Pe 25.1.2019 Jokerit - Torpedo Nižni Novgorod

  • 6 302
  • 63

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Taas päätin näköjään avata otteluketjun nimihirviöpeliin. Vastassa Torpedo, joka ei ole entisensä kun Skudra ei enää penkin takana pauhaa. Eiköhän siellä pari persereikää edelleen löydy Skudran ajan sikaporukasta, joten nujakanpoikasia saattaa olla luvassa näin perjantain kunniaksi. Ainakin Galuzin on jäänyt likaisena ja samalla taitavana pelaajana mieleen, myös Denis Parshin on aina ollut ärsyttävän hyvä pelimies meitä vastaan. Maalissa lienee läski-Brust (se ruskeilla syndeillä pelaava mokke) tai kulmakarva-Galimov.

Jokereiden rosterissa ei isoja yllätyksiä. Joensuu takaisin, Platt huilaa ja Zapo jatkaa maalissa Kalninsin jatkaessa päivä kerrallaan -statuksella saikkulistalla.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen
25 Pekka Jormakka – 93 Peter Regin – 76 Kristian Vesalainen
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
3 Karl Stollery

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Olkoon ennustukseni se, että kolmen viikon kotipelitauko laittaa kotijoukkuen yrittämään parastaan ja peli päättyy 2-3 maalin kotivoittoon.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitun Marjamehu. Ei oo pokkaa penkittää Zapoa. Taitaa Ryanilla sujua poskeen ottaminen paremmin kuin jääkiekko

Suihinotosta en tiedä mitään, mutta eihän tässä tilanteessa voi Zapoa penkittää. Ai miksei. Pari syytä. Tai oikeastaan yksi. Kaliniksen pelikunto. Latvialaisella on ollut pikkuvammaa siellä sun täällä kauden aikana ja vähän aikaa sit oli just jotain ja taas. En tiedä onko samasta vammasta kyse, mutta kuitenkin alta kuukauden on ollut pari kertaa vammojen kanssa pientä häikkää. On siis aikalailla epävarmaa, kestääkö Kalinis yleensä loppukautta kasassa. Edellinen toki oma mutu. Tässä tilanteessa Zapoa ei voi penkittää ja antaa tavallaan julkista epäluottamuslausetta maalivahdille, joka voi joutua olemaan aloittava maalivahti poffeissa. Nyt on vaan peluutettava kaveria ja toivottava, että se punainen lanka tai itseasiassa se musta kiekko löytyisi sieltä.

Mitä päivän peliin tulee, niin toivottavasti Marjamäen Lauri, tuo valmentajavelho ilman viittaa ja sauvaa, laatii sellaisen tarkan pelin taktiikan tähän peliin. Ylläolevaan tekstiini viitaten, vastustaja on pyrittävä pitämään avopaikoista ja ribareista pois hinnalla millä hyvänsä. Tänään pitää ehdottomasti pelata Zapolle voitto. Vetovihjeenä sellainen poiminta, että veikkaan Jokereiden saavan tänään pelata ylivoimaa normaalia enemmän ja vaikka Kazania vastaan ei saatu edes 5-3 mitään aikaiseksi, niin tänään on tuottoisampi päivä. Ja ylivoimalla, laadukkaan laukauksensa ansiosta, Kristian Vesalainen @3.10 tekee tänään maalin (Paf).

Aivan sairaan ihanaa pelipäivää kaikille!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ompa kiva nähdä Jokerit näin laajalla materiaalilla, kun pystytään pitämään uskottavaa rotaatiota! Ei tarvitse katsella vapaamatkustajia kuten edellisinä kausina.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan ulospuhallusta asenteen ja tätä myötä tekemisen osalta vrt Kazan pelin asenne. Jokerit 1,2,3 - Torpedo 4,5,6 ja kassan kautta kotiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Saa nähdä montako minuuttia tänään menee ennen Zapon ensimmäistä imaisua, sitä kun ei ole tarvinnut arvailla tuleeko sitä vai ei. Toivottavasti edes joukkue luottaa Zapolskiin sillä minä en luota tippaakaan. Saa toki yllättää positiivisesti mutta en jaksa uskoa että tämänkään illan jälkeen miehen ketju täyttyy kehuista.

Kokoonpanoa ei myöskään uskalleta kierrättää tai sekoittaa vaan käytännössä mennään samoilla miehillä. Tuo tappioputki olisi kiva myös saada poikki ennen vieraskiertuetta, toivotaan nyt siis edes parasta kun uskoa on aika vähän.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Henkinen selkäranka tuntuu olevan tällä jengillä todella ohut tällä hetkellä, vaikka alkukaudella tappiotilanteista noustiin hyvin usein voittoon asti sisukkaalla esityksellä. Muistissa on mm. edellinen matsi Torpedoa vastaan, jossa Jokereiden tasoitus tuli loppuhetkillä ja jatkoaika meni täysin Jokereiden hallinnassa päättyen O'Neillin suvereeniin voittomaaliin.

Jostain pitäisi kaivaa samanlainen henki päälle. Zapoa on turha syyttää tappioista, kun toiseen päähän tehdään maaleja 1 tai 2 per ottelu ja Jokereiden henkinen lamaannus alkoi jo ennen Zapon synkkää vaihetta.
 

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Ja Viaplay kyykkää sitten juuri ennen pelin alkua.

Mä en ole saanut lähetystä ollenkaan käyntiin Smart TV:llä ja jokusen kerran puoleen tuntiin nyt koittanut... Läppärillä ei kirjaudu sisään, yläreunassa jokin tiedote sisäänkirjautumisongelmista. Olikin toiminut jo jonkin aikaa kohtalaisesti.

Edit: Nyt rupesi telkulla rullaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ladies Night alko heti pieleen vedetyllä Maamme-laululla.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Vallu Lukka ei jaksanut sitten vetää edes kansallislaulua loppuun. Hirveä kiire oli muutenkin koko kappaleen ajan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Heh, ei oo todellista mikä maali jälleen. 0-1.

Janni on parhautta. <3
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Haha yllätyyyyys. Helpot rahat taas tänään.
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lieneekö taas tuloillaan: "Jokerit hallitsee, mutta silti hävitään ja maalivahdissa ei ainakaan ole mitään vikaa - pysytään nyt aiheessa!"
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Zapolskille olisi helähtänyt, Torpedo veskari seisoo taas päällään. Jokerit siis luo siis taas paikkoja mut ei mene sisään, enää puuttuu et kohta pomppii taas omiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös