Pe 1.3.2019 JYP - Tappara

  • 1 355
  • 7

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Hei pelataanko tänään vai missä ketju? No, tässä nyt on ketju mihin voidaan tätä ottelua pähkäillä. Odotuksissa kova peli ja JYPin voittoa toivon koska kaikista peleistä tarvitaan kovasti pisteitä, mielellään 3 kappaletta.

Tappara varmasti heittää kovan vastuksen joten eipä tule taaskaan helppoa.
 
Suosikkijoukkue
Iso Kukko, 100 hooks, alakerran timanttinen Lady
Jos Tappara pelaa kuten Sportia vastaan keskiviikkona, niin tästä tulee ensimmäinen Jyp-peli, jossa ovat pelillisesti alakynnessä. Tappiohan tästäkin joka tapauksessa tulee.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Kiinnostus tätä ottelua kohtaan ennakoi myös jotakin, toivottavasti joukkueita edes kiinnostaa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
JYPillä Perrin ja Tomasek kehissä, mutta Rooba ja Nättinen veks.

Jännä huippumatsi, häkki täynnä.

JYPistä kannattaa seurata ykköskenttää, muista ei ole vaaraa.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomaristo, Kaavin Kaiku
Pelihän oli ihan ok kiekkoa sinänsä. Sitä vaan ihmettelen, että esim Tapparalla on varaa olla laukomatta jatkuvasti hyökkäyspäässä. Jatkoaika sitten oma lukunsa, kun yhtään laukausta ei nähdä ja 15 sekuntia ennen jatkoajan loppua Malinen tuo varmuuden vuoksi kiekon pois hyökkäysalueelta.
Rankkarit kertoikin sitten lopun tästä puolesta kun 16 ”laukojasta” yksi saa säkällä maalin.
Toisaalta Kolehmaisen maali kertoi että kannattais ehkä ampua näissä liigoissa. Saattaa nimittäin mennä maaliin, kiekko.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
snow mocking team
Kaksi pistettä on kaksi pistettä enemmän kuin osasin illalta odottaa, mutta eihän tuo mitään jääkiekon riemujuhlaa ollut. Rankkarit oli jotenkin piste i:n päälle, luokattomia suorituksia kautta linjan ja sitten vielä täydellinen tuuripomppu joka ratkaisee kisan.

Mutta mitä helvettiä siinä kolmannen erän puolivälissä tapahtui? Ei sikäli että yllättäisi JYPin perseilevän kolmannessa erässä, viime vuosina tämä on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus - yleensä silti perseily on alkanut heti erän alusta. Joku paniikkimoodi iski yhtäkkiä päälle ja jälki oli sen mukaista. Vai himmailiko Tappara tarkoituksella siihen asti? Oli miten oli, RD:n tultua takaisin puikkoihin kolmannet erät eivät ole aiheuttaneet niin paljon päänsärkyä ja painajaisia, mutta nyt tuli kyllä useampi flashback kerralla.
 

SergeiK

Jäsen
Eihän Tapparalla ollut kovin pahoja paikkoja kolmannessa erässä tilanteessa 2-1.

Tuo tasoitusmaali oli täysin Mäenpään maali. Alokasmainen merkkausvirhe ja koominen kaatuminen tilanteen lopuksi.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Who let the dogs out! Vanha Tapparan kurittaja Tomasek iski jälleen, Perrin saalisti pisteitä ja rankkareissa ratkaisuna todellinen läppämaali, vieläkin naurattaa :D

Täys häkki ja aseeton tampesteri, kiitos JYP!

Huomenna traktorit VIP-parkkiin Lahden mäkimonttuun ja alennushintaisen nakkimukin kimppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös