Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Pe 24.10.2014 SaiPa - Ilves

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 24.10.2014 klo 13.30.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Perjantai on taas toivoa täynnä, toivottavasti Kisapuistokin. Sputnikit saavat tarjota vauhtia viikonlopulle ja toivottavasti koko rahan edestä ja loppuun asti. Siksi kalliita ovat mm. muoviset oluttuopit. Toissapäivänä vauhtia piisasi Hämeenlinnassa noin 35 min, mutta se ei riittänyt kuin yhteen pisteeseen. Kotona yhden pisteen saalis aiheuttaa useimmiten enemmän kritiikkiä kuin ylistystä, joten nyt on keskivertoa enemmän paineita saalistaa täydet pojot. Ilves on tietysti asiasta toista mieltä ja on monesti heittänyt kapuloita rattaisiin liian kanssa.

  Rosteri ei näköjään muuttunut Hämpistä kuin yhdellä, Jussi veskaroi. Ei riittänyt Tirkkosella kantti penkittää Salcidoa sen paremmin kuin muitakaan. Koho jatkaa nelosessa. Toivottavasti asia on puitu läpi joukkueessa ja esitys on tänään ehjä.

  Ilves tarjoaa uusvanhan kasvon ykkösen keskellä, Steven Zalewskin. SaiPalle täysin uusi on myös ykkösen laituri Polak, joka on aloittanut tupsukorvissa hyvin. Arvatenkin näitä herroja on syytä seurata tarkasti. Järventietä lukuun ottamatta porukka on melkoisen nuorta, mutta useimmat ovat sputnikeillekin tuttuja. Seiskapakki Salmelaa keltamustat ovat kohdanneet harvemmin, jos milloinkaan. Syksyn alisuorittaja Ruuttu kurvailee nyt nelosen laidassa. Ei siis ole vielä mennyt kaupaksi. Maalilla Järvenpää.

  Vauhtia lienee illan matsissa luvassa mielin määrin, toivottavasti myös järkeä. Ottelu ei ole läpihuutojuttu ja molemmat tarvitsevat lisäpisteitä, ettei kärki karkaa liiaksi.

  SaiPan ennakko
  Ilveksen ennakko
   
 2. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  Ilves tänään:

  #42 Sandell - #51 Zalewski - #33 Polak
  #19 Rautiainen - #21 Mustonen - #28 Hintz
  #26 Savilahti - #71 Laakso - #89 Tyrväinen
  #39 Veistola - #15 Riekkinen - #9 Ruuttu

  #5 Mäkelä - #6 Kivistö
  #77 Järventie - #27 Näppilä
  #76 Mäkinen - #40 Kukkonen
  #11 Salmela

  #35 Järvenpää
  (#70 Korpisalo)

  Pistekin olisi kyllä kova tänään.. Huomenna vastassa kovassa vireessä oleva Tappara, eikä oikein saisi jäädä tämän viikon pisteet nollaan. Muuten tulee paha kaula seuraaviin.
   
 3. maalinedustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan kokoonpano siis:

  Tavi-Flinck-Mankinen
  Jokinen-McIntyre-Spina
  Leivo-Hämäläinen-Venäläinen
  Pitkänen-Koho-Järvinen

  Salcido-Maalahti
  Ahonen-Larsson
  Backman-Lofquist
  Lappalainen

  Maalilla Markkanen, varalla Bernard.

  Se olisi kasvojenpesun paikka katastrofaalisen HPK-sulamisen jälkeen. Uskon, että tänään ei vastaavaa lepsuilua nähdä ja ottelu päättyy kotivoittoon.
   
 4. Satellite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wild, СКА
  Tuo kokoonpano näyttää himpun verran paremmalta kyllä, kun Koho on nyt kehissä.

  HPK-pelin keskivaihe vaikutti taas siltä hyvältä SaiPalta, ja sitä peli-ilmettä lähdetään tänään hakemaan koko ajaksi. Puolustuksen koomailu ja typerät jäähyt vähälle, niin hyvä tästä tulee.
   
 5. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Siellä ois tosiaan monella kasvonpesun paikka. Mm. Salcido toivottavasti tänään keskittyy kunnolla pelaamiseen ja jättää hölmöilyt ja turhailut sikseen.

  Hieman jännittää kyllä ottelu. Luotetaan nyt kuiteski omiin!
   
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Ilveksen kokoonpano alkaa nayttaa muutosten myota jo huomattavasti paremmalta. Edelleen olen vahan skeptinen Zalewskin suhteen, mutta kyllahan se jo nimena tuo uskottavuutta kokoonpanoon. Pari kovaa pelia viikonloppuna, mutta uskoisin ettei Ilves naista kokonaan pisteitta jaa. Kolme pistetta olisi passeli tavoite.

  SaiPa tullee kovaa Kerho-pelin jalkeen, joten tanaan pitaa puolustuksen toimia. Karppa-pelin tyylista kahden maalin takaa-ajoa ei saa paastaa tapahtumaan.

  Ilvekselta uskon kakkosen ottavan roolia vahan hiljaisemman pelin jalkeen.
   
 7. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Toivottavasti Peksi ei ihan liikaa naureskele vastustajille SaiPan hienojen maalien jälkeen kuten Hämptonissa keskiviikkona. Jeppe Saarinen ei pidä tommoisesta ja päätti näyttää mihin hymyily kuuluu (siis hanuriin).

  Suht samalla rosterilla mennään kuten keskiviikkona, joten koomailijoita on nyt varoitettu, seuraavasta lähtee vaakatasossa ikkunasta ulos.

  Toivottavasti pukukopissa ei olla luettu Ilveksen kokoonpanoa, kun se ei näytä ihan hittikavalkaadilta. Mutta on se nähtyy täälläkin että selässä voi lukea vaikka Herra Perskärpänen kunhan vaan asenne on kohdallaan ja että Jussia ei jätetä kuseen lillumaan.
   
 8. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilveksen hyökkäys näyttää jo hyvältä huomioiden alkukauden onnistujat kärjen takana (Laakso, Rautiainen, Mustonen, Hintz ja Veistola) ja Polakin nousujohteiset otteet. Zalewskin tasosta ei ole mitään käsitystä ja onkin jonkinlainen riski hajottaa viime otteluissa toiminut ykkösketju ennen kuin tämä on ajettu sisään pelitapaan.

  Pakisto on edelleen se, johon kaivataan vahvistusta.
   
 9. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Tänään ei kelpaa mikään muu kuin tappamisen meininki. Keskiviikkoinen peli Hämeenlinnassa oli sellaista housuun paskomista, että SaiPan näköiseltä joukkueelta en moista tahdo nähdä montaa kertaa kauden aikana ja niiden kertojen pitäisi nyt olla jo täynnä.

  Peli pakettiin viimeistään toisen erän loppuun ja kolmannessa hyvää peliä eikä mitään saumoja vastustajalle. Samaa vääntöä nyt 60 minuuttia kuin Hämeenlinnassa toinen erä. Muu ei kelpaa.

  Ja se hermokontrolli. Herroilla Spina ja McSisäkumi kyllä kupolikin kuumenee melko herkänlaisesti. Toki tämä on varmasti vastustajilla tiedostettu ja taatusti miehiin kiinnitetään asian tiimoita huomiota. Toki erityisvartiointia ukoille muutenkin luodaan, joka on toki omiaan lisäämään hermojen menetyksen saumaa. Nyt ammattiukot saisivat vaan viitata kintaalla ja tehdä vähintään sen maalin mieheen ja antaa sitten muun joukkueen takoa loput.

  Ja ne idioottimaiset jäähyt posi. Salcido etunenässä. Eihän ukko mikään oman pään puolustusspesialisti olekaan, mutta joku roti siihen hölmöilyyn sentään.

  No, kyllä Peksi nää tietää ja varmasti asioista on puhuttu henkilökohtaisestikin. Ihme on, jos ei.

  Tänään tahdon nähdä SaiPan enkä mitään vitun lapasta. Mentaliteetilla "Ipalle ei mitään saumaa". Nyt!
   
 10. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Olen kanssa kiinnittänyt huomiota, että Spinan italialainen temperamentti on tullut esiin. Viime kaudella sitä ei mielestäni juuri esiintynyt, se oli enemmän Giliatin heiniä. Liekö Giliati on SaiPasta lähtiessään lahjoittanut lyhyen proppunsa Spinalle. Tiedä näistä. Ainakin Lukko-matsissa herra tuittuili melko lailla. Toivottavasti ei ala yleistymään, siellä ovi heilahtelee muuten turhan usein.
   
 11. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tämän päivän matsista ei oikein osaa sanoa miten käy, mutta uskoisin nähtävän vauhdikasta ja taistelevaa lätkää sekä hyvin tasaista vääntöä. Ilves vahvistui sitten Zalewskilla ja uskonkin hänen tuovan aika paljon lisää joukkueeseen, mutta tänään toki vasta ensimmäinen peli se on syytä muistaa ja itse vähän toivonkin ettei tänään liikaa Ilvestä vielä auta. Heitän ilmoille 4-3 voiton SaiPalle ja maaleista vastaavat Mankinen, Tavi ja Lofquist kahdesti. Ilveksen Järvenpää on ollut todella kovassa iskussa ja mahdollisesti nähdään hienoja torjuntoja tänään molemmissa päissä.

  Milloinkas SaiPa on viimeksi runkosarjassa hävinnyt kolme ottelua putkeen? Ei oikein tule mieleen eli tänään olisi voiton paikka. :)
   
 12. Kiikarit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins
  Vauhdikasta lätkää nähtiin ja voitto jäi Ilvekselle ehkä hieman yllättäenkin nollapelillä. Aikaisempien matsien valossa odotin hiukan erilaista peliä ainakin vierasjoukkueelta, mutta Ilves lähtikin karvaamaan agressiivisesti oikeastaan heti pelin alusta lähtien. Puolustus pidettiin tiiviinä ja Järvenpää hoiti homman mallikkaasti himaan. Toki SaiPalla oli pari tolppaa mutta niitähän ei lasketa. Peli oli suht fyysistä ja taklauksia jaeltiin ahkerasti. mailahäirintää ja takakarvausta oli myös paikka paikoin runsaasti mutta mitään hakkaamista, koukkimista tai muita törkeyksiä ei mielestäni ollut ja tämä taisikin olla tuomarilinjaltaan ehkä paras ottelu jonka olen tällä kaudella nähnyt. SaiPan fanit piiskatkoon omansa, mutta seuraavaksi luettelen muutaman illan onnistujista Ipan leiristä:

  -Juha Järvenpää. Korpisalolla on nyt todellakin tiukka paikka ottaa ykkösveskan paikka, koska järkkäri on liekeissä. Mukavan varmaa peliä, ja tuntuisi tarttuvan todella hyvin niissä paniikkipaikoissa joita ajoittain syntyy. SaiPan maskivedot menivät kyllä monesti ohi mutta kohti tulleet torjui.

  -Martti Järventie. Juhlakalu pakko mainita, tosin syytäkin on. Alkukauden hasardit oli jätetty pois ja Mara pelasi pitkästä aikaa rauhallista ja jämäkkää pakkipeliä. Kyllä lämmitti.

  -Saku Salmela. Siirto ykköspakkipariin ja heti liigauran avausmaali julmetulla tykillä. Todella tärkeä yv-maali ja vapautti Ilveksen peliä välittömästi.

  -Steven Zalewski. Eka peli ja heti ykkösen keskellä. Oli tavallaan näkymätön, mutta ei tehnyt virheitä ja puolusti hyvin. Miehen pehmoisuudella ja hitaudella oli peloteltu etukäteen, mutta mielestäni turhaan. Luisteli hyvää vauhtia puolustamaan omaan päähän. Ei ole todellakaan mikään laitavääntäjä, mutta hävisi silti kiekkoja kaksinkamppailuissa vähän. Pelasi välillä aikaa laidassa jopa kahta vastaan hyvällä menestyksellä. Tilannetaju on hyvä. Ekaksi peliksi mielestäni ihan mahtava.

  Muu joukkue pelasi korkealla tasolla ja virheitä oli karsittu paljon verrattuna edellisiin peleihin. Kakkonen oli vääntövoiman puutteessa hieman varjossa koko pelin mutta saivat kiekon kuitenkin vastustajan päätyyn. Välimaan poissaolo kyllä näkyy. Oli miehestä mitä mieltä tahansa, kiekon ylöstuojana on kyllä pätevä. Ruuttulle komea esityö maaliin ja kiekonmenetyksetkin sai karsittua pariin kappaleeseen. Positiivista kehitystä, toivottavasti jatkuu.
   
 13. Babbel85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Arsenal, Juventus
  Lainaus:
  No huh huh.. Nopeasti se teilläkin nousee menestys hattuun! Kaikki kunnia SaiPalle, todella sellainen jengi mistä tykkään, hyvin valmennettu. Mutta, seuraavat henkilöt eivät edes mahtuisi minun Ilves rosteriini; Pitkänen, Järvinen, Lappalainen, Backman, Hämäläinen, Venäläinen, Ahonen, Flick, Maalahti. Mutta niinkuin sanoit, ei pelkillä nimillä pelejä voiteta. Sen todisti tämän päivän ottelu. Kuin suoraan suustasi, henki voitti materian.
   
 14. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Upea vierasvoitto! Järvenpää maalilla torjui kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Ilves vei erikoistilanteet selvästi ja uusi mies Zalewskikin vakuutti. Sandellin pisteputki se vain venyy ja venyy.

  Ps. Muakin vähän huvitti tuo Derrickin kommentti ennen peliä.
   
 15. Edustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
  Turha loukkaantua vastustajan fanien näkemyksistä Ilves-rosteriin. Tottahan se sitäpaitsi on, että rosteri on nimetön ja ehkä heikkokin versus keskimääräinen liigarosteri. Kaikkihan tässä haluaa ainakin vielä sitä rightin viivapakkia ja senkin jälkeen kokoonpano olisi vertailussa heikohko. Tumppi on vain hyvä ulosmittaamaan rosterista maksimin ja kehittämään nuoria pelaajia, joten me Ilves-fanit tiedämme joukkueen potentiaalin, jota muut fanit ei ehkä täysin tiedä.
   
 16. vilho Jäsen

  Juuri näin, kuten Edustaja sanoi. Sama homma myös Lappeenrannassa, kyllähän siellä penkin takana pikkutakki päällä heiluva kaveri on saanut ja saa aika ihmeitä aikaan. Pikkuseurojen on vain yksinkertaisesti pakko ottaa muiden etumatkaa kiinni hyvällä valmentajalla.
   
 17. Kerouac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Nyt oli kyllä jännä peli, Ilves voitti vähän helvetin vaarallisen SaiPan tämän kotona perjantai-iltana (saavutus, johon ei kovin moni porukka kykene), eikä tästä nipusta oikein osaa nostaa ketään erityisesti esiin. Tasaisen vahva esitys kaikilta kenttäpelaajilta, tieysti Järvenpää on aivan jumalattoman kovassa vireessä.

  Ilahduttavasti sai Ilvekseltä onnistumisia ne vähän vähemmän pisteitä tehneet miehet, Savilahdelle ja Salmelalle kauden ensimmäiset maalit ja illan hienoimmasta yksilösuorituksesta vastanneelle Alexander Ruutulle ensimmäinen piste. Ja täytyy tunnustaa, että ilahduttavaa että se oli juuri Spina, joka kiekon sähelsi Ilvekselle sen viimeisen ylivoiman aikana; karma IS a bitch, vai mitenköhän nuoret sen nykyään ilmaisee.

  EI sillä; SaiPa on näköjään timantinkova joukkue ja tulee tuolla pelillä monta monituista kertaa ottamaan pisteitä, kunhan vastassa on vähän Ilvestä huonovireisempi ja vähemmän tulikuumalla maalivahdilla varustettu nippu.
   
 18. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, niin nousee varsinkin kun mitään ei olla vielä voitettu.

  Jos satuit katsomaan pelin niin Ipalla ei ollut mitään pelisuunnitelmaa eli tarkoitus oli vaan selvitä 60 minuuttia. En tiedä koskeeko tämä pelkästään vain vierasmatseja vai onko ihan normi-Ipaa. Mainitsemasi pelaajat eivät ole otteillaan häikäisseet mutta toisaalta eivät ole niitä joilta odotetaan eniten. Uskoakseni pärjäävät SaiPassa paremmin kuin seuroissa missä valmentajat vaan toteaa että ''nyt lootaan ja good luck!'' Nimittäin osa pelaajista jotka ovat SaiPasta lähteneet ison rahan perässä ovat flopanneet oitis (toki on muutama jotka ovat menneet myös ylöspäin mutta niitä ei ole kovin montaa).
   
 19. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Babbel85 taisi viitata kommentiisi kokoonpanoista eikä mihinkään pelisuunnitelmaan. Sinällään toki hauska väite, että Ilves Tuokkolan alaisuudessa pelaisi ilman pelisuunnitelmaa.
   
 20. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Näin vaan Ilvekset, Sportit ja Pelicansit ovat tulleet Kisapuistoon ilman pelisuunnitelmaa, kun vauhti ei riitä SaiPan pelaajien kanssa. Tuokkola taisi mainita jossain haastattelussa, että nopeaan peliin Ilveskin pyrkii, mutta eivät vielä pääse SaiPan tasolle. Ilveskin puolusti ja kärkkyi vastahyökkäyksiä, joista sitten tarvittavat maalit tai maalin saivat aikaan. Sinänsä tarviiko sitä suunnitelmaa ollakaan pelillisesti edellä olevia joukkueita vastaan, jos onnistuu puolustamisella ja maalivahtipelillä pisteet viemään. Näin kävi jälleen lauantaina ja onnittelut siitä.
   
 21. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Ehkä minä en nyt vain ymmärrä käsitettä pelisuunnitelma samalla tavalla kuin lappeenrantalaiset. Totta kai Ilveksellä on ollut pelisuunnitelma sinne tullessa. Ehkä surullisen kuuluisalla Helmisen ajanjaksolla ei ollut, mutta Tuokkola et co. on takuulla skoutannut SaiPan pelin ja tehny suunnitelman siitä miten lähdetään pelaamaan. Se on sitten ihan toinen asia, jos SaiPa on ollut yksinkertaisesti niin hyvä, ettei se suunnitelma ole toiminut (pisteet toki tuli komeasti). Jotenkin vähättelevää vastustajan valmentajaa kohtaan väittää tämän sanoneen tyyliin ''nyt lootaan ja good luck!'' kuten Derrick yllä väittää.

  No joo, aikas väsynyt kinastelun aihe.
   
 22. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, en kyllä ole väittänyt että Tuokkola on noin sanonut, totesin vaan että tällaisia valmentajia saattaa olla jotka eivät pysty pitämään hommaa kasassa mutta tässä kohtaa mennään Petteri Sihvosen tontille että ehkä on parempi luovuttaa nyt heti.

  Ipalla ja Tuokkolalla on pelisuunnitelma, mistä katsomoon näkyi se miten puretaan kiekkoa paineen alla. Se jatko siitä jäi puuttumaan, mutta hei! eihän tämä ole arvostelulaji vaan tuloslaji. Tosin kyllä tätä Peksin lätkää katselee mielummin kuin Mällin lätkää. Ehkä Hjallis oli siihen aikaan kuitenkin oikeassa ja nyt häneltä ei enää kysytä.