Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Kaukana idässä uninen Jokerit kohtaa Fetisov Areenan pienessä kaukalossa klo 11.00 Admiral Vladivostokin. Vladivostok on kahdessa viime ottelussa kaatanut Moskovan Spartakin 2-5 ja Lokomotiv Yaroslavlin 3-4. Admiral ja Jokerit ovat sarjassa tasapisteissä, joskin idän ihme on pelannut ottelun enemmän. Keskinäisissä kohtaamisissa Jokerit on ollut murskaava vieden voitot 7-2, mutta näistä otteluista vain neljä on pelattu Vladivostokissa. Näistä neljästä kotipelistä Admiral on juurikin puristanut nuo kaksi voittoa, viimeisin 4-1 lukemin tammikuussa.

Kotijoukkue on ainoa porukka KHL:ssä, jonka molemmat veskarit (Olkinuora, Krasotkin) ovat torjuntaprosenteissa kympin kärjessä koko sarjassa ja molempien prosentit ovat 93,8. Lisäksi Denis Vikharev on kotijoukkueesta viiteen viime otteluun painanut 5+1 koko kauden tehojen näyttäessä 11+6. Slovakki Martin Bakos on sitten ilmeisesti vieressä tarjoillut 6+11 tehoin. Puolustuksessa ruotsalainen Adam Almqvist on ykköshevonen tehoin 3+10 ja adjutantteina säätävät Shawn Lalonde sekä Alexander Osipov. Joukkueesta löytyvät myös kaksoisveljet Vasili ja Alexander Streltsov, sekä ruotsalainen Markus Ljungh.

Jokerit tänään:
Joensuu - Regin - O'Neill
Savinainen - Kontiola - Haapala
Ikonen - Norman - Halme
Oksanen - Pihlström - Anttila
Hirvonen

Lehtonen - Grant
Lööv - Lepistö
Eronen - Lauridsen
Kivistö

Niemi - (Kalnins)

Toiveissa ainakin Antti Niemelle voittopeli vakuuttavalla tekemisellä.
 
Reality isn't what it used to be.

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Admiralin peliä kun katsoo, niin tämän pitäisi olla unisellakin suorituksella voitto Jokereille.

Eli varma perseraiskaus..
 

Randalf

Jäsen
Mainio osuma Oksaselta. Itsellä on pienoinen kasvutarinafantasia, että Oksasen kausi olisi nousujohteinen ja kykenisi ottamaan kevättä kohden sitä kuuluisaa "seuraavaa askelta" kunnolla. Potentiaalia kuitenkin vielä olisi. Toivottavasti verkko heiluu jatkossakin.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Miten vitussa Niemi mokasi ton torjunnan kolme kertaa ja kukaan ei siivonnut kiekkoa? Miten?

Amiraalit alivoimalla tasoihin. Just just.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Niemelle kiintiöhörppäys heti alkuun. Toivottavasti jää tuohon yhteen. Noh, katotaan haasto vielä.
 
JE SUIS ILVES

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TööVe, CAR, IPA
Olihan sähellys. Kaikilta.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Juu Niemihän siinä itse yrittää pyörähtää toiseen asentoon ja samalla kiekko karkaa suojista. Selvä maali ja kiekko keskelle.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Läski-Niemellä ei pysy tasapaino kasassa ja pyllähtää ihan omaa kömpelyyttään jäihin. On tämä farssi taas, Niemi Vantaalle ja joku muu Kalninsin kakkoseksi, jos kerran todellista ykköstä ei löydy markkinoilta.
 
JE SUIS ILVES

Randalf

Jäsen
Ja mistä lähti tilanne liikkeelle...

No eikun sitä minä vaan, että toivottavasti Grantia ei nyt hyllytetä tyystin yv:ltä, hyvähän noita variaatioita olisi nyt vielä kokeilla.

Lisäksi, onhan tämä joskus ihan hauskaakin, miten Niemen liikehdintä on paljon ketterämmän näköistä esim. tuon maalin jälkeisessä reaktiossa pystyyn noustessa kuin monissa pelitilanteissa.

Älkää huoliko, Andy ja Konna tulee vielä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy