Pe 30.10.2020 HPK - HIFK

  • 1 720
  • 8

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän illan taistelupari kyllä ehdottomasti Kontiola vs. Lundell.

IFK:n puolesta:

- Tuohimaalta kauden paras peli viime ottelussa, jatkuuko sama vire?
- Koko joukkueelta paras 60 minuuttinen koko kaudella ja siellä näkyi jopa punaista lankaa. Miten on tänään? HPK on aina hankala Hämeenlinnassa.
- Herääkö Bemström? Ollut vaisu viime peleissä. Ketjukaverit Sallinen ja Broadhurst selkeästi parempia.
- Lundell ihan hirveässä vireessä. Pisteen päässä siitä että Red Bull kypärä vaihtuu kultakypärään.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa tulla hankala ilta Kerholle ja hikinen ilta Larmille. Katselin tuossa HIFK:n viime kotimatsin ja siinä varsinkin hyökkäysalueen hyökkäyspeli oli todella vahvaa. Tämä toki saattoi johtua myös vastustajasta, mutta ei se vastustajan viisikkopuolustaminen paljon parane tänään jos vertaa JYP:iin.

En yllättyisi jos tänään mentäisiin kunnon päästä-päähän lätkää tuloksen ollessa jotain 5-4/4-5.

Kiva nähdä Vesalainen ja Larmi taas HPK paidassa, joten on ees jotain mitä odottaa, kun näyttää siltä, että Tiilikaisen pelikirja on edelleen hukassa. Kerho on saanut reenata koko viikon, joten kehitystä pitäisi näkyä, mutta odotukset ovat aika nollissa.

Edit: Ja tosiaan sieltähän palaa Karjalainen Rinkulalle vastustajan paidassa. Jos olisi täysi halli niin voisi tulla jotain pientä nuhjausta, mutta kun ei ole mökki täynnä niin eiköhän siellä pysy hanskat kädessä. Varmaan Tikan kanssa yrittävät toisiaan kuumentaa.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Onhan nää ajatukset tasaisesta matsista aika villejä. HIFK on taas sellainen joukkue, että pitäisi viedä ihan kaikkia muita mennen tullen. Mutta onneksi se on sama vanha HIFK, joten kerholle 4-3.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
@Purkan Jauhaja tuskin Miro alkaa tansseja tuolla tarjoamaan, taitaa olla tällä hetkellä vähän turhan tärkeä pelaaja noihin puuhiin. Tosin hieman hirvittää ne kovat pommit mitä taas ihan satavarmasti tulee tarjoilemaan meidän hattivattihyökkäykselle. Toisaalta niitä vähän odottaa. Helvetin sääli, että tämä ei enää meillä pelaa, vaikka se tietysti ymmärrettävää on.

Kiinnostava peli kyllä ja lähinnä Larmin ja Vesalaisen paluun takia. Toki jos nyt olisi sitten jotain järkeä tuohon kaivettu, saapa nähdä. Tuleeko kunnon puolustustaistelu vai hurlumhei ja kunnolla turpaan, kas siinä pulma.

Toivottavasti Larmi on Larmi ja nollapelin lisäksi tulee jäähy. Ei ainakaan asenteesta tänään jää kiinni, eli on sitten se haluttomuus varmaan vain pelikirjan kadoksissa olemisen aiheuttama sekavuus.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko Larmi pelannut viimeisen tosipelin milloin viimeksi? Minulla ei nimittäin ole mitään käryä. Tuossa voisi olla HIFK:n sauma iskeä. Voisi kuvitella, että molarilla debyytti tauon jälkeen olisi normipelaajaa suurempi kynnys tulla kehiin.

Mukavaa nähdä myös Vesalainen ja katsella missä mies tällä hetkellä menee.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Hittolainen, miten hieno joukkue! Mistähän meille saataisiin edes vähän samanlainen? Onhan meillä noita yksilöitä joo, mutta... Onnittelut voittajalle 100% hienosta esityksestä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hittolainen, miten hieno joukkue! Mistähän meille saataisiin edes vähän samanlainen? Onhan meillä noita yksilöitä joo, mutta... Onnittelut voittajalle 100% hienosta esityksestä.

Eiköhän vähän parempi valmentaja riittäisi näin alkuun, kyllä se siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös