietää Pekan ja muiden pelaajien väliset suhteet kuin Ulla Taalasmaa.

Edit. Pakko lisätä, että vituttaa kun raumalaiset itse myrkyttää ilmapiirin tällä paskan puhumisella. Koita siinä menestyä. Puheet kulkee varmasti hallille saakka.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mulle on sinänsä ihan sama kuinka mulkku Lukon valmentaja on, kunhan saa joukkueen pelaamaan voittavaa jääkiekkoa ja mielellään menestymään. Kyllä siinä vähän mulkumpi valmentaja alkaa vituttamaan, jos pelit eivät parane hyvälläkään materiaalilla, josta on vielä varaa karsia kalleimmasta päästä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kalle on saanut Lukossa lyhyessä ajassa paljon hyviä juttuja aikaan ja uskon hänen tietävän aika paljon meitä paremmin, mikä on Pekan asema Lukossa.

Minusta tuntuisi vähän tyhmältä haukkua Pekkaa täällä suu vaahdossa päivästä toiseen kun en mitään mistään oikeasti tiedä.
Pekka ja Kallehan ovat ilmeisesti hyviäkin kavereita, Pekka oli Kallea hommaamassa Raumalle ja nyt tilanne on tämä. Siinä voi oikeasti ystävyys, kiitollisuuden velka ja oma imago (eli pystyä myöntämään että tuli tehtyä virhe, jos on tullut tehtyä) vaikeuttaa päätösten tekemistä.

Tämä Elo-case (ja miksei myös Sopanenkin) on aika käsittämätön, kuinka monta liigapeluria teki viime kaudella esim. 20 maalia? Näillä se on täydellä kaudella melkein odotusarvo, tosin ei 5min peliajoilla ilman YV-vastuuta. Kummallakin vielä ensi kaudenkin kattava sopimus. Mielenkiinnolla odotan ensi kauden kärkilaitureita, pitäisi olla kuitenkin parempia kuin Elo tai Sopanen.

edit. Sopasesta olisi voitu heti julkaista että loukkaantunut, tosin tämä ei selitä siirtoa nelosketjuun, 5min peliajan saattaa selittää, mutta ei välttämättä. Elosta ei ilmoitettu että jatkaa loppukauden, eikä että on loukkaantunut, niin joko Elo on lähdössä tai on tiedotettu huonosti.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joku sanoi, että Krejcik meni aina maajoukkueen mukaan, koska ei jaksanut Pekkaa. Onkohan Manner myös kusipää, kun jo toiselle peräkkäiselle EHT:lle osallistuu?

Tähän pakko lisätä, että Krejcik haluaa NHL:ään palavasti. Jokainen kansainvälinen peli hänelle on näytön paikka. Ymmärrän siis hyvin miksi aina on mukana

Löysin tuon jutunkin niin liitän sen tähän:

Ikinä ei tiedä mitä siellä tapahtuu, kun ei itse ole kuulemassa, mutta yleensä huhut ei ihan itsestään synny.

Näitä muutamia huhuja mitä on kuulunut, niin..
Pelaajille vittuillaan koko porukan edessä, etenkin vanhemman ikäluokan pelaajat saavat tästä osansa. Viime kaudella esimerkiksi Krejcik lähti joka kerta mieluummin maajoukkueen matkaan, kun jäi Virran kanssa tekemisiin (jatkosopimuksen suurin este Jakubin osalta).
Osan pelaajien kiveenhakatut pelipaikat/-ajat närästävät (EE ei saa esim 5-3 yv-aikaa, saisi edes yrittää).
Virran yleinen tyyli on alkanut nyppimään joukkueen sisällä joidenkin kohdalla. Aina on syy milloin pelaajissa, tuomareissa, materiaalin vähyydessä tai vaihtuvuudessa. Koskaan ei oteta kontaktia/kantaa omiin tekemisiin.

Olen ollut siinä uskossa, että Virta olisi nykyään tälläinen pelaajalähtöinen koutsi mitä nyt esim Myrrät ja Manner ovat. Uskoin, että Pekka olisi kehittynyt roimasti ja osaisi antaa palautteen rakentavasti. Totuutta en silti tiedä, muistetaan se.

Olikohan siinä Nemon vierailussa edellispelissä jokin muukin ajatus, kuin vierailu ystävien seurassa? Hmm?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin rikkinäinen pumppu
Kyllähän se niin on että "Pekka ja Kalle" ovat kalakavereita, jotka ei toisiaan tule puukottamaan. Edellä mainitulla on aiemmiltakin vuosilta tiedossa tapauksia että pelaaja ei saa muitten mielipiteen vastaisesti reilua mahdollisuutta näyttää taitojaan.

Se että kaksi tämän kaliiberin pelaajaa ollaan tänne hommattu ja nyt ulostetaan kertoo PV:n taidoista luoda toimivaa joukkuetta "fläppitaululla". Näin isoja huteja ei saisi tulla.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Perstuntumalta ja tarkistamatta näyttää siltä että Pexi alkaa herkästi kopittamaan juuri näitä jätkiä kenellä on sopimus vielä seuraavallekin kaudelle allekirjoitettuna.

En väitä mitään, kunhan spekuloin, mutta olisiko se pienempi kynnys tälläisen pitkän sopimuksen omaavan kokeneen pelaajan ilmoitella veemäiselle valmentajalle mielipiteitään. Siitäkös mörökölli Pekka ei pidä vaan pitää näyttää kulmahammasta takaisin.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
On kyllä erikoista ettei Elosta ja Sopasesta ole tuon enempää saatu irti. On varmasti syytä pelaajissakin, mutta kyllä Virta voi itse myös katsoa peiliin. Eikö molemmat herrat ole tällä hetkellä terveenä ulkona kokoonpanosta?
 

Samppub

Jäsen
Joku sanoi, että Krejcik meni aina maajoukkueen mukaan, koska ei jaksanut Pekkaa. Onkohan Manner myös kusipää, kun jo toiselle peräkkäiselle EHT:lle osallistuu?

Tähän pakko lisätä, että Krejcik haluaa NHL:ään palavasti. Jokainen kansainvälinen peli hänelle on näytön paikka. Ymmärrän siis hyvin miksi aina on mukana

Löysin tuon jutunkin niin liitän sen tähän:
No varmasti aika moni lähtee kutsun saatuaan maajoukkueen matkaan eikä siinä ole tämän jutun pointti. Tekstissä viittasin vain siihen tyytymättömyyteen Jakubin osalta valmennukseen ja jatkosopimuskaan ei tästä syystä kiinnostanut... koska P. V.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ylivoimaisesti eniten Pekka Virta vs Eero Elo tapauksessa hiertää, kuinka joukkueen päävalmentaja menee "en halua puhua"- linjalla ja sysää vastuun joukkueen urheilutoimenjohtajalle puhua hänen omista päätöksistään. Vahvistaa vain entisestään kuvaani ylimielisestä mulkusta, joka ei edes pysty/halua/uskalla perustella, miksi seuran A-Juniorit menevät Eero Elon edelle. Ihan vitun munatonta toimintaa mielestäni ja lähinnä tulee mieleen uhmaiässä oleva lapsi, jonka käytöstä joutuu äiti selittämään muille.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ikävä juttu tämä Elo-case. En kuitenkaan ottaisi kantaa siihen, ketä siihen on suurin syyllinen kun en mistään mitään tiedä. Ilman faktoja ei jaksa alkaa huutelemaan.
Sama. Totean vain että tilannehan vaikuttaa ulkopuolisen silmiin erittäin ikävältä, ettei edes joukkueen harjoituksiin ole asiaa.

Jotenkin maalaisjärjellä ajateltuna voisi kuvitella, että kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt pelaaja vetää ainakin 100-lasissa kaikki harkat, jotta sitä kautta paikka pelaavassa rosterissa taas avautuisi.
 

KultaLukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ylivoimaisesti eniten Pekka Virta vs Eero Elo tapauksessa hiertää, kuinka joukkueen päävalmentaja menee "en halua puhua"- linjalla ja sysää vastuun joukkueen urheilutoimenjohtajalle puhua hänen omista päätöksistään. Vahvistaa vain entisestään kuvaani ylimielisestä mulkusta, joka ei edes pysty/halua/uskalla perustella, miksi seuran A-Juniorit menevät Eero Elon edelle. Ihan vitun munatonta toimintaa mielestäni ja lähinnä tulee mieleen uhmaiässä oleva lapsi, jonka käytöstä joutuu äiti selittämään muille.

Ylimielisestä, juntista, peliä kehittämään kykenemättömästä m**kusta olen samaa mieltä, mutta ei pelaajaa (=työntekijä) lähdetä minkään nykyoppien mukaan haukkumaan julkisesti tai toisten edessä. Tällainen palaute annetaan hieman toisella tapaa.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
En tiedä miksi Virran pitäisi Elon tilannetta avata.

Mielestäni Atu Selin esitti hyvän kysymyksen kun udeltiin missä oli tämä ja tämä pelaaja, niin miksei puhuta niistä jotka pelasi/pelaa?

Kalle on kertonut ettei mahdu rosteriin ja sillä selvä. Kalle on Pekan esimies ja se sana on vahva tässä tilanteessa.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä se Pekka on hassu mörökölli.

Ja sen lisäksi antoi palautetta katkojen väleissä todella paljon kehuvien olkapääläpyjen ja huonompien suoritusten jälkeen perinteisen verbaliikan muodossa.
Enemmän Telian kamerat poimivat kuitenkin ensiksi mainittua.
Oli ilo nähdä tällaista hetkeen heittäytymistä.

Lukon otteet aaltoilevat äärimmäisen paljon meren pohjamudista tsunamin aallonhuippuihin. Samoin toki suhtautuminen Pekkaan.
Taidan antaa itselleni nyt henkisen bännin Virtaa käsitteleviin ketjuihin.

Katsotaan paremmin helmikuun korvilla, millaiselle palautetta on silloin aihetta.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pekalle kehuja aiheesta: piiskasi Lukon erinomaiseen iskuun tänään. Nuoret saivat vastuuta, kun peli kulki. Missään kohtaa ei ollut sellaista fiilistä, että selät suoristuisivat. Liekö sitten jotain tuumaustuokiota tai tsemppipalaveria pidetty ennen matsia.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tämä nyt ei varsinaisesti Pekkaan liity tai edes Lukkoon kuin etäisesti. Mutta kuunnelkaapas Suplasta eilinen total NHL forever. Siinä Nyholm ja Ismo Lehkonen keskustelee NY Islandersin ja heidän valmentajastaan Trotzista.
voi kunpa Lukosta voisi puhua edes joskus samalla tavalla kuin Islandersin pelikirjasta. Tai siis siitä joukkueen sitoutumisesta ja uskomisesta omaan tekemiseen.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Jep, väärin voitettu, potkut Peksille;)
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös