Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko se mädäntynyt ruumis? Onko se käytetty vaippakasa? Onko se viemäri? Ei. Se haju tulee Pietarin Rottalaumasta, jotka ovat tulleet maamme pääkaupunkiin minkkiturkkeineen ja rolexineen.

Tätä peliä on odotettu ja huomenna se on käsillä. SKA löytyy konfrenssin sijalta kaksi. Rotat ovat pelanneet kaksi peliä Jokereita enemmän ja pistejohto on 6 pistettä. Tästä pelistä voitto, niin ollaan samassa pistetahdissa SKA:n kanssa.

Vastakkain siis kaksi todella kovakuntoista joukkuetta. Molemmilla kauden alku oli vaikea. Sittemmin Jokerit on onnistunut kääntämään kurssinsa omin avuin, kun SKA on turvautunut pelaajahankintoihin. Kuunnelkaas tätä: edellisistä 15. ottelusta Jokerit on jäänyt pisteittä vain KERRAN. Sama recordi on myös SKA:lla, joten TODELLA herkulliset lähtökohdat on otteluun.

Toivottavasti Saku Mäenalanen on kunnossa ja saadaan paras kokoonpano. Nyt on se HETKI kun lyödään näille apinoille luu kurkkuun.

Pitäkää kiinni penkeistänne. Huomenna rytisee!
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Tätä peliä on odotettu ja huomenna se on käsillä. SKA löytyy konfrenssin sijalta kaksi. Rotat ovat pelanneet kaksi peliä Jokereita enemmän ja pistejohto on 6 pistettä. Tästä pelistä voitto, niin ollaan samassa pistetahdissa SKA:n kanssa.
Et sä nyt noin voi sanoa kyllä. Tuossa tilanteessa Jokerit on 4 pinnaa perässä ja kahdesta rästipelistä voi tulla 0-4 pinnaa. Samassa pistetahdissa Jokerit ei siis missään nimessä ole, kun ei Jokerit 100% voita rästipelejään.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti Saku Mäenalanen on kunnossa ja saadaan paras kokoonpano.
Näin todella toivotaan, mutta epäilen vahvasti.
Myös Savinaisen/Pihlströmin pelaaminen lienee vielä todella epävarmaa, joten parasta kokoonpanoa Jokerit tuskin saa jalkeille.

Sen sijaan saamme nauttia Ikosen, Moseksen ja Mika Niemen pelaamisesta huomenna!

Siihen vielä Antti Niemi maaliin, niin Rottalauma menee sekaisin jo ennen kuin peli edes ehtii alkamaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Taas on myönnettävä, ettei ska ole vastustajana ifk:n veroinen. Vaan kummasti sitä näitä pelejä odottaa ihan eri tavalla. Sama fiilis vatsanpohjassa jo nyt, kun on monesti ollut muutama päivä ennen niitä oikeita Derbyjäkin.

Kuten toiseen ketjuun kirjoitinkin, niin mulla on hämy fiilis siitä, että jotain pientä hässäkkää olisi huomenna luvassa, sikälimikäli sieltä on isompi lauma venäläisiä tulossa stadiin. En tiedä mistä moinen fiilis kumpuaa.
 
VÄLIKAUSI!

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Perjantai-ilta, Jokerit sarjan kuumavireisin jengi, Nikke Jensenkin takaisin ja oletettavasti aloittavaan maalivahtiin voi luottaa. Rotat vastassa ja iso neljän pisteen peli.

Periaatteessa odotukset huomiselle on siis kovat, mutta jotenkin silti pelottaa että tulee taas joku 1-5 räpellys tuota porukkaa vastaan. Liekö sitten jäänyt traumat viime kauden kotipeleistä, jotka paketoitiin jo avauserässä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Mikäs saldo näissä Jokerit-SKA peleissä tässä KHL aikakaudella on? Muistot on tosiaan aika katkeran oloisia vuosien saatosta, mutta kait siellä pari voittoa Jokereillakin on kausien varrella kertynyt?
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Onhan Jokerit voittanut moneen kertaan kotona. Varsinkin ensimmäisinä kausina. Aika tasainen tilasto varmaan Hartwallin-peleistä. Itseasiassa voitot 5-4 Jokereille. Kaisaniemessä SKA voitti.
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Mikäs saldo näissä Jokerit-SKA peleissä tässä KHL aikakaudella on?
Jokereiden kotipelit pelkästään:

20.11.2014 3-1
5.1.2015 1-3
1.10.2015 3-2
16.2.2016 3-1
24.11.2016 2-3 JA
5.1.2017 3-2
2.12.2017 (ulkoilmapeli) 3-4
27.2.2018 5-3
6.10.2018 2-6
6.1.2019 1-4

Vieraissa ollaan voitettu kerran.
 
Pöö

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai että, radanvarren derby taas täällä. Paljon hienommin ei voisi lätkävuotta 2020 aloittaakkaan. Voittajaa on etukäteen aivan mahdotonta lähteä ennustamaan, niin tasaisia nämä KHL:n jättiläiset ovat. Kumpikin on pelannut vieraissa hieman paremmin, joten varsinaisesta kotiedusta ei voida puhua. Kuitenkin historiaan peilaten Jokerit nimenomaan kotonaan on näitä pelejä onnistunut viemään ja siksi meillä kaikilla on huomiselle suuren suuret odotukset. Sen verran on Jokerit mennyt tasaisesti eteenpäin, että itselläni ei ole laisinkaan pelkoa mistään ohipelistä tai ylilatautumisesta. Varmasti saadaan jäälle aggressiivinen ja yhtenäinen JokeriJoukkue, joka pelaa eikä pelkää. Huomiseen......
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Tänään täytyy Jaffalan jäälle saada Narripakka jossa joka jätkä on valmis vuodattaa verta, hikeä ja kyyneliä sen eteen että rottalauma pistetään takas allegroon päät painuksissa.

Ja jossei oman veren vuodatus riitä, rotanveri auttaa.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä on Bobrov divisioonan voitto edelleen omissa käsissä ja tuohon saavutukseen Jokerit on pystynyt ainoastaan kerran aikaisemmin ja se onkin edelleen kovin saavutus, mitä tulee suomalaiseen seurajääkiekkoon. Mutta jotta realistiset mahdollisuudet pysyisivät yllä tuon historiallisen tempun uusimiseen, on tämä peli voitettava. Ja toki myös monta peliä tämän jälkeen, mutta niin hyvä kuin Jokerit tällä hetkellä onkin valmentavelho Marjamäen alaisuudessa, täytyy kuitenkin edetä ja mennä peli kerrallaan. Kuten Lapajäähän osuvasti totesi, on käsissämme kauden isoin peli toistaiseksi. Nyt on saatava jäälle realisoitumaan se oppi, mitä kauden aikana ollaan opittu ja saatu lukuisista otteluista ennen tätä klassikkoa. Virheet on minimoitava, onnistumiset maksimoitava ja uskallettava luottaa siihen, että oma paras riittää. Joukkueena.

Tänään on näytön paikka ja ennenkaikkea tänään on mahdollisuus. Usko, veljeys ja rakkaus. Jumalauta, kyyneleet valuu.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti

- Jokerit on valmis
- Areena on valmis

Nyt olisi kunnon statement-pelin paikka melkein täyden, perjantai-iltaisen ja toivottavasti erittäin humalaisen hallin edessä. Tästä ei KHL-pelit Jokereiden osalta paljon parane, sopii vain toivoa, että joukkue olisi kerrankin näissä vaadittavalla tasolla.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas. Tänään on Marjamäki näytön paikka. Näkisin tämän ennen kaikkea henkisen puolen pelinä. SKA on kylvettänyt Marjamäen Jokereita kaikissa peleissä ja olisi henkisesti iso voitto joukkueelle ottaa pisteet stadiin. SKAn johtomaali ekan kympin aikana olisi isointa myrkkyä. Mutulla; näin taisi käydä viime kauden molemmissa kotipeleissä.

Voittoon vaaditaan:
-loistava Kalnins
-loistava erikoistilannepeli
-tiivis viisikko koko kentän alueella

Kauden mielenkiintoisin peli edessä. Hallilla nähdään.
 
Tää jengi on tässä!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tärkeintä on, ettei Jokerit lähde alistumaan tai nöyristelemään miljoonamiesten edesssä, vaan keskittyvät omaan peliin.

Ei liene varmaan ihan hirveän kaukaa haettu ajatus jos sanon, että Roman Gofman on tämän päivän toinen päätuomari?
 
VÄLIKAUSI!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy