Pe 12.2.2010 Tappara-KalPa

  • 10 448
  • 59

AxeMan73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool & Detroit Red Wings
Toisaalta voi kysyä mikä pakko Pyymäellä oli tuossa kohtaa ajella noin, erä loppumassa ja kiekko poissa Salolta.
Oletko tosissasi? Peli kesken - taklaukset on ainakin Mancesterissa jääkiekon suola - kuopiosta en tiedä?!? Tapparalla ollut peli hukassa jo pitkään - yksikin onnistunut pommi voisi sytyttää joukkueen. Eikös eläinmaailmassakin pedot saalista aina sen heikoimman lenkin (loukkaantuneen tai pennun) kun saalista etsivät. Tuomarivirhettä on täysin turha selitellä jollain perusteella ettei Pyymäen olisi pitänyt taklata kun peliaika loppumassa. Oliko Salo kiekoton mies?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Täysin samaa mieltä. Toisaalta voi kysyä mikä pakko Pyymäellä oli tuossa kohtaa ajella noin, erä loppumassa ja kiekko poissa Salolta.

Kuka kieltää pelaamasta tilanteen loppuun? Salo oli edelleen periaatteessa kiekollinen, vaikka olikin luopunut juuri limpusta. Tämä oli taas yksi esimerkki siitä, kun pelaajat eivät tajua olla hereillä kentällä. Suurin osa SM-liigassa pelaavista pelaajista osaa tuijottaa vain yhtä asiaa kentällä, ja se on kiekko. Tämä on se syy, miksi siellä kaiken maailman tumpelot keräilee vermeitä, kun ei ymmärretä seurata mitä ympärillä tapahtuu...
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Olet asian ytimessä - onhan se hemmetin säälittävää ja vastuutonta surffailla jäällä tuolla tavalla. Monekohan sekunttia meni ettei Salo katsonut lainkaan missä vastustajat ovat? Onko säännöt tehty suojelemaan tälläisiä mestistason kavereita, jotka kuvittelevat että liigassa on aikaa kymmeniä sekuntteja tehdä mitä tahansa. NHL:ssä tuo kaveri ei pelaisi yhtään kokonaista peliä - jokaisessa pelissä vietäisiin jalat edellä lasarettiin! Mutta jokainen tallaa tyylillään!

Nojaa, näkemys tuokin. Oliko kommenttisi asiallinen? Tietänet sen itsekkin. Oman tasoni osoitan sillä, etten tartu tähän sen enempää. Kaikki voinee tuon videon katsoa. Ne jotka tietävät, miten hyvä kiekkoilija Salo on, osaavat sinutkin asettaa kirjoittana omaan kategoriaansa.

Asia loppuunkäsitelty.
 

Uncle Ben

Jäsen
Aika harmittoman oloiselta tilanteeltahan tuo vaikutti, Salo vain tuskin osasi odottaa, että joku kohkaa selkään vielä erän päättyessä. Sinällään täysin hyödytön taklaus Pyymäeltä summerin soidessa. Tai siis olihan siitä tietysti KalPalle hyötyä..
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Jes, tulihan se änärikorttikin pöytään vihdoin. Ikämiehissä tuosta olisi varmasti tullut jäähy.

Tapparalla ollut peli hukassa jo pitkään - yksikin onnistunut pommi voisi sytyttää joukkueen. Eikös eläinmaailmassakin pedot saalista aina sen heikoimman lenkin (loukkaantuneen tai pennun) kun saalista etsivät

Taisi ainakin Tapparafanit syttyä tuosta niitistä. Eläimellistä menoa kertakaikkiaan, en ehkä kuitenkaan lähtisi jääkiekosta ja tappamisesta elääkseen puhumaan samassa lauseessa.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
En kyllä nähnyt mitään kovin vaarallista tuossa taklauksessa. Tuommoisia tulee monia pelissä. Salo kyllä loukkaantuu varmasti koska ei todellakaan ole filmaajatyyppiä. En tiedä sitten miten säännöt menevät, tuomarit näkivät että Salo loukkaantui päähän kohdistuneesta taklauksesta ja säännöt sanovat että tästä joutuu ulos?

Aatami on vaan niin kurko. Ei olisi Tappara kaatunut tänään ilman Aatamia. Onnittelut Ahoselle hyvistä kopeista.

Jorilla ei vaan tänään ollut SE päivä.
 

AxeMan73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool & Detroit Red Wings
En tiedä sitten miten säännöt menevät, tuomarit näkivät että Salo loukkaantui päähän kohdistuneesta taklauksesta ja säännöt sanovat että tästä joutuu ulos?
Kerrotko hyvälle jääkiekkoväelle miten saat tuosta päähän kohdistuneen taklauksen?
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Eihän tuossa taklauksessa sinällään mitään vikaa ole, mutta jos Pyymäki olisi ajatellut kaikkien, tai ainakin oman joukkueen, parasta niin olisi jättänyt taklaamatta. Nythän taklaus tulee summerin jo soidessa ja harvoinpa tuollaisia osaa odottaa. Toivottavasti Salolle ei sen pahemmin käynyt. Ei tainnut kuitenkaan enää kentälle tuon jälkeen palata.
 

axe

Jäsen
Eihän tuossa taklauksessa sinällään mitään vikaa ole, mutta jos Pyymäki olisi ajatellut kaikkien, tai ainakin oman joukkueen, parasta niin olisi jättänyt taklaamatta. Nythän taklaus tulee summerin jo soidessa ja harvoinpa tuollaisia osaa odottaa. Toivottavasti Salolle ei sen pahemmin käynyt. Ei tainnut kuitenkaan enää kentälle tuon jälkeen palata.

Taklaus on kuitenkin lähtenyt jo ennen kuin summeri soi. Osuma tulee summerin juuri alettua jo soimaan, mutta siinä vaiheessa yksikään ihminen ei enää pysty vetämään taklaustaan poiskaan. Turha taklaus? Ehkä. Toisaalta kukaan meistä ei tiedä sitäkään, jos Pyymäki olisi luullut aikaa olevan jäljellä vielä vaikka kymmenen sekuntia tai enemmänkin. Ei siellä kaikki kuitenkaan sitä kelloakaan koko ajaa katsele. Salo luultavasti oli ehtinyt vilkaista ja pelasi löysästi.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Olis ollu pisteet otettavissa. Kalpa ei ollut tänään niin hyvä kun olin olettanut. 3 ylivoimamaalia ja neljäs tuli tapparapelaajien viiden tai kuuden hasardin/sekoilun seurauksena joten lotto vetämään.

Jälkiviisaana voisi sanoa että Tapparalla peli hallussa koko ajan ja pisteitä olisi tullut ilman tuota vitosta joten turha taklaus.

Lehterä oli kassalla lähes koko pelin, tulee tauko oikeaan aikaan. Leimu pelattiin ulos pari kertaa aika pahasti hyökkäyssinisellä aiheuttaen ylivoimahyökkäyksen Kalpalle. Jos Guolla pelaa puolikuntoisena tällain niin mikä on tulos kun mies on iskussa? Jatkopahvia kiireesti eteen ja hieman vapaampi harjoitus/rasitus-rääkki koska kroppa ei näytä kestävän noin rajua kuormitusta.

Tuomareista sen verran että Favorin olis saanu kympin suorituksestaan ilman Pyy-episodia, nytkin silti liigan parhaimmistoa. Mutta mistä vitusta näitä Anssi Salosia tulee, on liigan HUONOIN TUOMARI, VOI SAATANA. Linja muuttui eränkin sisällä kolme kertaa eli ei minkäänlaista linjaa koko touhussa, EIKÄ OLLUT ENSIMMÄINEN KERTA.

Ja Susi-Jussille taas kiitokset koko pelin kestäneestä kannustuksesta. Voisitte vuokrata sen Tampereelle.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kummallinen ratkaisu Pyyymäeltä kun ei edes keventänyt taklaustaan vaikka summeri jo soi kun kontakti tuli. Minun mielestäni aiheellinen jäähy joka tapauksessa. Vaarallisia tuollaiset taklaukset kun toinen on jo lopettanut pelaamisen tai ainakin jo huokaisemassa kun kuulee summerin ja samalla joku ryntää niskaan Pyymäen tavoin. Ei kuulu jääkiekkoon ei. Salolla aivotärähdys ja turpa auki. Tästä jatketaan...
 

AxeMan73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool & Detroit Red Wings
Vaarallisia tuollaiset taklaukset kun toinen on jo lopettanut pelaamisen tai ainakin jo huokaisemassa kun kuulee summerin ja samalla joku ryntää niskaan Pyymäen tavoin. Ei kuulu jääkiekkoon ei. Salolla aivotärähdys ja turpa auki. Tästä jatketaan...
Menee samaan kategoriaan kuin formuloissa kierroksella hitaampi jarruttaa väärässä paikassa ja takaa tuleva ei usko että kukaan tuossa kohtaa hidastaa. Juu onhan se todellakin helpompi lopettaa pelaaminen ja surffailla laidan vieressä selkä kentälle kääntyneenä kuin se, että et näe kelloa ja olet ottanut taklattavan kohteen ja liut jäällä hullun kiilto silmillä että nyt tulee elämäni taklaus. Onko teidän jumalalla Sami Kapasella sellaiset refleksit että alle sekunnissa saa pysäytetty taklauksen (olen kuullut että vanhoilla päivillä ihminen hidastuu - ainakin fudiksessa näin on käynyt mulle - myöhästyneitä taklauksia tulee koko ajan enemmän mitä vanhemmaksi tulee). Olisiko Pyymäen pitänyt vaikka kaatua ja ajaa pää edellä laitaan? Kertokaa te jääkiekkoa pelanneet mitkä on pelaajan vaihdoehdot n. puolen sekunnin reaktioajassa? Olettaen ettet ole kuopiolainen surffailija jolla on aikaa katsella tulostaulua paljon on erää jäljellä. Olisko tässä hyvä ottaa mallia korisksesta ja laittaa maalien taakse sekä kaukalon laidoille kello joka näyttää jäljellä olevan peliajan?
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Sm-liiga on 'amatöörisarja' ja noita hiihtelijöitä on joka joukkueessa jotka eivät osaa seurata peliä ja siksi täällä puidaan viikosta toiseen samoja asioita, milloin Tuukka on ajellut jonkun sokean tms. Fakta vaan on se että kaikkeen pitää sopeutua. Sama se on tuomareissakin, siellä on muutama hyvä joille tuosta voisi maksaa palkkaakin ja sitten ääripäässä pari sellaista jotka eivät ymmärrä jääkiekosta mitään kuten tämä Salonen.

Kuinkahan monta kertaa Mäntylääkin on yritetty ajella tälläkin kaudella ja kuinka monta kertaa on käyny huonosti? Terrieri seuraa peliä ja osaa ottaa taklaukset vastaan kuten mies joten tuollaisia vahinkoja ei näille ammattimiehille satu.

On sääli että loukkaantumisia tulee mutta toivottavasti niistä otetaan opikseen tulevia pelejä varten. Pikaisia paranemisia kuitenkin Salolle.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Toinen erä oli selkästi Tapparan, harmillisesti erän lopun jäähy sitten ratkaisi pelin.

Guolla oli loistava ja Niemisen Ville jaksoi vääntää tuttuun tyyliinsä. Mäntyläkin pelasi hyvän pelin.

Sen sijaan Leimu oli kyllä pahoissa vaikeuksissa puolustussuuntaan. On mies sitten miten hyvä hyökkäävä pakki tahansa, niin puolustuksen osalta paineltiin siellä mestistasolla ainakin tänään. Enlund aika pimennossa, Lehterä jäi vähän yksin varsinkin, kun Pekkala pelasi heikosti toisella laidalla. Missäs Lucenius muuten oli? Pekkalan saldo taisi jäädä siihen yhteen 2+2 peliin, ei oikein tuntunut pysyvän Lehterän vauhdissa mukana.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Juu onhan se todellakin helpompi lopettaa pelaaminen ja surffailla laidan vieressä selkä kentälle kääntyneenä kuin se, että et näe kelloa ja olet ottanut taklattavan kohteen ja liut jäällä hullun kiilto silmillä että nyt tulee elämäni taklaus.

Taitaa ottaa kainalokarvalla melko tiukille tuo tappio :) Ei siinä mitään. Minun vuoro nauraa ja nauttia väärin saadusta voitosta. Muutaman asiaan haluaisin kuitenkin puuttua.

Salo Mestistason pelaaja? kainalokarva paljasti asiantuntemuksensa tason.
Olit tänään niin tiukasti mukana Jatkoajalla ottelun aikana, että et voinut olla hallissa. Tuon videon perusteella ei kukaan voi sanoa, että tilanteessa Salo olisi jotenkin hiihdellyt tai surffaillut. Et edes sinä, se sinunkin on myönnettävä, vaikka et sitä teekään.

Taklaus tulee selkään, jonka seurauksena pää kolahtaa pleksiin. Salo luistelee selvästi kohtisuoraa laitaa kohti. Pitäisikö taklattavan sinun mielestäsi aina laitaan luistellessaan salamana pyörähtää ympäri, "ihan vain siltä varalta, että joku saattaa olla tulossa päin ja minun nyt täytyy tässä kantaa taklattavan vastuu". Yksinkertaisesti Salo luistelee kohtilaitaa, vispaa kiekon ränniin ja sitten jysähtää. Kaikki tapahtui noin kahden sekunnin sisään. Ei siinä taklattavalla ole yhtään sen nopeammat refleksit, kuin taklaajallakaan.

Ulosajo oli kyllä mielestäni ylimitoitettu, mutta siitä sinä et voi syyttää Saloa, vaan Favorinia.

Nouse suosta mies?
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Sm-liiga on 'amatöörisarja' ja noita hiihtelijöitä on joka joukkueessa jotka eivät osaa seurata peliä ja siksi täällä puidaan viikosta toiseen samoja asioita, milloin Tuukka on ajellut jonkun sokean tms. Fakta vaan on se että kaikkeen pitää sopeutua. Sama se on tuomareissakin, siellä on muutama hyvä joille tuosta voisi maksaa palkkaakin ja sitten ääripäässä pari sellaista jotka eivät ymmärrä jääkiekosta mitään kuten tämä Salonen.
Niin, axe jo aika hyvin edellä pohdiskeli, että Salo oli ehkä hetkeä aiemmin vilkaissut taululle ja tiesi aika hyvin milloin summeri soi. Pyymäki ei varmaan taululle vilkuillut ja summerin soidessa taklausta on mahdotonta enää vetää takaisin. En sinänsä syyttäisi taklauksen ajoituksesta Pyymäkeä, mutta yhtälailla selvää on, että juuri se oli pääsyy Salon loukkaantumiseen. Liigan säännöillä tuosta tuli PRK ja nimenomaan loukkaantumisen vuoksi, moni sohvatuomari olisi varmasti tyytynyt kakkoseen tai rangaistuksettomaan. Erittäin vaikea tilanne varmasti myös erotuomarille nähdä milloin ajettiin ja olisiko pitänyt ottaa vastaan tai feidata niitti. Tuollainen yksittäistapaus on mielestäni sinänsä yhdentekevä, jos ne 700 muuta väärää vihellystä tai viheltämättömyyttä saadaan korjatuksi.

Kolme pinnaa kelpaa vallan mainiosti. Miettisen neljä syöttöpinnaa lämmittää kovasti mieltä ja Aatami on entistä ehompana taas peleissä. Peksi iskee tauolla tahtia niin ollaan keväällä iskussa!
 

AxeMan73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool & Detroit Red Wings
Ulosajo oli kyllä mielestäni ylimitoitettu, mutta siitä sinä et voi syyttää Saloa, vaan Favorinia.

Nouse suosta mies?
Mestistaso viittaus oli herja - tiedät sen itsekkin :) Mutta taklattavan vastuuta on viime aikoina pitänyt pinnalla ainoastaan Tomek Valtonen. Enkä syytä Favorinia vaan SM-liigan neitilinjaa. Et sinäkään voi syyttää Pyymäkeä. Tänään SM-liigan linja ratkaisi ottelun - sitä et voi sinäkään kiistää :) Torjunnat ja raportit puolsivat sitä että Tappara hallitsi ottelua. Harvoin yksi vihellys ratkaisee ottelua, mutta tänään niin kävi.

Viekö se mitään KalPan voitolta pois? EI! Mutta oikeuttaako se vastustajan faneja pilkkaamaan meitä jotka kritisoivat liigan tuomarityöskentelyä? Ei mielestäni! Tappio harmittaa aina, mutta parempi voittaa aina - urheilussa ei ole montaa lajia jossa jälkikäteen voisi spekuloida paremmuudesta. Jääkiekko on siksi hieno laji yksinkertaisille pelaajille ja yksinkertaisille faneille, että teksti-tv:tä seuraamalla olemme kaikki Juhani Tammisia ja Jukka Jalosia. Tosin vain yksi meistä on painanut Laura Ruoholaa Mestis-risteilyllä - ja me kaikki tiedämme sen, ettei se ollut Jukka Jalonen tai sinä tai minä :)
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Ei tosiaan Kalpankaan pelissä kehumista ollu. Aikamoista kuraa sekin oli jos vertaa syksyllä pelattuun samaan peliin jossa tappara oli täysin vastaantulija.

Aika hyvin sanoi Saarinen tuomareista tuossa otteluraporteissa. Ja luulisi myös kalpaleirin muistot palauttaa mieliin Anssi Salosesta ja eräs Sami Kapanen episodi.
 

Fiiu

Jäsen
Aivan sivuhuomiona: Pekka Virralla (sillä valmentajalla, ei pelin linjamiehellä) oli aika paljon asiaa tuomareille melkeinpä jatkuvasti. En kuullut mitä puheli mutta suu kävi ahkerasti. Hyvin KalPa kyllä hyödynsi ylivoimansa. 3. erän alussa, 22 sekunnin jälkeen sitä jo huomasi että ei hyvin mene ja toinen maalihan sieltä vielä heilahti saman vitosen aikana. Lopultahan se voitto vieraille meni, taas vaihteeksi maalin tappiolla, saatana.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
Enpä jaksa lukea muiden kommentteja tai kommentoida niihin, mutta laitetaan tästä erityinen nootti tälle kalpan yksinäiselle soturille katsomossa joka huuti koko matsin ajan alusta loppuun (myös taukojen aikaan) kalpalle kannatusta.

Respect.

Jaa, tuomaroinnista jotain keskustelua. Noh, olin paikalla ja mielestäni tuomarit hoiti hommansa 'ok', jokunen jäi viheltämättä Kalpalle, mutta varmaan myös toisin päin. Loukkaantumisista mikään ei näyttänyt kauhean vakavalta, toivottavasti en ole väärässä.

P.S. Ville Nieminen, käy avantouinnilla tai jotain että viilenet ennen ensi peliä, tommosesta kuumapääjuoksentelusta ei hyödy vastustaja, yleisö tai sun oma tiim.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Enpä jaksa lukea muiden kommentteja tai kommentoida niihin, mutta laitetaan tästä erityinen nootti tälle kalpan yksinäiselle soturille katsomossa joka huuti koko matsin ajan alusta loppuun (myös taukojen aikaan) kalpalle kannatusta.

Respect.

Joo, harvassa on noita. Taitaa olla vain yhden kerran pitkiin aikoihin kun ei ole Tappara-Kalpa pelissä jannu ollu. Meinasin jopa mennä tänään jutulle.
 
Viimeksi muokattu:

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Ei tosiaan Kalpankaan pelissä kehumista ollu. Aikamoista kuraa sekin oli jos vertaa syksyllä pelattuun samaan peliin jossa tappara oli täysin vastaantulija.

Aika hyvin sanoi Saarinen tuomareista tuossa otteluraporteissa. Ja luulisi myös kalpaleirin muistot palauttaa mieliin Anssi Salosesta ja eräs Sami Kapanen episodi.
Turha Tappara leirissä edes yrittää kaataa tuota tappiota tuomareiden niskaan.
Pyymäki itse tuolla hölmöilyllään aiheuttiin ulosajon ja vielä kruunasi hölmön takalauksen lyömällä mailalla Saloa päähän.

Salonen oli pihalla kuin lumiukko pelistä ja kolmannen erän lopussa Tappara pakin kaataessa Kermanin selkeällä kampituksella jonka seurauksena Kerman lensi päin laitaa ei jäähyä tippunut,
mutta seuraavasta epäselvästä tilanteesta lähti Varakas istumaan.
Samoin Ville Nieminen sai rellestää miten halusi kaukalossa kahdesti ajoi tarkoituksella Ahosen päälle eikä kummastakaan ollut tuomaristolla munaa viheltää jäähyjä, pari muutakin selkeää jäähyn paikkaa jäi Niemisen osalta viheltämättä.

KalPan peli on ollut viime aikoina täydellisesti sitä itseään, mutta kertoo joukkueen tasosta jotain kun surkeallakin pelillä pisteitä tulee tasaisesti.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Jaa, tuomaripeliin sitten ratkesi tämäkin ottelu. Ilmeisesti liiga erotuomareineen on päättänyt, että KalPa voittaa tänä vuonna runkosarjan. Hellyyttävää puusilmäisyyttä kuopiolaisilta kyllä taululle vilkaisuineen ja taklauksen keventämisineen. No, eipä ollut tällä kaudella ensimmäinen kerta, kun KalPan pelaaja ei osaa ottaa taklausta vastaan.

Kaiken lisäksi taklaus tulee suoraan kylkeen, eli on täysin puhdas. Salon loukkaantuminen on harmillinen asia, mutta kyllä tuolla kokemuksella tilanteet pitää osata pelata paremmin loppuun asti.

No onnea kuitenkin KalPalle ja kuopiolaisille voitosta. Aina olen teistä tykännyt!
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Näin Pyymäen taklauksen aivan läheltä. Pyymäen elekielestä näki, että se oli jo lopettanut pelaamisen, tiesi että summeri soi ihan just, selkä alkoi jo suoristua, sen kyllä näkee. Mutta tämä vatipäiden vatipää päätti näyttää vieressä olleelle vaihtoaitiolleen, että kyllä se meikäkin kovaa osaa pelata, ihan kova jätkä oon, ja puolihuolimattomasti, joskaan ei erityisen kovaa mutta kuitenkin raukkamaisesti, töytäisi kaverin pleksiin. Kova oli hinta. Vitun idiootti. Okei, näitä sattuu koko ajan, mutta hinta oli kova.

No, tuskin se Tappara Kalpaa olisi muutenkaan voittanut. Ero joukkueiden tasossa on selkeä.

Hienoa katsella Kalpan ylivoimaa. Siinä kiekkoa liikutellaan ja nautiskellaan, eikä vedetä suin päin. En tiedä kuinka tehokasta se on, tai kuinka paljon lähtee laukauksia, mutta oma viehätyksensä ja varmasti myös tuottavuutensa siinä on.

Kalpan kakkoskentän (?) isot miehet pitivät kiekkoa Tapparan päädyssä ja kulmissa tavalla, joka sai Tapparan miehet näyttämään pojilta.

Propsit sille Kalpan jannulle, joka yksin huusi kannatussanoja enemmän kuin koko muu halli yhteensä. Rasittavan kuuloista se tautologisuudessaan oli, mut hei, se on kiekkomatsi vaikka pyhätössä ollaankin.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Jaa, tuomaripeliin sitten ratkesi tämäkin ottelu. Ilmeisesti liiga erotuomareineen on päättänyt, että KalPa voittaa tänä vuonna runkosarjan. Hellyyttävää puusilmäisyyttä kuopiolaisilta kyllä taululle vilkaisuineen ja taklauksen keventämisineen. No, eipä ollut tällä kaudella ensimmäinen kerta, kun KalPan pelaaja ei osaa ottaa taklausta vastaan.

Kaiken lisäksi taklaus tulee suoraan kylkeen, eli on täysin puhdas. Salon loukkaantuminen on harmillinen asia, mutta kyllä tuolla kokemuksella tilanteet pitää osata pelata paremmin loppuun asti.

No onnea kuitenkin KalPalle ja kuopiolaisille voitosta. Aina olen teistä tykännyt!
Tapparan puolelle tuomarit kyllä erittäin rankasti viheltivät, että tuo salaliitto on jotain Valtra miesten omaa keksintöä.
Ei tuo taklausten vastaanottaminen ainakaan Jyväskylässä opittu juttu vieläkään joten turha siitä tulla sanomaan.
Selkäänhän tuo taklaus tulee mutta kyseessä ei ole selän kääntö kun Salo on samassa asennossa kokoajan, joten vikaa saa hakea vaan Pyymäestä itsestään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös