Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pohjoisessa kohtaa kaksi, jotka molemmat tarvitsisivat pisteitä. Kotijoukkue ehkä enemmän. Tämä on se yksi tekijä, joka voi vaikuttaa pelin kulkuun ja edelleen lopputulokseen. TUTO tarvitsisi pisteitä jotta pääsisi muka parempiin paikkoihin, kun pudotuspelita alkavat. Ei ole helppoja 4 parhaan joukossa TUTO:lle lainkaan. Riitääkö siis mahdollisessa tiukassa paikassa tahto ja halu. RoKi taas haluaisi vielä päästä pois karsijan paikalta.

Toinen peliin ja lopputulokseen vaikuttava tekijä onkin sitten kokoonpanot ja nyt näyttää nopsasti katsottuna, että siinä annetaan nyt saumaa kotijoukkueelle. Linkki siis kokoonpanoihin mestiksen sivuilla:
SJL Tilastopalvelu

Ennakoon TUTO:n olisi tai siis pitäisi saada peli ratkottua jo varsinaisella peliajalla ja mieluiten hyvin ja aikaisessa vaiheessa. Viimeksi pohjosen reissulla jatkoaika johti isonumeroiseen tappioon seuraavana päivänä.

Huhujen mukaan pieni kannattajaryhmä Turusta lähtenyt kohti pohjoista. Toivotaan heille myös mukavaa vierailua ja iloista siirtymistä seuraavaan paikkaan.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
RoKi on ollut TuTolle tosiaan vaikea vastus. Koostumuksissakin näyttäisi olevan kokeiluja, jotka saattavat toimia, tai sitten eivät. RoKi taistelee putoamisviivan tuntumassa ja kotijoukkueelle pinnat tulisivat kotijoukkueelle todella tarpeeseen. Suosikkina peliin kuitenkin TuTo lähtee ja nyt pitäisi osoittaa, että pärjätään pudotuspeleissäkin, jos ketjuja joudutaan rukkaamaan. Veikataan maalinpeliä, joka kääntyy lopulta vieraiden eduksi.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Huonosti kävi, vaikka reilu tusina TUTO:n fania joukkuetta kannustikin. Maalipaikkoja oli ihan riittävästi, mutta RoKi:n mokke oli taas liian taitava. Maalivahti Hokkanen pelasi oikein hyvän pelin, hänen piikkiinsä tappio ei mennyt. Jos meidän hyökkäys ei löydä maalitekokykyään, tulee tästä lyhyt kiekkokevät.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy