mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Sarjakärki vs. sarjakolmonen. Piste-ero on venähtänyt 18 pisteeseen.

Kookoo tänään:
Kangasmäki - Virtanen - T-P Heikkinen
Lehikoinen - Kärmeniemi

Rinkinen - Rajala - Karevaara
Lippojoki - Västilä

Juutilainen - Peltonen - Julkunen
Koponen - Laakso

A Heikkinen - Tuominen - Appelgren

Espo

Maalilla aloittaa Cloutier.

Akatemian kentät löytyy täältä http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=1143

Viime ottelusta Kookoolle jatkoaika tappio joten luulisin että tänään ollaan taas paremmalla ilmeellä liikenteessä.

Veikataan nyt että 1-4 ja Lipari tekee yhden.
 
Viimeksi muokattu:
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas
Farmi tarjoili KooKoolle tänään sitä itseään suoraan numero kakkoseen. Varmasti bussissa tarvitaan hieman bepanthenia, että tästä sierätyksestä päästään eroon, mutta onneksi siihen on huomenna mahdollisuus. Ei tainnut olla tänään kahden erän suhteen paljoa jossiteltavaa, mutta pelin nähdeiden kommenttien perusteella samanlainen haluttomuus ja päätön puskeminen jatkui.

Sarjajohdon kannalta ottelulla ei ollut suurta merkitystä, koska Jukurit hävisi myös ottelunsa. Huomenna on sitten kasvojenpesun paikka kotiyleisön edessä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Pelistä mulla ei ole sanottavaa, kun en otteluseurantaketjua lukuunottamatta mitään tiedä, mutta Henri Auvinen on ollut tikissä kaksi viimeistä matsia. Hakannut pakin paikalta ensin 2+0 ja nyt tänään 1+2. Ja muutenkin neljän pelin pisteputkessa kun edeltäneessä pelissä syöttö ja sitä edeltäneessä maali. Hurjassa iskussa on. Jokohan kohta koittaisi kutsu Liigan puolelle. Ja nämä tehopelit vielä kärkipään Hokkia ja KooKoota vastaan.
 
Pimeys on lämmin syli kehtolaulun aikaan.

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Onneksi hyvin organisoitu Jyp-A ryhmä kuritti KooKoota kunnolla. Olipa poikien peliä hieno katsoa. Vauhtia riitti mutta pää oli mukana ja kaikki toiminta oli erittäin kurinalaista. Jos KooKoo kykenisi tähän niin noilla yksilöillä syntyisi rumaa jälkeä, mutta KooKoopa ei pysty.

Ja KooKoon päätön kaahaus taas jatkui! Mihin voi olla kokoajan kiire? Eikö yhdessä erässä huomata että homma ei toimi noin? Ei KooKoolla luistelusta ole puutetta. Käsittämättöiä pitkiä viisikkoa hajottavia syöttöjä ja kun on vastassa organisoitunut viisikko niin jokuhan ne katkooa aina, vaikka yleisemmin ne syötöt eivät osu kohdalleen.

Mikä hemmetin kiire on ylivoimassa??? Kun kerrankin saadaan ylivoimakuvio kuntoon ja rauhoitettua se niin miksei yritetä luoda kunnon tilanteita? Miksei yritetä väsyttää nelikkoa tai repiä sitä rikki että saataisiin kunnon paikkoja? No, eihän KooKoo. Kiekkoa vaan Julkuselle, jonka laukaus on tällä kaudella ollut täysi turhake. Logoon Julkunen osaa vetää tai plekseihin. Lauotaan vaikka mitään maksia ei ole maalinedessä kun maskimiehet on raivattu pois tieltä.

Pitempiin hyökkäyksiin ei ole mitään mahdollisuutta. Kiekko ei pysy omilla kun viisikko on miten sattuu hyökkäysalueella. Siniviiva ei voi pitää eikä irtopaloihin ole omaa miestä menossa.

KooKoo ei voita kaksinkamppailuja. Eikö ole halua vai voimastako on puute? Vai eikö ole taitoa? Ja jos voitetaankin niin siihen riistokiekkoon ei ole apuja.

Nämä 2 viimeistä ottelua ovat KooKoolta sellaista kiekkoa jota minä en arvosta yhtään (ei minun arvostuksestani tietysti tarvi piitatakaan):

Päätöntä juoksua sinne ja tänne, hätäilyä, koko keskialueen ylittäviä viisikkoa hajottavia syöttöjä ja kaikenlaista kiekon roiskimista mihin sattuua.

Onnea Jyp Akatemia kunnollisesta oppitunnista KooKoolle jossa näytettiin miten jääkiekkoa palataan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy