Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Pe 11.1.2019 Sport - Kärpät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Valdin, 10.01.2019 klo 09.46.

 1. Valdin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Maaleja kiitos!

  Suuren urheilujuhlan tuntua on Vaasan perjantai-illassa, kun ohjelmassa on jo divariaikana kuumaksi yltynyt Sport-Kärpät-klassikko. Illan suurin hetki on luultavasti suurimmalle osalle peliä seuraavista se, kuinka Oskar Osalan kotiinpaluu sujuu. Osala roihusi KooKoo-pelissä ilmiliekeissä tehden ottelussa 4 maalia - eikä lapsuusajan haaveen toteutuminen eli Liiga-pelin pelaaminen Vaasan täpötäydessä jäähallissa miehen latausta varmaan pienennä.

  Osalan mietteitä ennen Sport-peliä pystyi lukemaan uusimmasta Kalevasta:
  Neljällä maalillaan KooKoon upottanut Oskar Osala suuntaa perjantaina kotikaupunkinsa Vaasan liigakaukaloon: "Vähän on pelko, että edessä on tunteikas ilta"

  Jos ottelun maalimäärä jää tuollaiseen kahteen tai kolmeen, voi sitä pitää jo pienoisena pommina. Sport ja Kärpät ovat sarjan kaksi eniten maaleja tehnyttä joukkuetta. Sport on lisäksi melkoinen tilastokummajainen, kun maaleja on päässyt omaan verkkoonkin eniten yhdessä KooKoon kanssa. Sport-taustaisia on Kärppien joukkueessa tietysti myös Mikko Manner, kärppätaustaisia Sportissa ovat Kalapudas ja Körkkö (sekä Aittokallio), mutta Ville Leskiselle, Veini Vehviläiselle ja Otto Karviselle sekä Michal Kristofille Sport-paita on myös tuttu. Huh, huh!
   
  magnum37 tykkää tästä.
 2. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Kyllä: NYT SE ON TAAS TÄÄLLÄ.... KIIMA IS BACK

  Enää puuttuu lippujonot

  Sport kiinnostaa taas (viimeksi 2013 ja ehkä 2014)
  - toimari sekoa päivissä kun on niin täpinöissään lipunmyynnistä (3:s peli putkeen lähes SOLD OUT, jonka vois ottaa tavoitteeksi... kaikki mukaan
  - peliketju on auki päivää ennen peliä kun on menty pitkään niin ettei ole edes avattu

  Niin kiitos @Valdin tästäkin harvinaisuudesta.

  Niin lisätään: Sihvonen oli osa Sporttia myös aikoinaan
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 14.12
 3. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Halli on varmasti lähes täynnä jo pelkän Kärppienkin takia, mutta suurta yleisöä kiinnostaa tietenkin Osalan näkeminen.

  Itsellä suurin huoli on se, että toivottasti Sport pystyisi antamaan kunnon vastuksen sarjajohtajalle. Sport antaa tasoitusta, kun muutenkin ohuesta pakkiryhmästä on todennäköisesti pois puolet eli Robak, Manninen ja Niemi.
  Kyyti voi olla kylmää Osalan ja kumppanien seurassa.
  Kannustusta kuitenkin tulossa ja varmasti hyvä meno katsomossa, toivottavasti Sportilla kentälläkin.
   
 4. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kärppien ja Sportin kohtaamisiin liittyy näin Kärppä-kannattajana aina tietynlaisia katkeran makuisia muistoja. Miltei tasan 20 vuotta sitten (20.2.1999) Kärpät kohtasi Sportin Vaasassa. Tuolla kaudella sarjan ylivoimainen johtaja Kärpät ei montaa ottelua hävinnyt, mutta niin vain Vaasassa otettiin 4-0 kuokkaan. Historian ei tarvitse toistaa itseään, tuo kausihan päättyi tutostrofiin.
   
 5. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Lainaus:
  Oliko tämä se peli kun Tammista heitettiin ”makkarapaketilla” ja Sporttia luotsannut Heikkilän Kari totes pressissä ettei Vaasassa yleisöllä oli omia makkarapakettejaan katsomossa.

  Edit pienet olivat piirit myös silloin, ei montaa kautta menty niin valmentajien paikat oli toisinpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 16.54
 6. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Pakko parkkeerata bussi oman maalin eteen. Tepsiä vastaan puolustettiin hyvin viisikkona ja uskon, että siihen on mahdollisuus huomennakin. Pelkona vain on, että kun ollaan kotiaskissa niin lähdetään siihen hurlumheihin millä pilattiin Ilves matsikin ja Tappara hädin tuskin voitettiin.
   
 7. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  20 istumapaikkaa jäljellä
   
  holynordic, teba & JMK81 tykkäävät tästä.
 8. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  8 paikkaa jäljellä! Kiimaa!
   
 9. Harppuuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Islanders
  On toi Kärppien rosteri jäätävän kova, vaikka kultaleijonat vielä siitä uupuu. Jos tästä testistä Sport puolustus selviää, niin sitten on kaikki mahdollista, joka tapauksessa hieno ilta tulossa! Tamin sanoin häkki täynnä, ollaan me katsomossa vaikka se puuttuva pakki.
   
  BussiKUSKI tykkää tästä.
 10. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Oliko muuten sama kausi, kun Vaasassa joku seisomakatsomossa kusi maalituomarin koppia vasten?

  Good times.

  ---

  Tuossa muuten nostalgiaa nostattamaan tunnelmaa iltaa varten: Liigakarsinta - Sport-Kärpät (26.3.2000)
   
  Pervert, Euro71 & Goljat tykkäävät tästä.
 11. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Tänään ei ole varaa Sportilla jäädä useamman maalin verran jälkeen, saa nähdä miten käy kun eniten maaleja tehnyt ja vähiten päästänyt kohtaavat. Ehdottomasti illan mielenkiintoisin kamppailu.

  Täysi kotihalli antaa taatusti ison tuen Sportille. Muistissa sen pelin tunnelma kun jokunen vuosi sitten löitte Tepsin kauden avausottelussa(?). Huikea meno, tänään sama pöhinä päälle!
   
 12. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Lainaus:
  Ei ollu se oli Kokkolassa aiemmin, ja mustaakseni plexi ei suojannut riittävästi..,,
   
 13. JMK81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Aston Villa
  Yksi pyörätuolipaikka vapaana enää
   
 14. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mahtava ilta tuloillaan. Viime peli Vaasassa oli erittäin viihdyttävä näytös, ja toiveissa on tänään samanlaista. Mökki täynnä, joten tunnelmaakaan ei puutu.

  Annamme tasoitusta peluuttamalla Ronkaista ykkösparissa. Jos Pajuluoma luet tätä, niin kovaa painetta parille Mäkelä - Ronkainen, kun omissa saavat kiekon. Ette tule pettymään.
   
 15. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret
  Kyllähän tää pitää lurkkia. Sen verran on viihdyttävyyttä ilmassa. Ei me mitään tasoitusta Mäkelä-Ronkaisella anneta, ne ratkaisee tämän pelin meille jatkoajalla tilanteessa 5-5.
   
 16. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Sen verran kuitenkin korjattakoot, että Kärpät karautti keskiviikon maalihulluttelullaan Sportin ohi tehtyjen maalien määrässä (toki mukana oli aimo annos vaasalaista vetoapua Oskar Osalan muodossa kuten jo ketjun avausviestistäkin käy ilmi). Kunnioitettava määrä se ilman muuta on tuo Sportin tämän hetkinen 125 maaliakin ja vain kaksi maalia vähemmän kuin Kärppien 127. Huikea homma, että tupakin on täynnä!
   
  heavylutaa18 tykkää tästä.
 17. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se suojasi, mutta korkealta kun lorotteli, niin kyllä se varmasti oudolla tavalla ropisi pään päällä ja lähti valumaan pitkin pleksin seiniä.

  Triviatietona muuten se, että Hermeksen maalivahtina tapahtuman sattuessa oli... tuleva Olympiamitalisti ja NHL All-Stars -maalivahti Niklas Bäckström.
   
 18. Frank McKee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Manse PP naiset ja Yukon Team
  Huikea matsi toivottavasti tulossa, monta yksittäistä pelaajaa seurattavana sekä täys tupa Osalalla höystettynä näyttämässä mallia pohojoseen että miten saadaan halli raikaamaan!
  Piti töistäkin lähtee aikasemmin kaupan kautta (muutama urheilujuoma) että kerkee virittäytymään tunnelmaan
  Game on.
   
 19. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret
  Lainaus:
  Mistä sait idean pissata?

  Eikä, kun mahtavasti porukkaa paikalla ja saataisiimpa Kalapudas joskus takaisin.
   
  Pardus tykkää tästä.
 20. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  En ollut minä. Olen sisäsiisti. Olin paikalla siinä noin viiden metrin päässä. Tyyppi kuka lorotteli oli kuulemma ekaa kertaa elämässään Sportin matsissa, ja lähti kavereidensa mukaan juomaan pussikaljaa takapenklle.
   
 21. Fancy Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IceHearts
  Onnea Sportille. Tuomareista huolimatta pelasitta pirunmoisen ottelun ja siksi kolme pistettä ovat täysin ansaitut. Huolestuttava taantuma tapahtunut Kärppien pelissä.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Niin. Kärpät on hävinnyt neljästä viime pelistä kolme mutta johtaa silti sarjaa 14 pisteen erolla seuraavaan. Väitän että tämä on suurelta osin korvien välistä kiinni tällä hetkellä.

  Olisihan Kärpillä ollut paikkoja tasoittaa tuo matsi tänään tuossa lopussa, mutta toisaalta ihan ansaittu voitto Sportille.

  Etiäppäin.
   
 23. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Olipas ihana voitto! Nyt pelattiin JOUKKUEENA.
   
  JMK81 tykkää tästä.
 24. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Näin on. Tuloksen teko on hyytynyt lähes täysin. Sport on sellaisessa vireessä, ettei Kärppien nykytekeminen riitä. Ainoastaan TPS:n konttaaminen pitää yllä illuusiota hyvästä tilanteesta. Katellaan kauanko tätä jatkuu. Huomenna levännyt Lukko. Viikko sitten Jukurit vei samassa tilanteessa. Kovin paljoa ei ole odotettavissa siis. Onnea Vaasaan! Kuuden joukkoon on saumat ja kuka vaan on voitettavissa jatkossakin
   
  Sergei#91 tykkää tästä.
 25. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Loppuunmyyty halli ja tällainen taisteluvoitto tällä pakkirosterilla. Hienoa Sport! Kiitos Maukka Pajuluoma! Aikalisäkin juuri silloin kun oli sen aika! Upeaa!
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 22.23
  Pervert, MrMacmanaman, BussiKUSKI ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 26. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hieno voitto Sportille sarjakärjestä. Järvinen maalilla oli häikäisevä. Hyökkäykseen on löytynyt aivan huikea tutkapari eli Kalapudas-Vauhkonen. Kattila oli täynnä ja eli hienosti tunteella läpi pelin. Vaikutti siltä, että tänään kotiyleisö todella oli kuudes kenttäpelaaja. Yleisön pauhe sai nuorikko tuomariparin vääntämään löysät housuihinsa. Tämäkin siis pelkkänä kehuna vaasalaisille katsojille. Tuota se kotiyleisön tuki on parhaimmillaan.

  Toki tappio aina pikkaisen kirpaisee. Tänään kuitenkin erityisen vähän, sillä kyllähän kotiyleisölle tuon voiton soi. Lukuisat onnelliset vaasalaiset poistuivat Kuparisaaresta varmastikin sillä ajatuksella, että tulevat pian uudestaan. Ilmassa oli urheilujuhlan tuntua.
   
  Goljat, magnum37, Sergei#91 ja 7 muuta tykkäävät tästä.