Pe 2.3.2012 Jukurit - Jokipojat (1. välierä)

  • 4 590
  • 24

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Taistelu Itä-Suomen herruudesta voi alkaa. Ensimmäiseen välierämatsi pelataan jo huomenna, vaikka välillä tuntui, että peli ei tule ikinä. Mikkelissä ja Joensuussa odotukset ovat olleet korkealla tätä sarjaa kohtaan ja tämä ensimmäinen peli näyttää varmasti suuntaa tälle sarjalle. Jukurit lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Jokipojat ei todellakaan ole kaukana takana.

Ottelun ratkaisukohtia ovat mielestäni seuraavat asiat:

1. Maalivahtipelaaminen
- Tästä olikin jo puhetta tuolla ottelusarjaketjussa, mutta kerrataan vielä. Jukureilla on laittaa maalille kokenut maalivahti kun kahden mestaruuden Tommi Nikkilä luistelee tolppien väliin. Nyt Nikkilä on ensimmäistä kertaa todellisessa testissä ja kiekkojen pitää tarttua kiinni. Myös hermokontrolli on pidettävä. Jokipojilla maalilla on nuori Lars Volden. Alkuun jopa Jokipoikien fanit kritisoivat Voldenin otteita, mutta Volden on torjunut hyvin ja ansainnut pelaajien ja fanien luottamuksen. Jos Nikkilä onnistuu niin mielestäni maalivahtipelaaminen kallistuu hiukan Jukureiden puolelle.

2. Erikoistilannepelaaminen
- Jukureilla on ollut koko kauden ajan ongelmia ylivoimapelissä. Vantaa-sarjassa saatiin jo muutamia onnistumisia ylivoimalla ja YV-pelaamisessa alkoi olla jotain ideaa. Nyt on sitten todellinen tasonmittari ylivoiman suhteen missä kuosissa se tällä hetkellä on. Jokipojat on pelannut pleijareissa parasta alivoimaa kun SaPKo onnistui yllättämään Jokipojat vain kerran ylivoimalla. Pleijareissa pelit ratkeavat usein erikoistilanteissa ja se kumpi onnistuu niissä paremmin, on vahvoilla koko ottelun voittajaksi.

3. Ratkaisijat/vastuunkantajat
- Näissä peleissä joukkueesta pitää löytyä niitä johtavia henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ratkovat pelejä. Jukureista esille voisi nostaa Hakki Hakkaraisen. Runkosarjassakin Hakin panos on joukkueelle elintärkeä, mutta miehen panos korostuu entisestään näissä tiukoissa peleissä. Miehen kokemuksella ratkotaan näitä pelejä. Toinen ratkaisija Jukureista on ehdottomasti Pablo Järvinen. Järvisen oivallukset ylivoimassa ovat tärkeitä Jukureille. Jokipojista Samu Pitkänen johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä. Miehellä on paljon kokemusta tärkeistä peleistä ja juuri näiden pelaajien merkitys kasvaa. Jukurit on ehkä hiukan kokeneempi joukkue, mutta myös Jokipojilta löytyy ratkaisupelaajia.

Edessä on mielenkiintoinen ja tunteita herättävä kiekkoilta, josta ei tunnetta tule puuttumaan. Joensuusta on ilmeisesti tulossa ainakin bussilastillinen faneja kannustamaan omiaan ja pakko se on uskoa, että vihdoin ja viimein myös mikkeliläiset heräävät kannustamaan omiaan kohti Mestiksen finaaleja. Muut jatkakoon tästä, sana on vapaa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurien illan kokoonpanosta täytyy ilahduttavasti todeta, että suurin osa Vantaata vastaan (viim. pelissä) huilanneista on taas mukana.

Tobias Salmelainen - Iiro Memonen - Jani Savolainen
Juuso Akkanen - Ilkka Kallioinen

Jesper Piitulainen - Mikko Hakkarainen - Markus Poukkula
Vesa Kulmala - Lauri Taipalus

Henry Hietaharju - Roope Hämäläinen - Antti Ojanen
Ilkka Vaarasuo - Pasi Järvinen

Pentti Nöyränen - Jarkko Malinen - Matti Uusivirta

Tommi Nikkilä (Rami Pöyry)

Näillä mennään ja toivottavasti tauko on tehnyt hyvää joukkueen pelaamiselle ja alusta alkaen on taisteluilmettä. Jokipoikia vastaan täytyy muistaa olla hereillä täydet 60 min ja tarvittaessa kauemminkin. Mieleen muistuu se mikkeliläisittäin surkuhupaisa joulukuun peli, jossa Jokipojat nousi kolmannen erän lopussa kolmen maalin takaa rinnalle ja lopulta voittolaukauskilpailussa voittoon. Vastaaviin uinahduksiin ei näissä karkeloissa ole varaa.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipojat tänään:

RANTA Roope - RAJALA Juuso - VAUHKONEN Olavi
AHONEN Rony - NÄÄTÄNEN Matti

PITKÄNEN Ilmari - RUOHOMAA Mikael - KAREVAARA Joona (A)
IMMONEN Jarkko (C) - NÄPPILÄ Jarkko

PUUSTINEN Heikki - HÄIKIÖ Janne - PITKÄNEN Samu (A)
VÄÄNÄNEN Ville - OINONEN Jani

KARVINEN Otto - MANNINEN Joona - HALONEN Ville


Mielenkiinto eittämättä kohdistuu Jokipoikien ykköskenttään, kuinka Rajala on palaa kaukaloon. Sitkeä flunssa toivottavasti takana, vaikka Haapakoski sanoikin vielä torstai iltana, että Juusolla on sitkeä tauti joka vähän haittaa.

Sitten kannattaa vielä seurta nykyisin numerolla 10 pelaavaa Samu Pitkästä jota haukuttu (ainakin minä) läpi kauden, mutta nyt on syttynyt liekkeihin. Saa nähdä kuinka peli kulkee kun vierellä ei enää olekkaan kahdesta ensimmäisestä kentästä tutut pelaajat. Puustinen voisi yllättää ja tehdä tänään maalin Samun esityöstä. Mielenkiintoa riittää myös neloskentän osalta sillä siellä on ruvettu pelaamaan myös playoff kiekkoa. Kovaa peliä ja yleisiä härdellejä ja kaiken lisäksi kunnon ronkkimis maaleja, tätä odotan jatkossakin meidän nuorukaisilta.

Kakkos kenttä ei herätä suurtakaan mielenkiintoa sillä niin taattu on tämän kentän toiminta. Ilmari ärsyttää vastustajia ja jakelee pari painavaa pommia joko rauta vitosella tai isolla olkapäällään. Ruohomaa kahvittaa Akkasen Lauri Hyvösen luokse, kukaan ei vaan muistanut kertoa Juusolle, että selostajamestari onkin yläparvella eikä Raviradalla josta Juuso ei tämän illan aikana enää löydä takaisin kentälle. Tässä välissä kareVaara tekaisee maalin Ruohomaan reboundista.

Puolustus nostelee Jukuri pelaajia parikerrallaan seinille jonka jälkeen itse Voldenkin innostuu hyppimään plekseille, sekun näyttää niin kivalta.

GO Jokipo! Peli siis 0-3 ehkä jos pari lahjusta sattuu niin 2-3!
 
Viimeksi muokattu:

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Rajalan paluun ansiosta, on palattu kaikkien kenttien osalta tuttuun muotoon. Hyvä näin, 1. kentältä odotellaan tehoja, samoin myös 2. kentältä. 3. kenttäkin voisi alkaa piristymään nyt Samun hyvän vireen ansiosta. Ainii tekihän Puustinenkin maalin viimeksi, taisi tosin olla oikeasti Halosen maali. Häikiön paluu on tärkeää, hyvä AV- pelaaja ja puolustussuuntaan tärkeä kaveri jengille.

Illalla mennään, kiimaa!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ykönen on "vanhassa" kuosissa (Memonenhan pelas tosi pitkään ykkösen keskellä, loppukaudesta alkoi vaihdella paikkaa enempi Malisen lunastettua tuo paikka), samoin kakonen (mihin ei toinna koskeakkaan, todella hyvin pelannu porukka yhteen ja pisteissähän tuo näkyy).
Kolmoseen haluttu näköjään kovuutta ja neloseen puolestaan maalintekotaitoa. Tosin kolmosessa Hietaharju ja etenkin Ojanen osaavat kyllä maalit tehdä ja Nöyränen ja (sen kuuluisan kivitalon kokoinen) Uusivirta pystyvät kyllä jäädyttämään naapurin pelin todella tehokkaasti. Ei näytä huonolta ollenkaan.

Pakkiparit ovat ainakin paperilla optimaaliset ja melkeinpä voisin sanoa että Mestiksen selkeästi parhaat. Siinä on joka pariin kiekollinen kaveri puolustavamman viereen. Kallioinen on erittäin tervetullut takaisin itseoikeutetulle paikalleen ykköspakkipariin laukojaksi, eiköhän ole jo tänään tehoja luvassa. Akkanenhan haastattelussa kertoikin sitten keskittyvänsä puolustamiseen ja " Kiekkoa vaan Ilelle ja hyvä tulee".
Kakospari ehkä suurin kysymysmerkki, Laurin ja Veskun yhteispeli ollut parhaimmillaan silkkaa timangia, mutta välillä tapahtunut lipsahduksia. Kulmala ollut osassa viimeisiä pelejä melko epävarma, Taipalus parantanut kauden aikana kyllä kuin sika juoksuaan (kauden alussa touhu oli sellaista että odotin potkuja joukkueesta, loppua kohti toimintavarmuus muuttunut todella kovaksi ja tehojakin syntyy viivasta).
Pablo ja Vaarasuo juonivat silkalla kokemuksella naapurin hyökkäykset torsoiksi ja vastapalloon kovia lähtöjä omille.

Veskat... No Tommi luonnollisesti maalilla, mutta missä kummassa meiän Kaitsu luuraa. Pöyryn otteita en muista nähneeni edes HydOn matseissa (mitä ny muutama talven aikana tuli katottua) niin siinä ois ainakii se kirjottamaton kortti jos jossain. Tosin eiköhän Tommi piä nollat ni ei tartte spekuloia tuommosilla :)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Veskat... No Tommi luonnollisesti maalilla, mutta missä kummassa meiän Kaitsu luuraa.

Mielenkiintoinen kakkosveska Jukureilla.

Nikkilä onkin pysynyt koossa jo aika kauan miehen historian tietäen. Yhden kortin varassa on Jukuritkin. Nikkilä ei vielä ole vakuuttanut ja on upotettavissa kyllä. Paljon laukauksia vaan.

Jokipojat tulee Mikkeliin parhaalla kokoonpanollaan. Rajala ei varmaan vielä ole täydessä vedossa, mutta hyvä että on kentälle asti selvinnyt. Jokipojat vie Jukureita fyysisyydellään joten ei kun ihon alle! Pistetään Mikkeli sekaisin.
 

PeTo Joensuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat,Tappara.
Mielenkiinnolla odotan millä pelitavalla jokipo illan peliin lähtee. Jukurit kyllä tulee päälle ja kovaa. Pelaako jokipo puolustavasti kuten ensimmäiset sapkopelit, vai karvataanko täysillä ensi hetkestä asti. Sapkosarjan alku oli niin varovaista että pelkäsin jo pahinta.

Jos jokipo saa/haluaa saman draivin päälle kuin viimeisissä sapko peleissä on meillä kyllä saumaa vaikka mihin. Puolustajien on onnistuttava omassa päässä ja avauksissa.Täytyy kyllä muistaa että siellä on se toinenkin joukkue, eikä jukurit varmasti halua jokipolle hävitä ainakaan kotonaan.

Onneksi porukka on ilmeisesti terve. No, illalla sitten viisaampia. Toivottavasti tulee tasainen ja jännä sarja. Pitkävetoon tasuri. Peliä Jokipo.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Jukurit näköjään pääsee lähtemään lähes parhaalla kokoonpanolla illan otteluun. Kallioinen on saatu takas puolustukseen, hyvä. Todella hyvältä näyttää Jukureiden kokoonpano. Kakkosveskarina on tänään näköjään Rami Pöyry. Missäköhän Tillanen on? Kuumeessa?

Enää ei tarvitse odottaa kauaa, että peli alkaa. Odotan Jukureilta terävää alkua ja peli helpottuis huomattavasti jos saatais tehtyä avausmaali heti alkuun. Matsista tulee varmasti tasainen ja jatkoaika ei olisi yllätys, itseasiassa toivon, että peli menisi jatkoajalle.
 

neljätoista

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
itseasiassa toivon, että peli menisi jatkoajalle.

No ehkä, vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, että jukurit on vielä viimeisellä minuutilla maalien määrässä perässä. Mutta ei kait nyt sentäs muuten tämmöistä voi oikeasti toivoa. No joo, on meitä moneen junaan ja osa jää vielä laiturille.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
No ehkä, vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, että jukurit on vielä viimeisellä minuutilla maalien määrässä perässä. Mutta ei kait nyt sentäs muuten tämmöistä voi oikeasti toivoa. No joo, on meitä moneen junaan ja osa jää vielä laiturille.

Ihan vain jännityksen ja koko sarjan kiinnostavuuden kannalta toivon, että menee jatkoajalle. Tietysti toivon, että Jukurit voittaa tänään.
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Ihan vain jännityksen ja koko sarjan kiinnostavuuden kannalta toivon, että menee jatkoajalle. Tietysti toivon, että Jukurit voittaa tänään.

Kyllä tässä saa olla paskat housussa ilman jatkoaikaakin!

Saas nähdä, miten "kevyehköt" puolivälierät ja viikon tauko vaikuttaa Jukureiden pelaamiseen. Itse menen "tosifanina" toista kertaa tänä talvena hallille.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
2-4 ryöstö Kalevankankaalta. No, eipä marssi Pikkaraisen enkelit 3-muna otteluvoitoin finaaleihin. Ainakin kaksi peliä pelataan Joensuussa. Ei ole seuran talouden kannalta huono asia - ei. Lisäksi toivon, että tätä ottelua ei ratkaissut Jokipopelaajan teatraalinen "kuolema", ainakin kolmen metrin paitiso tai KooKoon huoltajan poika...
Yleisöä + 1500. Täh? Eikö Mikkelissä kiinnosta?!
Huomisen ottelun voittaja vie sarjan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hohhoijjaa, onkos Jukurit pelannu tällä kauella yhtään matsia kokonaisuutena hyvin? Siis sillai että ihan kaikki 3 erää ollu hyvää viritystä ja meininkiä ja oikeesti vahvaa toimintaa?

KKtigin KooKoo-ketjuun lanseeraamaa Miracle on ice:ä ootettava, vai jokohan ois ruvettava toivomaan Sportin mestaruutta että pääsee sentään Ipalle alustavasti vittumaisempi tiimi karsimaan.

(Ihme sen takia kun meiän poppoo ennakkokaavailuista huolimatta tai vaikka sit niien takia on aivan paskassa vireessä yhä. Millonkahan tää kausi alkais... :/)

Btw, onko siitä jenssin hallilta pitkäkii matka kylälle? Ei kehtaa huomenna juopitella eikä hallilla varmaan muualla ku kippolassa sais aikaa vietettyä kuitenkaa.. :/

Joo tämmöstä kivaa synkistelyä tähän vaiheeseen, vassokuu ja illanjatkoja.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Pitää ihan kittää JoKPia. Toivottavasti tavattaisiin finaaleissa.
Olisi hienoa nähdä finaaleissa joukkue, jonka kotikaupunkia oikeasti kiinnostaa jääkiekko ja katsomot repeilevät, toisin kuin Mikkeliläisiä.

Otan osaa Jukureiden puolesta noita katsojalukuja. Ehkä sitten joskus parin kymmenen vuoden päästä.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
HÄÄÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄ!!!!!

Ryöstö on tosiasia. Jokipojat oli ajoittain köysissä, mutta se ei tietenkään yllätä. vain voitto ratkaisee. Mikkelissä todella valju tunnelma ja vähän väkeä, sääli. Tuomarit asteen tarkempia kuin pv-erissä. Pari älytöntä tuomiota ja viheltämättä jättämistä. Mutta ennenkuin täällä alkaa hävinneiden sössötys niin todettakoon, että tuomiot menivät juuri tasan.

hyvä jatkaa kohti Joensuuta tästä käpykylästä. Kiittihei.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Olipa hieno voitto karjalaisille ja erittäin hyvä näpäytys ylimielisiksikin muuntuneille Jukurikannattajille. Jääkiekko on yllätyksellinen peli.
 
Jokipojat käyttivät tilaisuutensa, Jukurit olivat vielä KiVoissa tunnelmissa. Nyt vaan Jokipojilta tiukkaa kotipelaamista, niin hyvä tulee. Hyvä Jokipoooo!
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Hohhoijjaa. Semmonen peli. Heti alkuun kylmä suihku Jukureille. Jokipojat oli selvästi parempi ottelun alussa, en tiedä vaikuttiko pitkä pelaamattomuus Jukureihin vai mikä oli syynä tohon huonoon alkuun. Jokipojat pelas läpi ottelun hyvin ja ansaitsi voittonsa. Jukureiden laukausten laatu oli luokatonta ja noilla otteilla ei voiteta yhtään matsia tässä sarjassa. Kolmas erä oli jo vähän parempaa peliä ja siitäkin pitää vielä parantaa huomiselle.

Ekalle maalille Nikkilä ei voinut mitään, oli täydellinen veto ihan yläkulmaan. Toinen maali oli sitten semmoinen, että sen ois voinu ottaa kiinni, mutta vaikea torjua maalivahdille kun tuli just pikkasen patjan yläpuolelle. Kolmannesta en tiedä muuttiko suuntaa, mutta maskia oli ainakin maalilla ihan kiitettävästi. Huomenna on sitten Jukureilla pakkovoiton paikka. Ei kovin hyvin alkanut tämä sarja. Uskoa omiin löytyy kyllä vielä. Kyllä Jukurit tästä vielä nousee.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Heti alkuun kylmä suihku Jukureille.
...

Jokipojat käyttivät tilaisuutensa, Jukurit olivat vielä KiVoissa tunnelmissa.
...

Joo jos sitä muutakii ku synkistelyä. Jukureille tosiaan kylmä suihku ja siinä mielessä hyvään paikkaan että jos oikein ihmeitä tapahtuu, ni tää saattais herättää porukkaa. KiVa oli liian kiva, siinä tais jätkiltä unohtua että jossai vaiheessa pitää joutua pelaamaan ihan tosissaan tai kuokkaan tulee ja pahasti. Pike ei vaan pysty edelleenkään suuntaa muuttamaan kesken erän (ainakaan), jos erä alkaa huonosti niin se päättyy huonosti. Ikävästi tänään ei saanu muutettua edes ekan erätauon aikana, eikä JoKiPo tehnyt kolmannessa Jukureita (eipä siihen taiakkaan kyetä ku tää meiän ylpeys ja tietty kiekkojellonat lähes aina).

Eipä oo suuntia ku ylöspäin (tai voihan sitä aina huonontaakkii tietty, mutta toivottavia suuntia), ihmeitä tosin pitää käyä että saahaan tällä kaudella toista kertaa peli kulkemaan. 2 ekaa viikkoa tammikuussa oli ihan jees, miks pleijjarit ei voinu olla sillon...

Olipa hieno voitto karjalaisille ja erittäin hyvä näpäytys ylimielisiksikin muuntuneille Jukurikannattajille. Jääkiekko on yllätyksellinen peli.
...

Kyllä miä oon kokenu että vithuilun jalo taito (joka ikävästi aika monelta tosin hukassa) ja ylimielisyyen peikko on iskostunut nimenomaan näihin Jenssin kavereihin. Tietty kun kohistavat sen vittuilun MIUHUN ni voihan se olla että tuntuu vaan siltä. Eihän ne mahu kohta hallillesa (onneks Mikkelissä on sentää niilekkii tillaa).

Yllätyksenä en kyllä tän illan tulosta voi pitää parhaallakaan tahdolla, tää posse ollu niin saakelin epävarma esityksissä ettei mitään järkeä.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Jokipojat pelas läpi ottelun hyvin ja ansaitsi voittonsa. Jukureiden laukausten laatu oli luokatonta ja noilla otteilla ei voiteta yhtään matsia tässä sarjassa.

Ansaittu voitto Joensuuhun.

Jukureiden pelistä tuli elävästi mieleen suomalaiset yleisurheilijat. Piirikunnallisissa vedellään hirmutuloksia mutta arvokisojen aamukarsinnoissa vedellään veri suussa p***a housuissa ja tulos menee selityksien kera luokkaan ynnä muut. Katsomossakin oli taas tänään lähes yhtä riehakas tunnelma kuin naapurin isännän hautajaisissa. Toisin sanoen surkea esitys kautta linjan.

Peiliin katsomisen paikka kaikilla ja oikealla playoff asenteella Mehtimäelle. Huominen ratkaisee sarjan kohtalon.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Näin sitten avattiin välierät, Jukurit hallitsi näennäisesti ja Jokipojat teki maalit. Se viimeinen apinanraivo maalinteossa Jukureilta puuttui, ja se ratkaisi voiton Joensuuhun. Volden oli maalillaan hyvä, vaikka irtokiekkoja aika paljon tarjoilikin eteensä. Näissä kiekoissa oli kuitenkin punaiset lähes poikkeuksetta ennen keltaisia. Siihen huomiselle muutos, niin tilanne kääntyy aivan toiseksi.

Tuomarit oli juurikin niin huonoja kuin osasi odottaa. Jos joukkueiltakin tulee aina tasonnostoa pudotuspeleihin, niin miksi sitä ei voisi tulla tuomareiltakin? Niin, paskastahan ei saa kultaa, vaikka miten vääntäisi.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Aika täydellinen aloitus tähän sarjaan, se pakollinen vierasvoitto saatiin heti kärkeen. Omiin ei ole yhdessäkään playoff-pelissä mennyt yli kahta maalia, sillä ollaan yleensä aika vahvasti voitossa kiinni. Tänään oli Nikkilä se huonompi vahti, joten Voldenin kykyjen epäilijätkin varmasti sai näpäytyksen. Toivotaan vain, että Immonen ja Väänänen saadaan kasattua pelikuntoon.

Huomenna on sitten tosi paljon pelissä. Jos Jukurit voittaa, niin ollaan taas lähtöruudussa, mutta kotivoitolla Jokipojat saa kolme ottelupalloa. Mehtimäellä varmasti tunnelmaa riittää ja yleisöäkin voi odottaa melkein tuplat Mikkelin tämän päivän lukuihin.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mahtava matsi ja hieno lopputulos! Volden vei maalivahtien taiston kirkkaasti. Tuleekohan näistä PO peleistä Jukureilta koosteita? niinkuin oli runkosarjasta todella mallikkaasti.

Tänään vaan lisää ryminää kentälle Jokipoikien puolelta niin hoidetaan kotiyleisön iloksi toinen voitto!
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Ainakin kaksi peliä pelataan Joensuussa. Ei ole seuran talouden kannalta huono asia - ei. Lisäksi toivon, että tätä ottelua ei ratkaissut Jokipopelaajan teatraalinen "kuolema", ainakin kolmen metrin paitiso tai KooKoon huoltajan poika...

Tuomarit onkin jo haukuttu kertaalleen, joten kai ne huonoja oli, ainakin hävinneen silmissä.. ;)

Mutta tuo, että ainakin kaksi peliä pelataan Joensuussa. Ei välttämättä. Tänään voitto ja maanantaina Mikkelissä sarja poikki, niin ei pelata. Vaan lienee todennäköisempää, että pelataan kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös