Pe 12.9.2014 JYP - Sport

  • 34 885
  • 151

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinnäkin kannattajilla* Jyväskylässä tosin ei näytä olevan edes faneja. Toivon todella, että teillä on huonoin tunnelma peleissä tai sitten jossain kaupungissa on asiat todella huonosti. Ruudun kautta kuului ainoastaan sportin kannattajien lauluja. Huomenna onkin sitten voiton paikka.

Tosin jos tuota lähtisi kehittämään niin se näyttäisi lähinnä tuolta Boca Juniors Fans - YouTube (ilman laulua tietysti)

Ei nyt kannata ehkä lähteä huutelemaan vielä yhden pelatun Liiga-vieraspelin kokemuksella, kenellä on faneja ja kenellä ei. Sitä en kiellä, etteikö Synergia-areenalla vois nykyisin olla parempi meininki, siinä on omat tiedostetut haasteensa (oletkin varmasti tietoinen kestomenestyksen ja murrosvaiheen aiheuttamista haasteista) mutta tämä ei ole oikea ketju sille. Ymmärrät varmaan myös ettei Sport välttämättä sytytä juuri yleisöäkään. Teillä on varmasti nyt alkuun katsomossa kiima päällä ja niin pitää ollakin, jostainhan niitä ilonaiheita on hyvä kaivaa tuohonkin vaellukseen.

Jotenkin kuitenkin epäilen, että talven pimeinä aikoina kun tappiot hakkaavat niskassa niin väkinäistä saattaa välillä olla tuossa Mestiksessä voittoihin tottuneessa yleisössäkin. Voin toki olla väärässä ja sarjan hännilläkin laulatte ja hoilaatte hallin täydeltä, kun Liigassa on vielä niin uutta ja ihanaa. Huolestuttavaahan se olisi, jos "nousukaudella" näin ei olisi, varsinkin kun tietojen perusteella sielläkin on enemmän kuin tarvetta jokaiselle eurolle mitä kassaan voi saada.

Tervetullut vierasjoukkue joka tapauksessa, tulkaa vaan jatkossakin Jyväskylään sankoin joukoin niin voidaan ottaa oppia tuosta teidän pitkät perinteet omaavasta kulttuurista.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Fakta on kuitenkin se, että JYP hallitsi kolmatta erää täysin, muutenkin ykkössektorin maalipaikat vietiin selkeästi vaikka torjunnat näyttävät tasaisilta. Aika vähän Sportilla oli todellisia vaarallisia maalipaikkoja, eikä siten JYPillä ollut suurta huolta tappioasemassakaan pelatessaan, vaikka kärsivällisyyttä koeteltiinkin.
Hallitsi toki, mutta maalitkin Sport aiheutti itse koheltamisellaan. Peruspuolustamisella tuo oltaisiin viety helposti jatkoille ja otettu vähintään piste, joka olisi tällaisesta pelistä hyvä tulos. Ottelu oli aika tasoton kiekkopeli, jonka voitti vähemmän virheitä tehnyt joukkue.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti en ole tämän otteluketjun päättäjänä, koska se kertoisi liikaa pelistä, mutta niin kauan kuin Sport ja Sport fanit tulevat kertomaan meille kulttuurista, en voi ottaa tosissaan yhtään lausetta mitä täällä Jatkoaika.comin sivustolla suolletaan. Jos te tämän syksyn jälkeen jaksatte yhtä lailla kiihkota katsomossa, niin nostan hattua. Se että kabinetti päätöksellä nousitte liigaan ja leijutte pilvilinnoissa, ei kerro kulttuurista kovinkaan paljoa. Koittakaa ensin parikymmentävuotta olla liigan pohjamudissa ja kannustaa samalla tavalla niin ootte samalla tasolla kuin JYPin fanit.

PS. Klyyvariin tulee tällä kaudella, olit sitten JYP tai Sport fani.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Okei. Koko keskustelu on aikalailla turhaa ja joku räkänokka tämän meidän puolelta aloitti. Mutta täytyy kyllä sen verran sanoa että koittakaapa te pyörittää samanlaista fanitoimintaa mitä Vaasassa on pyöritetty 25 vuotta kun on pelattu 2.divisioonaa, Finlandia-liigaa, 1.divisioonaa ja Mestistä.

Se että kabinettipäätöksellä noustiin liigaan on enemmänkin teidän kuin meidän syy. Teidän seurajohtonne on ollut mukana kehittämässä sääntöjä joita meidän seurajohtomme tuli noudattaa. Kumpi siis on syyllinen. Se joka ne säännöt keksii vai se joka niiden mukaan pelaa? Se että järjestelmä on aivan täyttä tuubaa ei ole Sportin kannattajien vika. Ja ei tässä missään pilvilinnoissa elellä. Jokainen maali on meille mestaruus, täts it.
 

Tuima

Jäsen
Toivottavasti en ole tämän otteluketjun päättäjänä, koska se kertoisi liikaa pelistä, mutta niin kauan kuin Sport.... + loput liibalaabat.

Missä oli kannatus teidän hallissa? Missä ne "huikeat" rummut?
Porukka istui niinkuin maajussi sadonkorjuuta odottamassa.

Vaasassa ollaan tahkottu divari-ja mestiskiekkoa kauemmin kuin jaksaisit ehkä ikinä edes sitä katsoa. Silti meno on aina sama. Missä me olemme, siellä karnevaalit on.
Vaikka JYP veikin kaukalossa, kenellekään ei ole epäilystä siitä kuka vei ja ketä katsomon puolella.
Tule sitten sanomaan huikeasta fanikulttuurista, kun teidän seuran kannattajilla on yhtä pitkä historia kun meillä on.

Itse peliin:

Aika rikkonaista niinkuin moneen otteeseen on jo todettu.
Hienosti sport sai suljettua keskialueen, eli träppi toimi hyvin pienemmälläkin keskialueella.
5-5 peli oli tasaista, eikä kummatkaan siinä juuri loistanut.
Erikoistilanteiden puutteesta ei ainakaan voida väitellä. Ne pelin kuitenkin ratkaisi.
Niinkin huikeaa analyysiä kuin iltalehti kiekosta tekeekin, niin siellä "leijonat ja lampaat" kuvaavat hyvin tapahtumia.

Hyvä tästä tulee, kummallekin.

Kiitokset jypinkyläkäisille vieraanvaraisuudesta, oli mahtava olla mukana synergian sykkeessä.

Tervetuloa Vaasaan vierailulle!
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Se että kabinetti päätöksellä nousitte liigaan ja leijutte pilvilinnoissa, ei kerro kulttuurista kovinkaan paljoa. Koittakaa ensin parikymmentävuotta olla liigan pohjamudissa ja kannustaa samalla tavalla niin ootte samalla tasolla kuin JYPin fanit.

Tuo ensimmäinen ei nyt oikein liity kannattajakulttuuriin vai nostiko Liiga Sportin kannattajien takia? Ihan faktoja tässä läpikäytiin, kun tuolta kirjoteltiin mitä sattuu.

Näyttää täällä sentään jotkut myöntävän faktat kun taas toiset muistuttavat vähän liikaa mikkeliläisiä.
Tervetuloa 15.11. Kuparisaareen!

Itse asiassa se alkoi kyllä muualta, mutta ei sillä väliä. Samaa täällä on hoettu, että menkää Mestikseen kehittämään kannattajatoimintaa ja sitten uskon.

Tuosta viimeisestä lauseestasi voisi ymmärtää, että Sportin kannattajat olisivat tällä hetkellä alemmalla tasolla.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Elämäni ensimmäinen Sportin liigaottelu koettu. Ainutlaatuinen kokemus. Harvemmin on lähtenyt rennolla mielellä liikenteeseen kauden alkaessa. 0-1 maali oli sitten sellaista, joka olisi pitänyt kokea katsomossa. Juhlittiin enemmän kuin mestaruutta. Nevöföget. Harmi ettei sitä taidettu taltioida kunnon äänien kanssa.

Tuomarilinja oli tiedossa, mutta että näin tarkka... Jos jotain hyvää haetaan, niin linja piti aikalailla sen 60 minuuttia. Muuten: Miksi ihmeessä tuomarilinja ei ollut läheskään näin tarkka preseasonin aikana? Eihän tässä ole mitään järkeä. Kahvaamiset pois, kyllä mutta jokaisesta hipaisusta kypärästä vittuun jäähyboksin puolelle tappaa väkisinkin pelin ja saa molempien joukkueiden pelaamisen aivan sekavaksi. Tästä pelistä on vaikea vetää pahemmin johtopäätöksiä. Sport oli hyvällä jalalla liikkeellä ensimmäiset kaksi erää, kunnes vauhti loppui tuomarilinjan myötä kolmannessa erässä. Sportin ylivoima oli ennakko-odotuksiin nähden pettymys. Laadukkaat laukaukset puuttuivat ja kiekko liikkui hitaasti. Kolmannessa erässä Sport sai parhaat maalipaikat ylivoimien aikana, mutta kliseisesti sanottuna kiekko ei pomppinut muuta kuin tolppaan ja ohi mailan, kun taas JYP hyödynsi paikkansa paremmalla prosentilla. Tessier vaikutti tämän ottelun perusteella pelimieheltä. Perrin oli huono. Peli oli voitettavissa, se hieman harmittaa.

Kiitoksia JYP-kannattajille lakanasta. Arvostin kovasti. Ehkä ette olekaan niin ylimielisiä kuin mitä muut liigaseurojen kannattajat ovat puhuneet vuosien saatossa.

Kaikenkaikkiaan ainutlaatuinen vieraspelireissu senkin kannalta ettei ollut edes minkäänlaista provoiluja. Ollaanko me nykyään niin pieni seura ettei kukaan jaksa meille provoilla?-)

Ainiin. Hannu Toivonen on ihana veskari.
 
Viimeksi muokattu:

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täällä keskitytään olennaisuuksiin, kun kalistellaan sapeleita siitä, kuka on kannattanut, ketä on kannattanut ja kauan on kannattanut paremmin.
Hippoksen tunnelma on nykyään kuin muinaisjäänne 90-luvun tunnelmasta, milloin oli ennemmin sääntö, kuin poikkeus, että myös istumapaikkalaiset osallistui taputtamiseen. Toki se, missä istuu hallissa, vaikutta siihen kenen kannatus kuuluu paremmin omaan korvaan. Sporttilaiset piti hyvin meteliä tänään. Samalla tavalla kuin monesti esim KalPa -fanit, kun tänne isolla porukalla saapuvat. Voin uskoa että tänään halli räjähtää Vaasassa.

Itse peli. Ei helvetti jos tuomarilinja tulee olemaan tuo. Jääkiekkoon kuuluu blokkaukset, mailan nostot, painamisestkin ja pienet mailalla miehen ulos pelaamiset. Jos niistä jokaisesta tullaan puhaltamaan jäähyt, niin A: pelit kestää samoin kuin tänään 2h 40min B: peleistä tulee tylsiä erikoistilannepelejä.
Tylisä siksi, kun JYPin ykköyyvee sai kiekon alueelle ehkä kaks kertaa koko pelin aikana. Siis niin, että saatiin pakkopeli käyntiin.

Toinen juttu mikä tekee pelaamisesta todella hankalaa, on nuo aloitukset. Ei ole tässä nyt tilastoja, mutta mutu tuntumalta jypi hävis kaikki aloitukset. No okei, ehkä joku 70% on lähempänä, mut olihan se karmeeta. Esim Perrin ei voittanut yhtään hyökkäyspään aloitusta. Pari tasuria siellä tais tulla. Jokuhan sen on laskenut, että kauan siihen menee ennen kuin saa taas kiekon itselleen. Se on kauan se.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Okei. Koko keskustelu on aikalailla turhaa ja joku räkänokka tämän meidän puolelta aloitti. Mutta täytyy kyllä sen verran sanoa että koittakaapa te pyörittää samanlaista fanitoimintaa mitä Vaasassa on pyöritetty 25 vuotta kun on pelattu 2.divisioonaa, Finlandia-liigaa, 1.divisioonaa ja Mestistä.

Se että kabinettipäätöksellä noustiin liigaan on enemmänkin teidän kuin meidän syy. Teidän seurajohtonne on ollut mukana kehittämässä sääntöjä joita meidän seurajohtomme tuli noudattaa. Kumpi siis on syyllinen. Se joka ne säännöt keksii vai se joka niiden mukaan pelaa? Se että järjestelmä on aivan täyttä tuubaa ei ole Sportin kannattajien vika. Ja ei tässä missään pilvilinnoissa elellä. Jokainen maali on meille mestaruus, täts it.
Aika vitun hyvin kirjoitettu, piste! Ei voi oikeeen muuta enää kirjoittaa tämän jälkeen.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Perrinin kenttä jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi, kapteeni kentällä kun omissa soi. Mäenpään tuleminen kentällisen taakse ei muuta tätä yhtään parempaan suuntaan.
Ylivoimapelikin oli Perrinin YV-kentällä luokatonta, Boycen kenttä sai kiekon paljon paremmin ylös ja rauhoitettua kuvion. Olisiko aika vähentää kapteenin peliaikaa?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jaahas, jospa sitä pikaisesti jotain tännekin raapustaisi, kun ei nukuttuakaan enää saa, sillä sen verta jännittää jo tämän päivän matsi/tapahtuma! :D

Vituttaa vieläkin tämän eilinen peli. Eikä vähiten siksi, kun jäi se tunne, että oltaisiin ansaittu jotain ja nyt oli se paikka iskeä, kun JYPkään ei parhaimmillaan ollut. Ei varmasti edes ottaisi päähän, jos JYP olisi hallinnut peliä johtaen ja ollen kuskin paikalla koko ottelun ajan. Tämä tehdiin aivan itse, h**vetin typeriä jäähyjä lukuisia 100m omasta maalista! Etenkin 2-2 maali korpeaa. Siinä tyhmä ja oliko jopa hieman halpakin jäähy, jonka jälkeen todella hyvää AV:ta sen reilun minuutin verran, sitten kuin varkain paikka ja boom! Siitä peli sitten kääntyi ja vain luu jäi käteen, "hyvä taistelu" ei siis paljoa lohduta! Uskottava esitys toki, mutta piste tai pari olisi lämmittänyt aika hemmetisti enemmän mieltä. Muutamia ranskiksia vielä:

- Toivonen oli hyvä, Hannuun voidaan luottaa! Ainakin 1. ja 2. erässä monta loistavaa venytystä. Eipä noille maaleille oikein juuri mitään mahtanut. Okei 1. maali lirahti lägneistä, mutta joutui aika kovaan sivuttaisliikkeeseen siinä, kun JYP liikutteli hienosti kiekkoa.

- Tuomarilinja. Ensinäkään kumpikaan tästä ei sen suuremmin hyötynyt, vaan varmasti tasapuolisesti meni, mutta älkää nyt herranjumala jokaisesta hipaisusta vislatko! Enemmän 5vs5 peliä halutaan nähdä ainakin allekirjoittaneen toimesta, prkle sentään.

- Pelasi JYPin YV elämänsä surkeimman pelin tai ei, niin ei mitään pois meidän loistavasti pelanneelta alivoimalta. Mitä ne nyt tappoi pelkästään 1. erässä ison kasan jäähyjä. YV meiltä taas ihan jees, pyörimään ainakin saatiin aika vaivattomasti, vielä vähän tevävyyttä.

- Nelosen tiimi saisi ottaa mallia sieltä suuresta ja mahtavasti änäristä. Meinaan selostajan äänet kuuluu kyllä vähän turhankin hyvin, mutta kentän ja yleisön äänet ei niinkään. Mikkejä tai jotain lisää kaukalon laidalle yms.

- Propsit JYPin palstavelille täällä. Pääosin vaikuttaisi olevan asiallista porukkaa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ei ole Virtanen saanut vieläkään mitään järkeä tuohon JYPin peliin. Eikä todennäköisesti saakkaan. Milloin toimistolla tajutaan katsoa peiliin ja myöntää ettei Virtasen eväät riitä? Jäähyjä tuli kauden alun malliin ja eiköhän tuo linja muutu paremmaksia kauden edetessä. Oikeastaan Hännikäinen oli ainoa positiivinen asia voiton ohella.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Mua rasittaa tämä kauan jo jatkunut tuomarilinjasta itkeminen, siis pelaajat ja valmentajat. Liekö Törmänen yksi harvoista joka tosi harvoin jos koskaan haukkuu toiminnan.
Linja on mikä on ja täts it, turha meuhkata ja valittaa. Vai onko se enemmän toimittajien ansiota koska siitä tulee aina kysyä?

Sitten näitä "otan mailan kainaloon ja istun perseelleen"-tilanteita tuntui tulevan ja toivottavasti ei nouseva trendi...

Maalieduspelaaminen lipsui kolmannessa erässä. Ehkäpä on enemmän kiveksiä antaa poikkaria kuin Mestiksessä mutta kolmannessa erässä taisi unohtua koko siivoilu. Harmi sillä mahdollisuudet pisteisiin olivat olemassa. Jyp oli tosiaankin juuri noiden Perriinien ja muiden starojen verran parempi.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Maalin tappiosta on pitkä matka maalin voittoon. Kuten Sakke Pietilä totesi voiton jälkeen: "Kuin olisi säälipillua saatu." Vaasalaiset vievät tämän uudelle tasolle, kun kahden maalin tappion jälkeen "päästiin jo melkein sormella koittaan."
Jo, ei mä ny väitän että pisteet oli "lähellä", mutta säkällä olisi toki myös voinut jäädä jotain käteen. Sanotaan näin, ei päästiin sormella koittaan, mutta pieni haju oli kuitenkin ilmassa... :D
 

Gynther40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin jengit
Peli oli just sellainen kun odotin ja tällaisiahan Sportin pelit tulee olemaan. Nyt pitäisi takoa voittoja, kun joukkueiden pelit eivät ole kehittyneet vielä mutta mitä pidemmälle mennään sen vaikeampaa se tulee olemaan. Jyp oli parempi. Hallinta ei riitä vaan on tehtävä maaleja. Valtonen oli aika positiivinen pelin jälkeen mutta odotetaan nyt muutama kierros. Marraskuussa ääni kellossa on jo toinen. Silti toivon Sportin menestystä mutta tuo peli ei tule riittämään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jo, ei mä ny väitän että pisteet oli "lähellä", mutta säkällä olisi toki myös voinut jäädä jotain käteen. Sanotaan näin, ei päästiin sormella koittaan, mutta pieni haju oli kuitenkin ilmassa... :D
Se haju oli paskan haju ja sama maku jäi suuhun eilisen pelin jälkeen. Niin kamalaa tuo peli ja erityisesti JYPin pelaaminen oli.
 

Sudan1

Jäsen
Toinen juttu mikä tekee pelaamisesta todella hankalaa, on nuo aloitukset. Ei ole tässä nyt tilastoja, mutta mutu tuntumalta jypi hävis kaikki aloitukset. No okei, ehkä joku 70% on lähempänä, mut olihan se karmeeta. Esim Perrin ei voittanut yhtään hyökkäyspään aloitusta. Pari tasuria siellä tais tulla. Jokuhan sen on laskenut, että kauan siihen menee ennen kuin saa taas kiekon itselleen. Se on kauan se.

Onneksi Liiga tilastoi nämä tällä kaudella, niin ei tarvitse mutuilla. JYP voitti aloitukset 51,2%.

JYPin senttereiden aloitusprosentit:
Perrin 48,3%
Boyce 56,2%
Lahti 71,4%
Löfman 53,3%

Laiturit sitten hävisivät omansa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Huomioitaa on myös se, että edelliskauden trendin mukaan Perrinin ketju keräsi miinukset! Tässä olisi ehdottomasti parannettavaa. Etenkin Rekosen maalissa Perrin olisi voinut tehdä muuta kuin seisoa "tumput suorina"
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Itse pelin suhteen on mielenkiintoista nähdä miten pitkään Sportin rynnistys ja energia kestää.

Ei kestänyt alkuunkaan. Kovin kuriton lauma ja onneksi eilen JYPin kannalta kotijoukkuetta kurittomampi. Näkyi että nyt pelataan liigaa. Sport parantaa varmasti ja vielä helvetin paljon. Tällaiset pelit eivät mene edes alkukauden piikkiin. Kummaltakaan.

-Kuri/kurittomuus.

Marko Virtanen ei hallitse joukkuetta. Kuriton, rikkonainen ja tätä kautta säälittävä esitys. Syötiin samaa kuraa mitä viime kaudella ja nyt pre-seasonilla.

-Kärkimiesten tehot.

Ala-arvoinen esitys. Mikko Mäenpään pitäisi olla vahvistus tuohon porukkaan. Sen sijaan on vedelty tehotilaston osalta jatkuvilla pakkasilla ja tuota ei ole paikattu edes tehopisteillä. Erik Karlssonin tulosrakennetta voi leikkiä siinä vaiheessa kun tehotkin ovat luokkaa 1ppg.

Tuppuraiselta sekä Perriniltä odotan paljon parempaa. Ja nopeasti. Tämän kauden JYP elää valitettavasti näistä kahdesta miehestä.

-Henkinen valmius.

Vittuilkaa vaan kun puhutaan paskansyöjästä ja muista. Fakta on kuitenkin ettei koutsin haistavittu-pelikirjoilla ole mitään merkitystä jos henkinen valmius on eilen nähtyä luokkaa. Vai tulisiko joku tynin fanipoika romantisoimaan tämänkin?

Lopuksi mainitaan nuoriso-osasto. Vielä ei kokoonpanosta osaa sanoa, mutta kohdistan nämä puheet Ikoseen, Nenoseen sekä Salmioon. Saloseen varauksin. Kemiläinen sekä Hännikäinen hakevat vielä asemiaan isommassa roolissa.

Upeaa tekemistä Ikoselta sekä Hännikäiseltä. Nenonen myös maalisarakkeeseen. Tämä asia pelasti lähes koko illan. Lisää tätä!

Ps. Oli muuten uskomatonta että Sport kykeni häviämään eilisen kaltaiselle JYPille.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Huomioitaa on myös se, että edelliskauden trendin mukaan Perrinin ketju keräsi miinukset! Tässä olisi ehdottomasti parannettavaa. Etenkin Rekosen maalissa Perrin olisi voinut tehdä muuta kuin seisoa "tumput suorina"
Rekonen tosiaan suorastaan kävelee JYP-maalille ja kyllähän tuo olisi maalivahdin pitänyt myös ottaa tai siis kulma pitää kiinni. Tolla asenteella, mikä Perrinillä Rekosen maalissa oli ei tule kyllä hyvä hötkymään, kun vastaan tulee astetta kovempia vastustajia. Ihme lepsuilua kyllä Perriniltä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tolla asenteella, mikä Perrinillä Rekosen maalissa oli ei tule kyllä hyvä hötkymään, kun vastaan tulee astetta kovempia vastustajia. Ihme lepsuilua kyllä Perriniltä.

Joo olisin myös kovin huolissani Eric Perrinin tasoisen pelimiehen yksittäisestä tilanteesta. Pääsisiköhän Eki vaikkapa Rekosen kiekkokouluun vielä varttuneemmalla iällä? Oppisi voittamaankin joskus jotain.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Heh :D Tämä. Tä tulee olemaan tämän kauden "teema" joka kerta ku Sportti on edes lähellä pisteitä.

Tähän voitte kyllä tottua. Aika monta vuotta SaiPa-fanitkin ovat kuulleet aina SaiPan voittaessa, että syy oli se, että toinen joukkue pelasi kauden huonoimman pelinsä :D
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
ISTV Livessä Tomek Valtonen palasi vielä pyydettäessä eiliseen peliin. Hänen mielestään Sport oli kiekollisena, kiekottomana,5vs5 pelissä ja liikkeessä parempi kuin JYP eilen, hetkinen olikohan tuo nyt joku läppä vai onko Tomekilla tapana hassutella näissä nettilähetyksissä yleisestikin?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tähän voitte kyllä tottua. Aika monta vuotta SaiPa-fanitkin ovat kuulleet aina SaiPan voittaessa, että syy oli se, että toinen joukkue pelasi kauden huonoimman pelinsä :D

Monesti vastustajalle ei tunnustusta anneta, mutta monesti sotkeudutaan myös tällaiseen puusilmäisyyteen. Eilinen peli toivottavasti ollut JYPiltä mikään väkevä esitys, koska muuten homma on pahasti vituillaan. Toisaalta. Näitä asioita voi lähestyä myös faktojen kautta. Ennakkosuosikin ottamat jäähyminuutit voi ottaa ensialkuun käsittelyyn.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
ISTV Livessä Tomek Valtonen palasi vielä pyydettäessä eiliseen peliin. Hänen mielestään Sport oli kiekollisena, kiekottomana,5vs5 pelissä ja liikkeessä parempi kuin JYP eilen, hetkinen olikohan tuo nyt joku läppä vai onko Tomekilla tapana hassutella näissä nettilähetyksissä yleisestikin?

Oliko tuossa pahasti jotain pielessä? Eilinen peli oli niin sekavaa paskaa ettei siinä kumpikaan saanut isossa kuvassa isännän otetta. Tällöin on luonnollista että valmentaja(varsinkin debytantin) ottaa roolia ja näkee asiat posin kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös