Pe 22.11.2019 Jokerit - Dynamo Moskova

  • 5 784
  • 73

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kirjotellaan nyt jo ketjunavaus kun on luppoaikaa:

Jokerit käyttää "iso peli" sanontaa vähän turhan usein, mutta mielestäni tässä on iso peli, joka taas antaa tietynlaista suuntaa siitä missä mennään.

Dynamo tulee Helsinkiin kovassa vireessä. Viimeiset 11 peliä on tuottanut yhdeksän voittoa ja Bobrov-divisioonan kärkipaikan. Dynamon 30 pelattua peliä on tuottanut 18 voittoa, 12 tappiota ja maaliero on 87:72. Päästettyjen maalien määrää voidaan pitää pienoisena yllätyksenä. 39 vuotiaalla Alexander Yeromenkolla alkaa jo ikä painamaan, eikä 8 pelattua ottelua ole tuottanut kummoisia statseja (3.11 .900%). Nuorempi painos Ivan Bocharov sen sijaan jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi: 22 ottelua 1.85 ja .937%.

Dynamon takalinjoilla luistelee herra nimeltänsä Juuso Hietanen. 34 vuotias Hietanen on mättänyt käsittämättömät 23 tehopistettä tähän mennessä. Koko viime kausi tuotti 19 tehopistettä. Huima ja yllättävä kausi ollut Hietasen osalta. Harva pelaa 34 vuotiaana lähes uransa parasta kiekkoa.

Dynamon tarina on tuttu. Yksi ketju kantaa hyvin suurta vetovastuuta. Kagarlitsky on vaihtunut Dmitri Jaskiniin, eikä tahti ole hiipunut. Shipyachov johtaa sarjan pistepörssiä ja Jaskin tulee toisena perässä. Jaskin johtaa myös sarjan taklaustilastoa. Jokerit saa vastaansa ylivoimaisesti vaarallisimman kaksikon koko sarjassa. Lienee turha sanoa myöskään, että kuka pitää pimentää mieli voittaa. Shipyachov on ollut 41 prosentissa mukana Dynamon kaikista maaleista. Kakkosketjustakin löytyy Miks Indrasisin ja Andre Pettersonin kaltaisia herroja, joten hereillä pitää olla.


Jokerit hyppää jäälle vuoristoradan kyydistä. Joukkueella on voitto alla, mutta kokonaisuutena vierasrundi oli jälleen totuttua Marjamäkeä. Piste-eroa Dynamoon on 7 pistettä Dynamon ollessa kolme peliä enemmän pelanneena.

Sanotaan näin, että hyvin iso viikonloppu kauden kannalta. Huomenna Dynamo ja sunnuntaina hyvässä nousuvireessä oleva Lokomotiv. Tästä viikonlopusta 4 pistettä, niin suostun uskomaan parempaan. Pahin skenaario olisi, että jommasta kummasta otetaan voitto ja toisesta pelistä tulisi ulospuhallus.

Kauden puoliväli on käsillä. Nyt on aika näyttää, että tämä joukkue pystyy pelaamaan kaksi hyvää ottelua putkeen. Jos vielä kauden puolivälissäkään ei siihen pystytä, voidaan jo suunnata katseet seuraavaan kauteen. Kauden toistaiseksi suurin viikonloppu edessä! Yritetään nauttia ja toivottavasti sunnuntai-iltana Jokerit-osio täyttyy positiivisista viesteistä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkauksia illan otteluun:

-Halme poppareilla
-Kontiola on paska
-Niukka tappio ja Marja voi olla taisteluilmeeseen tyytyväinen, kun laitettiin näennäisesti kampoihin divisioonan ykköselle.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Odotukset ei liian ylhäällä ole tästä pelistä, mutta kauden trendin mukaisesti Jokerit pelaa tänään siis hyvän pelin vastoin odotuksia. 3-2 päättyy, lisäajalla tai ilman. Sitten loput kolme kotipeliä pelaillaan vain hyviä eriä sieltä täältä ja napsitaan joitain pinnoja.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Aika kovalla prosentilla naulaa Dynamo tällä hetkellä tasakentillä ja ylivoimalla. Eiköhän siellä muutama väärä vaihto ja huolimaton maila nähdä ja Dynamo ratkoo pelin ylivoimalla. Olen positiivisesti erittäin yllättynyt jos saadaan edes piste.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vähintään jatkoille mennään, koska ensimmäinen matsini Jaffalassa tällä kaudella. Viime kaudella vastaavassa tilanteessa hinasin itseni katsomoon 3. erään Power Playsta Jokereiden ollessa tappiolla ja sain joukkueen nousemaan tasoihin. Jatkoilla tuli sitten kuokkaan.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Jokereiden kokoonpano:
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 72 Aleksi Halme
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 7 Oliver Lauridsen
4 Tommi Kivistö
98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Halmeelle toivotaan onnistumisia pisteiden valossa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rankan vieraskiertueen jälkeinen ensimmäinen kotipeli ja vastaan tulee vielä jäävuoren lailla järkkymätön Dynamo. Saa yllättää, mutta ei tästä mitään tuu.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Ulospuhallus peli? Toisaalta koko kausi on ollut sitä enempi tai vähempi.
1-3.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ulospuhallus peli? Toisaalta koko kausi on ollut sitä enempi tai vähempi.
1-3.
Mitä ne ulospuhaltaa, kun otteet ovat olleet surkeita ja viimeaikaiset vastustajat harmaita? Ei siellä ole ulospuhallettavaa, niin hengetöntä ollut.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jos vanhat merkit pitävät kutinsa, niin kiertueen jälkeen kannattaa tunkea Tummelia valmiiksi rektaaliosastoon.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Miksi ihmeessä ketjuja on jälleen sekoiteltu ja ykkönen palautettu tuohon muottiin viime pelin voiton jälkeen? Norman ja Nelli on ollut toimiva pari jo viime kaudelta, samoin Jesse ja Regin mutta tuossa muodossa oleva ykkönen ei ole toiminut edes vähää alusta niin miksi väkisin pitää pistää Nelli tuohon ketjuun?

Ei ummarra.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Näiden khabarovskvladivostok-vierasreissujen jälkeiset kotipelit:

VIime kaudella kiertueen jälkeen kotona 1-2 nokkaan Neftekhimikiltä.
Toissa kaudella kiertueen jälkeen kotona 3-2 voitto Dinamo Riiasta.
16-17 kaudella kotona häviö Barysille 3-5, tuota ennen kuitenkin kiertueen jälkeen käytiin hakemassa ensimmäinen voitto Pietarista lukemin 5-3.
15-16 kaudella kaadettiin Dynamo Moskova 2-1 reissun jälkeen.
14-15 ei käyty Khabarovskissa, tai Vladivostokissa.

Mitä näistä voi siis päätellä? No ei yhtään mitään.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Narrit on tällä kaudella pelannut yhden kokonaisen ottelun hyvin. Joten helppo veikata, että yks erä on OK kiekkoilua ja 2 heikkoa. Vaikeaa iltaa tulossa, toivottavasti pomppii meille.
edit
Ei ummarra.
Olisiko tullut painetta toimistolta ja tämä on valmennuksen näyttö, että hommia tehdään täydellä höyryllä?
 
Viimeksi muokattu:

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuntuu jotenkin täysin käsittämättömältä, että Jokerit lähtee otteluun kertoimien valossa suosikkina.

Varsinkin, kun ottaa huomioon Dynamon viime aikaisen vireena ja Jokereiden vuoristoratamaiset otteet.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Mitä ne ulospuhaltaa, kun otteet ovat olleet surkeita ja viimeaikaiset vastustajat harmaita? Ei siellä ole ulospuhallettavaa, niin hengetöntä ollut.
Aina voi puhaltaa ulos. Jokerit on Arenan vuosina usein sen osannut. :)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei vielä oo varsinaisesti viikonloppu vaan vasta ihan normi perjantai.

Itse pelistä voitto ja ennen kaikkea tasapainoinen peli olisi kiva yllätys.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missä ne viikonloppupaidat taas on?
Olen jotenkin antanut itseni ymmärtää, että ne on päällä lauantai- ja sunnuntaipeleissä. En tiedä, mutta nämä mustat on kyllä niin järkyttävät että vaikea on katsoa. Harmi, kun on hankintalistalla ollut useamman vuoden Jokereitten kotipaita, mutta tota mustaa en kyllä tule ostamaan edes kännipäissäni. Olisi vain pitänyt viimeistään viime kaudella ostaa se sininen.

On muuten nyt pitkästä aikaa matsi katselussa. Toivotaan Halmeelle onnistumisia.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Halme 1-0, komea hyökkäys Kontiolan ketjulta.

Edellisessä vaihdossa myös nelosketjulta loistava vaihto, useampi taklaus ja hyvä maalipaikka.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halme!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös