Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Pe 5.2.2016 Blues - KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 05.02.2016 klo 14.25.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Nuorekas Blues kohtaa betonikaupungin pojat neljännen ja hyvin todennäköisesti viimeisen kerran tällä kaudella. Aikasemmat ottelut ovat menneet melko tasaisissa merkeissä

  KooKoo - Blues 4-5 VL
  KooKoo - Blues 3-0
  Blues - KooKoo 3-4 JA

  Blues tänään:

  Arkiomaa - Tiivola - Mahbod
  Westermarck - Seppälä

  Sailio - Suomela - Pitkänen
  Kukkonen - Vaakanainen

  Siiki - Niemelä - Kangasniemi
  Moberg - Tuhkanen

  Väyrynen - Puhakka - Lahtinen
  Pulli

  AM: Engstrand

  KooKoo tänään:

  Hakulinen - Green - Haataja
  Vallin - O´Connor

  Kangasmäki - Watkins - Hyvärinen
  Koponen - Pelli

  Peltonen - Malinen - Rajala
  Kurki - Lehtonen

  Koivisto - Juutilainen - Lammassaari
  Grönholm

  AM: Järvenpää

  Pakko myöntää että melko tuntemattomia ukkoja minulle Bluesin rosterissa. Mielenkiintoista myös että ilmeisesti pelataan osittain yhdellä puolustajalla jos Liigan sivuihin uskominen. (Bluesin tiedotuksesta lisätty Mobergin pakkipariksi Tuhkanen)

  KooKoon kokoonpano näyttää melko hyvältä. Watkins päässyt eroon paskoista pelikavereista joten tänään on Chefin päivä. Vihdoinkin Rajala Malisen kanssa samassa kentässä joten kolmosessa pitäisi ainakin käsiä riittää. Positiivista myös Järvenpään paluu maaliin.

  KooKoolla ollut maalinteko vaikeaa joten tuskin mitään maalikarkeloa nähdään.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2016 klo 14.41
 2. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Kokoonapanot:
  Arkiomaa-Tiivola-Mahbod
  Westermarck-Seppälä

  Sailio-Suomela-Pitkänen
  Kukkonen-Vaakanainen

  Siiki-Niemelä-Kamgasniemi
  Tuhkanen-Moberg

  Lahtinen-Puhakka-Väyrynen

  7. puolustaja Pulli

  Engstrand, Kähkönen

  Engstrand siis maaliin, Pulli debytyoi Espoossa. Onko Tuhkasen lainasopimusta jatkettu vai enkö vain osaa laskea kolmea matsia?

  Hakulinen-Green-Haataja
  Vallin-O'Connor

  Kangasmäki-Watkins-Hyvärinen
  Koponen-Pelli

  Peltonen-Malinen-Rajala
  Lehtonen-Kurki

  Koivisto-Juutilainen-Lammassaari
  Grönholm

  Järvenpää, Cloutier
   
 3. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt jos koskaan täytyy KooKoon ottaa kolme pinnaa. Onneksi Watkins on taas kehissä, niin voittokin näyttää varmemmalta. Ja nyt viimein oikeasti Rajala pääsee Malisen laidalle, joten odotetaan siltäkin ketjulta tulosta.
   
 4. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Siellä olikin avattu jo topic sekutenja ennen tätä. Tämän voi poistaa.
   
 5. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Bluesin oman tiedotuksen mukaan Mobergin parina on Tuhkanen.
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Korjasin tuonne avaukseen.
   
 7. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Tottakai on mukava, että Järkkäri palaa kokoonpanoon. Mutta Cloutier on kaikkien tilastojen valossa ollut parempi (päästetyt maalit, nollapelit, voitot, torjuntaprosentti), mutta kaikkiaan hyvin ovat vetäneet. Jatkakaa samaan malliin.

  Nyt pitäisi osua ja kairata se kolme pistettä. Helppoa se ei tule olemaan.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tällä teemalla eteenpäin.

  Osumatarkuuden nostoa odotan erityisesti veljiltä Haataja & Hakulinen. Kivasti on paikkoja, mutta pitäisi saada myös kiekko sisään. Toivon myös, että ykkösyv:ssä palattaisiin kahteen puolustajaan (O'Connor & Lehtonen) ja Hakulinen siirtyisi kakkosylivoimaan. Nyt puuttuu viivalta tulivoimaa ja Hakulinen & Malinen -akseli meni hieromiseksi Ilvestä vastaan. Olkoonkin, että Malisella ja Hakulisella ei ole vielä sitä kuuluisaa kemiaa yv:n pyörittämisessä.

  Nyt on Peltosella ainakin tarjonta kohdallaan, kun samassa ketjussa on kaksi syöttäjää.
   
 9. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Tilastollisestihan nämä Bluesin ja KooKoon tämän kauden kohtaamiset ovat olleet suht tasaisia, kaksi niukkaa maalin peliä ja yksi selvempien lukemien peli joten tästäkin kamppailusta voi tulla suht maalirikas peli. Nyt sitten vain odotellaan mitä ilta tuo tullessaan.
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Hieno voitto! Joskin pelon olisi voinut laittaa aiemmin poikki, muuten aika väsynyt peli molemmilta ja vähän torjuntoja. Järvenpäältä tosin kauden gamesaver! Huikea torjunta!

  Pakka pysyi ihan ok käsissä, joskin kavennuksen jälkeen oli vähän levotonta.

  Maliselta hieno peli! Ja eipä tuota Rajalaakaan voi kun kehua, taas ykkössyöttö, mutta saa taas tulla vihaajat selittämään miksei saisi pelata.

  Kehut myös Blues kannattajaryhmälle. Hienosti mukana ja joukkueen takana, vaikka on painajaisten kausi menossa. Kuuluisat rispektit sinne.
   
 11. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jep, pointsit Bluesin kulmaan, hyvin pitivät mökää. Ihan kivasti oli Kouvostoliitostakin jengiä. Tykkäsin kanssa tuosta Malisen kentästä, niillä tuntu natsaavan. Pelas toisenkin namupaikan Maliselle Rajala, mutta se ei mennyt sisään.
  Miinusta 7€ parkkimaksusta... mutta tuo ei taida Bluesin käsissä ollakaan? Saikohan Järkkäri vaksilta valitusta kun vetäs railakkaasti mailalla laitaan, jotain asiaa sillä ainakin oli Järkkärin suuntaan.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Bluesin faneille nousee hattu täältäkin (kirjoitan palutteen hallista teidän osioon). Ottelu oli ohi 0-2 tilanteessa, tai ainakaan minulla ei tullut fiilistä että KooKoo tätä häviää. Järkkärille hyvä paluu ja toivottavasti ukot sai tarpeeksi onnistumista että huomenna SaiPa kaatuu. Watkins ainakin jätti vielä osumat huomiselle
   
 13. Hannutic Jäsen

  Kiitos KooKoo-kannattajille jotka olivat pelissä. Teidän kannustus kuului hyvin koko halliin, ainakin silloin kun Blueskannattajat olivat hiljaa. Kuten olen aiemmin toisessa ketjussa todennut, niin pienemmälläkin porukalla kannattaa Espooseen tulla, koska kannatus kantaa, puheensolina ei. Erityisen hienoa oli mielestäni rummun käyttö, se oli linjassa kannustuksen kanssa. Turha olisi paukuttaa täysiä, jos porukkaa on vähän. En ole ennen nähnyt, että tuossa DJ-tasolla olisi katsojia, mutta loistava paikkahan tuo taitaa olla peliä katsoa. Valkoiset muikkuverkot tosin ovat nounou. Toivottavasti viihdyitte!

  Itse pelistä sen verran, että harmittaa että maalivahtiosastolla jatkui sama linja kuin edellisessä Lukko-pelissä. Hyvällä Bluesin maalivahtipelillä tästäkin olisi tullut tasainen taisto. Lopussa ei Bluesin momentum riittänyt siihen mihin on totuttu, tärkein syy menee pelaajien tasoerolle, mutta myös mainoskatkon ajoittumiselle kolmannessa erässä, sekä (aina) tyhmälle "liikaa pelaajia jäällä"-jäähylle.