Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Pekka Kangasalusta Jukurien päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 27.04.2018 klo 23.13.

 1. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Avataanpa Pekalle oma ketju.
  Modet voisi siirtää aiemmatkin julkaisun jälkeiset viestit tähän ketjuun.

  Mielestäni Pekka on varsin Jukurien näköinen valinta tähän saumaan. Rehti, eteenpäin pyrkivä ja ammattitaitoaan riittävästi kerryttänyt ammattivalmentaja. Taloudelliset resurssit asettivat tietyt reunat, mutta tämä ei tarkoita sitä, että Pekka olisi välttämättä mikään säästövaihtoehto. Ennemmin tämä talouspuoli ehkä näkyi siinä, ettei heti tehty suoraa kahden vuoden pahvia.

  Pekan pestin voisi nähdä myös Hakkaraisen ensimmäiseksi varsinaiseksi työnäytteeksi nykyisessä roolissaan. Hakki lienee esimiehenä tehnyt lopullisen päätöksen. Mikäli henkilökemiat natsaa ja kausi lähtee edes kohtuullisesti käyntiin, niin eiköhän jo syyspimeydessä tiedoteta vuoden jatkosta. Hyvä niin, jos homma lähtee toimimaan.
   
 2. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset
  Toivottavasti lähtee homma pyörimään hyvin. Itse luotan kyllä herran osaamiseen, mutta mielenkiintoista nähdä miten mikkeliläinen ottavat Pekan vastaan. Kaikki kun eivät ole vieläkään päässeet RDn lähdöstä yli ja miehen asema kun on Mikkelissä mitä on.
  Toki nämä kolme tulevaa vahvistusta merkkaavat paljon tuloksenteon kannalta ja edelleen myös se että avainpelaajat pysyvät terveinä. Viime kaudella Asplundin alkukauteen ja loukkaantumiseen suli käytännössä koko joukkueen alkukausi, kun lähinnä vain Budish ja Suhonen pitivät tehojen muodossa porukkaa mukana.
  Mitä huhuja ym. Olen kuullut niin kemiat Pekalla muun ryhmän kanssa toimivat hyvin, joten jos tulokset näyttävät edes kohtalaisilta jouluun mennessä niin jatkoa tullee.
   
 3. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Mihkäs tämä perustuu? Itse pikemminkin luulen, että Pekka saa samanlaisen reilun mahdollisuuden, kuin kuka tahansa uusi valmentaja. Riston varjo pysyy hyvin takana tulosten ollessa välimaastossa kohtuullinen - loistava.
   
 4. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset
  Lainaus:
  Perustuu torilla kuultuihin puheisiin. Tarkoittaa lähinnä niitä vähemmän aktiivisesti kiekkoa seuraavia, mutta jotka kuitenkin peleissä käyvät. Tiedän valitettan monta ketkä eivät vieläkään ole tapahtuneesta yli päässeet.
   
 5. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Dufvan nimellä aletaan spekuloida siitä hetkestä lähtien, jos Jukurien peli tökkii eikä pisteitä tule. Muistuu mieleen tapaus Reijo Ruotsalainen; silloinhan puhuttiin, että RD:n varjo alkoi syödä "Reksan" uskottavuutta ja lopulta kävi miten kävi. No, miten lie asiat oikeasti olleet.
   
 6. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En tiedä RD:n varjosta. Kyllä hän taisi huhujen mukaan jonkun kerran kopissa käydä alkukaudella, mutta tuskin ilman valmennuksen suostumusta. Sitoutuminen joukkueeseen taisi Reksalla olla jotain muuta mitä päävalmentajalta odotettiin. Sen ajan pelaajilta kuulin että Reksa lähti usein suoraan vieraspeleistä kotiinsa Ouluun. Muutenkin ajanvietto Mikkelissä taisi olla mahdollisimman minimaalista. Paremmin tietävät saavat jatkaa.

  Toivottavasti Pekka lähtee heti täysillä hommaan.
   
 7. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Tunnen henkilökohtaisesti Pekka Kangasalustan ja yksi asia mitä voin luvata on suoraselkäisyys.
  Jämäkkänä miehenä ei antanut Kiekko-Vantaassa pompotella ja pakkopeluuttaa tusina aasialaisia, vaan oli lojaali omille pelaajilleen.