Masentaja

Jäsen
Jokerit tänään.

Hardt - Filppula - Pulkkinen
Ruutu - Kerälä - Hännikäinen
Teräväinen - Hahl - Rita
Mäki - Heino - Tyrväinen

Nordlund - Dehner
Eronen - Väänänen
Niemi - Kivistö

Kilpeläinen (Tuohimaa)

Onpas kiihkeä ennakkoasetelma kun alle 6h ennen peliä ei ole ketju auki... Mutta, pelistä että Pelicans on selvä ennakkosuosikki, joka ei varmasti sorru takki auki pelailuun Jokereita vastaan. Jokereitten kokoonpano on lähellä samaa kuin Areenalla Jyppiä vastaan, ainoastaan äkkiseltään klingoni puuttuu pakistosta "vamman" takia, tilalla Kivistö.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eli laitetaan keskustelu käyntiin perjantai-illan ottelua Pelicans- Jokerit varten.
Lähtökohdat jo kauden kolmanteen kohtaamiset ovat mielenkiintoiset. Voitot 1-1 ja molemmat ottaneet voitot kotikaukoloistaan. Pelicans nousi avauspelissä 3-0 tappioasemasta 4-3 voittoon rankkareilla. Jokerit pesivät Pelikaanilauman Ilmassa tylysti 5-2.

Pelicansin tilanne ennen tätä peliä on runkosarjan sija 2 ja mahdollisuus nousta tänään kärkipaikalle ohi KalPan. Jokerit puolestaan keikkuu sijalla 4. Tuloksellisesti heikommin jakson jälkeen. Tosin voitto JYPistä 3-2 on alla. Avainpelaajia on ollut lasaretissä vierailijoilla kuten Eaves, Lahti ja Hardt. Katsotaan onko jokin näistä tulossa tänään mukaan. Näköjään Hardt pelikunnossa onkin. Pelicansilta sairaana Marttinen.

Seuraa heitä:

Niko Hovinen: Sai lähteä viimeksi Jokerit-pelissä maalilta 4 päästetyn maalin jälkeen. Oulussa ja Ilvestä vastaan nähtiin jo tuttu Hovinen maalilla. Nyt olisi aika näyttä kasvattiseuralleen kaapin paikka.

Matias Loppi: Pelicansin ykkössentteri palasi nilkkavamman jäljiltä viime viikolla takaisin kokoonpanoon, joten LLL-ketju jälleen valmis tekemään hyvää jälkeä vastustajasta???

Teuvo Teräväinen: Liiga uransa ensimmäinen maali viimeksi. Siitä on nuoren pojan hyvä jatkaa. Mielenkiintoinen junnu kannatta seurata.

Jarkko Ruutu: Kaveri herättää tutusti keskustelua viime aikoina. Viime Pelicans pelissä Sihvosen kanssa toisilleen asiaa kovasti. Miten tänään??

Kotijoukkue Pelicans lähtee peliin seuraavalla kokoonpanolla:

Luttinen-Loppi-Lasch
Wärn-Hodgman-Jormakka
Tavi-Immonen-Sopanen
Sihvonen-Paakkolanvaara-Koskiranta

Seikola-Järvinen
Jalvanti-Latvala
Brocklehurst-Hurri

Maalissa: Hovinen
Luukulla: Rautiola
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kotivoittoa toivotaan, siltikin hieman kaksijakoiset fiilikset illan kamppailusta. Miten viikon huili on vaikuttanut? Molemmissa Jokeri kamppailuissa ollaan ekassa erässä päästetty 3 rysää omiin.

Toivotaan että viikon huili näkyykin kentällä nimeomaan hyvänä draivina heti ottelun alusta lähtien.

Hoviselle toivotaan tietysti myös tässä kohtaamisessa onnistunutta iltapuhdetta kun aiemmassa kohtaamisessa ei mennyt putkeen, unohtamatta muita kentällisiä.

Jokereilla muutama poissa olo, mutta laajuutta silti rosterista löytyy.

Ruudun hämmentäminen ja agitointi tuo oman mausteensa, miten onnistutaan olemaan sujut sen kanssa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
David vs. Goljat

Tänään nähdään, kuinka hyvin piskuinen Jokerit pysyy ylivoimaisen ennakkosuosikin Pelicansin kyydissä.

Vastikään jatkosopimuksen tehnyt, todennäköisesti Euroopan tämän hetken valovoimaisin valmentaja, Suikkanen vs. motivaationsa valmentamiseen menettänyt dinosaurus-Erkka, joka kaiken muun lisäksi jättää Jokerit kauden jälkeen. Tämä asetelma vain korostaa Pelicansin suosikin asemaa.

Myös maalivahtiosastolla etu on murskaava Pelicansin hyväksi. Liigan ylivoimaisesti paras maalivahti Hovinen vs. Kilpeläinen, jolle menee joka pelissä pari helppoa.

Puolustuksessa Pelicans jyrää tasaisen laadukkaalla materiaalilla, kun taas Jokerien pakisto on yhden ossiväänäsen varassa. Ossi on kiistatta liigan eliittiä, mutta Pelicansin huippulaajaa kalustoa vastaan tämä ei pitkässä juoksussa riitä.

Hyökkäyksessä ero on ehkä vähiten Pelsujen hyväksi, mutta kyllähän huippukuntoiset ja värikkäät Max Wärn, Pekka Jormakka ym. ratkaissevat tämän pelin samaan aikaan kun Jokerien alavireiset "starat" Filppulan johdolla keskittyvät ihmettelemään kotijoukkueen ylivoimaisuutta.

.
.
.

Tästä kaikesta huolimatta Jokerit saattaa jopa voittaa, koska allekirjoittanut jää Kauniiseen Stadiin peliä seuraamaan. Taika on pitänyt jo vuodesta 2004
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Suikkanen suhtautuu tilanteeseen just oikein eli Ruudun ärsyttämiseen ei pidä provosoitua. Tähän taas Pelicans ja varsinkaan Sihvonen ei osannut viimeksi suhtautua oikein.

Tosin vähän ihmetteli em. linkin takana olleessa jutussa sitä, että Ruutu ja Sihvonen olisi ottanut (lähes) yhteen jo ensimmäisessä pelissä Lahdessa. Itse olin sitä peliä katsomassa enkä kyllä muista mitään tuommoista. Tai sitten olen jo unohtanut sen pelin.

Sarjaohjelman tohelointia tai mitä lie, mutta joukkueet kohtaavat jo kolmannen (!) kerran, vaikka Jokerit ei ole edes pelannut vielä matsiakaan ainakaan Lukkoa ja Kärppiä vastaan. Ei mitään sinänsä, Pelicans-matsit ovat hyviä ja tänään on hyvä mittari Jokereille. Voitto tuli JYP:istä, mutta peli oli vaisu. Nykyinen Pelicans on laadukkaampi kuin JYP, joten sama taso ei riitä.

Pistekin olisi positiivinen yllätys Jokereille tällä kertaa.
 
"En ymmärrä, mitä joukkuehenkeä siinä tarvitaan, että hiihtää osuutensa täysillä ja läppää seuraavaa olkapäälle." Sami "Musti" Jauhojärven kommentti viestihiihdosta

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Otsikoinnin lisäksi en oikein mitään varsinaisen hauskaa tuosta löytänyt. Ihan aiheellista ja rauhallista pohdintaa Suikkaselta.

Pistekin olisi positiivinen yllätys Jokereille tällä kertaa.
Tästä olen eri mieltä. Uskon että Jokerileirissä on vihdoin ymmärretty että sluibailemalla pisteitä ei saa tässä sarjassa keneltäkään, joten tänään nähdään taisteleva Jokerit ja pisteet matkaavat Jokereiden mukana. Lisäksi uskon että Ruutu vihdoin täyttää odotuksia ja lanaa pari Pelicaania ja tyrmää vielä Sihvosenkin ykkösellä.
 
Yeah, baby!

bay22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tupa on kuulemma täysi (ESS: Pelicans kohtaa Jokerit täydessä Isku Areenassa) ja perjantai-illan huuma, niin saa nähdä pysyykö kaikilla "kasetti kasassa" tässä ottelussa. Ruutu tulee taatusti yrittään hämmentämistä, mutta toivottavasti meidän pahimmat kuuma-kallet keskittyy vaan pelaamiseen ja "Jaket-showlle" naureskeluun.

Ottelun alusta veikkaan vaikeeta (pelaamattomuus näkynee otteissa), joten toivottavasti ainakin Hovinen on hereillä alusta alkaen. Mikäli tuo alku selvitetään kunnialla, niin eiköhän tänäänkin juhlita kotivoittoa tasuri-varauksella.
 
Jaa oliskin päässyt matsiin mutta eipä tarvi mennä. Ihan mielenkiintoinen matsi luultavasti tiedossa.

Olisi pirun hauska nähä mihin Ruutu pystyy hanskahommissa tässä liigassa, mutta luultavasti luikkii taas vaihtoaitioon huutelemaan ja kuvittelemaan sekoittavansa jotain. Toivottavasti Sihvonen kuitenkin taas tekee kaikkensa, mutta kuten totesi viimeksi helvetin vaikea sitä on mukaan saada.
 
Leo Komarov, Kari Sihvonen & Antti Tyrväinen

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kyllähän tämä ilta on pedattu Jarkko Ruudulle. Toivottavasti saa humalaisen kotiyleisön aivan varmasti raivon partaalle ja pelikaanit pelurit samalla. Suurin kysymysmerkki on jälleen se, että miten tuomarit selviytyvät tästä ja ennakko odotukseni heidän suorittamisestaan ei ole kovin kaksinen. Toivotaan, etteivät dumarit pasko housuihinsa ja laita esimerkiksi, vaikka Ruutua ulos matsista "varotoimenpiteenä".
 
Trump
Toivotaan, etteivät dumarit pasko housuihinsa ja laita esimerkiksi, vaikka Ruutua ulos matsista "varotoimenpiteenä".
No jaa, kyllä mä väitän että Ruutu osaa pitää huolen itsestään ilman mitään dumareiden varotoimia.

Mutta ehotonta peukkua näille, väriä tässä hommassa pitää olla.
 
Leo Komarov, Kari Sihvonen & Antti Tyrväinen

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
No jaa, kyllä mä väitän että Ruutu osaa pitää huolen itsestään ilman mitään dumareiden varotoimia.
Osaa ihan liiankin hyvin, siksihän niitä varotoimenpiteitä pelätäänkin. Mutta kuten sanottua, muutama lanaus tänään ja nyrkkihipat päälle, niin ollaan kaikki tyytyväisiä, eikö?
 
Yeah, baby!

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaa oliskin päässyt matsiin mutta eipä tarvi mennä. Ihan mielenkiintoinen matsi luultavasti tiedossa.
Jos viittaat lippuihin, niin kandee mennä ovelta katteleen vielä, se on menneisyydestä tuttua että tälläisen uutisoinnin jälkeen jengi ei edes vaivaudu ovelle ja hallissa on sitten kuitenkin tilaa.
 
"He hymyilivät meitä kohti kuin kasa kaksivuotiaita. Miksi he katsoivat meitä, kun he tekivät maalin?” Shedden 1.11.07 Pelicans-Jokerit

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Mutta kuten sanottua, muutama lanaus tänään ja nyrkkihipat päälle, niin ollaan kaikki tyytyväisiä, eikö?
Itseasiassa tänään voisi olla oikeasti hyvä aika ottaa kentällä kauden ensimmäiset pienet myllyt näin lahtelaisittain. Kun on tunnetta, pejantai-ilta, mökki täynnä, puhtaita pommeja ja tietysti lahtelaisten vihaama Jokerit ladossa niin kaikki on pedattu loistavalle illalle.
 
“Play fucking hard. Play for each other, support each other. Come back to the bench fucking dripping tired with fucking sweat and exhaustion” -Peter Laviolette
Pelicans ei varmasti ollut parhaimmillaan eivätkä fanit ole tyytyväisiä, mutta iso osa menee sille, että Jokerit pelasi aivan huikean vieraspelin. Yksi parhaista mitä muistan ja on näitä aika kauan tullut katsottua.

Loistavaa joukkuepeliä. Ei yhtään henkilökohtaista virhettä, eikä Kilpeläinen joutunut kertaakaan torjumaan kunnolla. Plussaa koko joukkueelle ja etenkin kolmosketjulle, joka oli tänään mahtava. Ruutu blokkasi heittäytymisillään kaksi pahaa laukaisupaikkaa ja avasi Ridan läpiajoon toisessa maalissa. Toinen plussa Hännikäiselle, joka tsemppasi erinomasesti.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Jokereilta täydellinen konemainen suoritus. Tästä on hyvä jatkaa Lappeenrantaan. Lisää myöhemmin, jos on aihetta. Filppulakin pelasi kauden parhaan pelin. Selkä ei suoristunut. Myös nuoret Teräväinen ja Hännikäinen vakuuttivat. Ja Eero oli hyvä myös maalissa. Oliko tämä Pelicansin huonoutta, mutta itse tykkäsin kaljahuurussa ainakin Jokereiden otteista. Hiljennettiin totaalisesti Isku-Areena. Jos se on tyypillistä tappioasemassa Lahdessa, niin siitä nähtiin nyt klassinen esimerkki by tamminen.
 
Jokerit palasi tasolleen, en tiedä mitä pelsut tekivät mutta oikein mitään ei näyttänyt tapahtuvan. Hyvin oli koko matsin ajan matsi lapasessa ylivoimia lukuunottamatta mutta siitä enemmän muissa ketjuissa. Lahelaisilla muutama paikka lähinnä yksinäisinä murtautumisina maalille(ja oliko se Latvalan veto ylärimassa?) mutta näissä oli sitten Eero mies paikallaan. Jokeritkaan ei paikoilla juhlinut mutta paikan tullessa niistä rankaistiin vaikka dumarit sen ensimmäisen veivätkin. Kaiken kaikkiaan aika perusmatsi jota Jokerit vei alusta loppuun, harmillinen ilta Lahelaisyleisölle jota ei missään vaiheessa päästetty kiimaan, sen verran hyvin Jokerit pitivät pelin nyrkissään.
 
Suosikkijoukkue
Jarskan Jokerit
Jarkko Ruutu kentän parhaita tänäänkin, samoin A-J Niemi.
Totaalista dominointia, paras peli meiltä tällä kaudella.

Miinusta Suikkasen vain vuoden jatkosopimuksesta.
 
6-1, 5-0, 3-7, 5-3, 7-3

BaronFIN

Jäsen
Jokerit oli hyvä. Westerlundimainen, vitun tylsä, kahvaamiseen perustuva vieraskiekko, mutta korkealla karvauksella ja työteliäisyyydellä vauhti pois kotijoukkueelta ja paikoista kiekko sisään. Siinä se. Helppoa ja ärsyttävää. Jos jossitellaan niin Latvalan yläputki sisään 1-1:een, niin tiedä mitä olisi tullut. Pienten marginaalien peli.

Pelicans ei saanut missään vaiheessa omaa konetta käyntiin. Liekö raskas treeniviikko takana vai mitä, mutta putki ei liikkunut.

Tuomareista ei nyt mitään ihmeellisempää tällä kertaa. Linja oli pitävä, estää sai ja parit kampit arvottiin tai jätettiin viheltämättä. Aivan sama, Jokerit oli p a s k a ylivoimalla.

Ruutu pelasi pientä sikaa koko ajan. Kolme kertaa tuomari meni huutelee perään vaihtoaitioon "annas olla viimeinen kerta", mutta käytöskympin antaminen on sitkeässä. Onneksi kaveri alkoi pelata kiekkoa vikaan erään, mutta omituista mussutusta vielä kättelyssä. C'mon, peli ohi ämmä, tarvitse kuitenkaan kokovartalo kyrpä olla vaikka Jokeri onkin. No anteeksi tämä purkaus.

Nää Jokeri fanit on aika velikultia. Paidat on täynnä legendojen nimiä, kunnioitettavaa sinäällään, mutta ostetaanko teillä vain mestaruuden jälkeen uusia paitoja vai miksi ihmeessä teillä on vieläkin jotain -94 vuoden turkooseja Tele-paitoja? Siis itse tunnen vain huvittuneisuutta kun katseli noita paitoja mitä tuli käytävillä vastaan. Pitää kait seuraavaan peliin tulla isä Sindelin tai Valeckin paita päällä, onhan tää kuitenkin jo vuosi 2011. Mutta silti, hyvä setti teikäläisiltä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
*Nää Jokeri fanit on aika velikultia. Paidat on täynnä legendojen nimiä, kunnioitettavaa sinäällään, mutta ostetaanko teillä vain mestaruuden jälkeen uusia paitoja vai miksi ihmeessä teillä on vieläkin jotain -94 vuoden turkooseja Tele-paitoja? Siis itse tunnen vain huvittuneisuutta kun katseli noita paitoja mitä tuli käytävillä vastaan. Pitää kait seuraavaan peliin tulla isä Sindelin tai Valeckin paita päällä, onhan tää kuitenkin jo vuosi 2011. Mutta silti, hyvä setti teikäläisiltä.
Tiedä häntä, miksi näin on, mutta, jos tällä kertaa paidan vuosikerta oli suurin syy huvittaneisuuteen vierasreissulla, niin sitä matkaa voidaan pitää onnistuneena.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Täytyy kyllä myöntää, että Jokereilta pirun hyvä peli tuolla miehistöllä. Kova karvauspeli tukki Pelicansin hyökkäykset alkuunsa. Tila ja aika vietiin täydellisesti Jokereiden toimesta. Hyökkäyspäädyssä pelsun vedot blokattiin hyvällä prosentilla ja Kilpeläinen pääsi helpolla. Hovinen ois voinnut ottaa molemmat kiinni, mut samalla taas Latvalan yläputki ja Laschin veivaukset pussiin niin peli ois, JOS ja JOS. Hurri ihan kujalla omassa päässä. Laschia siirreltiin hyökkäyspäässä kuin rantatuolia, ei mitään jakoa tänään. Jokereilta plussaa saa etenkin Hännikäinen ja Teräväinen, vahva esitys näiltä junnuilta. Pelsulta Immosen kenttä yritti ja taisteli loppuun asti. Jokereilta täydellinen vieraspeli, meiltä vain kohtalainen kotimatsi. Tiistaina sitten Kärppä laumaa vastaan astetta kovemmalla potkulla ja vähän kovuutta lisää taklauksilla.
 

Oriolus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, Arrajärven Laaki
Pisteet ansaitusti tsadiin

Ansaitut 3 kikkaretta lähti Etelä-Etelä-Suomeen. Jokereilta taktisesti erittäin taitava vieraspeli: Pelikaaneilta riistettiin ja raastettiin tila ja vauhti totaalisesti. Jokerit teki tarvittavat maalit ja puolusti tiiviisti - Pelikaanien (kunnon) maalintekopaikat voi laskea yhden käden sormilla.

Jokereista mieleen jäi Rita, joka vaikuttaa olevan vanhassa vedossaan: polkee kiekon saatuaan kuin viimeistä päivää. Narrien nro. 15 (Hännikäinen) kiitti vastuusta ja pelasi ennakkoluulottomasti. Ruutu, Jarkko Ruutu...kiva syöttö Ridan maaliin (epätasapainosta), mutta nolon epäurheilijamainen ämmäily 2. erän jälkeen - siis summerin jo soitua: Ruutu hakkasi Paakkolanvaaraa (Pelikaanien kuulu ja pelätty gansta) näpeille. Voe voe voe...

Kaaneista Immosen ketju oli ainoa osa-alue, joka pystyi pelaamaan lähes tasollaan. Muu lintuparvi koohotti ja "kikkaili" oikein urakalla. Kaiken kaikkiaan Pelikaaneilta selvästi kauden heikoin kotiesitys.

Publik: 5530. Siinä olennaisin Lahen kannalta.
 
L a h t i - pelikaanipääkaupunki, 120 002 asukasta.

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Latvalan yläputki ja Laschin veivaukset pussiin niin peli ois, JOS ja JOS.
Jos jossitellaan niin Latvalan yläputki sisään 1-1:een, niin tiedä mitä olisi tullut. Pienten marginaalien peli.
Kyllä minusta se 0-3 oli lähempänä, kuin nuo tilanteet. Katoin nyt tuolta koosteestakin tuon hylätyn maalin uudestaan ja en voi kyllä tajuta miksi se peli on tuossa vihelletty poikki.

Jokereilta tosiaan täydellinen vieraspeli ja Kilvelle jo kauden 5 nollapeli, ei paha.
 

BaronFIN

Jäsen
Kyllä minusta se 0-3 oli lähempänä, kuin nuo tilanteet. Katoin nyt tuolta koosteestakin tuon hylätyn maalin uudestaan ja en voi kyllä tajuta miksi se peli on tuossa vihelletty poikki.
Niin, siis pelihän oli jo vihelletty poikki ennen kuin kiekko hakattiin Hovisen suojuksista sisään. Joku toinen tuomarihan olisi pistänyt tuosta huitomisesta vielä 2 min päälle.

Mikäs Seikolaa vaivaa? Mies ei osu enää edes päätyyn tuon laukauksensa kanssa. Ja toinen huonohko asia oli Hurrin totaalinen epävarmuus vaikka kotijoukkueen ottelun viihdyttävimmäksi pelaajaksi valittiinkin. Tiedä sitten millä ansioilla. Varmaan teinityttöjen keskuudessa tass tekstiviestit lentäneet (vai miten se valitaan?).
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, siis pelihän oli jo vihelletty poikki ennen kuin kiekko hakattiin Hovisen suojuksista sisään.
Niinhän minä tuossa viestissäni juuri sanoinkin ja tämän takia ihmettelinkin, että miksi ihmeessä se oli vihelletty poikki. Kiekko selkeästi oli pelattavissa, mutta tuomari oli sijoittunut paikkaan josta ei kiekkoa nähnyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy