Pe 21.2.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 18 584
  • 282

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyökkäyspelissä voisi kokeilla vanhaa vertauskuvaa, mitä ainakin V.Nieminen on joskus käyttänyt: Jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan, jos haluat tehdä maalin, mene maalille. Tämä nyt pätee pleijareissa varsinkin. Joukkue on tosipelejä ajatellen väärin rakennettu. Onhan tämäkin kausi askel eteen, ja toivotaan Koskelankin oppivan.
Tätä on ehkä yritettykin, mutta ongelmaksi muodostuu se, että kun kiekottomat menee maalille niin kiekollisella ei ole yhtään syöttöpaikkaa..

YV näköjään pelasti Ipan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Silppuri

Jäsen
Ansaittu voitto IFKlle
 

Liitteet

  • aatu.jpg
    aatu.jpg
    55,6 KB · kertaa luettu: 197

dmccarty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red WIngs
Nostalgia-trippi menossa täällä. Radio City Tampere ja Juha Lindgren. Loistava tunnelman luoja selostajana. Mutta ai että ei vaan enää pysty kuuntelemaan kuinka suunnilleen jokainen Tapparan-pelaaja tapatetaan jos häneen kosketaan.

1-1 Tampereella
Linkkihän haukkuu tuomarit joka pelissä, luultavasti tässäkin vaikka ilveksellä enemmän jäähyjä. Et uskokaan miten hauska oli kuunnella kun Favorin oli vieraana viikko pari sitten ilmeisesti kirjajulkkareitaan mainostamassa, oli muuten pelkästään hyvää tuomaritoimintaa koko pelin.
Edit: ja kaikki tämä hyvällä, linkille patsas areenan pihaan kun lopettaa selostushommat tähän kauteen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
K E R Ä N E N!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös