Pe 19.3.2021 Tappara - Ilves

  • 4 924
  • 60

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miksi Tappara olisi jotenkin poikkeuksellinen vastustaja Ilvekselle? Ilves vienyt yhdeksästä viime paikallisesta kahdeksan ja voittanut viimeiset viisi putkeen. Ainoa jännitys peleissä ollut se, kuinka suurella maalierolla Ilves paikallisen vie. Ilveksen junnuputken läpi menneet ovat olleet jotain ala-asteikäisiä, kun Tappara viimeksi paikalliset vieneet.

Paikallisten pitkä pelillinen inflaatio syönyt kaikki mehut, eikä nämä voitot enää tunnu juuri mitenkään erilaiselta muihin tappioihin verrattuna. Voitot hymyilyttävät yhtä paljon kuin, mitä muistakin joukkueista.

Tappara oli parempi, mutta ei se silti poista sitä tosiasiaa, että 2020-luku on tehnyt aika paljon hallaa paikallispeleille.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tai ehkä Tappara on laskenut, että syötetään Ilvekselle kolmea pistettä ja saadaan heistä vastus pudotuspeleihin. Sitten annetaan yhtä monta voittoa pudotuspeleissä kuin TPSlle aikanaan vastaavassa tilanteessa. Ja sitten heräsin
Puolivälierissä kohtaaminen vaatisi, että toinen olisi top-4, ja välierissä kohtaaminen, että kumpikin menisi puolivälieristä jatkoon. Tuntuuko illan pelin pohjalta kumpikaan skenaario kovin todennäköiseltä? Ai niin, mutta onhan säälit. Valutaan sijoille 8 ja 9, ja superjännittävä kahden pelin paikallisspektaakkeli on todellisuutta.
 

axe

Jäsen
Seittemän laukausta Tapparalla lopussa ilman maalivahtia pelaten reiluun puoleentoista minuuttiin: viisi ohi maalin, kaksi blokkiin.

Nää pari viimeistä helpommin muistavaa paikallispeliä ja luultavasti aika moni muukin parin kauden aikana on olleet käänteisiä siitä mitä ne oli takavuosina. Silloin Ilves oli tekevinään kovasti töitä ja hallitsevinaan peliä, Tappara teki muutaman maalin ja piti sitten vastustajan poissa maalipaikoilta. Nyt menee just toisinpäin. Tappara mukamas vie peliä mutta ei ole edes lähellä voittamista. Ilves on nopeampi, vahvempi ja paljon paremmin organisoitu, mistä tulee vielä positiivinen noidankehä että ehdit paremmin olemaan organisoitu, mutta samalla kun peliasemat on kuosissa niin pystyt olemaan myös etulyönnissä kamppailukiekkoihin mentäessä.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilves on nopeampi, vahvempi ja paljon paremmin organisoitu
Tänään, tai siis eilen, ei paljon kyllä nopeampaa ja vahvempaa Ilvestä nähty (toisin kuin esim. edellisessä paikallisessa), mutta Tapparalla kun puolustus pelistä toiseen vuotaa ja hyökkäys kaipaisi sen jalkapallomaalin sinne, niin voittaahan sitä huonommallakin pelillä sitten sen vielä huonomman. Yksi ylivoimamaali sentään meni, mutta sekin vaan sen takia, että Ilves ei kovin hanakasti alivoimalla päälle käynyt. Jos olisi käynyt, niin nollille olisi taas jääty.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen yv on edelleen sillä tasolla, että pääasiassa pelottaa meneekö av-maalia. Positiivista siinä on se, että oma maali on aika hyvin pysynyt puhtaana viimeisissä ylivoimissa eikä läpiajojakaan ole enää parissa viime pelissä tullut. Kummallekin on maalin teko ollut vaikeaa mutta nyt Ilves lipsautti jostakin 3, vaikka peli näytti enemmän viime aikojen 1-1 futismatsilta. Huomenna lähdetään Lukkoa vastaan pelaamaan 0-0 peli.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei Ilveksen esitystä voi kehua kuin puolustusasenteen ja jostain löytyneen hetkittäisen maalintekotehokkuden osalta. Antonen on vaeltanut yössä muutaman kuukauden ja nyt löysi yhtäkkiä marraskuun itsensä.

Kaunista tai ei - kolme pistettä auttaa taas pyristelemään eteempäin, kunnes sairastuvalta saadaan lisätäytettä kokoonpanoon.
 

Maski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ite ennustan Meskasen, Järventien, Joona Ikosen ja Antosen tekevän maalin mieheen. Oikeelta laidalta tullaan ja Tapparan vasen pakki koomailee.
3/4. Olisit Henkka varmaan saanut kohtuullisen kertoimen tälle jostakin vedonlyöntitoimistosta. Todella hyvin haettu!
 
Nää on ihan turhia nykyään.

Ipalaisiakaan ei enää kiinnosta kun tulee huonompanakin iltana vähintään se kolme pistettä ja meille nämä ovat jo vuosia olleet vain pelejä muiden joukossa.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tulipa surkealla esityksellä voitto tästä. Tähtivalitsija Ville Nieminenkin unohti Mäkiniemen jotenkin.
Kai näitä pelejä on sitten niin paljon ja kun yleisöä ei ole, niin aina ei jaksa pelaajatkaan syttyä.
Pisteet tosiaan lienee tärkein tässä kohtaa, kun maalit tulvati nopeaan heti alkuun, niin alkoi puolustustaistelu

Nää on ihan turhia nykyään.
Ipalaisiakaan ei enää kiinnosta kun tulee huonompanakin iltana vähintään se kolme pistettä ja meille nämä ovat jo vuosia olleet vain pelejä muiden joukossa.
Noh kyllä Tapparalta saadut pisteet maistuvat erityisesti.
Puhumattakaan jos on pudotuspelit kysymyksessä, paikalispelit on erityisiä.
Ja minua ärsyttää kun puhutaan paikallispelistä esim. Lukko - Ässät kohdalla tai muissa. Missä hemmetin vaiheessa Pori ja Rauma on kerinnyt yhdistymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös