Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tiedän, että Nurmiselle on jo avattu ketju hänen pelaamisestaan kasvattiseurassaan syksyllä, mutta tämä ketju on pakko avata. Nurminen on paitsi loistava maalivahti myös harvinaisen epäitsekäs ja perusarvoiltaan ainutlaatuinen jääkiekkoilija. Tämä mies on suurin syy siihen, että Lahdessa pelataan ensi kaudellakin kiekkoa SM-liigassa ja seuran tulevaisuus on valoisampi kuin vuosiin.

Jossittelu on jossittelua, mutta pelottaa ajatella missä lahtelainen kiekkoilu nyt olisi jos Nupe olisi ajatellut perushuippu-urheilijan tapaan vain omaa uraansa. Olen Pelicans-kannattajana ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska pimeinä syys-ja talvi-iltoina saa seurata viihdyttävää kiekkoilua kotoisessa jäähallissa. Kiitos Nupelle!
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko se on itsekin kiitellä. Jos Nurminen olisi sanonut viime kesänä Pelicansille heti kättelyssä ei, niin olisiko Pelicans enää olemassa? Luultavasti ei.

Nurminen ei luovuttanut, vaikka taisi olla jo vaikka missä sijoittaryhmässä mitkä karkasivat sitten loppuvaiheessa alta. Onneksi lopulta löydettiin muitakin äijiä, joilla oli uskoa. Kiitos myös heille ja kaikille, jotka tekivät Pelicansin mahdottomasta jatkosta mahdollisen.

Vielä kun tämä herra tulisi torjumaan Pelicansin ensi kaudella pudotuspeleihin... Pitäisi patsas hallin pihaan pystyttää ;)
 
Ei mulla muuta

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelkkä pronssipatsas ei mielestäni riitä! Hallin nimeksi NUPE-Areena ja ikuinen Vip-kortti Seurahuoneelle. On sen verran kotiseuturakas ja lojaali kaveri näinä aikoina kun suulliset sopimukset ovat vain sanahelinää Hjalliksen puhelun jälkeen. KIITOS NUPE!
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Kasvattaja seuroilleen lojaaleja pelaajia voi vain arvostaa&kunnioittaa,Nurminen tuli apuun,samoin kuin Kimmo,Pasi ja Sami tekivät Kalpalle.
Onneksi jääkiekko jatkuu Lahdessa ja Nurminen sen mahdollisti(ja muut sijoittajat myös).
Tätä samaa mentaliteettia toivoisin löytyvän muiltakin,ei niitä ferrareita ja bemareita tarvitse olla montaa kymmentä;)
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Detroit Red Wings,Hc Salamat.
Kyllä on pakko nostaa Nurmisen Pasille hattuu et jeesaa Lahtelaista kiekkoilua tuloudellisesti. Hienoa nähdä et nyky kiekkoilijat ovat alkaneet avaamaan kukkaronsa nöyrejä ja auttaneet kasvattaja seurojansa. Toivotaan et Pelicansin pelit ens kaudella alkaa kulkee.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo samoilla linjoilla sitä ollaan täälläkin. Nupelta todella upea liike. Moni kaveri olisi katsonut jo viime kauden alussa, että "tuonne en varmana mene pelaamaan". Puhumattakaan nyt sitten näistä pelastus talkoista. Tällaisia kavereita ei ole koskaan liikaa. KIITOS AIVAN SUUNNATTOMASTI!
 

karttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hämmentävän kurkoa toimintaa Nupelta. Jos kannattajat ottavat mallia Nupen tuesta seuralle samassa suhteessa oman taloudellisen tilanteen puitteissa, Pelicans pääsee plussalle nopeassa aikataulussa.
 

Teufel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämän päivän ESS:ssa Nurminen osoittaa halujaan tosissaan parantaa lahtelaista kiekkoilua maineesta a-junnuihin saakka. Toivottavasti ponnistelut palkitaan ja lahteenkin suuntaa muutama kova pelimies. Huonon maineen paikkaaminen on siis suurin projekti, mutta jos Nupe täällä ensi kaudella pelaa niin on siinä jo muutama askel otettu parempaan suuntaan.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nupen pääomistajuuden myötä voidaan toivottavasti nähdä liigajoukkueessa enemmän lahtelaisia junioreita. Ohi ovat ajat jolloin 3-4 ketjut täytettiin muu-Suomi-toivotaan-unohdetaan - osastolta. Tietenkin on pirun vaikea lähteä nostamaan junioreita edustukseen, jos ei taito ja kovuus yksinkertaisesti riitä.

On tärkeää, että johdossa on nyt lahtelais-kiekkoilun kasvatti. Suur-seuraksi tuskin koskaan noustaan, siksi juniorityö on kaiken A ja O, nyt ja aina. Jospa tulevaisuudessa olisi Pelicansin imago siinä kunnossa, että Karri Rämön kaltaisten lupauksien ei tarvitsisi lähteä Hämeenlinnaan näyttääkseen todelliset taitonsa NHL-organisaatioille.

Ei yksi mies sotaa kaipaa vai? No tosiaan onhan tästä pelastus-operaatiosta kiittäminen paljon muitakin ihmisiä kuin pelkästään Lahden Kuningasta.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Pakkohan tähänkin ketjuun on jo ihan silkasta velvollisuudentunteesta kommentoida jotain.

Nupe on osoittanut poikkeuksellisuutensa monessa asiassa, mutta ehkä tämä viimeisin menee jo kaiken edelle. Osoittanut sen, että pelaajan x ja joukkueen y välillä voi olla jotain enemmän kuin pelkkä sopimuspaperi. Ihailtavaa, että joku omistautuu asialleen noin suurella sydämmellä ja tässä tapauksessa ilman itsekkyyden häivääkään.

Onneksi tässä on viitisen kuukautta aikaa keksi Lahen Suurelle miehelle sopiva kunnianosoitus, jota tosin hieman rajoittaa se pelaako Nupe turkoosipaidassa vai ei.

Edes "on se äijä" ei riitä tarpeeksi ylistämään äijän tekoja.

Monilla muillakin on munat, mutta Nupe ei alennu niiden puhalteluun.
 
Me juuaan tää öljy ja mennään eteenpäin.

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Vastataanpa täältäkin tähän. Ei voi kuin todeta, että moinen kotiseuturakkaus on nykymaailmassa valitettavankin harvinaista. Jäisi monelta myös väliin lahtelaiseen (ja ylipäätään) jääkiekkoon sijoittaminen. Mitenpä voisikaan osoittaa kunnioitusta kaupungin suurelle pojalle? Vähintään patsas esim. hallin lähimaastoon. Korkeutta ainakin saman verran kuin radiomastoilla. Ei muuta kun adressia kehiin.

(Vakavasti puhuen, pakkohan miehelle joku kunnianosoitus on esitettävä)
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiitoksia Nupe! Todella hieno homma, että Pasi kuitenkin NHL-pelaajaksi melko vähäisiä rahojaan Pelicansiin sijoitti. Huolimatta siitä, pelaako pasi ensi kaudella NHL:ssä vai Pelicansissa, todella epäitsekäs teko.

Jonkinlainen virallinen kiitos-ilmaisu pitäisi Pasille saada toimitettua fanien puolelta, eikä pelkästään Fan Clubin, vaikka ei sekään riitä osoittamaan sitä kiitosta, mitä hän ansaitsee.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vähintä mitä nyt voisi seura tehdä, on paidan ripustaminen hallin kattoon.
 
"Oikein tuomio ei mennyt, mutta kiitokset tuomarille oikeudenmukaisuudesta."
Erään palstallekirjoittajan käsitys tuomaritoiminnasta.

Teufel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eipä nyt mitään paitoja ruveta kattoon vetämään ainakaan vielä. Mielestäni tuon eleen voi tehdä sitten kun peliura loppuu. Jonkunlainen muu kiitos kyllä varmasti olisi miehelle mieleen.. symbolinen merkitys tärkeämpi kuin mitkää patsaat
 

Seppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja JYP
Jos Nurminen nyt on kuningas, niin jos Nurminen tulee vielä pelaamaan Lahteen, niin silloinhan se on jo ruhtinas!
 
Eteenpäin on menty.

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Pakko myöntää, että on se hienoa kun löytyy Nurmisen tapaisia kasvoja suomesta. Todella arvostettava kaveri, loistava molari ja seurauskollisuus on sitä luokkaa, että oikein huimaa. Upeaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Viestin lähetti Bulvaani
Vähintä mitä nyt voisi seura tehdä, on paidan ripustaminen hallin kattoon.

Pakko sen verran kommentoida, että tuo nyt olisi tökeryydessään juuri sellainen temppu, jota voi odottaa Jokereilta ja Hjallikselta. Älkää lähtekö samalle tielle. Mikäli Nurmisen peliesitykset nimenomaan Pelicansissa riittävät joskus numeron/paidan jäädyttämiseen, ei kun bleisereitä kattoon. Pelinumeron jäädytyshän on (ainakin ennen ollut) nimenomaan pelaajille uran päättymisen jälkeen annettava kunnianosoitus, ei mikään seuraomistajan hetken mielijohteesta itselleen kehittämä egobuustaus.

Ei LA-Areenankaan katossa ole Salonojan paitaa, vaikka mies aivan viime vuosiin saakka kiekkoa pelasi. Ei tietysti ihan sama asia, muttei K-Espoonkaan tilanne mikään herkullinen ollut Jussin hypätessä leikkiin mukaan.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No joo. Tuli kyllä heitettyä tuo edellinen kommentti ehkä hiukan ajattelematta. Eihän niitä paitoja hallin kattoon saa rahan voimalla ripustella... Kuitenkin Pasi on mielestäni jo nyt esittänyt sellaista seurauskollisuutta mitä näkee tosi harvoin. Joku palkinto (olkoon se nyt mikä hyvänsä) olisi syytä kaverille ojentaa.
 
"Oikein tuomio ei mennyt, mutta kiitokset tuomarille oikeudenmukaisuudesta."
Erään palstallekirjoittajan käsitys tuomaritoiminnasta.

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Mielestäni paras palkinto mitä Pasille voi antaa on joukkueen play off paikka.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti laituri
Mielestäni paras palkinto mitä Pasille voi antaa on joukkueen play off paikka.
Toi on varmaan ihan totta. Ajatella mitä Pasi perustaisi esimerkiksi jaossa olevasta Lahden 100-vuotisjuhlamitalista. Tai jostain ansiomerkistä. Mikä parempi tapa osoittaa kiitollisuuttaan kuninkaalle, kuin käydä runsain joukoin otteluissa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Kaikesta negatiivisesta huolimatta, on se Nurminen vaan aika äijä. Ei ihan joka jätkä tuollaiseen lähde mukaan. Vielä kun puhuisi jonkun toisen lahtelaislähtöisen kiekkoilijan (vaikka Lydmanin) messiin niin ei tarvitsisi yksin kantaa taakkaa.

Sitä toivoisi että meidänkin joukkueelle olisi joku samanlainen "mesenaatti" tai onhan tuo Joensuu jo puhunut haastatteluissa jotain sellaista mutta pojalla on vielä pitkä matka NHL:ään.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Dvozak
Mikä parempi tapa osoittaa kiitollisuuttaan kuninkaalle, kuin käydä runsain joukoin otteluissa.
Kaupunginjohtaja Pipatti vaivautunee matalaan majaamme ainakin yhteen JYP-otteluun...
 
Viimeksi muokattu:
Me juuaan tää öljy ja mennään eteenpäin.

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
- En vielä tiedä tarkalleen, mikä polvessa mättää. Toivon, että pystyn jatkamaan pelaamista, mutta pahimmassa tapauksessa ura on ohi.
Pasi Nurminen IS-Veikkaajassa 23.8.2005

Tällaista uutista tässä vähiten olisi kaivannut. Nupella olisi vielä paljon annettavaa kiekkoyleisölle. Toivotaan, ettei ura nyt tähän lopu.


Ei Perkele:http://www.ess.fi/Article.jsp?article=55010&main=-1&dept=1
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy