Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Pekka Kangasalusta Jukurien päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 27.04.2018 klo 23.13.

 1. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Avataanpa Pekalle oma ketju.
  Modet voisi siirtää aiemmatkin julkaisun jälkeiset viestit tähän ketjuun.

  Mielestäni Pekka on varsin Jukurien näköinen valinta tähän saumaan. Rehti, eteenpäin pyrkivä ja ammattitaitoaan riittävästi kerryttänyt ammattivalmentaja. Taloudelliset resurssit asettivat tietyt reunat, mutta tämä ei tarkoita sitä, että Pekka olisi välttämättä mikään säästövaihtoehto. Ennemmin tämä talouspuoli ehkä näkyi siinä, ettei heti tehty suoraa kahden vuoden pahvia.

  Pekan pestin voisi nähdä myös Hakkaraisen ensimmäiseksi varsinaiseksi työnäytteeksi nykyisessä roolissaan. Hakki lienee esimiehenä tehnyt lopullisen päätöksen. Mikäli henkilökemiat natsaa ja kausi lähtee edes kohtuullisesti käyntiin, niin eiköhän jo syyspimeydessä tiedoteta vuoden jatkosta. Hyvä niin, jos homma lähtee toimimaan.
   
 2. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset
  Toivottavasti lähtee homma pyörimään hyvin. Itse luotan kyllä herran osaamiseen, mutta mielenkiintoista nähdä miten mikkeliläinen ottavat Pekan vastaan. Kaikki kun eivät ole vieläkään päässeet RDn lähdöstä yli ja miehen asema kun on Mikkelissä mitä on.
  Toki nämä kolme tulevaa vahvistusta merkkaavat paljon tuloksenteon kannalta ja edelleen myös se että avainpelaajat pysyvät terveinä. Viime kaudella Asplundin alkukauteen ja loukkaantumiseen suli käytännössä koko joukkueen alkukausi, kun lähinnä vain Budish ja Suhonen pitivät tehojen muodossa porukkaa mukana.
  Mitä huhuja ym. Olen kuullut niin kemiat Pekalla muun ryhmän kanssa toimivat hyvin, joten jos tulokset näyttävät edes kohtalaisilta jouluun mennessä niin jatkoa tullee.
   
 3. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Mihkäs tämä perustuu? Itse pikemminkin luulen, että Pekka saa samanlaisen reilun mahdollisuuden, kuin kuka tahansa uusi valmentaja. Riston varjo pysyy hyvin takana tulosten ollessa välimaastossa kohtuullinen - loistava.
   
 4. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset
  Lainaus:
  Perustuu torilla kuultuihin puheisiin. Tarkoittaa lähinnä niitä vähemmän aktiivisesti kiekkoa seuraavia, mutta jotka kuitenkin peleissä käyvät. Tiedän valitettan monta ketkä eivät vieläkään ole tapahtuneesta yli päässeet.
   
 5. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Dufvan nimellä aletaan spekuloida siitä hetkestä lähtien, jos Jukurien peli tökkii eikä pisteitä tule. Muistuu mieleen tapaus Reijo Ruotsalainen; silloinhan puhuttiin, että RD:n varjo alkoi syödä "Reksan" uskottavuutta ja lopulta kävi miten kävi. No, miten lie asiat oikeasti olleet.
   
 6. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En tiedä RD:n varjosta. Kyllä hän taisi huhujen mukaan jonkun kerran kopissa käydä alkukaudella, mutta tuskin ilman valmennuksen suostumusta. Sitoutuminen joukkueeseen taisi Reksalla olla jotain muuta mitä päävalmentajalta odotettiin. Sen ajan pelaajilta kuulin että Reksa lähti usein suoraan vieraspeleistä kotiinsa Ouluun. Muutenkin ajanvietto Mikkelissä taisi olla mahdollisimman minimaalista. Paremmin tietävät saavat jatkaa.

  Toivottavasti Pekka lähtee heti täysillä hommaan.
   
 7. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Tunnen henkilökohtaisesti Pekka Kangasalustan ja yksi asia mitä voin luvata on suoraselkäisyys.
  Jämäkkänä miehenä ei antanut Kiekko-Vantaassa pompotella ja pakkopeluuttaa tusina aasialaisia, vaan oli lojaali omille pelaajilleen.
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  "Pekka Kangasalustan Jukurit on panostanut kesällä fysiikkaharjoitteluun ja haluaa esittää tulevalla kaudella aktiivista peliä.
  Kaikki on alkanut täällä oikeastaan jopa pelottavan hyvin. Pelaajien tekemisestä huokuu päättäväisyys ja huolellisuus, Parru –lempinimeä totteleva päävalmentaja myhäilee. Jukureissa puhaltavat nyt muutoksen tuulet."

  Tästä saatiin ensimakua jo Pitsiturnauksessa. Tästä tulee hyvä juttu. Moni tulee yllättymään.

  Juttu Kangasalustasta löytyy YLE:n sivuilta: Urheilullisuuden ja pelirohkeuden nimeen vannova Mikkelin Jukurit siirtyi Pekka Kangasalustan aikaan – ”Turha tänne on tulla jännittämään ja virheitä pelkäämään" | Yle Uutiset | yle.fi
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2018 klo 17.21
 9. Scissors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mielestäni tuo juttu on aika heikosti ja ennalta-arvattavasti kyhätty teksti, suhteellisen täynnä perusjargonia ja hötöntöttöä. Kuitenkin nuo luonnehdinnat Kangasalustan persoonasta ovat sinällään lupaavia. Eivät ne takaa mitään tosin, johtajuus on vain pieni osa koutsin duunia.

  Aktiivisuus ja se että se toisi jotain itseluottamusta - tuo oli ehkä se paksuin jargoni ja yhtä kaikki melkoisen omituinen päätelmä.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Onkohan kukaan valmentaja koskaan sanonut että joukkue ei ole sitoutunut ja treenattiin kesä vähän sinne päin. Aika perusjargonia mutta ei kuitenkaan poista sitä ettei joukkue voisi yllättää.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kangasalusta voisi vaikka ihan vittuillakseen sanoa johonkin haastatteluun että on varaa vetää tällä jengillä koko kesä kaliaa ja makkaraa ja joka matsiin lähteä rotsi auki kun pisteet tulee kuitenkin yksilötaidolla.
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Odotettua pirun hyvien näyttöjen perusteella, mutta Kangasalustan sopimuksen optio on käytetty ja mies jatkaa näin ollen Jukurien peräsimessä vähintään keväälle -20. Alla Kaupunkilehden juttu aiheesta:
  Kangasalusta ja Kauppinen jatkavat Jukureitten päävalmentajina
  Kauppis-Mako jatkaa myös U20 joukkueen päävalmentajana (optiolla kevääseen -21 saakka) ja mikäs on jatkaessa kun hyvältä vaikuttaa tekeminen silläkin puolella.