Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  • 4 663 200
  • 17 029

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
On se paska.

Ei se Laine ihan paska ole, mitä nyt vahva kandidaatti NHL:n huonommaksi pelaajaksi tasakentin. Mitä tulee muuhun sisältöön, niin eiköhän jokainen ketjuun kirjoittava tiedä Laineen tehot. Viiden vuoden aikana Laine + taustat eivät ole tunnistaneet mielestäni lainkaan niitä asioita, joissa mättää. Potentiaalia 17-18 -vuotiaana oli mielestäni huomattavasti parempaan suorittamiseen, mutta pelaajan oma johtopäätös näyttää olevan se, että Winnipegissä oli epäreilu meininki, kun ei saanut pelata ykkösessä ja Columbuksessa valmennus ei antanut tarpeeksi vapauksia.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Columbuksen pitää siis tehdä 7.5m QO?
Tuntuu olevan joillekin vaikeaa ymmärtää, että miksi ihmeessä joku tarjoaisi laskusuunnassa olevalle kasalle paskaa 7.5miljoonaa kaudesta.

Itsekin tätä viime kaudella mietin. Että haluaako Keklu maksaa edes tuota summaa Laineelle? Se on kuitenkin melko varmaa että joku NHL-pomo haluaa. Joten jos ei Columbus tuota tee niin sitten se on kauppa viimeistään 26.7. Jos tuolloin sitä 7,5M lappua et ole tarjonnut, silloin oikeudet Laineeseen päättyvät, ja mies lähtee muualle ilmaiseksi.

Itse en välttämättä tarjoaisi (vaan kauppaisin pois), mutta luulenpa että Kekäläinen sen vuoden lapun tarjoaa.

Mitä Paten "paskuuteen" tulee niin nää on aina aika hedelmättömiä vertauksia, kun otetaan joku toinen pelaaja ja sanotaan että on se Laine tehnyt enemmän maaleja. Aivan varmasti on. Loistava pelaaja parhaimillaan.

Mutta jos mietitään pelaajan potentiaalia ja mitä olisi voinut olla jos hommat skulaisi (joku siellä nyt kuitenkin mättänyt useamman vuoden), niin mies voisi olla se PARAS ja KOVIN maalitykki ja sitä ei ole ollut vuosiin lähellekään. Eri asia sitten se jos Laineelle itselleen nykytilanne kelpaa. Että tienannut jo tuossakin iässä eläkerahat, ja että tehnyt enemmän maaleja kuin joku Teräväinen tai Hintz... mitäs tässä sitten sen enempää valittamaan. Antaa nauttia kesästä. Uusia golf-vehkeitä vaan kokeilemaan.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Välillä olisi pahimpien tuhkanripottajien hyvä muistaa, että Laine on yhä suomalaisten maalit/ottelut tilaston kolmantena, jotkut nevahöördit Kurri ja Selänne ovat hieman edellä.

Ja vaikka Laine lopettaisi jääkiekon huomenna, Pate olisi silti tehnyt enemmän maaleja NHL:ssä kuin vaikkapa herrat Tuomo Ruutu, Christian Ruuttu, Sean Bergenheim ja Niklas Hagman.

Laineen viime kausi - 12 maalia - oli katastrofi; Sami Kapanen ei tehnyt tuota enemmän maaleja kertaakaan kuuden viimeisen NHL-kautensa aikana. Olli Jokisella meni 5 kautta, ennen kuin hän sai ensimmäistä kertaa tehtyä enemmän kuin 12 maalia kauteen; Olli oli tuolloin 24-vuotias, Laine on nyt 23. Valtteri Filppula on pelannut NHL:ssä 16 kautta, näiden aikana hän on onnistunut viidellä kaudella tekemään enemmän maaleja kuin Laine teki tällä viimeisellä sysipaskalla katastrofikaudellaan, 11 kautta on Valtterilla mennyt vähemmillä maaleilla.

Näistä aktiiveista nykytykeistäkin vain lähes 200 peliä Lainetta enemmän pelannut Barkov on Lainetta edellä maaleissa, Aho ja Rantanen ovat yhä Laineen takana, kuten myös vaikkapa yli 200 peliä Lainetta enemmän pelannut Mikael Granlund. Teuvo Teräväinen ja Roope Hintz ovat yhdessäkin tehneet vähemmän maaleja kuin tämä ihan kohta Tapparaan maitojunalla palaava surkimus. Jesse Puljujärvi on enää 118 maalia Laineen takana kokonaistilastossa. Jos Jessejä olisi neljä, heidänkään yhteenlasketut maalit eivät riittäisi Paten saldoihin. Viides Jesse jos otettaisiin, niin sitten vasta jäisi Patrik taakse.

On se paska.

Sieltä se taas tuli, tilastopläjäys jonka pitäisi kai vakuuttaa joku jostain? On tämä kyllä kumma, nyt siis verrokkina on yleisesti suomalaiset (joista yksikään ei ole missään vaiheessa uraansa profiloitunut pelkkänä maalintekijänä), kun uran alussa vertailu tapahtui suoraan sinne absoluuttiselle huipulle.

Kukaan ei edelleenkään kiiistä Laineen ansioita ja aiempia saavutuksia, mutta onhan tuo kornia, jos tuollaisen viime kauden jälkeen perustellaan edelleen Laineen hyvyyttä pelkillä tehdyillä maaleilla. Viime kaudella ei siis onnistunut edes siinä ja mitä jäi jäljelle, ei yhtään mitään.

Ja tässä puhuu siis Laineen fani, jotenkin siitä tulee paljon paremmalle fiilikselle, kun aamulla teksti-tv:tä tarkistaessa huomaa Paten tehoilleen kuin esim. Barkovin tai Rantasen. Joku taika niissä sen maaleissa on ainakin omalla kohdalla.

Mutta ei se perkele minua varten siellä ole, Laine haluaa edelleen näyttää, että pystyy pelaamaan roolissaan korkeimmalla tasolla. Näinhän se meni, nyt siis on (ehkä) muutaman korjausliikkeen aika.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Mitään fakiiria tarvitse, jos Pate hyväksyy Columbuksen tai jonkun muun seuran tarjouksen, joka on vaikkapa tuollainen. Jos vaikka osaa ajatella muutakin kuin lyhyttä tähtäintä niin tuolloin treidi olisi paljon helpompaa, kun mahtuisi useamman joukkueen palkkatilaan kuin tuo QO.
Siellähän on siis säännöt jotka määrittelevät minimit mitä saa tarjota pelaajille. Muutenhan joku Toronto voisi tarjota 1$/y sopimuksen ja taata markkinointibonareita vuodessa enemmän kuin Laine on tähän saakka urallaan tienannut. Toronto saisi ilmaiseksi Laineen ja jokin Timo Hortons pitäisi Lainetta mainoskasvona seuraavat vuodet.
Säännöt ovat olemassa ihan syystä.

Jos tuota 7,5M ei CBJ tarjoa niin joku muu sen tekee ja Columbuksessa jäädään tyhjin käsin. Ja jos kukaan ei sitä tarjoaisi niin Laine suuntaisi KHL:ään/Eurooppaan,oikeuksien jäädessä edelleen Columbukseen. Mutta tätä skenaariota ei nyt tietty tarvitse edes miettiä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Että haluaako Keklu maksaa edes tuota summaa Laineelle?
Ei kai Keklu ole niin tyhmä, että jättää tarjoamatta? Siinä käytännössä kusisi vain omiin muroihinsa, koska tässä tapauksessa 2016 draftin kolmosvarauksesta jäisi käteen Jack Roslovic ja ylemmällä portaalla saatettaisiin hiukan katsoa vinoon. Etenkin, jos Laine johonkin muualle päätyy ja mättää sellaiset >50 tehopistettä, voi olla suomipojalla heiluva palli Columbuksen päädyssä. Tärkeintä on nyt pitää oikeudet itsellä, sopimuksella tai vähintään tuolla QO:lla (johon toki Laineen kannattaisi suostua) tai kaupata johonkin ennen tuota 26.7. Sopimuksen teon jälkeenhän voi tietysti kaupata myös myöhemmin, mutta silloinkin Duboisista saatu korvaus olisi muutakin, kuin pelkkä Roslovic.

"Hieman" sekava viesti, kun töissä naputtelee miten ehtii, mutta toivottavasti edes joku saa kiinni mitä haen takaa ja mahdollisesti korjaa asiavirheitä, jos löytyy.
 

Gemondo

Jäsen
Eihän tuo 1v/7,5M QO mikään ainoa vaihtoehto ole. Mikään ei estä tekemästä Laineen kanssa vaikka 7v/5M sopimusta. Mutta todennäköisin vaihtoehto tuo vuoden lappu toki on.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tein tuossa maaliskuussa kertauksen Laineen urasta, päivitän nyt päättyneen kauden loppuun ja lisään vähän huomioita tuonne kauden 2020–2021 luonnehdintaan.


2016–17 GP: 73, 36+28=64, +7 "Mario-esque"

Hurja tulokaskausi alkoi hyvin ja jatkui hyvin siihen Jake McCaben taklaukseen saakka. Laine näytti jatkavan siitä, mihin Euroopassa jäi ja sai pelata Jetsissä pääasiassa ykköskorin kaverien kanssa. Hehkutus oli parhaimmillaan ja pahimmillaan sen mukaista. Ikää oli niin vähän, että olihan se todella lupaavaa.

2017–18 GP: 82, 44+26=70, +8 "One-trick Pony?"

Toinen kausi oli tilastojen valossa vielä ensimmäistäkin hurjempi. Merkillepantavaa oli, että todella iso osuus maaleista tuli ylivoimalla ja vieläpä Wheelerin syötöstä neliön läpi. Perkasin itse ne läpi tässä ketjussa. Samaan aikaan kritiikki alkoi kasvaa, sillä tasakentällisin oli vaikeaa, ja Little ketjukaverina harmitti. Loppukaudesta tilanne parani hieman Stastnyn myötä, mutta epäilyn siemen oli kylvetty 40+ maalin kaudesta huolimatta. Onko Laineesta kokonaisvaltaiseen peliin ja tai edes hyökkäysvirtuoosiksi, jos ylivoiman onetimer pelataan pois?

2018–19 GP: 82, 30+20=50, –24 "Fleguilua ja marraskuun suonenveto"

Kokonaisuutena todella hankala kausi, jossa kriittikkiä alkoi tulla jo syksyllä. Suomen reissulla alkanut hurja marraskuu käänsi kelkan monella, mutta sitä seurasi todella paha slumppi. Täällä keskusteltiin muun muassa plus-miinustilaston mielekkyydestä ja ihmeteltiin pelin ulkopuolella kellumista, varovaisuutta ja flegmaattista olemusta. Ikään kuin Laine väittelisi kontakteja ja haluaisi odottaa maila pystyssä syöttöjä, joita Little ja kumppanit eivät hänelle läpi saa. Kauden jälkeen Laineen uutisoitiin kärsineen selkävaivoista pitkään.

2019–20 GP: 68, 28+35=63, +8 "Ehkä sittenkin laitavääntäjä ja syöttelijä"

Viime kausi alkoi ihan kohtuullisesti pisteiden valossa. Erotuksena aiempaan oli se, että ne tulivat syöttöpinnojen muodossa ja tasakentällisin. Joukossa oli sekä hyviä tarjoiluja avopaikkaan että maalin takana voitettuja irtokiekkoja. Etenkin Kyle Connorin kanssa näytti olevan kemiaa, jota ei ehkä lopulta täysin ulosmitattu Jetsissä. Oikeastaan kausi oli koronataukoon saakka ihan hyvää yleispelaamista, mutta oviemainen ylivoiman dominointi vetouhalla ei enää ollut repertuaarissa, ehkä Byfuglienin lopettamisen myötä peruskuvio oli helppo pelata pois, ja Maurice päätyi muihin hakuihin. Koronapleijarit menivät käytännössä ohi loukkaantumisen ja Jetsin huonouden myötä.

2020–21 Jets GP: 1, 2+1=3, +1 & Blue Jackets GP: 45, 10+11=21, –29. Yhteensä NHL GP: 46, 12+12=24, –28. "Ohioon, ohi on?"

Olihan tämä "ohikausi" kaikilla tavoin. Hauska yksityiskohta on, että jos edelliseltä sopimuksen päättymiskaudelta poistetaan tuo suonenvetomainen marraskuu, niin Laine teki 2018–19 hyvinkin samansuuntaiset pisteet 12+19 niissä 70 muussa pelissä ja plusmiinus oli reilut parikymmentä pakkasen puolella. Päättyneellä kaudella ainoa Jets-matsi oli minisuonenveto eräällä lailla.

Voisiko se olla niin, että Laineella menee kuuppa jumiin vikana sopimusvuonna, kun päässä takoo, että pitää saada maaleja isoon soppariin. Sitten kun niitä ei ala tulla, niin hän alkaa pakottaa peliään nähdyillä seurauksilla, joka johtaa kiukutteluun roolista, rumiin miinuksiin ja laiskaan tekemiseen perusasioissa...

Todistetusti Laine kuitenkin "osaa" myös peruspelin pelkän maalinteon ulkopuolella. Kausi 2019–20 on siitä esimerkki. Kesällä 2019 käytiin näitä samoja keskusteluja sillä erotuksella, että selkävaivojen merkityksellä spekuloitiin. Nyt sellaisista ei kai ole kerrottu julkisuuteen, mutta peliasento, tietyt suoritteet ja yleinen löysäily tietyissä tilanteissa olivat identtisiä kahden vuoden takaiseen. Mene ja tiedä.

Tosiasiassa tuossa lienee kyse monen asian summasta. Täytyy silti toivoa, että saisi vähintään kahden vuoden sopparin. Tuolla yhden vuoden QO:lla Laineelle tulisi vielä pahempi now or never -paine tehdä tulosta, eivätkä ennakkotapaukset kerro kovin hyvää siitä.

Miettimättä sen kummemmin ufa-ikiä yms. joku 2 x 5–6 miljoonaa olisi hyvä diili. Ensi kaudella olisi tällöin pienempi hitti joukkueelle ja vastaavasti Laine saisi rauhassa yrittää kasata peliään.
 
Viimeksi muokattu:

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jesse Puljujärvi on enää 118 maalia Laineen takana kokonaistilastossa. Jos Jessejä olisi neljä, heidänkään yhteenlasketut maalit eivät riittäisi Paten saldoihin. Viides Jesse jos otettaisiin, niin sitten vasta jäisi Patrik taakse.

Ei kuulu ketjun aiheeseen, mutta haluaisin nähdä tuon Puljujärvien kloonijoukkueen. Ei kukaan pystyisi nauramatta pelaamaan heitä vastaan, kun jo aloitukseen kumartuessa kaikilla hyökkääjillä olisi kieli nenässä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eihän tuo 1v/7,5M QO mikään ainoa vaihtoehto ole. Mikään ei estä tekemästä Laineen kanssa vaikka 7v/5M sopimusta. Mutta todennäköisin vaihtoehto tuo vuoden lappu toki on.

Eihän se ainoa vaihtoehto ole. Koko ajan on puhuttu todennäköisimmästä vaihtoehdosta. Sehän on ollut tuota uutta cap-kikkailua, kuten Timo Meierin sopimuksessa, että saadaan RFA-lappu halvemmalla kun se lisävuoden mahdollisuus viimeisen sopimusvuoden palkkaan nähden tulee maksuun myöhemmin.

Mutta ei sitä tarvitse miettiä kuin sekunti, miten pelaaja tuon näkee. Ei huonon kauden jälkeen saa arvokasta lappua. Eli otetaan vielä se 1v, jotta saa mahdollisuuden todistaa taas tasonsa. Jotta tämän jälkeen sitten pitempi lappu on mahdollinen.

Mitä Kekäläiseen tulee, niin saa potkut heti jos jättää QO:n Laineelle tekemättä ja päästää UFAksi. Eihän tuo kuvio edes sovi miehen puheisiin yhtään kun on sanonut että treidaa mahdolliset UFAt vuotta ennen sopparien loppumista sitten pois, jotta saa valueta takaisin. Ei halua enää päästää pelaajia pois ilmaiseksi.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Columbuksen pitää siis tehdä 7.5m QO?
Tuntuu olevan joillekin vaikeaa ymmärtää, että miksi ihmeessä joku tarjoaisi laskusuunnassa olevalle kasalle paskaa 7.5miljoonaa kaudesta.

Katsotaan miten käy, mutta joku saattaa tosiaan tarjota. Columbus ei halua menettää pelaajaa ilmaiseksi muualle, se nyt ainakin lienee varmaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olen siinä käsityksessä, että Patelle pitää tehdä sopimus ensin ja vasta sitten hänet voi jättää suojattomana Krakenin syötäväksi. Sitten on tietysti riski ettei maistu merihirviöllekään.

Ei tarvi sopimusta tehdä. QO deadline on päivä ennen draftia. Pelaajaoikeudet ovat Columbuksella siihen asti ja jos Jarmo nyt sekoaa totaalisesti ja jättää Laineen suojaamatta ja Seattle poimii Paten, on qulifying offerin teko on sitten Seattlen vastuulla jotta pelaajaoikeudet pysyy.

Jos Laine Seattleen päästetään niin Jarmo on senkin jälkeen työtön. Heti seuraavana päivänä.
 
Viimeksi muokattu:

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Välillä olisi pahimpien tuhkanripottajien hyvä muistaa, että Laine on yhä suomalaisten maalit/ottelut tilaston kolmantena, jotkut nevahöördit Kurri ja Selänne ovat hieman edellä.

Ja vaikka Laine lopettaisi jääkiekon huomenna, Pate olisi silti tehnyt enemmän maaleja NHL:ssä kuin vaikkapa herrat Tuomo Ruutu, Christian Ruuttu, Sean Bergenheim ja Niklas Hagman.

Laineen viime kausi - 12 maalia - oli katastrofi; Sami Kapanen ei tehnyt tuota enemmän maaleja kertaakaan kuuden viimeisen NHL-kautensa aikana. Olli Jokisella meni 5 kautta, ennen kuin hän sai ensimmäistä kertaa tehtyä enemmän kuin 12 maalia kauteen; Olli oli tuolloin 24-vuotias, Laine on nyt 23. Valtteri Filppula on pelannut NHL:ssä 16 kautta, näiden aikana hän on onnistunut viidellä kaudella tekemään enemmän maaleja kuin Laine teki tällä viimeisellä sysipaskalla katastrofikaudellaan, 11 kautta on Valtterilla mennyt vähemmillä maaleilla.

Näistä aktiiveista nykytykeistäkin vain lähes 200 peliä Lainetta enemmän pelannut Barkov on Lainetta edellä maaleissa, Aho ja Rantanen ovat yhä Laineen takana, kuten myös vaikkapa yli 200 peliä Lainetta enemmän pelannut Mikael Granlund. Teuvo Teräväinen ja Roope Hintz ovat yhdessäkin tehneet vähemmän maaleja kuin tämä ihan kohta Tapparaan maitojunalla palaava surkimus. Jesse Puljujärvi on enää 118 maalia Laineen takana kokonaistilastossa. Jos Jessejä olisi neljä, heidänkään yhteenlasketut maalit eivät riittäisi Paten saldoihin. Viides Jesse jos otettaisiin, niin sitten vasta jäisi Patrik taakse.

On se paska.

Patrik Laine on tehnyt jo hyvän uran NHL:ssä vaikka jäisi huomenna eläkkeelle. Kuvastaa hyvin että samassa viestissä pitää mainita herrat Valtteri Filppula, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim, ja Niklas Hagman. Tietääkseni näistä herrasmiehistä kukaan ei ole huudellut haluavansa olla paras maailmassa. Ylipäätään arvostan jokaista heitä, ja heidän tekemäänsä uraa NHL:ssä ja jääkiekon parissa, ja jokaisesta on itselläni kuva että ovat oikeita herrasmiehiä. Ovat jokainen tehneet varmasti kaikkensa uransa eteen.

Miten ne liittyy Patrik Laineeseen? Otetaan sieltä vaikka Filppula, niin hieno jääkiekkolija kuin onkin niin ei hänen ole tarvinnut olla mikään kukkopoika. Laine ja Barkov on kumpikin huudellut haluvansa olla maailman parhaita. ( Linkki aamulehteen yhteisestä haastattelusta vuodelta 2016 ). Ei Barkovin ketjussa tarvi keskustella näistä. Barkov ei ole maailman paras, mutta sieltä löytyy vähän katetta huuteluille, jota Laineelta ei oikein löydy tällä hetkellä ollenkaan. Voin minäkin, tai sinäkin huudella kylä kapakassa haluavan olla paras jääkiekkolija mutta lähinnä se seuraavana aamuna ittiä hävettää.

Aho ja Laine pelasivat yhtä aikaa, toisiaan vastaan ensimmäisen NHL ottelunsa. Laine armoitettuna maalintekijänä on tehnyt 5 maalia enemmän kuin Aho NHL-urallaan. Todennäköisesti ensikaudella Aho menee ohi. Puljujärvi teki 1,5 kertaa enemmän maaleja kuin Laine viimekaudella. Jopa Raimo Helminen teki enemmän maaleja urallaan NHL:ssä kuin Laine viimekaudella.

Voi ottaa Barkovinkin, mutta otetaan nyt Aho kun yhtäaikaa uransa NHL:ssä aloittivat. Katsoo Laineen TOP-suoritukset uralta ( Linkki ), ja Aholta yhden kauden TOP-suoritukset ( Linkki ) niin ainakin itselle tulee mieleen että jompikumpi osaa pelata vähän erillaista kiekkoa kuin toinen.

Linkit vie youtubeen kyseisten herrojen suorituksista.

Edit; kyseisessä haastattelussa jo Laine sanoo että Jokinen sai olla vasemmassa laidassa kun on enemmän meriittejä ja hänen piti olla väärässä laidassa. Winnipegissä oli perseestä kun ei saanut olla ykkösketjussa, Columbuksessa ei onnistu kun paska valmentaja kun ei saanut tehdä mitä halusi.
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ei Barkovin ketjussa tarvi keskustella näistä. Barkov ei ole maailman paras, mutta sieltä löytyy vähän katetta huuteluille, jota Laineelta ei oikein löydy tällä hetkellä ollenkaan. Voin minäkin, tai sinäkin huudella kylä kapakassa haluavan olla paras jääkiekkolija mutta lähinnä se seuraavana aamuna ittiä hävettää.

Barkov totesi haastattelussa seuraavaa omasta tavoitteestaan olla maailman paras,

– Se on tavoite. Ei unelma, vaan tavoite. Ei sitä kukaan tiedä, mitä tulee tapahtumaan, mutta jokaisen kiven käännän, ja kaikki pienet asiat ratkaisevat. Sitten uran jälkeen pystyn sanomaan, että annoin kaikkeni.

Olen myös samaa mieltä Laineen osalta muutaman muun kirjoittajan kanssa siitä, että turha liikaa tuhkaa ripotella. Iso uhka on kuitenkin sille, että Laineen uran määrittävät miehen heikkoudet vahvuuksien sijaan. Huippu-urheilu on siitä raakaa, että se vaatii jo nuorena erittäin kypsää mieltä. Itse olin Laineen ikäisenä opiskelut minimi-effortilla vetävä pillua jahtaava hauska seuramies, jolla tavoitteet olivat seuraavassa viikonlopussa. Ei olisi tullut huippu-urheilijaa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voin olla väärässä mutta näyttää siltä että Pulju katsoi peiliin kun ei riittänyt ja kehitti itseään. Laine taas vaikuttaa siltä että vika on jossain muussa aina.
 

Mattila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset
Onko miehellä tosiaan sellaiset taustajoukot, etteivät uskalla kertoa päin näköä hänen heikkouksistaan? Luulisi ainakin Tortun maininneet jotain? Minusta kyse on henkisestä lukosta, joka väännetty niin tiukkaan, ettei kaverilla ole itsellään avainta sen aukaisuun. Eväät on kuitenkin edelleen olemassa..
 

Jancky

Jäsen
Voin olla väärässä mutta näyttää siltä että Pulju katsoi peiliin kun ei riittänyt ja kehitti itseään. Laine taas vaikuttaa siltä että vika on jossain muussa aina.
Tällä kaudella tosin on moneen otteeseen maininnut että ei ole todellakaan tyytyväinen peliesityksiinsä ja syy heikkoihin otteisiin on hänessä itsessään. Ensi kausi näyttää onko nämä asiat sisäistetty oikeasti vai onko tuo vain mediapuhetta, jolla itseään ruoskitaan vaikka taustalla mielessä on syyttelyt toisia kohtaan.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Onko miehellä tosiaan sellaiset taustajoukot, etteivät uskalla kertoa päin näköä hänen heikkouksistaan? Luulisi ainakin Tortun maininneet jotain? Minusta kyse on henkisestä lukosta, joka väännetty niin tiukkaan, ettei kaverilla ole itsellään avainta sen aukaisuun. Eväät on kuitenkin edelleen olemassa..

No jos äiti on kertonut pikku muksusta asti että susta tulee NHL-tähti ja kaikki on laskettu sen varaan ja kuinka kaikki on tehty vain hänen ehdoillaan, on sillä varmasti myös vaikutusta miten itse käsittelee eri suunnasta tulevia viestejä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös