The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Titaanit tänään:

Titaanit

1. kenttä:
#55 Kolhonen - #7 Kauppinen - #18 Häkkinen
#24 Ruohola - #44 Jäske

2. kenttä:
#17 Kovanen - #26 Koidahl - #71 Essen
#20 Pylväläinen - #13 Jernberg

3. kenttä:
#78 Pehu - #15 Kansikas - #10 Valli
#4 Haapalainen - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#21 Rämä - #84 Horto - #3 Kulmakivi
#23 Seppinen (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#1 Tillanen (AK)
#30 Valkama

Lähde: www.mestis.fi

* Poissa kokoonpanosta puolustaja Tuomas Gärdström, jonka paikan Jernbergin parina ottaa Tomi Pylväläinen. Kapteeni Ari Kovanen nousee Koidahl-Essen duon rinnalle, josta puolestaan Rämä putoaa 4.ketjuun. Mikko Kansikas tuuraa Pylväläistä Pehu-Valli -akselin välissä. Maalissa pelaa Kai Tillanen.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Kun vastakkain ovat sarjakärki ja jumbo ei voi odottaa muuta kuin TuTon voittoa. Aiemminkin on puhuttu peleistä jotka vaan pitää voittaa ja illan ottelu Kotkassa on juuri sellainen. Kaikki Titaanien kuusi pistettä on Kotkassa kerättyjä, joista puolet varsin yllättäviä joukkueita (Sport ja Hokki) vastaan joten tarkkana pitää TuTonkin olla. Vaikka joukkueiden välistä tasoeroa on varmasti vaikka muille jaettavaksi, ei pisteitä jaeta ennenkuin vähintään 60 minuuttia on pelattu. Titaanien oljenkorret lienevät aika vähissä, varsinkin jos TuTon asenne on kunnossa. Uskoisin pisteiden matkustavan Turkuun jotakuinkin 1-5 lukemin.
 
"And another thing, I'm prepared to die for metal. Are you?" - Joey DeMaio

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTolla muutama mielenkiintoinen nimi kolmosessa Kestin laidoilla. Mikael Potila, 20v., pääsee taas antamaan näyttöjä Mestis-tasolla ja Otto Lehtonen, 19v., pelaa ensimmäisen(?) äijien pelinsä.
 
-Pitkän päälle paras-

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Muhonen näytti ainakin pikaisella vilkaisulla olevan pois kokoonpanosta. Toivottavasti kysymys ei ole loukkaantumisesta.
 
"Ei täällä kukaan valita. Kunnon mylly hokimatsissa on enemmän kuin jees, mutta tollaset Junnilan kaltaiset päällekarkaajat ei kuulu jääkiekkoon. Niin haettu juttu kuin olla ja voi, Kinos ei tehnyt mitään." -J.Hotti.
Lauri on siis syytön:http://www.youtube.com/watch?v=cBorjtNDsn8

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toksiset sarjamallit, nostavat jalat, HC TPS
Kova mittari tämä peli. Jos TuTo yllättäen häviää, on tuloksessa viestinlähettämisen makua yläkertaan. Siinä määrin suuri tasoero jengien välillä oli Kupittaalla. Tosin se nikkari/jenkkipakki olisi aika maukas lisä täälläkin.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vaikea tästä on etukäteen on mitään sanoa. Oletetaan, että joukkueella on enemmän tietoa TuTon vellovasta tilanteesta kuin meillä muilla, joten se näkynee tulostaululla joko positiivisesti tai negatiivisesti. Normaalilla esityksellä ei mitään hätää pitäisi olla.

Potilalla on taas hyvä tilaisuus pelata itsensä vakiokokoonpanoon. Paikkoja pitäisi ainakin olla luvassa, jos ajatukset menevät yhtään yksiin Kestin kanssa. Jollei Potila heiluta verkkoa, niin toivottavasti sitten ainakin Otto Lehtonen. Eikä Kokkosen peluuttaminen Lindlöfin ja Keinäsen keskelläkään ole välttämättä huono ratkaisu. Antonilla tuntuu kuitenkin olevan kiekon kanssa enemmän mielikuvitusta kuin ketjun vakiosentteri Sillanpäällä.

Ykkösnyrkki on kasassa ja Koivisto maalissa, mutta silti on epävarma olo. Outo juttu.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pressiboxi sanoi:
Kova mittari tämä peli. Jos TuTo yllättäen häviää, on tuloksessa viestinlähettämisen makua yläkertaan. Siinä määrin suuri tasoero jengien välillä oli Kupittaalla. Tosin se nikkari/jenkkipakki olisi aika maukas lisä täälläkin.
Kova mittari? Titaaneja toki yhtään väheksymättä, en millään jaksa uskoa kabinettipelien kantavan kotivoittoon asti. Ika on ammattilainen, joka osaa kyllä pitää nämä asiat erossa toisistaan. Kabineteissa hoidetaan isommat päätökset ja kentällä pelaaminen.

Veikataan vielä TuTolle voittoa 6-1. Kauppinen tekee Titaanien ainoan.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
1-4 Tutolle ite en töiden takia päässyt katsomaan olis kiva kuulla ainakin miten heti alussa päästettii tuto 2-0 johtoo alle 2minuutin.

Muuten kyllä varsin mallikas yritys varmasti titaani porukalta ja vaikuttaa,että toisessa erässä on oikee tarjottu mahdollisuutta tulla tasoihin.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Jos Titaanit olisivat olleet alussa hereillä eivätkä olisi onnistuneet kahdessa puolustusalueen kauheassa virheessä ottelun alussa ja kiekko olisi pomppinut lopussa niin olisi pisteet jäänneet Kotkaan mutta kun ei taas saada mistään maalia (Koidahl tyhjästä maalista ohi). Tuton kolmas maalikin oli vain heitto maalille ja joku huitaisi ilmasta kiekon sisään. Titaanit pysyivät loistavasti vauhdissa mukana ja tuntuin siltä että veteraanit väsyivät loppua kohden. Titaanit myös jakeli kauniita taklauksia läpi ottelun, mutta maalit ratkaisevat. Tuntuu kyllä siltä tällä hetkellä että väärä joukkue voitti.

Ottelun tuomarilinja oli aivan sama mikä on ollut muissakin otteluissa ensimmäisessä erässä annetaan toiselle joukkueella jäähyjä, toisessa erässä toiselle joukkueella ja kolmannessa ei puhalleta mistään.

Vielä pitää mainita Titaanien todella luokaton ylivoima ja hyökkäyksiin lähtö. Ylivoimalla käytetään 30 sekunttia että saadaan kiekko edes omasta päästä pois ja sen jälkeen ratkaisu on pitkä päätyyn ja vastustaja voittaa irtokiekon ja taas sama. Ei tuossa ole mitään järkeä.

Hyvin kyllä suht vajaa lukuinen yleisö jaksoi kannustaa aivan loppuun asti.

Huomenna uutta matoa koukkuun.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Titaanit-TuTo varsin lyhyesti:

- TuTon ykkönen iski kahdessa ekassa vaihdossaan kaksi todella näyttävää maalia. Ei ollut Tillasella paljon sanansijaa kummassakaan osumassa.

- TuTon maalien myötä Titaaneille kerrassaan karmaiseva alku ja se osaltaan antoi vieraille valttikortit sekä hallinnan lähes koko avauserän ajaksi.

- Titaanit käänsi ottelun itselleen taklaamalla ja tämä hämmentäminen poiki myös tärkeän kavennusmaalin ensimmäiseen erään. Harmi ettei jatkossa saatu lisää, sillä paikkoja oli yllin kyllin.

- Toinen erä parasta titaanikiekkoa tällä kaudella. TuTo oli helisemässä, mutta kun ei saada edes tyhjiin, niin ei voi pahemmin valittaa omaa kohtaloa.

- Viimeisessä erässä TuTo keskittyi 1-3-maalinsa jälkeen lähinnä puolustamaan ja hoiti sen mallikkaasti. Titaaneilla ei oikeastaan kunnollisia maalipaikkoja ollut, mutta hienosti joukkue silti taisteli loppuun asti.

- Tillanen oli todella hyvä, eikä miestä voi takaiskuista syyttää. TuTon paras oli ehdottomasti energinen väkkärä - Pusa.

Vaikka tappio lopulta 1-4-lukemin tulikin, en hirveän pettynyt ole. Pelissä oli selkeästi jälleen suuntaus kohti parempaa ja kunhan aletaan saamaan paikoista maaleja, niin uskon niiden voittojenkin alkavan ropista meidän tilille.
 
Life is just a place where we spend time between games.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy