Pe 14.2.2014 Pelicans - JYP

  • 3 533
  • 11

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Ja kiviäkin kiinnostaa...

Lahessa kotijoukkue Pelicans pelaa tänään viimeisen pelin ennen reilun viikon pituista olympia-taukoa, vierailija JYP jatkaa vielä huomenna Lukkoa vastaan.

Pelicansilla on melkoisia menetyksiä illan kokoonpanon suhteen. Pavel Rosan, Marko Pöyhösen ja Tuomas Santavuoren seuraksi sairastuvalle hyökkääjistä on joutuneet Vili Sopanen, Timo Pärssinen ja Tommi Paakkolanvaara. Sairastuvalta palaa Henri Laurila puolustukseen ja hyökkääjien poissaoloja tulee korvaamaan Kimmo Koskenkorva, Tomi Pekkala ja puolustaja Juha-Pekka Pietilä.

Pelicans tänään:

Mustonen - Redenbach - Niinimäki
Leimu - Korpikari

Ritamäki - Tyrväinen - Pikkarainen
Tuhkanen - Latvala

Alanne - Saarenheimo - Pekkala
Ylönen - Laurila

Koskenkorva - Immonen - Pietilä

Maalissa: Myllyniemi (Juvonen)

Pelicans antaa poissaoloillaan liikaa siimaa Jyväskylän suuntaan, joten illan suurin mielenkiinto (yleisömäärän ohella) on että ottaako Jonne Virtanen ja J-P Pietilä tänään toisen erän:
ess.fi: J-P Pietilä ei aio perääntyä mahdollista "tanssikutsua"

Ottelun ennakot:
Pelicans
JYP
Jatkoaika
 
Viimeksi muokattu:

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ja kiviäkin kiinnostaa...

Täytyy kyllä sanoa, että ihme kyllä JYP ei jaksa kyllä koskaan oikein sytyttää. Voisi luulla toisin kun peilaa siihen, että kyseessä on viime vuosina loistavasti menestynyt seura sekä toissa vuoden finaalivastustaja. HMV-jengi kaikin puolin.

Pelistä nyt ei ainakaan ole ensimmäisenä mielessä voitto kun katsoo Pelicansin kokoonpanoa. Keskityn siis seuramaan Ritamäki-Tyrväinen-Pikkarainen kolmikkoa sekä mahdollista Pietilä vs. Virtanen tanssia.

Yhtään sen enempää ei muuten kiinnosta se toinen pelikään jota hallilla esitetään.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Jonne Virtasen tappeleminen jääkiekkomatsissa on yhtä todennäköistä kuin lento-onnettomuus. Kumpaakin sattuu joskus, mutta niiden näkyvyys suhteessa koko toimintaan on epäsuhtaisen suurta.

On aivan harhaista kuvitella, että jääkiekkoilijaksi kasvanut Virtanen ottaisi tavakseen tapella tämän tästä. Se keino on varmasti takataskussa, jos ei pelilliset avut enää riittäisi elannon hankkimiseen ilman siihen turvautumista.

Peli kiinnostaa selvästi sitä toista matsia enemmän. Taidanpa tästä nostaakin perseeni sohvalta ja etsiä kulttuurisetelit sekä suunnata hallille. Voi olla, että vieraskatsomossa on melko väljästi tilaa...
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
On se hienoa, että kierroksen liigamatsit pelataan yhtä aikaa Suomi-Norja -pelin kanssa. Liigaorganisaatiotkin varmasti lätkäfanien ohella kiittävät. Hallien katsojamääriä tämä järjestely ei ainakaan nosta.

Itse haluan nähdä molemmat pelit kokonaisuudessaan tietämättä etukäteen otteluiden lopputuloksia mikä sulkee heti pois Iskulle menemisen. Toisaalta oma tallentava digiboksini sisältää sellaisen rajoitteen, että maksukanavaa ei voi katsella jos samaan aikaan tallentaa maksutonta ja toisinpäin. Eli ainoana ratkaisuna ongelmaan on katsoa ensimmäinen erä Pelsujen matsista suorana, jonka jälkeen nauhoitus päälle ja katselemaan Suomi-Norja peli kokonaisuudessaan kakkostelkkarista. Loput Pelsut-Jyp -matsista sitten nauhalta. Talouden puhelimet kiinni, ovi takalukkoon, lakanat ikkunoihin ja piipun päälle pelti niin eiköhän tämä hyvin mene.

Mutta illan ottelusta. Pelsuilta poissa Sopanen, Pärssinen ja Paakkolanvaara sekä pitkäaikaispotilaat Pöyhönen ja Santavuori. Toisaalta Jypillä näyttäisi olevan koossa lähes paras rosterinsa. Huonolla hetkellä saattaisin hyödyntää tätä asetelmaa esimerkiksi pitkävedossa. Kuinkakohan moni liigaporukka on tällä kaudella joutunut nostamaan puolustajan hyökkääjäksi pelaajapulan takia.

Mutta kotietu ja mahdollinen vierailijoiden ylimielisyys huomioon ottaen veikataan tasuria ja jatkoajalla kotivoittoa rankkareilla kotijoukkueelle. Rankkarit ratkaisee Pekkala lämärillä jo siniviivalta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
On se hienoa, että kierroksen liigamatsit pelataan yhtä aikaa Suomi-Norja -pelin kanssa. Liigaorganisaatiotkin varmasti lätkäfanien ohella kiittävät. Hallien katsojamääriä tämä järjestely ei ainakaan nosta.

Kääntäen tämän voi toki nähdä ainakin henkilökohtaisesti ilotulituksena. 18.30 alkaa tämä peli ja sopivasti 19 aikoihin Suomi-Norja. Vähän toki hyppelyä tulee, mutta onneksi on kaukosäädin.

Tästä pelistä en paljoa odottele, mutta voiton tielle olisi mukava palata. Ei muuta suurempaa sanottavaa kun lapulle 2-4.

-Ikoselle viimein se maali, kiitos
-Nenosen ranne häkkiin, kiitos
 
Viimeksi muokattu:

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Neljälle kotiottelun järjestäjälle tulee persnettoa tämän pelipäivän vuoksi.

Ottelun kulkuun vaikuttanee se, ettei Pelicansilla ole mitat täyttäviä pelaajia ihan joka kentällisessä. Valtavirrasta poiketen en lainkaan tykännyt Männikön myynnistä kilpailevaan seuraan. Olisi nyt käyttöä hänelle juuri näiden pekkaloiden ja korkenkorvien sijaan. EDIT: ellei sitten Jeppe Saarinen liity Pelicansiin saman tien. Se auttaisi kummasti.

No joo, ei tuolta sarjataulukon alapäästä nyt välittömästi mikään joukkue ole uhkaamassa Pelicansin kymppisijaa - ainakaan vielä. Tämä matsi haiskahtaa tappiolta.
Olympiatauko tulee tähän pelaajien loukkaantumiskasaan nähden juuri sopivasti.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP ja kolmas erä, mitä vittua taas? Pelicansin tehdessä 3-2 maalin tiesi, että peli on ohi. Isot lampaanperseet taas koko joukkueelle valmennusta myöten.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
JYP ja kolmas erä, mitä vittua taas? Pelicansin tehdessä 3-2 maalin tiesi, että peli on ohi. Isot lampaanperseet taas koko joukkueelle valmennusta myöten.

Think positive! Jos oltaisiin osattu tähdätä tyhjään maaliin kolmella yrittämällä, oisitte hävinny peräti 5-2, mutta nythän hävisittekin "vain" 4-3.

Mutta vakavissaan, melko ihmeellinen päätöserä omituisine maaleineen mutta voitto kelpaa toki aina.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Voitettiin hallitseva Euroopan Mestari. Ja millä kokoonpanolla!

Ei huono, sanoisi Uotisen Jorma.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvään tottuneena hämmentää nämä maalituomarin päätettäväksi menneet tilanteet joita ei itse näe mistään. Kun maalikameran kuvaa ei jaeta kaikille nähtäväksi, kuten rapakon toisen puolen, jää aina arvuuteltavaksi kävikö kiekko oikeasti maalissa vai vetikö maalituomari himaan päin.

Sama sinänsä, turpaan olisi tullut kuitenkin.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
... kävikö kiekko oikeasti maalissa vai vetikö maalituomari himaan päin.

Sama sinänsä, turpaan olisi tullut kuitenkin.

No tuomio oli ihan varmasti oikein, mutta hämmentävää se oli kun pelaajista kukaan ei tuntunut odottavan maalia. Paitsi ehkä Tarkki.

Usein pelaajien elekieltä seuraamalla tietää tulevan tuomion. Eilen oli muuten todella hyvää tuomaritoimintaa. En havainnut yhtään tilannetta, josta olisin ollut eri mieltä.
 

M.Yrrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans!
Peli oli ihan jees, ajoittain vähän tuhnusta molemmilta, mutta kyllähän se perjantaikaljoitteluun kelpasi.

Maali oli kyllä ylläri, en itsekkään odottanut maalia siitä. Mutta linjureita pitää vähän morkata, ainakin yksi pitkäkiekko vihellettiin aivan turhaan, pelsun kaveri (olisiko ollut kossu?) osui aika selkeästi kiekkoon, mutta linjurin mielestä ei osunut.

Mutta voitto kelpasi kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös