Pe 26.02.2010 USA-Suomi

  • 52 312
  • 180
Tila
Viestiketju on suljettu.

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
. Olen päävalmentaja Jalosen kanssa tismalleen samaa mieltä siitä, että Suomen valmistautumisessa ei varmasti ollutkaan mitään vikaa, vaan paskat plörähti housuun vasta tuossa Kipperin munauksessa. Leijonathan tuli tuohon otteluun itseasiassa ihan hyvin, ja saikin pelin ensimmäiset kunnolliset maalintekotilanteet.

Ja mä aina ihmettelen mistä helvetin "valmistautumisesta" aina puhutaan, ymmärrän, että tytöt valmistautuu kun lähtee baarin, meikkiä naamaan jne. mutta haloo jos sä pelaat lätkää: Sä menet kentälle, sä pelaat vitun kovaa, sä oot tappaja ja sä voitat. Tahtoa ja asennetta ei tasan varmasti löydetä millään valmistautumisella vai onko Teemu ja Saku jo niin leipiintyneitä, että pitää motivoida pelaamaan.

Meditoiko ne siellä vai vetääkö ne jotain yrttejä? pitääkö ne toisiaan käsistä ja lausuu mantroja? Yhteislaulua? Tuijottaa peliä?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ja mä aina ihmettelen mistä helvetin "valmistautumisesta" aina puhutaan

Parhaiten olympialaisissa on luistimilla pysynyt taitoluistelija Laura Lepistö, joka oli kisojen paras eurooppalainen ja teki huikean Suomen ennätyksen, saavuttaen kuudennen sijan, joka on paras suomalaissijoitus naisten taitoluistelussa koskaan.

Lepistöltä pitäisi ottaa mallia tähän valmistautumiseen, sillä Lepistö kertoi valmistautuneensa seuraavasti:
http://www.aamulehti.fi/teema/vancouver/lepistolta-superluistelu-hevin-innoittamana/171608
Mikä oli salaisuus onnistumisen takana? Lepistö luukutti pukuhuoneessa heviä ja raskasta rokkia.
- Hymy oli kaukana. Ennemmin oli sairas aggre päällä. Nyt mä teen ne. Hemmetti.

Tätä tarkoittanee se kunnon valmistautuminen. Ja asenne tehdä tähänastisen uransa paras suoritus olympialaisissa. Suosittelisin kiekkoleijonillekin, lähinnä tuota asenne- ja tahtopuolta (heviä varmaan soittavat muutenkin).
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä jäätyminen oli kyllä yllättävä ja totaalinen. Juuri ennen ensimmäistä maalia ehdin ölähtää: "Oijoi!" pelkän "avaussyötön" perusteella. Sitten peli olikin 6-0. Samoin kuin Kanadan ja Venäjän ottelussa, niin kävi välillä melko epätodellisiakin ajatuksia mielessä. Kun ei Suomen "parasta maajoukkuetta" ole nuijittu näin radikaalisti pitkään aikaan. USA kai viimeksi Salt Lake Cityssä, jolloin numerot olivat 6-0. Jotenkin luuli, ettei olisi mahdollistakaan, mutta olipa vaan.

Suomen joukkueen kohdalla on mietitty, pitäisikö nuorentaa. Nyt ei pidä, mutta on pakko. Tosin Pappa-osasto oli oikeastaan jokainen ihan tohjona, vaikka ns. terveinä pelasivatkin. Terveiden pitäisi pelata.

Papoista on jauhettu paljon ja Kipperistä, mutta kyllä Tuomo Ruudun, Filppulan ja Mikko Koivun peleissäkin paljon parantamisen varaa oli. Missä oli se Mikko Koivu, joka on dominoinut kaksiakin MM-kisoja? Oliko Niklas Hagman jopa paras hyökkääjämme tässä turnauksessa? Siis Hagman... oikeesti?

Puolustuksesta puuttui Teppo Numminen ja sen myötä enemmän kuin moni ehkä tajuaakaan. Teppo pelasi käytännössä virheettömiä turnauksia Torinossa ja World Cupissa 2004. Nyt oli Timonen joo, Salo "joka vetää ohi" ja Lydman, jolla on myös taso kääntynyt laskusuuntaan. Ja nämä oli siis ne hyvät pakit. Kukkonen, Pitkänen, Lepistö... niitä haukkuu lehdistö?
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Suomi kaatui seuraavien asioiden takia tänään.

- 1-0 uskomatonta koomailua pakeilta ja Kiprusoff joutu paniikkiratkasuun
- 2-0 todella heppoinen jäähy
- 3-0 idioottimainen jäähy ja puolustajat koomailee
- 4-0 sääntöjen vastainen maali kun jenkkien maskimies oli suorastaan Kiprun sylissä

Kyllä tämä peli voitettavissa olisi ollut. Jutta Jaloselle miinukset jäätymisestä ja siitä, että ei omaan piikkiin laittanut tappiosta mitään. Toivottavasti eroat. Jaloselle kuitenki pointsit siitä, että antaa Kiprun pelata pronssipelin. Itsekki siinä kiukuspäis jo Kipperiä kirosin, mutta ku maalikoosteen katsoo, nii ei siinä Kipperillä ole mitään sanaa kun puolustus on TÄYDELLISESSÄ KOOMASSA!
 
Viimeksi muokattu:

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koitin äsken kirjoittaa jotain älyllistä tarinaa Suomen joukkueesta alla olevaan linkkiin, mutta ehkä tuosta on älyllisyys kaukana. Sekavat kisat, sekavat tuntemukset. USA:n voitto ei kauheasti yllättänyt henkilökohtaisella tasolla, koska mielestäni kaksi edellistä peliä olivat todella huonoja vaikka toisesta pelistä voitto tulikin. Laitetaan nyt kuitenkin tästä pelistä muutamia huomioita:

Vaikka voitto ei yllättänyt, tuo tapa millä se tuli oli tietysti valtava yllätys. Eihän kukaan voi ennustaa tuollaisia lukemia, kun pelataan pelejä, jotka ovat monelle pelaajalle uran tärkeimpiä pelejä. On puhuttu latauksesta, valmistautumisesta ja ties mistä. Hienoja sanoja, mutta mitä ne oikeastaan tarkoittaa? Selänne ja kumppanit on keitetty niin kovissa liemissä, ettei tuollaisessa tilanteessa voi enää mentaalipuoli levitä. Ei heikolla pääkopalla olisi pelattu tuollaisia peliuria. Ymmärtäähän sen, jos 18v juniorille tulee moka tuollaisessa tilanteessa, mutta kaikki tuolla joukkueessa on kuitenkin melkoisia ammattilaisia.

Tuo matsin alku vaikutti vähän siltä kuin suomalaiset olisivat olleet eilen Vancouverin yössä ja päällä oli vielä pienoinen kohmelo. No eihän näin tietenkään(toivottavasti) ole, mutta siltä se vaikutti.
Ensimmäiseksi Kipperin ja puolustajan totaalinen kommunikaatiokatkos ja siihen täydellinen lahjamaali. Ei mikään helppo alku matsiin. Tuon olisi ainakin pitänyt olla sellainen herätys, että mitäs tässä nyt touhutaan; pari minsaa takana ja perässä ollaan. Mutta mitäs vielä, sama koomailu sen kuin jatkui. Suomipoika oli jo valmiiksi monta potkua perässä ja vielä piti peli tehdä peli entistä vaikeammaksi ottamalla pari jäähyä. USA teki maalit jokaisesta paikastaan ja peli oli pelattu.

Ei tuossa loppujen lopuksi mitään ihmeitä. Puolustus oli jo ennen kisoja se heikoin osa-alue ja nyt se on selvillä myös isolle yleisölle. Hyökkääminenkin oli todella munatonta ja kertoohan se jotain, jos taas saatiin vain ja ainoastaan yksi maali aikaiseksi. Sekin pomppi jenkkipakin jalasta ylänurkkaan. Kipperi olisi ottanut hyvänä päivänä monta kiinni, mutta nyt kävi vähän heikommin ja yhden virheen lisäksi jäi pari torjumatta. En kyllä lähtisi Kipperiä tappiosta syyttämään, kun ei noita aina saa kiinni edes Brodeur. Onhan se jo nähty.

Valmentajalla on vastuu viime kädessä ja minulle jäi Jalosen haastattelusta aika munaton vaikutelma, ei ottanut itse vastuuta mistään, jos oikein muistan. Pelinaikainen reagointi myös ilmeisesti aika nollissa, jos taululle mätetään tuollaiset luvut ensimmäisessä erässä. Pelikirjasta on ollut paljon puhetta, mutta oma mielipide on, ettei siellä kovin kummaista pelikirjaa ole olemassa. Tai pelaajat eivät osaa toteuttaa sitä tällaisella parin viikon keikalla. Tarvitsisi paljon pidemmän ajan opetteluun.

Paljon on Kukkonen, Kipperi sun muut saaneet paskaa niskaan, mutta Janne Niskala, anyone? Peliaikaa tänään 6:11, saldona -3 ja yksi 2min rangaistus. Nojoo, ei mitään järkee kaataa koko soppaa yhden pelaajan niskaan. Joukkueena voitetaan, joukkueena hävitään.

Vastassa Ruotsi, Tshekki, USA. Peliaikaa yhteensä 180 minuuttia. Tuloksena yksi tehty maali Vokounin ohi, yksi Tshekkien tyhjään maaliin ja yksi USA:n verkkoon. Siinä se Jalosen kuuluisa ja paikoin ylistetty pelikirja. Olisikohan nyt aika heittää ne pelikirjat, USB-muistitikut sun muut sinne kisakylän takkaan ja sanoa pelaajille, että pelatkaa niinkun pelaatte. Joukkueessa on muun muassa Saku Koivu, Teemu Selänne, Jere Lehtinen, Ville Peltonen, joten kyllä sitä kokemusta ja tahtoa voittaa löytyy ihan riittävästi. Kaikki edellä mainitut jätkät vetää taatusti viimeisiä olympialaisiaan, joten eiköhän halu voittaa ole kova. Ei niitä olympiamitaleita ole koskaan liikaa.
 
"Suomen vauhti riittää USA:ta vastaan."
-Teemu Selänne, 39
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Always look at the bright side of life. Suomi voitti viimeiset 40 minuuttia 1-0. Yli puolet pelistä siis!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Juu, Suomi hävisi kerran 80-luvulla Neuvostoliitolle 1-8, erät 0-4, 0-4 ja 1-0. Alpo Suhonen oli silloin päävalmentajana ja hän kommentoi lehdistölle, että hyvin meni, Neuvostoliitto voitti 2 erää ja Suomi yhden erän. Eilen meni vielä paremmin, USA voitti yhden erän, yksi pelatttin tasan ja yksi voitettiin. Tavallaan ottelun lopputulos oli tasapeli, Suhosen 80-luvun logiikalla.
 

Bailey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä hieman off topic, mutta huomasiko kukaan muu Saku Koivun käyttäytymistä tilanteessa, jossa kuvattiin vaihtopenkkiä Niskalan tehdessä ratkaisevan 1-0 osuman Tsekkiä vastaan? Kaikki muut pomppasivat ylös tuulettamaan(O.Jokinen yms.), mutta S. Koivu jä vain penkille istumaan. Ei tainnut Koivulla olla enää nykykunnolla kauheasti tunnelatausta pelata maajoukkueen eteen. Tai tuollainen kuva minulle tilanteesta jäi..
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olihan tuo niin brutaali persraiskaus, että ei sitä voi vieläkään ymmärtää. Kivulias toimenpide tehtiin suurella aseella ja ei siinä Suomi ehtinyt edes vikisemään kun USA survoi sisään. Sanattomaksi vetää.
 

jayda

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muut floppasi, vaan ei onneksi turkulaiset!

Ja Jalonen ei näemmä osaa peluuttaa joukkuettä yhtään. Itse oisin laittanut jäille pelkästään turkulaisia, koska ovat parhaita.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
Itsekki siinä kiukuspäis jo Kipperiä kirosin, mutta ku maalikoosteen katsoo, nii ei siinä Kipperillä ole mitään sanaa kun puolustus on TÄYDELLISESSÄ KOOMASSA!
Mitä sä horiset? Esimerkiksi ensimmäinen ja kolmas maali olisi ollut vältettävissä niin että kipru vetää ekaksi pitkän ja kolmannessa maalissa peittää sen kiekon joka pomppaa takaa. Toinen ja neljäs maali oli tasapuolisesti puolustuksen ja veskan piikkiin. Kumpikin olisi täydellisellä pelillä voinut itse pelastaa ja jos molempi olisi pelannut edes jotenkuten hyvin niin maaleja ei myöskään olisi tullut.

Kipru olisi pitänyt ottaa kolmannen maalin jälkeen pois ja vetää aikalisä, olin tätä mieltä jo ennen neljättä maalia. Jalosen piikkiin menee siinä mielessä tämä RÖKÄLEtappio kun ei reagoinut nopeammin.

Haluaisin nähdä niittymäen tai backströmin maalissa pronssipelissä. Kiprulla ei vaan nyt suju.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Katsoin tuossa ottelun alun uusiksi ja kyllähän siinä käy USA:lla myös aivan hirveä munkki. Mutta ei se poista sitäkään tosiasiaa, että pahoja mokelluksia kävi myös. Kipperin ratkaisu avausmaalissa oli käsittämätön, mutta myös Niskala pelasi tilanteen oudon passiivisesti, kun hän oli kuitenkin lähimpänä kiekkoa ja olisi näin voinut luistella vaan kiekon kiinni ja estää koko tilanteen.

Seuraavassa maalissa Niskala ottaa sitten älyttömän estämisjäähyn aivan vaarattomassa tilanteessa, josta USA tuurin avustuksella pistää kiekon pömpeliin. Heti periin Lydeltä tyhmä jäähy, Kipperiltä huonoa peliä ja 3-0. Neljännessä maalissa jälleen tutkapari Lepistö-Niskala "puolustamassa" ja jälleen kiekko maalissa. Vasta -2 vaiheessa tällä parilla, kuten myös Kapasen ketjulla. 5-0:ssa jälleen sama viisikko kentällä ja puolustus vuotaa kuin seula. Viimeisessä USA:n maalissa kentällä Salo-Timonen ja M. Koivun ketju.

Pahiten petti mielestäni Kipper ja Niskala ja siinä ohessa koko muukin kolmos kentällinen, -3 reilussa 10 minuutissa kertoo karua kieltään. Oli Suomella muutama hyväkin vaihto tuohon asti, lähinnä M. Koivun kentällä, samoin Selänne oli pirteä ja teki hyviä haastoja.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Katsoin tuossa ottelun alun uusiksi ja kyllähän siinä käy USA:lla myös aivan hirveä munkki. Mutta ei se poista sitäkään tosiasiaa, että pahoja mokelluksia kävi myös. Kipperin ratkaisu avausmaalissa oli käsittämätön, mutta myös Niskala pelasi tilanteen oudon passiivisesti, kun hän oli kuitenkin lähimpänä kiekkoa ja olisi näin voinut luistella vaan kiekon kiinni ja estää koko tilanteen.

Mitä se Nurminen erätauolla horisi siitä, että tilanne oli hankala veskarille kun pakki luisteli suoraan kohti, jolloin on se 20cm lapa mihin sen syötön pitäisi osua. Ja että pitäisi sopia, että pakki menee sinne laitaan johon veskarin on helpompi syöttää. Tai no siis tuo on ihan selvä juttu, mutta kun aamulla katsoin sen maalin uudestaan, niin Lepistöhän nimenomaan oman siniviivan kohdalta lähtee kohti laitaa hakemaan sitä syöttöä, mutta Kipperille tulee joku täydellinen oikosulku. Sehän on ihan totta, että jälkikäteen ajateltuna mikä tahansa muu ratkaisu olisi Kipperiltä ollut parempi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Oman käsitykseni mukaan vikaa löytyy useammalta suunnalta. Pelattiinko kuitenkaan Jalosen suunnitelman mukaan vai ottivatko pappaketjun pojat ottelun omiin käsiinsä?

Ai se on ilmeisesti pappaketjun syytä että Niko Kapasen ketju ottaa 3 omiin? Tai Kipper syöttää paineettomassa tilanteessa suoraan jenkkipojan lapaan ja antaa lahjaksi avausmaalin. Sen lisäksi ne papathan ei tainnut olla jäällä myöskään niiden jenkkien yv-maalienkaan aikana, mutta Selänne, S.Koivu ja Lehtinen tietenkin on niihinkin syynä. Aukotonta logiikkaa, tätä lisää kiitos.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Juu, olihan tuo hirvein jääkiekkopeli, jonka olen ikinä nähnyt. Ei se alku pelkkää Suomen huonoutta ollut, kuuteen maalittiin vaadittiin myös hirmuinen jenkkien vire ja kiekon pomppimista oikeaan suuntaan.

Suomi oli ihan lammas, mutta kyllä yksilötasollakin ollaan niin paljon perässä, että maajoukkueen tulevaisuus hirvittää.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Olipas peli. Jännitys loppui aika lyhyeen. Uskon että lataus peliin oli ihan riittävä, mutta karkeat henk. koht. virheet ja jenkkien uskomattoman laadukkaat vedot ratkaisupaikoissa tappoivat pelin nopeasti.

1-0, Kipperin moka suurimmaksi osaksi. Pakkiparikaan ei kyllä saa tuosta puhtaita papereita.

2-0, Jäähy minusta ihan aiheellinen. Niskala esti kiekotonta miestä läpinäkyvästi. Timonen hermoili helpohkossa paikassa kiekon kanssa ja yläpömpelissä kolisi.

3-0, Kipper ponnistaa kohti takatolppaa, kun jenkki yrittää vanhanaikaista, siis mitä ihmettä??? Kipperin moka ja tossa kohtaa ois pitänyt ottaa jo pois.

4-0, Pakkipari Niskala-Lepistö keskittyi enemmän huiskimiseen ja kaatuiluun, kun olis pitänyt pelata lätkää. Nää ei vaan riitä, mutta eipä oo parempiakaan.

5-0, Maalintekijän hyvyyttä. Ainut maali missä suomalaiset ei avustanut innokkaasti vastustajaa.

6-0, Salo jäätyi totaalisesti. Veto taas tutun laadukas.

Yhteenvetona meidän kokenein kaarti (Kipper, Timonen ja Salo) sähläsivät rankasti noissa maaliin johtaneissa tilanteissa. Ei ole ihme, jos tulee selkään, kun luottomiehet pettää. Yksin ei siis voi Kipperiä syyttää, mutta selvästi hänkin petti siinä missä moni muukin. En ole kovin innoissani, että Kipper valittiin pronssipeliin, mutta toivotaan parasta.

Tässä saa muutenkin nyt jännittää normaalia enemmän tätä pronssipeliä. Nimittäin jos nämä superturnaukset vielä jatkuvat tulevaisuudessa, niin Suomi ei tule olemaan enää sellainen joukkue, joka on varteenotettava mitalisti ehdokas, vaan jonka mitali olisi hirveä jättiyllätys. Nyt siis mieluusti se mitali Suomeen, koska jatkoa ei ole luvassa.

Hyökkääjistä tästä joukkueesta 2014 mukana on varmuudella enää mukana vain M.Koivu, T.Ruutu ja Filppula. Sitten on iso porukka osastoa 30+, Hagman, Miettinen, Immonen, Jokinen ja Kapanen, joista ei voi vielä yhtään tietää mikä on neljän vuoden päästä tilanne.

Puolustuksessa tilanne on vielä huonompi. Pitkänen, Lepistö, Niskala ja Kukkonen ovat vielä messissä, mutta jos tuon parempia ei ole siihen mennessä noussut, niin kusessa ollaan.

Ei siis hyvältä näytä, joten nyt se pronssi, kun vielä on mahdollisuudet.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
"Suomen vauhti riittää USA:ta vastaan."
-Teemu Selänne, 39

Teemu on luonteeltaan vähän liian optimistinen läskipäisen perusfinskin makuun. Eipä riittänyt Suomen vauhti tosiaankaan.

Toisaalta fakta on se, että tuo 39-vuotias oli niitä harvoja tapauksia Suomen joukkueessa, jonka vauhti riitti edes jotenkin nopeita jenkkejä vastaan.

Pelkällä vauhdilla ei tee kuitenkaan mitään, kun koko joukkue on täynnä paskahousuja, joiden pää ei kestä yhtä-kahta epäonnistumista. Naulana arkkuun vielä Suomen A-tiimin valmentajat ovat olleet Jalosen aikana pelkkiä lampaanperseitä.
 

Feliks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, KuPS
Mitä se Nurminen erätauolla horisi siitä, että tilanne oli hankala veskarille kun pakki luisteli suoraan kohti, jolloin on se 20cm lapa mihin sen syötön pitäisi osua. Ja että pitäisi sopia, että pakki menee sinne laitaan johon veskarin on helpompi syöttää. Tai no siis tuo on ihan selvä juttu, mutta kun aamulla katsoin sen maalin uudestaan, niin Lepistöhän nimenomaan oman siniviivan kohdalta lähtee kohti laitaa hakemaan sitä syöttöä, mutta Kipperille tulee joku täydellinen oikosulku. Sehän on ihan totta, että jälkikäteen ajateltuna mikä tahansa muu ratkaisu olisi Kipperiltä ollut parempi.

Nyt, kun tänään katseli tilannetta uudelleen, niin Niskalahan on kiekkoon menossa, mutta Kipper tuleekin vastaan ja hoitaa tilanteen. Sitä en tiedä, onko Kipper vankalla itseluottamuksella sieltä huudellut pakeille jotain. Monestihan maalivahdit ohjaavat puolustajia toiset enemmän ja toiset vähemmän. Mitään tarvetta ei Kipperillä ollut tulla vastaan sillä uskoakseni Niskala olis ehtinyt kiekkoon ensin ja todennäköisesti pelannut sen ainakin pois keskustasta. Tilanteessa maalivahdilla on se etu, että hän näkee kentän, kun pakit olivat selkäpäin. Puolustajista toinen olisi toki voinut kääntyä ja pelata kärkikarvaajaa jo aikaisemmin, mikä tosin on nykysäännöillä hyvin vaikeaa. Estämisjäähyt kun ovat aika herkässä. Nyt sekä Niskala että Lepistö eivät pelanneet ketään, joten myös puolustajilla selkeä katkos, kumpi pelaa kiekon. Tästä vastuu valmennukselle, ettei pakkiparissa tiedetä omia hommiaan ja myös vähäinen yhteinen pelikokemus korostui. Sitten tuli Kipperin ylipelaaminen ja karmea moka suoraan siihen 20 cm lapaan, eli ei se nyt mahdotonta ole.

Vähän nyt meni sekavaksi, mutta ehkäpä nyt pointti tuli selväksi. Turha tätä enää on jauhaa, mutta ei tällaista vaan saa tapahtua. Sitä on turha jossitella kaatuiko peli jo tähän maaliin, mutta näytti siltä, että henkinen romahdus tapahtui jo tuossa.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Huh huh. Koko päivän odotus, kiima katossa ja peli vartin jälkeen ohi. Ei paljon naurattanut. Pelistä jotain omia ajatuksia: 1-0 maalissa Suomen pakit lopettivat luistelun täysin, mikä taas pakotti Kipperin tulemaan vastaan ja puuttumaan peliin vaikka olisivat nyt jompi kumpi voinu vähä luistellu ja ottanu kiekon ettei molarin tarvii puuttua peliin. 2-0 maali - Suomen pelaajat näyttivät tuomarille että kävi putkessa, ja samaa katselin kaverin kanssa myös, mutta kai se maali sitten oli, vaikka kaverini väittää vielä että ei ollut maali. Olisikohan jollakin linkkiä mistää näkyy tuo 2-0 maali, niin voisin todistaa kaverilleni että maalissa kävi? Miettisin myös että kun Kipperi sanoi matsin jälkeen että lähti vaihtoon vasta kun käsky kävi, mutta kun kyse on kuitenkin joukkueurheilusta niin eikös olisi ollut kaikkien kannalta parempi lähteä 2-0 tai 3-0 tilanteessa sinne vaihtoon kun näytti ettei oikein kulje. Mielestäni 2-0 tai viimeistään 3-0 tilanteessa mielestäni Kipperi olisi pitänyt vaihtaa, kun kuitenkin se 1-0 maali varmaa söi miestä aika lailla ja vähän alkoi pompottelemaan sen jälkeen.
 

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Miettisin myös että kun Kipperi sanoi matsin jälkeen että lähti vaihtoon vasta kun käsky kävi, mutta kun kyse on kuitenkin joukkueurheilusta niin eikös olisi ollut kaikkien kannalta parempi lähteä 2-0 tai 3-0 tilanteessa sinne vaihtoon kun näytti ettei oikein kulje. Mielestäni 2-0 tai viimeistään 3-0 tilanteessa mielestäni Kipperi olisi pitänyt vaihtaa, kun kuitenkin se 1-0 maali varmaa söi miestä aika lailla ja vähän alkoi pompottelemaan sen jälkeen.


Kyllä se on kuitenkin todellisissa ammattijoukkueissa se valmentaja joka päättää.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Huh huh. Koko päivän odotus, kiima katossa ja peli vartin jälkeen ohi. Ei paljon naurattanut.

Täysin samat fiilikset oli, mutta alkoi jossain 5-0 tienoilla naurattamaan, että onko tää edes oikeesti totta ja onko tää se välieräpeli. Tuntui, että joku huono läppä olisi tehty. Täällä onkin muuten käyty tilanteet läpi, turhaa niistä on mun tulla enää jauhamaan lisää. Paska maku, mutta kun kyseessä olympialaiset, pronssi kiinnostaa minua myös jääkiekkofanina, jos olisi SM-liiga tai MM-kisat silloin pronssista paskat väliä.

Tsemppiä jätkät pronssipeliin!
 

Prophet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä mä oon sitä mieltä että Suomi hävis tahallaan että saa helpomman jatko-ohjelman mitalipeleihin. vrt. Kanada vai Slovakia. Kyllä mäkin ennemmin Slovakian ottasin vastaan. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös