pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Otsikko kertonee kaiken tarpeellisen.

Yritin kyllä kovasti etsiä josko tällainen ketju jo olisi olemassa, mutta hakukone ei ainakaan osannut bongata.

Eli, nyt kun tuo mestaruuskin on vihdoin voitettu, on aika pistää HPK:n saavutuksia paremmuusjärjestykseen. Vaikka karvaita tappioita ja finaalista tippumisia on koettu, on HPK-fani saanut myös paljon. Kun vuosi 2006 löi autuaana, koen hyväksi muistella menneitä hieman fiilistellen.

Jokainen siis kertokoon viisi parhainta muistoaan. Ei tarvitse välttämättä olla mikään pelillinen muisto, eli voi vaikka fiilistellä vuonna 2000 saamaansa erinomaisen makuista hodaria Jokerit-ottelun erätauolla.

1.) Mestaruus 2006. Ei varmasti tarvitse perustella sen tarkemmin. En ole ikinä kokenut Hämeenlinnassa mitään vastaavaa. Kaupunki sekosi ja meno oli sen mukaista. Vanhat miehet itkivät torilla. Ensimmäinen on aina ensimmäinen. Vieläkin tulee kylmät väreet, kun muistelee tuota huumaa. Hieno hetki, hieno palkinto hämeenlinnalaisille ja HPK-johdolle pitkäjänteisestä työstä.

2.) Välierävoitto HIFK:sta ja eteneminen finaalipeleihin 2006. Sen hetken tulee myös muistamaan ikuisesti. Kaikki paska valahti samalla niskasta, viimein se välieräpeikko nyljettiin ja vieläpä vieraskentällä. Viimeiset viisi minuuttia pidin sellaista psykedeelistä huutoa, johon kuului kai pääasiassa "kestäkää nyt perkele!". Sen jälkeen sauna ja olut maistuivat erityisen hyvälle. Puhelinkin kävi eri puolelta Suomea tulleista onnitteluista melko kuumana.

3.) Pronssiottelu 98-99. SaiPa kaatui 7-2 5000 hämeenlinnalaiskatsojan edessä. Kahden pienen kohtaamisessa oli jotain samaa kuin tämän vuoden finaaleissa. Katsomossa oltiin humalassa, mutta silti päälimmäisenä jäi mieleen erittäin lunkit vierasfanit, jotka pitivät seuraa koko pelin ajan. En kertakaikkisesti muista toista kertaa, kun olisi ollut niin iso joukko vieraskannattajia Rinkulalla ja niin fiksuja. Itse otteluhan oli täydellinen ilotulitus Kerhon osalta. Sen verran iso juttu pronssi silloin oli, että pelaajilta kesti pitkän aikaa ennen kuin he pääsivät hallilta lähtemään väentungoksen läpi. Mielessä on edelleen Vlasakin läpiajomaali sikakatsomon päähän.

4.) 92-93 välierät ja viides ottelu. Silloin kymmenvuotias pojankloppi ei saanut tallennettua mielensä sopukoihin Marko Palon tahtomaalia, joka vei Kerhon ensi kerran finaaleihin TPS:aa vastaan. Videolta olen moneen kertaan maalin kelannut. Tuo ottelu kuuluu monen mielestä varmasti korkeammallekin, mutta kun ei muista niin ei muista. Tunnesyistä nuo kolme menee edelle. Kiistatta yksi HPK-historian hienoimmista hetkistä.

5.) Nelännesfinaalit 98-99 ja neljäs ottelu Hakametsässä Ilvestä vastaan. Oltiin perhetuttujen kanssa seuraamassa katkaisuottelua ja perhetutut olivat Ilves-faneja. Muistan ikuisesti tuo jatkoajan. Jokainen pelaaja oli täysin puhki, sen näki jokainen katsomoon. Ratkaisumaali olisi voinut tulla kumpaan päähän tahansa. Sitten ajassa 67.36 Tom Koivisto latasi siniviivalta Simicekin syötöstä Toskalan puikoista kiekon sisään. Hieno hetki, jota sitten porukalla juhlittiin päädyssä ja saatiin Ingmanin jogurtteja niskaamme.

Areena on vapaa, hyvät HPK-fanit. Antaa palaa niitä Top-5 muistoja!
 
"Ja onhan sitten noita mestaruuksia ynnämuita." - Nimim. Twite muistelee parhaita HPK-muistoja.

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nuo neljä ensimmäistä allekirjoitan sellaisenaan. Jotenkin tuo välierävoitto HIFK:sta tuntui ehkä vielä hienommalta kuin mestaruus, koska silloin oltiin jo voitettu. Ässäthän oli loppujen lopuksi suupala.

Pronssiottelun tarpeellisuutta käsittelevään ketjuun kirjoitin tuosta Saipa-pelistä näin:
Parhaana esimerkkinä tulee mieleen kauden 98/99 pronssipeli HPK-Saipa, joka oli loppuunmyyty (5000). Pelissä Kerhon ylivertainen hyökkäyskalusto, yksi parhaista liigan historiassa, teki selvää jälkeä, ja eteläpäädyn parvella kotivinkku- ja kiljupullot tyhjenivät vauhdilla.
Lisätään tuohon nyt vielä, että ne vierasfanit olivat ihan jees ja joillekin puheiden mukaan anteliaitakin, harkkahallin vessassa.

Listaan menevät myös legendaarinen kuudes puolivälierä turussa 02/03 ja saman vuoden kolmas välierä, jonka jälkeen olin ihan varma, että finaalissa ollaan..

Myös tämän kauden murskavoitto Jokereista oli hieno tapahtuma, vaikka taaperrusta koko narrien kausi oli:
Lähdin kuselle siinä Jokereiden toisen jäähyn tullessa. Vode heitti komean byyrin ennen kuin ehdin vessaan. Kusilaarilla oli tyhjää ja ehdin kuuntelemaan, mitä oven takana tapahtui: "Vittu jos ei tää tästä parane niin mä muutan Kööpenhaminaan ja ostan hifkin kausarin".
 
Gabba Gabba Hey

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Melko samoilla linjoilla..

1. Mestaruus 05-06. Koko ikä odotettu. Kun se vihdoin tuli monen pettymyksen jälkeen oli riemu rajaton. Lähdettiin Tampereelta pelin jälkeen torille ja vanhaa kerhon lippua tuli vilauteltua lähes jokaiselle vastaantulijalle. Torin meininki oli unohtumaton.

2. Välieräsarjan katkaisu 05-06. Ei ikinä uskoisi mutta fiilis melkein yhtä hyvä kuin mestaruuden jälkeen. Meno kaupungilla ja baareissa myös loistava pelin jälkeen. Niin hyvä että jäi liput finaaleihinkin seuraavalta aamulta varaamatta.

3. Palon ratkaiseva maali 5. välierässä jatkoajalla 92-93. Jatkoaikamaalit on aina mieleenpainuvia, puhumattakaan maalista jonka HPK-ikoni tekee ratkaisevassa välierässä. Tämä siis paras muisto yksittäisestä maalista.

4. TPS:n tiputus 02-03. Nousu sillasta ja totaalinen nöyryytys kahdessa viimeisessä pelissä.

5. Pronssipeli 99-00. Tähän pronssiin hohtoa toi silloiseen rahatilanteeseen nähden melko iso sijoitus tulosvetoon 5-2. Tilanne oli noin 5 minuuttia ennen loppua vielä 2-1. Kun nuori Santala teki lopulta viimeisen sinetin tyhjiin omasta päästä, tuli huudettua aika lujaa.

6. 10-2 voitto Jokereista 05-06. Jokereita on aina hauska nöyryyttää.
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
1. Suomenmestaruus 2005-2006.

- HPK:n fanin unelmien täyttymys. HPK:n kaikkien aikojen teko.

2. HPK:n joukkueen kohtaaminen hallin edessä mestaruuslauantaina.

- Tuolloin minä sain suudella Poikaa. Aivan sama, onko tämä nyt yleistä, vai ei, mutta yhtä hienolta se silti tuntuu.
- Tuo kohtaaminen oli myös tämän illan kliimaksi. Risto Korhonen kantamassa harteillaan Poikaa autoamme kohti ja huutaessa Suudelkaa Poikaa, suudelkaa Poikaa. Muutaman HPK:n pelaajan näkeminen ihan kasvokkain.
- Jukka Jaloselle tuli siinä myös huudettua Kiitos Jalosta ja Jukka Jalonen muuten kätteli minua, ja nimenomaan näinpäin...:D
- Vaikka tämä nyt on kaukalon ulkopuolinen juttu, mutta silti otin tämän erilleen mestaruudesta. Samaan voisi lisätä myös nämä torijuhlat. Se yhtenäisyyden tunne mikä Hämeenlinnan seudulla tuona viikonloppuna vallitsi oli käsin kosketeltavaa.

3. Marko Palon kaikkien aikojen maali ja HPK:n pääsy finaaleihin kaudella 92-93

- Tämä maali ei taida jättää ketään kylmäksi. Eipä taida vaatia edes perusteluja?
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ekan kerran pelissä nykyisen vaimon kanssa. TPS-HPK, Typhoon. HPK voitti 3-5. "Ethän sä ookaan aina ihan hiljainen."

Ja onhan sitten noita mestaruuksia ynnämuita.
 
Jo joutui armas aika

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Twite sanoi:
Ja onhan sitten noita mestaruuksia ynnämuita.
Sorry, oli heittona niin huvittava, että jouduin ensimmäistä kertaa Jatkoajan historiassa vaihtamaan omaa allekirjoitustani.

Noh, mitäs me suuret nöyristelemään. (hymiö)
 
"Ja onhan sitten noita mestaruuksia ynnämuita." - Nimim. Twite muistelee parhaita HPK-muistoja.

M10

Jäsen
Jos puhtaasti meikäläisen tuuletuksen perusteella mennään, niin seuraavassa M10:n parhaimmat Kerho-hetket:

1) IFK-HPK viides välieräottelu, 0-1

Itse en lähestulkoon häpäsysti paikalla ollut, vaan Vanhassa Nallessa turuntiellä. Kun 60 minuuttia tuli täyteen niin pieni pubi sekosi. Kaikki halasivat toisiaan ja juomat läikkyi. Vihdosta viimein pronssikerhon maine oli karistettu pois hämeenlinnalaisen harteilta. Doug Sheddenin pahikset kaatuivat kotiluolassaan ja jääkiekon voitto oli selviö. Kerho-hetki no.1 meikäläiselle.

2) Ässät-HPK, 4.s finaali, Isomäki 22.4.2006

Onhan tämä tavallaan se kovin juttu, mutta tunnelmat voiton varmistuessa olivat enemmänkin sekavat, kuin sekoavat. Itku tuli vasta siinä vaiheessa, kun Schneider toi pytyn katsomon-osamme kohdalle. Juhlat jatkuivatkin sitten pyhiinvaelluksineen muutaman päivän. Mestaruuden hienoutta en ole oikein vieläkään tajunnut.

3) Marko Tuulolan taklaus Kiviharjuun puolivälierissä TPS:ää vastaan

Komein taklaus ikinä, missään. Koko sarja oli muutenkin iki-muistoinen; Rajamäen taklaus Kankaanperään, Rauteen filmaus, kurinpitolautakunnan sekoilu ja HPK:n sarjavoitto.

4) Marko Palon voittomaali välierissä 92-93

Tähän sama teksti kuin edellisillä kirjoittajilla. Kyy on/oli Kerho-ikoni, eikä vähiten tuon maalin takia.

5) Kai Raution tyrmäys Mika Arvajaan

HPK-Ilves runkosarjan lopussa joskus 90-luvun lopussa. Arvaja keihästää Pasi Nurmista ja Kaira tulee taka-oikealta --> vetää täyden nakkikioskilyönnin Arvajan pollaan, joka tippuu niin sanotusti 6-0.

Tässä siis meikäläisen ensin mieleen tulleita huippuhetkiä Kerho-fanitus ajalta.
 
OOO
OO

miracle

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, suomalaiset Leijonat
Jos otetaan nyt ihan vaan tämän päättyneen kauden parhaimmat hetket, niin tässä muutama, mikä on päällimmäisenä jäänyt mieleen tästä hienosta kaudesta:.
Niin, ykkösenä tietysti päivämäärä 22.4.2006 paikka Porin jäähalli ja HPK:n ensimmäinen mestaruus. Hieno hetki, kun unelmasta vihdoin tuli totta. Tähän kuuluu myös kaikki, mitä tämä mestaruus toi tullessaan, juhlat torilla ym.
Mutta lähestulkoon yhtä hieno hetki oli se, kun summeri 5. välieräottelun jälkeen soi Helsingin jäähallissa. Se 0-1-tilanne ja se mieletön jännitys teki siitä vielä mahtavampaa. Yhtään ei voinu huokaista, ennenkun summeri oli soinu, mutta sitten se olikin yhtä huutoa. Olimme finaaleissa, ensimmäistä kertaa mun "kiekkourani" aikana, ei enää se ikuinen kolmonen.
Finaalit menikin sitten vähän ihmetellessä, ei sitä oikein edes tajunnu, mitä oli tapahtunu. Kuten ei varmaan mestaruuttakaan ihan heti.

Kolmossijalla sitten 10-2-voitto Jokereista. Niin monta kertaa Jokerit on juottanu karvasta kalkkia HPK:lle, että kyllä se aina kummasti kerhosydäntä lämmittää, kun Stadin ylpeys saa köniinsä oikein kunnolla. Tosin tää kausi ei ollu Jokereille muutenkaan mikään menestys, mutta se ei silti himmennä tän pelin arvoa yhtään. Ai että, sitä voikin nauttia toisten nöyryyttämisestä.

Mutta kausi kokonaisuutena oli hieno, ja tarjosi taas paljon upeita ja unohtumattomia hetkiä. Varmasti moni hieno hetki jäi mainitsematta, mutta nämä nyt näin äkkiseltään tuli mieleen.
 

Nilviäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1. Marko Palon ja-maali välierässä Jyväskylän Pallo Hockey Teamia vastaan.

2. HPK 10, narrit 2.

3. ´99 välierässä vierasjoukkueen Jan Caloun syötti etutolpalta kiekon itselleen takatolpalle, kiersi maalin ja laittoi kiekon maaliin.

4. Haapamäki vs Lehkonen tappelu treeneissä ensiksi jäällä ja jatko pukukopissa.

5. Paavo Väyrynen puhumassa jäällä ennen ottelua "koko" hallin buuatessa.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
1. Mestaruus 06.

2. Palo ja jatkoaika.

3. Liiganousu 83. Siinä oli tunnelmaa pojaalle riittämiin. Pleksin takaa katseltuna tietty.

4. Forssan reissut joskus kauan sitten. Tunnelmaltaan lähellä Lämäri-elokuvaa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Sekavia muistoja

Niin, itselleni tulee mieleen mm. seuraavaa parhautta vapaassa järjestyksessä.

-Mestaruus 2006
-Yöllinen mestaruushulina torilla
-IFK:n kaataminen 2006-välierissä
-Palon jatkoaikamaali
-Kai Raution kääntölämäri läpiajosta
-Tepsin kaatuminen Turussa 0-7 puolivälierissä
-Jokereiden kaataminen joskus takavuosina, kun peliaikaa oli jäljellä pari sekuntia.
-HC Davosin fanien kanssa suoritettu ex-cursio Hämiksen ravintolatoimintaan
-Vujtekin jalkakikat
-Lätkäjuna Turun finaaleihin
-Mestaruussauna!-tilaisuudet
-Tuulolan taklaus Kiviharjuun
-Mäkiahon sekalaiset myllyt
-Omien viinojen takavarikointi Rinkulalla 1991-92 kaudella (Hauskaa jälkikäteen)
-Hentunen-Pärssinen-Kapanen
-Andrievskin nousut maalille pari vastustelijaa niskassa
-Fanireissu Ouluun vuonna 2001
-Aki Heino Supporter Club
-Kaikki yöpymisen kanssa suoritetut fanireissut
-Nimim. Twiten mahdollistama ilmais- / porvarikalja hallin kabinetin puolella kaudella 2004-2005
-Kaljateltan / -parakin tulo hallin pihalle.
-Vlasak-Simicek-Savijoki
-Loppuun saakka toiminut maalivahtipeli kaudella 2005-2006
-Tuukka Mäkelän lausunnot Elomosta Hockey Nightissa
-Oleg Shargorodskin piippuhyllylle laukoma kiekko, joka on nyt kirjahyllyssäni
-Tuntemattoman raumalaisen Raumalla sanoma: "Ettehän te olekaan mulkkuja"
-Janis "surullista, että tämän tasoisia pelaa liigassa" Sprukts
-Nickersonin kiipeily


Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Miksi ei kelvannut?!

ervatsalo sanoi:
-Nimim. Twiten mahdollistama ilmais- / porvarikalja hallin kabinetin puolella kaudella 2004-2005
tä tähän
Jokseenkin erikoinen kokemus liittyy minulla tähän samaiseen nimim. ervatsalon listaamaan kokemukseen. Itse nimittäin muistaakseni kieltäydyin tästä samaisesta mahdollisuudesta. Syytä tähän tökeröön kieltäytymiseen en osaa sanoa vielä tänäkään päivänä ja asia on vaivannut minua jo pitkään. Ei jumalauta! Ehkäpä nimim. Twite kykenee jotenkin valaisemaan allekirjoittanutta tämän asian suhteen?

Muuten ervatsalon lista on laadittu niin kuin vain noin paljon moniala-asiantuntemusta omaavalta nimimimerkiltä voi odottaa, enkä nyt tähän hätään siihen paljoa muutoksia tekisi. Viime kauden Jokeri-murskajaiset siihen ehkä kuitenkin vielä lisäisin.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Rontti sanoi:
Jokseenkin erikoinen kokemus liittyy minulla tähän samaiseen nimim. ervatsalon listaamaan kokemukseen. Itse nimittäin muistaakseni kieltäydyin tästä samaisesta mahdollisuudesta. Syytä tähän tökeröön kieltäytymiseen en osaa sanoa vielä tänäkään päivänä ja asia on vaivannut minua jo pitkään. Ei jumalauta!.
Niin, maínittakoon, että kyseessä on juuri nimenomaan sama huvitilaisuus, jonka muistan kuin eilisen päivän.

Asian tässä yhteydessä on tietysti heitettävä opettavaisia sananlaskuja jotka menevät siten, että toisen Onni on toisen epäonni. Ja kellä Onni on, se onnen kätkeköön.

Loppukaneetiksi päädyn vielä ruotimaan näitä wanhankansan sananlaskuja, että miten niin normaali miespuolinen hetero tulee onnelliseksi Onnista? Onko tässä joku koukku takana, kuten Rapalassa?
 
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1.Mestaruus+siihen liittyvä epäkristillinen meno ja Finlandia torilla. Tuli tippa linssiin. Ihan pieni vain, mutta tippa kuitenkin.

2.Tuulola ajeli Ville Peltosen puhtaasti keskiympyrään, eikä harvahammas tiennyt mihin suuntaan lähteä kun oli saanut n. puolet kamoistaan kerättyä.

3.Apassi Heino kikkaa alimpana miehenä kaksi karvaajaa peräkanaa seisovilta jaloilta syöttämällä laidan kautta itselleen. Lopuksi perseen heilautus ja hyökkäämään. Vastustaja ei ole jäänyt mieleen, mutta taisi olla Apan viimeisin Kerho-visiitti.

4.Louhi tiputtaa sen ison mukakovan lukkoäijän (Porkka?) yhdellä iskulla. Porkka kaatuu ennen kuin Jykän hanska ehtii pudota jäähän asti.

5.Epälukuinen joukko Hifki-pelejä, joita on jullibroidini kanssa tullut katseltua Nordiksella ja rinkulalla. Hifkiä vastaan halleissa on ollut lähes poikkeuksetta loistava tunnelma. Helmenä parin vuoden takainen 12-3 tjms. Viimeinen erä muistaakseni 9-3. Hyvää viihdettä.
 
Kaikki se, mitä täältä puuttuu: davidkrokett.org

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noi samat. Mestaruus ja Kyyn välierämaali Jyppiä vastaan. Playoffeissa myös Tapparan tiputtaminen takavuosina, kun Ilpo Kauhasen hermo petti viimeisen ottelun jälkeen ja keskisormi viuhui. Mieleen on myös jäänyt HPK:n historian ekat playoffit, kun HIFK tippui puolivälierissä best-of-three sarjassa.

Yksi aika hauska muisto on myös tuo SM-liigahistorian legendaarisin tappelu, tapahtumapaikkana Hakametsä:

Alkuverryttelyssä Jyrkkiö vs. Tapparan Peters. Olisiko kellään tuota nauhalla?
 
Arancionero

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Ehdottomin huippumuisto itseltäni löytyy silloisen EHL:n lopputurnauksesta, joka järjestettiin Rinkelinmäellä. Siellä oli kyllä tunnelmaa kuin futismatsissa. Rumpua paukuttiin ja englantilaiset ja muut oikein antoivat kaikkensa vaikka oma joukkue sai pataansa. Hienoja pelejä.

Toinen ehkä ehdottomin löytyy kaudelta jolloin B.Rafalski kirmaili kerhossa. Sitä kaveri olisi voinut mennä vaikka yksin katselemaan. Oli niin sulavaa ja taidokasta menoa.

Ehkä kolmas löytyy juuri siltä kaudelta, jolloin "Mr.Magic" Vladimir Vujtek oli kerhossa ensimmäistä kertaa. En ole kyllä yhtään pelaajaa nähnyt, joka olisi jo ensimmäisessä harjoituspelissä tehnyt niin lähtemättömän vaikutuksen. Aivan maagiset kädet. Ja se maagisuus keski koko sen kauden.
 
Jääkiekko on kuulkaas progea - TweetyLeaf

Siinä vaiheessa kun Antti Bruun tekee yhteen erään tehot 1+2, voidaan kausi lopettaa. Hyvää kesää kaikille! - Ralph

SaHPKo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
ervatsalo sanoi:
Niin, itselleni tulee mieleen mm. seuraavaa parhautta vapaassa järjestyksessä.


-Kai Raution kääntölämäri läpiajosta
Kyllä! Ja Källarson sinänsä.
 
"Mun työkenttä on maailma."
- Juhani Tamminen

Holdem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kultakerho, Gunners
1. Mestaruus 2006
2. Hifkiä lättyyn välierissä -06
3. Jypin kaataminen välierissä -92-93
4. Tepsiltä turpaan finaaleissa -92-93(ei hyvä muisto mutta olin viimeisessä pelissä, joka on tatuoitunut mieleen, kuten myöskin oivaltava kaveri viereisellä istuimella:"ei niitä maaleja sieltä kulmista tehdä!!!")

~ victoria concordia crescit ~
 
"Niin, itseasiassa säälin tasapuolisesti ihan kaikkia ketkä eivät pääse pois hämeenlinnasta, ikään ja sukupuoleen katsomatta!" nim. Elton

~ victoria concordia crescit ~

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Pakko ottaa osaa

Alkuun heti että en oikeesti ihannoi mitenkään tappeluja mutta silti jostain syystä se aina tuntuu hyvältä kun vastustajaa lyödään.

1. Mestaruus tietenkin 2006
2. Somervuoren kääntölämäri viimisellä minuutilla Lehtosen hanskakäden yläkulmaan (1-0)
3. Mäkiaho vs. A-J Niemi
4. Jelinek vs. Summanen
5. Jokereista 10-2 voitto

Onhan noita miljoonia mut ajattelin kirjottaa vaan ne mitkä 5 ekana mieleen juolahti. Palon maalia en mukaan ottanut, koska en ite paikalla sillon ollut :)
 
Eteenpäin.

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Paljon noita parhaita HPK-muistoja on, mutta näin vähemmän tärkeinä mutta silti mukavalta tuntuvia ovat pelit narreja vastaan. Yksi parhaimmista on mielestäni Antti Miettisen tekemä maali (1-0 viimeisellä minuutilla) hämeenlinnassa joka toi kerholle voiton. Tuosta matsista on kotona muisto vieläkin, Jamie Ramin maalin ylärimaan rikkomansa maila joka katkesi puolesta välistä.

Ihan hyvä pihapeleissä :D

Toinen menikin sitten vaihtoaitoissa osiin

Aina mukava nähdä kun Helsingin pojjaat suuttuvat
 
"Myllyniemi on varmasti parasta mitä nopealla varotusajalla voi saada." nimim. M.Rönkkö-83 - HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit ketjussa. EPIC.

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
ervatsalo sanoi:
-Kai Raution kääntölämäri läpiajosta
Tämä on yksi mahtavimmista! Tekikös Kaira muuten tuossa matsissa hattutempun? Voi olla että muistan väärin ja Kaira ei koskaan temppua tehnyt, mutta lähellä se ainakin oli.
 
The masses are asses.

J.Petke

Jäsen
- Niko Marttilan lämäri p-pisteiden välistä. Lopputulos oli se että kiekko kumahti nätisti rautaruukin mainoksiin jotka sijaisivat kulmassa.

- Kairan tyrmäys Ilves pelissä. Mitäs meni Arvaja tökkimään. Oikea suora rintakehään.

- Ilpo Kauhasen sekoilut. "Ilpo on läski"

- Niko Kapasen jalkasyöttö Pärssiselle tyhjään maaliin kun Kapasen maila oli pidettynä.

- Jelineks vs. Siren. Luonnollisesti katsottuna pleksipaikoilta sikakatsomon edestä.
 
Muutosten tiellä!
Suosikkijoukkue
Hpk, HcRaPo
Hetkiä..

Mestaruus ja muut viime kauden lopusta ovat aika selviö...

Mutta mutta, viime kauden syksyllä tuo ei oikeastaan niin paljoa huomiota ainakaan täällä saanut Hpk - Kärpät - peli, jossa muistaakseni Sprukts ja Laitinen kyykytti Oululaisia viime hetkillä on kyllä yksi parhaista pitkään aikaan..
Hauskaksi tämän teki vielä se, että olin toisella erätauolla lyönyt vetoa kaljahuuruissa, että kerho ei enää nouse..
 
Enver Lisin #77
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy