Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Pe 19.1.2018 HK Sotši - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sako, 19.01.2018 klo 14.35.

 1. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Ilman sitä alkukauden voittoputkea tekisi todella tiukkaa edes pleijaripaikan kanssa.
   
 2. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan turhaa mesoamista taas täällä. Tämä tappio ei vaikuta millään tavalla Suomalaisten yritysten kiinankauppoihin tai kummipandojen hyvinvointiin.
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Hyvä ilta kun häviää ihan pystyyn vastustajan veskarille? Kenttäpelaajat oli pelillisesti selvästi parempia kuin vastustaja, veskarit toistepäin ni Jokerit ois vienyt 6-1.
   
 4. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Zapolskin piikkiin tätä peliä ei kyllä saa mitenkään =D Ihan omaan täysin luokattomaan viimeistelyynhän tässä hävittiin. Hyvä, että siellä kentälläkin edes jotain vituttaa, Jensen löi mailan poikki summerin soitua.
  Kevät tulee, Jokerit sulaa. Vuodesta toiseen, sarjasta riippumatta. Pitkä kesäloma kieltämättä häämöttää jo.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  "Häviää vastustajan veskarille". Mene nukkumaan! Eivät maalivahdit pelaa jotain 1vs1-matsia jääkiekko-ottelun sisällä.

  Jokerit hävisi, koska se oli maalipaikoissa tehoton ja koska se puolusti toisinaan paskasti. @McMulligan tyhjensikin tuossa jo pajatson liittyen tuohon voittomaaliin liittyvään horinaasi. Otapa huviksesi vaikka pysäytyskuva siitä tilanteessa ja katso missä Jokereiden kenttäpelaajat olivat.
   
 6. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Niin siihen viimeistelyyn tai sen huonouteen ei vaikuttanut vastustajan veskari, Barulin, mitenkään? Ja vastaavasti se että vastustaja teki noin 2 paikasta 2 maalia ei myöskään merkitse että meidän veskari olisi ollut yhtään heikompi?

  Tasaisessa pelissä, jota tää ei edes pelillisesti ollut, paremman veskarin joukkue yleensä voittaa. Mut hei ei veskarit taistele keskenään, ilmankos meillä tyydytään Zapolskin kaltaiseen keskinkertaisuuteen.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Nyt ymmärrän! Sä siis katsoit pelin teksti-tv:stä. Kiitos selvennyksestä.
   
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Ja sä et ilmeisesti edes katsonut kun olit niin haltioissas Zapolskin alkukauden tilastoista, joilla voi aina unohtaa että Zapolski on lähes järjestään se heikompi veskari kentällä.
   
 9. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Pitää myös muistaa, että nyt ei pelata millään kotimaan hiekkalaatikoilla, vaan maailmanlaajuisilla superglobaaleilla markkinoilla. Hyvin siis menee.
   
 10. Mordva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, LeKi-75 ja KHL
  Lainaus:
  Niin, eli ymmärsinkö oikein viesti, että mielestäsi alkukaudesta Zapolski osasi pelata hyvin, mutta nyt sitten on järjestään se heikompi veskari?