Pe 21.5.2021 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 21 055
  • 398

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Joo, pitäisi olla SM-liigaa niin olisi kovin hyvää.

Ymmärrän, että ikävä kotimaiseen Liigaan on kova, mutta en silti ihan saa kiinni ajatuksenjuoksustasi. Ehkä minulta on mennyt joku lainaamasi kirjoittajan juttu ohi silmien.
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Jos jollain on laittaa vaikka TSN:n tai muuta streamia, mistä näkisi kisojen otteluita läpi kisojen niin yv:llä saa nakata!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Onhan tämä jotenkin surullista, että MM-kisojen ensimmäinen päivä ja tajusin 5min sitten tsekata, että milloinhan ne kisat tosiaan alkaa. No tunnin päästä!

Nyt kun on kaksi vuotta edellisistä kisoista, niin olisi suonut sellaisen kovemman luokan turnauksen, mutta näillä mennään. Edelleen korona jyllää ja jotenkin laimea fiilis koko kisoista.

Tsekkasin Suomen joukkueen, kun se julkaistiin. Ja muutaman muunkin olen nähnyt. Ei aiheuta fiiliksiä puoleen eikä toiseen, vaikka Leijonat lukee itsellä tuolla suosikeissa.

Valtava ikävä kovatasoisia kansainvälisiä turnauksia, kun viime olympialaisetkin olivat mitkä olivat.

Jotta ei mene offtopiciksi, niin toivon turnauksen voittoa Suomelle tai Tsekille. Joten tänään Tsekin kelkassa.

Itsellä ei kyllä ole vielä yhtään MM-kisafiilistä, ei vaan jotenkin jaksa sytyttää kun taso on niin heikko. Tuleehan noita sivusilmällä katsottua, mutta ei ole MM-kisafiilistä nyt ollenkaan. Katsotaan kun ratkaisupelit alkaa.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Jos jollain on laittaa vaikka TSN:n tai muuta streamia, mistä näkisi kisojen otteluita läpi kisojen niin yv:llä saa nakata!
onhockey.tv on lätkästriimien osalta yleensä melko varma valinta, jos ei CMoren pakettia esimerkiksi omista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ozo

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
SVT2 alkaa näyttämään seuraavaksi näemmä ottelun Kanada-Latvia. Jonkun näemmä pitää etsiä VPN appsi joka tarjoaa kokeiluversiona ruotsalaisen serverin että saa katseltua ottelut. Itse katselen SVT kanavia Mix M kanavapaketilla.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Voihan Ouzei.

Nemec Slovakian kakkospakkiparissa. Positiivisena yllätyksenä Slafkovskyn paikka nelosen laidassa. Ei ollut harjoitusten ylivoimakoostumuksissa niin ajattelin, että avaa kisat katsomon puolelta. Toinen TPS-peluri Knazko puolestaan saman ketjun pakkiparissa. Branislav Konrad avaa syystä tai toisesta maalilla.

E: Katsoin kokoonpanot Livetuloksista ja siellä nuo näköjään käänteisessä järjestyksessä. Eli Slafkovsky on Knazkon kanssa ykkösessä.

E 2: Ja Slafkovskysta tulee tosiaan nyt sitten kaikkien aikojen nuorin MM-kisoissa pelannut pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Nyt on harmi ettei ole yleisöä. Muistan kun viimeksi Latvian kisoissa lensi kolikoita ja kenkiä jäälle, kun katsojat kypsyivät tuomaripeliin ja Latvian jäähyihin. Kapteeni Janis Sprukts joutui rauhoittelemaan yleisöä toimitsijoiden aitiosta kuuluttamalla että nyt rauha, he haluavat pelata pelin loppuun.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
"Kanada on aloittanut neljällä puolustajalla."

Pitkä ilta tulee pojille.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Mää tiesin että tämä unisten Keski-Euroopan veljien tuomaripeli alkaa heti Kanadan sensaatiomaisen ensimmäisen vitosen jälkeen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
jatkiksen arvokisojen seurantaketju, ai ettien että. Tervetuloa minunkin puolestani. Täällä Kanada vs. Latvia.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Kanada tai Latvia kumpikaan ei kauheesti trappaa. Menty päästä päähän. Veikkaan kyllä Kanadaa. Heti oli Kanadan maalilla vaarallinen tilanne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös