Masentaja

Jäsen
Ei taida huominen peli napata kun ei ketjua ole avattu mutta tässä se tulee.

Eli alkaa tasauskierros, kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä molempien kotihalleissa. On turha jauhaa että paikallisissa kaikki on mahdollista ja on ihan eri pelejä jne koska tämähän on totta. Taisteluparilla on jaossa viikossa 12 pistettä, joten toisen hävitessä kaikki pelit muuttuu tilanne huomattavasti sarjataulukossa. Jokerit tulisi tässä tapauksessa joko tippumaan taistelemaan pääsystä sääleihin kun taas voittamalla kaikki pelit, oltaisiin jälleen HIFK:n välittömässä kannassa kiinni. Paljon panosta.

Eniten etukäteen on mietityttänyt että onko pelit tunnelman latistaja lähdettäessä Talviklassikon kimppuun viikon päästä, vai haetaanko tässä kotiotteluissa niskalenkkiä toisesta kun klassikko pelataan "ei-kenenkään-maalla". Perjantai-paikallinen, paljon porukkaa pelissä ja viini virtaa sekä laulu raikaa. Etukäteen on mahdoton sanoa mitään itse pelistä. Jokerit voitti Kalpan tiistaina jatkoajalla puhtaasti siitä syystä että halusi maalia kalpaa enemmän. HIFK on ilmeisesti esittänyt oman notkahduksensa jälkeen vähän pirteämpiä otteita? Melkoista ylä- ja alamäkeä on molempien pelit viimeiseltä kuukaudelta ollut, joten tahtotila ja oman pelisuunnitelman toteuttaminen mahtaa olla ne ratkaisevat asiat pelissä. Kumpi lähtee häiritsemään kumman peliä? Vai lähdetäänkö pelaamaan omaa systeemiä? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia... Huomenna kongi kolahtaa ja paikallisderbyputki alkaa! Täytetään molemmat hallit sekä stadikka ääriään myöten ja toivotaan että pelissä olisi vihdoinkin oikeasti tunnetta!
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Se on ainakin varmaa, että kumpikaan joukkue ei tule viemään pisteitä puhtaasti 9-0, näistä kolmesta, viikon sisällä pelattavast ottelusta. Ei kauheasti napostele tämä tasaus, jo senkään takia, kun ei ole edes suomessa, jotta voisi seurata kyseisiä otteluita. Aika se ja sama, kuinka matseissa käy, parempi voittakoon. Tunteeton neppailu saa jatkoa, se on varma...
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kaksi paskasti viime aikoina pelannutta jengiä vastakkain. Vaikea on lopputulosta lähteä arvailemaan, mutta eiköhän sieltä se vitun tylsä peli ja maalin tappio ole luvassa. Mielenkiintoisin pointti on se, kuka seisoo IFK:n maalilla. Jotenkin haiskahtaa Lunkalta. Toivotaan parasta yms.
 

harjulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En usko vaisuun neppailupeliin. Tärkeät pelit molemmille ja käytännössä jaossa zadin herruus. Se on sarjasijoituksista huolimatta molemmille jengeille ja kannattajille tärkeä asia. Hämmennystä ja asemien hakua huomenna ja sama jatkukoon lauantaina. Ja sitten ei muuta kun nokka kohti talvisotaa. Toivon, että nähdään kunnon latinkia. Toivottavasti Kultainen noutaja on kehissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
En usko vaisuun neppailupeliin. Tärkeät pelit molemmille ja käytännössä jaossa zadin herruus.
No eipä ole edellisissä kohtaamisissa näkynyt tuo zadin herruden metsästäminen. Luokatonta munaanpuhaltelua on ollut nuo matsit tunnetasoltaan ja eipä ole tuo pelillinen anti muutenkaan päätä huimannut. Voihan se olla, että joukkueet jättävät jostain syystä salkut pukukoppiin ja alkavat ottaa mittaa toisistaan, niin kuin ennen. Mutta tästä asiasta vahva epäilys...

Ramstedt mahdollisesti sairastelun vuoksi poissa ja Töykkälä tulee "tarjoilemaan" Ahtolan ja Hyvösen väliin. Muuten ei välttämättä tule muutoksia edellisen pelin kokoonpanoon, ellei sitten Kousa ole jo tervehtynyt sairastelustaan?
 
Viimeksi muokattu:
Perjantai-paikallinen, paljon porukkaa pelissä ja viini virtaa sekä laulu raikaa.
Laulu tuskin raikaa, sillä ainakin ydinjoukko jokerifaneista jättää illan pelin väliin protestiksi tifon kieltämisestä liigan ja Areenan turvallisuuspäälliköille.

Itse pääsen pitkästä aikaa taas paikalle. Odotukset eivät ole kovat. Suurin mielenkiinto kohdistuu MG:n nykykondikseen.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ManU
Joo, eipä nykyään Stadin Herruudella taida olla juurikaan merkitystä, valitettavasti. Kaikki uhoaminen, kiima, jännitys yms. on kadonnut.
Emmekä mekään (vanhat paskat) jaksa pahemmin provosoitua. Vaan ajelemme perhefarmariautoillamme siististi osoitetuille parkkipaikoille ja varomme visusti naarmuttamasta autojamme. Ja ottelukin alkaa kohta, ehtisikö nykäistä parit nakit ennen matsia. Vaikka vaimo kielsi kun muistutti vielä korrestelooreista, menköön kapinallisuuden piikkiin.
Missä vitun vaiheessa suolen toiminnasta on tullut tärkeämpi asia kuin jääkiekosta??? Suolen toimintaa väheksymättä.
Kyllä ennen...
 
Robert De Niro: "Fuck Trump"

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ramstedt mahdollisesti sairastelun vuoksi poissa ja Töykkälä tulee "tarjoilemaan" Ahtolan ja Hyvösen väliin. Muuten ei välttämättä tule muutoksia edellisen pelin kokoonpanoon, ellei sitten Kousa ole jo tervehtynyt sairastelustaan?
Meni viimeinenkin usko tämän illan matsiin. Nyt siellä on senttereinä kolme kappaletta puukäsiä ja yksi helmi. Kaikella kunnioituksella PW:tä kohtaan, mutta kädet ei vaan riitä kahteen ekaan ketjuun. Kaveri on erinomainen kolmosen sentteri, yksi liigan parhaita. Toivotaan että Ville ja Mikke pystyvät pelaamaan tänään omalla tasolla, sillä pari viime peliä on ollut hiljaista. Jos he eivät siihen taas pysty, niin voitto menee Ilmalaan. Hyvönenkään ei peliä pysty ratkaisemaan, jos saa jonkun Töykkälän rinnalleen.

Odotan tylsää, höntsäilypaskaa tästä illasta. Sellasiahan nämä Jokereiden ja HIFK:n kohtaamiset ovat olleet viimeiset kolme vuotta. Ei herätä tunteita mihinkään suuntaan.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Vähän vaisulta vaikuttaa kiinnostus näihin peleihin - nimittäin sen perusteella, että huomiseen peliin Nordiksella oli vielä ihan hyvin lippuja jäljellä toissapäivänä, ainakin D-katsomoon. Kyllähän tämä vähän taas makua paikallisiin vie, kun niitä näin monta on lyhyen ajan sisään.

Eikä tämäkään ketju tosiaan mitenkään pitkäksi ole kasvanut.

Tänään en pääse paikalle, mutta huomenna siis menossa. Toivotaan kuitenkin, että tänään saataisiin positiivisessa mielessä rähinää kaukaloon ja hyvä peli. Kyllähän siitä saisi parhaimmillaan huomiselle kovat asetelmat. Ja saataisiin monta sivua väittelyä tänne, kuka teki väärin ja kuka ei.

Tai sitten nähdään koko viikonloppuna väsynyttä neppailua. Kyllähän asetelma on se, että vaikka Jokerit ottaisi kuusi pistettä näistä, niin HIFK taitaa olla saavuttamattomissa. Pisteitä joka tapauksessa tarvitaan, että pysytään kuuden parhaan joukossa. KalPaa vastaan tiistaina oli jo hyviä piirteitä ajoittain, kun vaan tehokkutta saataisiin lisää. HIFK on tällä kaudella ollut Jokereille kyllä suht sopiva vastus eikä Erkan aikana ole hävitty kertaakaan.

Mielenkiintoinen nimi tänä iltana - Hannes Hyvönen.
 
"En ymmärrä, mitä joukkuehenkeä siinä tarvitaan, että hiihtää osuutensa täysillä ja läppää seuraavaa olkapäälle." Sami "Musti" Jauhojärven kommentti viestihiihdosta

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Kohti Tukholmaa ja mp-näyttelyä. Ai peli tänään, mikä peli, ai yksi näitä taas. Ei taida enää sunnuntaina kiinnostaa, kun ei edes näin etukäteen.

Kai se on vaan niin, että Stadin herruus on HIFK:lla. Pitäkööt narrit Hesan herruuden. Yksi sarjapeli muiden joukossa siis.
 
Nybbe and Tobbe All-Stars!
Piksun peluutus!

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Itselläni tie käy tänään Areenalle, pitkästä aikaa. Mieluumminhan sitä olisi huomenna kotimatsia tsiigannut, mutta aikataulut päättivät toisin.

Odotukset ovat sinällään korkealla matsin suhteen, IFK pelasi mielestäni hyvin Raksilassa tiistaina. Ramstedtin puuttuminen on harmillista, toivottavasti hyvönen pääsee jossain kohtaa peliä ykköseen yrittämään. Vaikka kunto ei olekaan ihan vielä kohdallaan.

Kakkosessa Wirtanen toivottavasti omalla toiminnallaan pystyy hieman edesauttamaan Kuhdan ja Hamiltonin menoa, koska toistakin ratkaisuketjua tarvitaan.

Please KJ, Juuso maaliin.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kokoonpanot

HIFK tänään:

Peltonen - Granlund - Haataja
Järventie - Kankaanperä

Kuhta - Wirtanen - Hamilton
Vallin - Kovanen

Ahtola - Töykkälä - Hyvönen
Söderholm - Kurvinen

Wärn - Liivik - Petrell

Riksman
(Lundell)

Kousa ja Ramstedt sairaana.

Jokerit tänään:

Pihlman - Eaves - Nokelainen
Eronen - Väänänen

Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Forrest - Dehner

Mäki - Hämäläinen - Hentunen
Kivistö - Kauppinen

Saarinen - Helenius - Juutilainen

Lasak
(Järvinen)
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ylivoima ei tänään toimi ja ykkönen ei ole pelipäällä, niin jäädään nollille. Se on saletti. Kakkonen on ollut viime peleissä ihan syväjäässä ja kolmoselta ei voi nyt mitään odottaa, kun siellä on Töykkälä ruokki... anteeksi koohottajana.

Kojo voisi vähän rohkeammin kokeilla uusia ketjuja, eikä vain jääräpäisesti vetää samoilla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kojo voisi vähän rohkeammin kokeilla uusia ketjuja, eikä vain jääräpäisesti vetää samoilla.
Miten niitä ketjuja voidaan pyörittää, kun ainoat todelliset variaatiot saadaan vain laitureita liikuttamalla? Sentteriosasto on kiekollisenpelin suhteen niin rajallinen, ettei sieltä paljon apuja tähän löydy.

esim. Hamiltonia on ihan turha laittaa sentteriksi, kun laiturina pelaaminenkin tuottaa jo ihan tarpeeksi ongelmia, paras paikka olisi katsomossa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotukset eivät todellakaan ole korkealla, jos ja kun IFK joutuu heittämään Töykkälän Ramun paikalle. No, sotahan ei yhtä miestä, saati sentteriä kaipaa, joten mikäs tässä on ihmetellessä. Sankarin viittoja on taas tarjolla! Jospa sitten tehtäisiin suoraviivaisella pelillä räkäpersepaskamaaleja, pikkukivan kynäilyn jäädessä vähemmälle. Ei sekään väärin olis!

Toivotaan tunteikasta ottelua, hirveitä joukkumyllyjä, verta kentälle ja jotain muuta kuin tarkan puolustamisen 0-0-riemuvoittoa.

Ja Rönnihän se siellä viheltelee jälleen kerran, joten luvassa ainakin erikoisia tuomariratkaisuja. Jos ei muuten, niin Levosen toimesta. Japahan tykkää erityisesti näistä tv-peleistä ja mahdollisuudesta ottaa kunnon roolia kaiken kansan edessä. Voi vittu.
 
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja Rönnihän se siellä viheltelee jälleen kerran, joten luvassa ainakin erikoisia tuomariratkaisuja. Jos ei muuten, niin Levosen toimesta.
Rönnillä tuntuu olevan jotain IFK:ta vastaan... en tiedä, mutta viimeistään tällä kaudella on puskenut esiin sellainen vahva tunne eli kotietu Jokereilla. Japa nyt on Japa sillä ei ainakaan ole samankaltaista HIFK:n kyykytys tarvetta ja viheltelee ihan jees... ja ottakoon roolia, jos on tasapuolinen
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Japahan tykkää erityisesti näistä tv-peleistä ja mahdollisuudesta ottaa kunnon roolia kaiken kansan edessä. Voi vittu.
Luulin olevani ainoa, joka on tätä mieltä. Siis erehdyin!

En pääse peliin, enkä sitä muutenkaan näe kuin teksti-TV:stä, mutta eipä edes kyrsi. Niin ponnetonta ja onnetonta on Jokereiden peli ollut. Viime kotipelin aikaan olin hammaslääkärissä ja luulenpa, että kärsimys siellä oli vähäisempi kuin katsellessa nyky-Jokereita (tähän piti lisätä "livenä", mutta liikkeen perusteella sitä on vaikea todentaa!). Täällä näyttää jullifanit olevan samaa mieltä omasta joukkueestaan, joten pitäisiköhän tätä peliä markkinoida unettomuusklinikalle. Kaikki potilaat katsomoon ja ei aikaakaan kun hallin täyttäisi mehevä kuorsaus.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rönnillä tuntuu olevan jotain IFK:ta vastaan... en tiedä, mutta viimeistään tällä kaudella on puskenut esiin sellainen vahva tunne eli kotietu Jokereilla. Japa nyt on Japa sillä ei ainakaan ole samankaltaista HIFK:n kyykytys tarvetta ja viheltelee ihan jees... ja ottakoon roolia, jos on tasapuolinen
Mä vähän luulen, että Rönnillä on jotain kaikkia vastaan, niin päin helvettiä se on viheltänyt noin niinku yleisestikin. En ole nähnyt erityisesti, että suosisi jotain tiettyä joukkuetta. Eli on siis tasapuolisesti yhtä paska kaikille. Toisaalta, kaikilla tuntuu olevan jotain Rönniä vastaan, joten olemma tasoissa.

Levonen on nykyään aivan helvetin yliarvostettu tuomari. Varsinkin tv-pelit on yleensä aivan täyttä kuraa. Nämä "Kultainen Pillu"-voitot kertovat yksinkertaisesti siitä, että parempiakaan ei ole. Ja varmasti Japa saa sympatiapisteitä siitä, että on itse entinen pelaaja. Tai sitten Japa on muualla aivan helvetin hyvä tuomari, koska ainakaan Nordiksen esitysten perusteella en pidä häntä yhtään muita parempana tuomarina.

No, joo. Väijytään peliä Prolta ja myötähäpeillään Tertsin, Juhanin, Tuomas "No, Osku täs moi" Grönmanin ja Jantta Alkion höpinöitä. Oletan, että tänä iltana on luvassa kaiken kaikkiaan huikeaa vitutuksen maksimointia. Siihen ei välttämättä kyllä tarvita edes IFK:n tappiota.
 
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Pakistossa Forrest - Dehner, joten eipä sen parivaljakon hajoittaminen kauan kestänyt. Kauppinen taas kehissä, joten ei sekään ulkoistaminen ollut pitkä. Jokerit on pelannut nyt about kuusi matsia lähes anti-jääkiekkoa ja vaikea uskoa, että tilanne tänään olisi erilainen. Puolustuksen kautta pelataan vaikka sitten pelattaisiin ylivoimaa, joka on ollut viime aikoina vain huono vitsi. Neljä matsia ilman yv-maalia alkaa olemaan jonkin sortin ennätys.

No, hallissa nähdään protesteja ja juoma virtaa, joten eiköhän tästä jotain saada irti.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Matson78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rönnillä tuntuu olevan jotain IFK:ta vastaan...
Eikös viime pelissä juuri Rönn ollut toisena tuomarina viheltämässä ja joutui seuraavana päivänä soittamaan anteeksipyynnön Jaloselle "nollajäähystä"!!
No toivottavasti linja on molemmille sama ja nähdään fyysinen peli, sekä hieman asetelmien hakua huomiselle. Itse näen kyllä materiaaliedun olevan vierailla. Paikoista on pakko vaan tehdä maalit tänään, sillä huomena ei ainakaan yhtään helpompi peli ole tulossa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun katsoo viime pelejä sekä kokoonpanoja, niin kyllä HIFK:lle pitäisi olla luvassa helpot pisteet. Materiaalietu on valtava ja Jokereilla viime pelit ovat olleet aikamoista paskaa. Se mikä näissä paikallisissa on kuitenkin hyvä asia, on se, että ennakkoasetelmat kääntyvät yleensä päinvastaisiksi. Sen takia uskon että Jokereilla saattaa olla mahdollisuus tänään 1-2 pisteeseen, jos peli kulkee edes jotenkin.

Kaikki pisteet ovat plussaa, voitto kotiin ja stadin herruus on meidän!
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös viime pelissä juuri Rönn ollut toisena tuomarina viheltämässä ja joutui seuraavana päivänä soittamaan anteeksipyynnön Jaloselle "nollajäähystä"!!
No toivottavasti linja on molemmille sama ja nähdään fyysinen peli, sekä hieman asetelmien hakua huomiselle. Itse näen kyllä materiaaliedun olevan vierailla. Paikoista on pakko vaan tehdä maalit tänään, sillä huomena ei ainakaan yhtään helpompi peli ole tulossa.
Saa nähdä tuleeko pelistä Tammikuun tasausta Narrien voittaessa vai tasaako Rönni tilit viheltämällä jatkoajalla penaltia Jokereille.

Ja jos huomiseen peliin saadaan samat dumarit niin ainahan sitä voi tasailla huomenna tämän päivän pelin vihellyksiä :D
 
Tänään esiintyy ISO D(avey) Isoilla kamoilla!

scholl

Jäsen
Pitkään poissa maasta ja eilen sitten Urhon ääreen: ei tullut peliä. Tänään sitten kun katson niin vittu: tulee peli, muttei tule Urholta, eikä täällä ole näköjään tuota Sport1 kanavaa. Saksassa oli muuten joku Sport1 kanava, muttei ollut varmaan sama. On se nyt hemmetti, jos jokaisessa majapaikassa pitäisi olla jokainen kanavapaketti. Jos ei edes sm-liigaa näe yhdellä kanavapaketilla niin onhan se nyt helvetti. Enkä tuu tänään Stadiin takuulla, vaan vasta huomenna, kun on ne JA-Seniors kekkerit, jossa jaetaan urakalla prenikoita. Jää tämäkin peli nyt sitten näkemättä. Ei suoraan sanoen nyt edes kiinnosta, miten toi matsi päättyy.
 
Tiedote: scholl is back!

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim ja Pittsburgh
Ai että, kun tekee hyvää. Viis-muna ekasta tasauspelistä, ja ennen kaikkea henkinen yliote IFK:sta senkun vahvistuu.

Peliä en nähnyt, mutta ilmeisesti KJ:n eväät alkaa olla syöty tai sitten aamumuroissa on jotain nupin pahemmin sekoittavaa opiaattia.

Kiitos Jokerit, balsamia haavoille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy