Pe 16.4.2021 Ilves - KooKoo

  • 8 416
  • 98

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Periaatteessa voisi olla tässä kohtaa luottavaisena,uutta tosiasia on, että Ilveksen esitykset heittelevät ihan laidasta laitaan pelien välillä. Ei olisi iso yllätys jos tänään olisi taululla kolmen maalin johto Kookoolla 60 minuutin jälkeen.

Mutta siitä huolimatta, parin kuukauden aikana puolustaminen on ollut paljon parempaa Ilveksellä, joten vaikeaa tulee nousu olemaan. Ja jos Suomi & CO räpsäyttää vielä maalin alkuun, niin vuori on kyllä iso kiivettäväksi.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä mun täytyy sanoo (isävainaan sanoin). Ensinnäkin johdamme kolmella maalilla puolikkaan pelin jälkeeen. Oikeinkin kiva. No, jos nyt kävisi niin, notta KooKoo, laittaessaan ns. kaiken peliin johtaisi ekan erän jälkeen parilla maalilla, voisin jopa isommallakin euromäärällä panostaa KooKoon jatkoonmenoon.

Jons nyt aatellaan kauden toteutunutta historiaa, en olisi yhtään yllättynyt yllämainitun skenaarion toteutumisesta. Tässä mielestäni erittäinkin todennäköisessä skenaariossa en näe Ilveksen jatkomahdollisuuksia kovinkaan todennäköisinä.

Olin tosi pettynyt kouvolalaisten esitykseen ensimmäisessä otatuksessa. Aktiivinen karvaus ei aivan ehtinyt rytmiin 1-2-3. Ilveksen oli jopa helppo lähteä hyökkäyksiä avaamaan KooKoon hieman epäajoitetun karvauksen alta. Joku voisi tietenkin ajatella, että kyse olisi Ilveksen hyvyyttä, mutten toki minä. Lähihistoria Kouvolan kanssa ei vaan tue edellämainittua ajatusta.

Tänään KooKoo on maistuvassa paikassa. Mitään ei ole menetettävissä. Hullunkiilto silmissä etiäppäin. Näen sen riittävän voittoon. Riittääkö se puolivälieräpaikkaan? No vitustako sen tietää. Oon vaan yltiötavallinen tamperelaistallaaja, en ennustaja.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tuo johtuu osin Ipan pelitavasta. Kaveri saa kyllä pyöriä puolustusalueella ja yrittää maalintekoa, kunhan se tapahtuu kaukana parhaalta sektorilta. Laukaisukarttoja en tosin ole tarkistanut, mutta eilen ja kaikki muutkin Ipan pelin katsoneena, tuolta sen kuuluukin näyttää silloin kun Ipa pääsee pelipäälle.
Tänään ekan erän jälkeen laukaukset KooKoolle 23-2 eli siitä jatkuu mihin eilen jäätiin. Hienosti noudattaa Ilves edelleen tuota mainitsemaasi pelitapaa.
 

Hexa

Jäsen
Tämä sarja on vielä auki, mutta KooKoo on nyt selvästi niskan päällä ja momentum on sillä. Eka ottelussa KooKoo jäi telineisiin. Nyt Ilves on ihmeen hengetön.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Jep. Hengetön tosiaan. Joku on joskus sanonut, että pelin aikana on vaikea moodia vaihtaa. Myrrää mitataan nyt.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Tällä kaudella suomalainen katsomokulttuuri ottaa harppauksen sivistyneempään suuntaan. Yhtään rantapalloa ei todennäköisesti näy kaukalossa. Pidetään siitä kiinni jatkossakin..
 

Hexa

Jäsen
Näytti jo, että Kookoo ottaa niskalenkin Ilveksestä, mutta ei tämä sarja vielä olekaan selvä. Nyt Ilves on jälleen kuskin paikalla.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Berger on musta lammas. Takaa-ajo asemassa älyttömiä taklauksia hakee. Nämä ratkaisut lopulta päättää KooKoon kauden
 
Kyllä kannatti lopettaa paineistaminen KooKoo... Ei mitään syytä kun homma lapasessa. Tietty inhimillistä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Harmittaa KooKoon puolesta, jos hyvä taistelu kaatuu pariin virheeseen viimeisessä erässä. Ja totta kai kaikki kulminoituu tuohon Bergerin sankaritekoon, joka jää viimeiseksi muistikuvaksi kaudesta..

No yksi maali nyt KooKoolle ja peli on taas auki..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös