Pe 10.5.2024 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 61 558
  • 2 022

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Käsittämättömän hidasta on Slovakian peli.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Juusela kuulostaa todella aneemiselta, muistelisin kuitenkin että esim niissä U20 kotikisoissa oli riehakkaalla tuulella ja läppä lenti. Silloin oli toki pelikin (varsinkin Suomen) aikamoista viihdettä.

Onkohan tottunut jo Formuloiden glamouriin eikä mitkään Skoda Cupit enää innosta?
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Nuuttia vois ehkä jopa kuunnella, mutta taitaa kaveri olla tähän aikaan aika koomassa, kun aamuyöllä selostellut änäriä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Itse tykkäsin valtavasti Juuselasta, kun YLEllä olympiakiekkoa ja nuorten kisoja selosti. Nyt oli tylsä selostaja.

Saavutustarve. Olisiko se täyttynyt jossain vaiheessa? Eikä sellanen F1-tuotantoon kuuluva (omasta mielestäni) paisuteltu ja päälleliimattu jännitteen luominen ole tehnyt Juuselalle hyvää. Autenttinen intohimo ja tarkoituksellisuus hieman vesittynyt.

Toki, muodollisesti Juusela hoitaa hommansa hyvin kiekon puolellakin, suht hyvä lajitieto, omaan makuun paremmin kuin moni muu. No, mm-formaatissa nyt on jonkun verran ilmaa muutenkin.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vieläkö se tuo Andres Ambühl pelaa? On silläkin varmaan jo päälle 40 ikää. Eipä siinä jos vielä jaksaa, aina ollut yksi omista suosikeista Sveitsin paidassa ja joskus haaveilin miestä myös Liigaan pelaamaan
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Velja Engström tuntuu ihan hyvälle selostajalle. Tykkään, kun selostetaan peliä, eikä kaivella koko ajan kaiken maailman tilastoja ym.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aika riskillä lähtee Slovakia haastamaan kun yksi ukko on jo jäähyllä. Siitä epäonnistunut haasto, 5-3yv ja peli 2-0.
 

triceratops

Jäsen
Suosikkijoukkue
II-divisioona lohko 3
Slovakia haastaa, good goal ja lisää alivoimaa. Slovakia on ollut todella vaisu kyllä, jospa heräisivät näiden alivoimien jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös