Pe 13.5.2022 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 42 020
  • 933

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tuo Hartikainen kyllä aika härkä. Ei käy kateeks kun joutuu pelaamaan tuollaista jyrää vastaan. Eihän noi norskit saa siltä kiekkoa pois millään.

Mutta joo, aika helposti tulee näköjään vitosia. Tuossa ees ketään lyöty. Lammikko tosin tais olla aika valmis pistämään turskaa pataan, mutta seeprat välissä.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saiko Lammikko ja norski siis pelkästään vitosen vai 5+20? Tuntuu maailman kevyimmältä ulosajolta jos tuosta tulee pelirangaistus.
Pelkät vitoset mun ymmärryksen mukaan. Kai tämä nyt sitten on jonkun kukkahattuepelin lanseeraama kiltin pelin konsepti...
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Taklaa se studioisäntä maalin perukoille! Nupehan teki saman joskus 2012.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Lasselle ei voi mailaa antaa tohon kaukalonkulmaan. Loppuisivat selostajat nopeasti.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

Liitteet

  • Screenshot_20220513_215803_com.iihf.iihfandroid.jpg
    Screenshot_20220513_215803_com.iihf.iihfandroid.jpg
    618,8 KB · kertaa luettu: 60

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Lammikko pääs melkeen ykköspesälle ja siitä hyvästä vitonen. Linja on kohtalaisen tiukka.

Hyvä erä ja Norja selvästi pulassa pitkän vaihtomatkan kanssa. Yksi vaihto kun viivalla peliä pyöritti Bobby ja Vadu oli kohtalaisen kaunista, varsinkin kun verrokkina oli seuraavan vaihdon Ohtamaa-Seppälä kaksikko.

Tylyä lätkää leijonilta! Jatkakaa
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Pelkät vitoset mun ymmärryksen mukaan. Kai tämä nyt sitten on jonkun kukkahattuepelin lanseeraama kiltin pelin konsepti...
Parempi toki pelkkä vitonen, ku suihkuun. Mutta kyseiseen tapaukseen kakkosetkin olis ollu liikaa.
Aivan helvetin huono tuomio.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
IL:n mukaan molemmat lensivät suihkuun?
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Silti. Vittu, jos ne kerkeisi pohjois-amerikassa seuraamaan mm-kisoja, niin nauraisivat itsensä hengiltä. Siellä nyt on vähän kovemmat matsit vaan käynnissä, ei kerkee.
Tää on totta :D
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
RULE 46 FIGHTING 46.1. FIGHTING / FIGHTER – WILLINGNESS TO FIGHT AND CONTINUING TO FIGHT

”Fighting” is not part of international ice hockey’s DNA. Players who willingly participate in a “brawl / fight”, so-called “willing combatants”, shall be penalized accordingly by the Referee(s) and may be ejected from the game. Further Supplementary Discipline may be imposed.
A “fight” shall be deemed to have occurred when at least one (1) Player punches or attempts to punch an opponent repeatedly or when two (2) Players wrestle in such a manner as to make it difficult for the Linespersons to intervene and separate the combatants.

Any Player who persists in continuing or attempting to continue a “fight or altercation” after they have been ordered by the Referee to stop, or who resists a Linesperson in the discharge of their duties shall, at the discretion of the Referee, incur at least a Major Penalty (“Fighting”) plus a Game Misconduct Penalty (5’+GMP) in addition to any additional penalties imposed.

The Referees are provided very wide latitude in penalties they may impose under this rule. This is done intentionally to enable them to differentiate between the obvious degrees of responsibility of the participants either for starting the “fight or persisting in continuing the fight”. The discretion provided should be exercised rationally

Uusi sääntökirja on aika sekava eikä sääntöpykäläs tappeluista ole poikkeus. Kyllähän tuosta voi tulkita, että 5+pelirangaistus olisi pitänyt antaa, mutta toisaalta voi tuomita mitä sattuu. Varmasti oikeista tappeluista lähtee edelleen pihalle ja kenties jopa pelikieltoa kansainvälisissä peleissä. Nyt tuli noin kevyestä "vain" pelkät vitoset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös