Pe 4.3.2022 JYP - Jukurit

  • 6 358
  • 198

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jos JYPin kauden osalta ei olisi vitutusta käytetty loppuun, niin nyt vituttaisi. Onneksi se on käytetty loppuun, niin lähinnä vähän harmittaa.

Kaikki mahdollinen meni tässä sitten pieleen viimeisen reilun minuutin osalta.
Aina sitä luulee, että olisi käytetty loppuun, mutta niin se vaan jaksaa yllättää.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit Red Wings, Manchester United
Tästä kasvatetaan nälkää vaan ensi kautta varten.. Peliä jos olisi katsonut joka ei tiedä sarjasijoituksia, ei olisi kyllä osannut sanoa kuka on top 3 ja kuka bottom 3. Harmittava sulaminen toki mutta tää kausi on ollut kuopattu jo pitkän aikaa
 

Hieroja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelinähän tuo oli parhaasta päästä tällä kaudella, todella vähän avopaikkoja vastustajalle ja oman alueen sekoilua ei ennen viimeistä minuuttia tainnut olla kertaakaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei olisi Jukurit kyllä ansainnut tästä pelistä yhtään pistettä.
Näitä jumboja vastaan riittää, kun pelaa noin minuutin. Ässiä vastaan 1.17 pelattuna 0-2 ja nyt lopussa alle minuutin 1-2:een. Molemmat ansaitusti.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Näitä jumboja vastaan riittää, kun pelaa noin minuutin. Ässiä vastaan 1.17 pelattuna 0-2 ja nyt lopussa alle minuutin 1-2:een. Molemmat ansaitusti.
Hyvää ylimielisyyttä, toivon Mikkeliin mahdollisimman lyhyttä kevättä hienoista pelaajista ja valmentajista huolimatta. Kannattajat ei menestystä ansaitse.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: zet

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)

Crow

Jäsen
Olipahan draamaa ja jännitystä ottelussa. En varmaan kovin kauas osu, jos väitän että eilinen oli yksi JYPin parhaista esityksistä tällä kaudella? Harmillista, ettei sitä lopulta palkittu edes pisteellä.

----

- Pitkästä aikaa oli hienoa käydä Hippoksella. Tunnelma oli kohdallaan etenkin ottelun edetessä. Pienet nokkapokat Seppälän ja Heleniuksen toimesta sytyttivät tunnelmaa entisestään.

- Lahtinen/S.Salonen -duo oli viihdyttävää katsottavaa ja kemiaa selvästi löytyy. Ketjun kolmas lenkki Berzins oli näkymätön hyökkäyspäähän, mutta varsinkin alivoimalla raastoi ja katkoi syöttöjä.

- Ykkösessä varsinkin Brodecki oli pelipäällä. Turkulainen komppasi hyvin, mutta Helenius oli Berzinsin tavoin todella näkymätön hyökkäyspäässä. Kiekot poltteli lavassa, eikä luonut juurikaan vaaratilanteita. Toki alivoimalla oli todella hyvä.

- Kemell sai selvästi lisävirtaa maalistaan. Sen jälkeen alkoikin näkyä sitä alkukauden luovuutta ja rohkeutta, mitä ihailin jo ensimmäisten kuukausien aikana Tampereella.

- Puolustuksessa Honka on kyllä maestro rytmittämään peliä ja nostamaan kiekkoa hyvällä liikkeellään. Kiekollisesti mielettömän hyvä.

- Maalissa Shostakilla on mielenkiintoinen torjuntatyyli. Tuntui, että mies ylipelasi todella monta tilannetta, mutta silti varusteet löysivät kiekon tielle. Olisi omalla esityksellään ansainnut nollapelin.

- Vierasjoukkueelle nostan sen verran hattua, että yrittämistä ei lopetettu missään vaiheessa. Jokinen ja kokeneet pelaajat ovat tuoneet selvästi voittamisen kulttuuria Mikkeliin, mikä voi johdattaa pitkällekin kevääseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös