Pe 27.1.2023 Tappara - Ilves

  • 4 792
  • 72

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Paikallismatsi, aijjai! Toivomme jännittävää ja tiukkaa kiekko-ottelua. Näistä ei koskaan tiedä, kummalle kääntyy (paitsi sen tiedämme, että yleensä se on ilves, kumpi sen avausmaalin tekee) Alkais jo!
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Odotettu päivä!

Ei kai varsinaista pakkovoiton paikka kummallekkaan, mutta pisteitä kaivataan puolin ja toisin, mikäli meinataan Lukko tavoittaa.
Eikä Lukon tavoittaminen tunnu enää ihan niin kaukaiselta ajatukselta, sielläkin on meinaan merkkejä silloin tällöin ihan tavallisesta kuolevaisuudesta.

Voi tulla kiivas ja tasainen peli, jos molemmat onnistuu valmistautumisessa iltaan...
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Eipä ole pitkään aikaan tullut pelipäivää näin odotettua, vaikka on vielä vierasmatsi. Paikan päälle silti isolla porukalla menossa. Todellinen 6 pisteen matsi taistelusta piikkipaikasta ja tietenkin keskinäisestä järjestyksestä. Molemmilla kulkenut ja peli toiminut, kolikolla voi arpoa tuleeko yhden maalin tiukka nyhjäys vai 6-8 maalin hurlumhei-esitys. Jos Ipa saa pidettyä oman pään yhtä hyvin kiinni kuin viime aikoina, niin tuskin mitään maalinmättäjäisiä nähdään kuitenkaan.. Kuuma matsi joka tapauksessa tulossa, jossa hierotaan naamaa ja taistelupareja syntyy. Alkais jo. Nyt.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kommentoidaan nyt tänne asiaa, joka jäi muualla kommentoimatta: Uskon, että Koskiranta on Ilvekselle erinomainen täsmävahvistus! Hyvin "tapparamainen" hankinta - haetaan konkari parantamaan puolustussuunnan toimintaa, aloituskykyä ja alivoimapeliä. Jos Platt ei olisi tullut, tai jos Rauhalan paluusta ei olisi mitään tietoa, niin olisin voinut toivoa jopa Tapparaan, mutta nyt kun kapteenin suhteen on aidosti toivoa jo ennen pudotuspelejä, niin sopii hyvin, että näillä mennään...

Levon suhteen en usko, että kummallakaan on tänään merkittävää etua. Tapparalla yksi päivä enemmän yhtenäistä pelitaukoa alla, toisaalta Ilveksellä oli vielä pitempi yhtenäinen jakso alkuviikosta levätä ja treenata loppuviikon rypistykseen.

Tapparalla taitaa olla CHL:n jatkopelien takia hieman enemmän otteluita pelattuna, mutta toisaalta ne ovat tuoneet harjoitusta kovista matseista, tulospaineista ja erilaisista pelityyleistä. Kokonaisuutena CHL:stä on varmasti hyötyä joukkueen pelin kehittymisen kannalta, vaikka ne samalla rasittavat - ainakin väliaikaisesti.

Ennen kuin kokoonpanoja on julkaistu, tästä pelistä voinee todeta ympäripyöreäisti, että lähes kaikki on mahdollista. Tasainen puolustusvoittoinen nyhjäys, jossa varotaan virheitä - tai hurmlumhei, jossa tunne vetää yli, ja nähdään erikoistilanteita ja "ohhoh" -suorituksia. En saane Ilvestä millään puhuttua ennakkosuosikiksi, paitsi taikauskoisilla "nää menee aina altavastaajalle" -kommenteilla. Tapparalla on lievä "edge" vaihtoedusta ja materiaalista johtuen, mutta Ilveksellä on kaikki mahdollisuudet lyödä Tappara ihan omassa pelissään onnistumalla. Kokoonpanoissa kiinnostaa lähinnä viimeksi puuttuneiden Virran ja Kemiläisen tilanne, ja onko yllätyksiä - kummalla tahansa. Yksittäiseen poissaolijaan nämä eivät kuitenkaan koskaan ratkea, mutta useampi kärkinimi pois, niin se jo kummasti vaikuttaa...
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
...Ennen kuin kokoonpanoja on julkaistu, tästä pelistä voinee todeta ympäripyöreäisti, että lähes kaikki on mahdollista. Tasainen puolustusvoittoinen nyhjäys, jossa varotaan virheitä - tai hurmlumhei, jossa tunne vetää yli, ja nähdään erikoistilanteita ja "ohhoh" -suorituksia. En saane Ilvestä millään puhuttua ennakkosuosikiksi, paitsi taikauskoisilla "nää menee aina altavastaajalle" -kommenteilla...
Meillä on mennyt viimepeleissä aika vähän omiin, mutta toisaalta mitalli kandidaatit Tps ja Hifk pöllytti verkkoja enemänkin... Joten jos sama peli jatktuu tänään, saatetaan tosiaan myös joutua kuuntelemaan sitä nan naa-naa-ta.
Vaikea kuitenkaan uskoa että kovin reilusti menisi suuntaan jos toiseen...
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Noniin se olis paikallispeli.
CHL finaaliin on vielä sen verran aikaa, että tuskin siellä Tappara leirissä sitä vielä mietitään.

Tänään vedetään pitkän kaavan kautta ja 60min päättyy 2-2 tai 3-3.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Runkosarjaa pelattu 2/3 ja Ilves on päästänyt vähemmän maaleja kun Tappara. En tiedä varmaksi tilastoja, mutta uskallan väittää, että näin on käynyt viimeksi joskus 1300-luvulla.
 

Hewu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Liiga
Ilveksen kokoonpano:

Henrik Haapala - Petri Kontiola - Aku Räty
Eetu Päkkilä - Balázs Sebők - Joona Ikonen
Matias Mäntykivi - Tommi Tikka - Jani Nyman
Samu Bau - Jarno Koskiranta - Eetu Tuulola

Jarkko Parikka - Les Lancaster
Leo Lööf - Otto Latvala
Jyrki Jokipakka - Filip Westerlund
Tuomas Salmela

Marek Langhamer
(Jakub Málek)

Suomi ei tänään pelaa. Tuulola nousee Ruokosen paikalle.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Itse olen ollut epäileväinen sen suhteen että Ilves pärjäisi kärkiporukoita vastaan kun aletaan tosissaan pelata (painia). Tänään on taas yksi paikka näyttää että (krooninen) pelkoni on väärä. Toki paikallinen kyseessä, niin näissä voi muutenkin tapahtua ihan mitä tahansa.

Suomi on muistaakseni ollut juuri Tapparaa vastaan todella tehokas, joten harmi että edelleen on pois kokoonapnosta. Hyvä kuitenkin että huolletaan kunnolla, että on iskussa pleijareissa.

Ilveksen uudet plejaajat kiinnostaa ja etenkin Westerlundin pelaaminen on omaan silmään vaikuttanut hyvältä. Ampuu kohtuu hanakasti, joten josko tänään pääsisi avaamaan pistetilin! Koskirannan pelistä nyt ei oikein voi sanoa vielä mitään, koska SaiPa oli todella heikko. Eli mielenkiintoista nähdä, että miten peli sujuu nelosella.

Hieno ilta toivottavasti tulossa!
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tappara i dag:

#91 Petteri Puhakka - #70 Marcus Davidsson - #9 Waltteri Merelä
#19 V-M Savinainen - #21 Jori Lehterä - #27 Kristian Tanus
#72 Jonathan Davidsson - #11 Patrik Virta - #20 Niko Ojamäki
#86 Philip Granath - #15 Geoff Platt - #71 Kristian Kuusela

#33 V-M Vittasmäki - #13 Valtteri Kemiläinen
#5 Mikael Seppälä - #52 Maksim Matushkin
#63 Joni Tuulola - #61 Casimir Jurgens
#4 Ben Thomas

#30 Christian Heljanko
#1 Vilho Heikkinen

Pääseeprat: #25 Aleksi Rantala ja #26 Kristian Vikman

Halli tupaten täynnä ja pe-ilta, oispa kaljaa! Toiveissa myös pientä naamanhierontaa sekä Opusta päättymättömältä C-kasetilta...
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Toivotaan räävitöntä ottelua missä tsekkivahti filmaa jonkun ulos ja porilainen mätkii jotakuta nekkuun. Ei mitään vastustajan paapomista vaan verta pakkiin, niin kuin höyry häyrinen sanoi aikanaan.
 

Wondermike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eikä Lukon tavoittaminen tunnu enää ihan niin kaukaiselta ajatukselta, sielläkin on meinaan merkkejä silloin tällöin ihan tavallisesta kuolevaisuudesta.

Näin siinä yleensä käy kun menestys nojaa liikaa maalivahdin onnistumisiin.
Zagidulin on välillä pitänyt Lukkoa yksin reppuselässä.
Bartosak kantoi Pelikaaneja syksyllä ja kun jumalmoodi katosi, alkoi pelsut häviämään.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Tänään voidaan nähdä kunnon rehellistä vääntöä kahden v*ttupään välillä.
Woodpecker vs Claywoman
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuka olisi uskonut vain 3-4 vuotta sitten, että Jarno Koskiranta ja Geoff Platt ovat takaisin Tampereella ja pelaavat paikallispelissä vastakkain joukkueidensa 4. ketjussa, koska edestä löytyy niin paljon parempia pelaajia - ja vielä, miten päin seurat menevät...
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Miksi Aho ei pelaa? Ei ymmärrä. Onko siellä jotain loukkia takana?

Katselin, että tuo neloskenttä onkin hyvä nollaamaan Tapparan tehokentän, mutta sitten tajusin, että Tapparalla on kolme tehokenttää.
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään voidaan nähdä kunnon rehellistä vääntöä kahden v*ttupään välillä.
Woodpecker vs Claywoman

Savinainen laiturina ei juuri Tikan kanssa Tapparan maalilla väännä. Omassa päässä Tuomas Salmela voisi kilahtaa jossain maalinedustilanteessa. On ihan hyvä paini- ja myllyhommissa. Seiskapakki jos myllyttäs Savinaisen kanssa suihkutuomion, niin Ilves voittaisi melkoisesti.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Katselin, että tuo neloskenttä onkin hyvä nollaamaan Tapparan tehokentän, mutta sitten tajusin, että Tapparalla on kolme tehokenttää.
Ai miten niin kolme? Kyllä nelosketjun Kuusela ja Plattkin ovat jonkun pinnan uransa aikana tehneet...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös