Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Pe 12.12.2014 JYP-Akatemia - KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 12.12.2014 klo 13.19.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Sarjakärki vs. sarjakolmonen. Piste-ero on venähtänyt 18 pisteeseen.

  Kookoo tänään:
  Kangasmäki - Virtanen - T-P Heikkinen
  Lehikoinen - Kärmeniemi

  Rinkinen - Rajala - Karevaara
  Lippojoki - Västilä

  Juutilainen - Peltonen - Julkunen
  Koponen - Laakso

  A Heikkinen - Tuominen - Appelgren

  Espo

  Maalilla aloittaa Cloutier.

  Akatemian kentät löytyy täältä http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=1143

  Viime ottelusta Kookoolle jatkoaika tappio joten luulisin että tänään ollaan taas paremmalla ilmeellä liikenteessä.

  Veikataan nyt että 1-4 ja Lipari tekee yhden.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2014 klo 14.55
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Farmi tarjoili KooKoolle tänään sitä itseään suoraan numero kakkoseen. Varmasti bussissa tarvitaan hieman bepanthenia, että tästä sierätyksestä päästään eroon, mutta onneksi siihen on huomenna mahdollisuus. Ei tainnut olla tänään kahden erän suhteen paljoa jossiteltavaa, mutta pelin nähdeiden kommenttien perusteella samanlainen haluttomuus ja päätön puskeminen jatkui.

  Sarjajohdon kannalta ottelulla ei ollut suurta merkitystä, koska Jukurit hävisi myös ottelunsa. Huomenna on sitten kasvojenpesun paikka kotiyleisön edessä.
   
 3. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Pelistä mulla ei ole sanottavaa, kun en otteluseurantaketjua lukuunottamatta mitään tiedä, mutta Henri Auvinen on ollut tikissä kaksi viimeistä matsia. Hakannut pakin paikalta ensin 2+0 ja nyt tänään 1+2. Ja muutenkin neljän pelin pisteputkessa kun edeltäneessä pelissä syöttö ja sitä edeltäneessä maali. Hurjassa iskussa on. Jokohan kohta koittaisi kutsu Liigan puolelle. Ja nämä tehopelit vielä kärkipään Hokkia ja KooKoota vastaan.
   
 4. pertteli Jäsen

  KooKoon ykkösketjun tehotilasto tänään aika heikko. Virtanen -4, Heikkinen -3, Kangasmäki -3.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Onneksi hyvin organisoitu Jyp-A ryhmä kuritti KooKoota kunnolla. Olipa poikien peliä hieno katsoa. Vauhtia riitti mutta pää oli mukana ja kaikki toiminta oli erittäin kurinalaista. Jos KooKoo kykenisi tähän niin noilla yksilöillä syntyisi rumaa jälkeä, mutta KooKoopa ei pysty.

  Ja KooKoon päätön kaahaus taas jatkui! Mihin voi olla kokoajan kiire? Eikö yhdessä erässä huomata että homma ei toimi noin? Ei KooKoolla luistelusta ole puutetta. Käsittämättöiä pitkiä viisikkoa hajottavia syöttöjä ja kun on vastassa organisoitunut viisikko niin jokuhan ne katkooa aina, vaikka yleisemmin ne syötöt eivät osu kohdalleen.

  Mikä hemmetin kiire on ylivoimassa??? Kun kerrankin saadaan ylivoimakuvio kuntoon ja rauhoitettua se niin miksei yritetä luoda kunnon tilanteita? Miksei yritetä väsyttää nelikkoa tai repiä sitä rikki että saataisiin kunnon paikkoja? No, eihän KooKoo. Kiekkoa vaan Julkuselle, jonka laukaus on tällä kaudella ollut täysi turhake. Logoon Julkunen osaa vetää tai plekseihin. Lauotaan vaikka mitään maksia ei ole maalinedessä kun maskimiehet on raivattu pois tieltä.

  Pitempiin hyökkäyksiin ei ole mitään mahdollisuutta. Kiekko ei pysy omilla kun viisikko on miten sattuu hyökkäysalueella. Siniviiva ei voi pitää eikä irtopaloihin ole omaa miestä menossa.

  KooKoo ei voita kaksinkamppailuja. Eikö ole halua vai voimastako on puute? Vai eikö ole taitoa? Ja jos voitetaankin niin siihen riistokiekkoon ei ole apuja.

  Nämä 2 viimeistä ottelua ovat KooKoolta sellaista kiekkoa jota minä en arvosta yhtään (ei minun arvostuksestani tietysti tarvi piitatakaan):

  Päätöntä juoksua sinne ja tänne, hätäilyä, koko keskialueen ylittäviä viisikkoa hajottavia syöttöjä ja kaikenlaista kiekon roiskimista mihin sattuua.

  Onnea Jyp Akatemia kunnollisesta oppitunnista KooKoolle jossa näytettiin miten jääkiekkoa palataan.