Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jaaha. Se olisi köyriperjantai ja Halloween-teemapeli Äijänsuolla. Lukon vastustajaksi asettuu sarjassa kymmenentenä oleva Mikkelin Jukurit, kotijoukkue Lukon sijoitus on kolmas.

Kummakin pelit ovat viime aikoina sujuneet hiukan mollissa. Tosin mistään katastrofista tai paniikkinappulan pohjaan murjomisesta ei kummankaan joukkueen kohdalla kannata puhua. Lukko on viiden pelin kuntopuntarissa sijalla yhdeksän, Jukurit pykälän perässä sijalla 10.

Alkukaudella varsin hyvin toiminut Lukon ylivoimapeli on viime aikoina tökkinyt aika pahasti. Ja peräkkäin näköjään joukkueet tässäkin tilastossa menevät niinkuin Färmin häissä. Lukon yv-prosentti on tippunut sijalle 11 teholla 19.30 ja Jukurit tulee sijalla 12 lukemalla 19.12. Alivoimapelissä sentään eroa löytyy, Lukko on siinä tilastossa kolmantena tappaen omat jäähynsä 86.30 prosentin varmuudella ja Jukurit löytyy sijalta 12, alivoimaprosentin ollessa tasan 75.

Jäähyjä Lukko ottaa valtavan paljon. Tästä synnistä pitäisi pikku hiljaa jo ruveta pääsemään eroon, esim. 48 kertaa alivoimalla olleeseen Jukureihin verrattuna Lukko on pelannut 73 kertaa alivoimalla, mikä on sarjassa selvästi eniten. Tai no selvästi ja selvästi, Ilves ja KalPa ovat olleet 68 kertaa alivoimalla eli viisi kertaa vähemmän kuin Lukko.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi, voitot tasattiin 2-2 ja toivottavasti ainakin Lukon pelaajat, ne harvat jotka viime kaudesta mukana ovat, muistavat maaliskuisen pelin kotikaukalossa kun Jukurit vei pisteet muassaan maalein 6-1. Tätä kuin muistelevat niin johan pitäisi luistimen tänään liikkua vikkelästi.

Kokoonpanot:

Lukko:


Mv: Lehtinen (Setänen)

I: Sevänen-Press; Tammela-Danforth-Koivisto
II: Klok-Vainio; Nyman-Pa. Westerholm-Po. Westerholm
III: Reunanen-Kukkonen; Pospisil-Laakso-Sopanen
IV: V. Petman-Koivistoinen-Liedes
(13. hyökkääjä: M. Petman)

Vain maalivahti vaihtuu sitten keskiviikkoisen Kärpät-tappion, muuten mennään ihan samoilla.

Jukurit:

Mv: Rajaniemi (Randelin)

I: Galvas-Piipponen; Sarault-Henritius-Pereskokov
II: Jaatinen-Jalonen; Roine-Weigel-Leskinen
III: Hyvärinen-Kokkonen; Partanen-Vähätalo-Dzierkals
IV: Ritamäki-Tanus-Kalliola
(7. puolustaja: Jakovenko)

Kovin on vieraaksi jäänyt Jukurit minulle sen jälkeen kun RD sieltä penkin takaa poistui takavasemmalle, mutta ainakin Jakub Galvasia seuraan suurella mielenkiinnolla. Samoin olen vilpittömän yllättynyt siitä että Antti Jaatinen jaksaa painaa edelleen, vaikka häntähän pidettiin ainakin Raumalla nimenomaan Dufvan luottopakkina.

Ja tuomaritkin vielä: Pajula-Ylä-Rotiala (Jusi-Nieminen). Lienee uusi tuttavuus Äijänsuon yleisölle tämä Ylä-Rotiala?
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Taitaa kaikki vstustajat ja heidän faninsa olla vilpittömästi iloisesti yllättyneitä että Jaatinen saa edelleen pelata. Tänään kaikki kolme hasardipakkia, Jaatinen, Jalonen ja Hyväeinen kentällä. Hirvittää. Toivottavasti Rajaniemellä tänään erinomainen ilta!
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kylläpä se nyt tuntuu olevan vaikeaa Lukolla. Tietenkään voittoa ja kahta pistettä ei saa ylenkatsoa, mutta on se perkele ihme juttu että kerta toisensa jälkeen ruvetaan kesken pelin luulemaan että homma hoituu itsestään ja lopetetaan pelaaminen, ja sitten on vastustajan vuoro iskeä ja sen jälkeen onkin hankalaa. Niinkuin tänäänkin.

Lukko pelasi 15 minuuttia ensimmäisestä erästä oikein hyvää ja vauhdikasta kiekkoa, sitten selät suoristuivat ja Jukurit tuli peliin mukaan.

Sekin on kumma että kun Jukurit oli jo sen 5 minuuttia ekan erän lopusta vahva, niin valmennus ei saanut millään tätä käännettyä ensimmäisellä erätauolla vaan sama tahti jatkui koko toisen erän. Se oli Jukurien heiniä se.

Kolmas erä oli ehkä loppujen lopuksi kuitenkin Lukon eikä Jukurit siinä erän loppuhetkillä muuta tehnytkään kuin puolusti tasapelipistettä, ja onnistuneesti puolustikin. Jatkoaika puolestaan oli Jukurien heiniä, Lukon jäähyn avittamana kylläkin mutta silloin onneki Lassi Lehtinen, jolle toinen erä oli aika synkkä, piti torjunnoillaan Lukon pelissä mukana.

Rankkarikisat tuntuvat tällä kaudella kääntyvän Lukolle, kiitos Robin Pressin. Niinkuin sanottu, ei sitä lisäpistettäkään aliarvioida sovi, vaikka kyllähän tästä pelistä kolme pinnaa olisi ehdottomasti pitänyt ottaa, kun viikon muut vastustajat ovat Kärpät (oli jo) ja Tappara huomenna.

No se siitä. Huominen pitäisi vielä jaksaa vääntää, sitten saavat pelaajat levätä hetken aikaa.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Danford olisi pitänyt heittää pihalle kolmannen erän alun viikateiskusta Hyvärisen pohkeeseen. Toivottavasti edes kurinpito on hereillä, vaikka ei se paljon Jukureita enää hyödytä..
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy