Parhaat pelipäivät

  • 4 279
  • 39

Valitse enintään kolme viikonpäivää suosikkipelipäiviksesi

  • Maanantai

    Ääniä: 4 2,6%
  • Tiistai

    Ääniä: 67 44,4%
  • Keskiviikko

    Ääniä: 31 20,5%
  • Torstai

    Ääniä: 66 43,7%
  • Perjantai

    Ääniä: 78 51,7%
  • Lauantai

    Ääniä: 136 90,1%
  • Sunnuntai

    Ääniä: 21 13,9%

  • Äänestäjiä
    151
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Liigan viikonloppupainotteinen otteluohjelma on herännyt keskustelua. Joten nyt äänestystä kehiin. Saa valita enintään kolme vaihtoehtoa. Lauantai lieneekö tosi monelle itsestäänselvä valinta, mutta nyt kiinostaakin mitkä päivät jatkoksi? Minä päivänä on helpoin lähteä hallille? Milloin tulee ostettua virvokkeita?
Sopii keskustella myös mikä olisi parasta pelaajille, ja pelin laadulle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tiistai helppo valinta parhaaksi päiväksi. Säbävuoro on ma ja ke, toisaalta torstaina aika usein jotain tapahtumaa illalla. Perjantai on periaatteessa hyvä päivä, mutta toisaalta voisi mennä mökille mieluummin iltapäivästä kuin iltayhdeksältä. Ylipäänsä la ja pe on hyviä vieraspelipäiviä, mutta vähän hankalia hallipäiviä. Sunnuntai olisi periaatteessa hyvä, mutta toisaalta ei viitsisi sinne aikatauluttaa mitään. Valitsin loppuviimein kombon ma, ti, to. Jos vieraspeleistä kyse, niin kombolla ti, pe, la.

Vähän harmittaa, etten ole pitänyt kirjaa Hakametsässä nähdyistä peleistä (tai joku muu pitänyt alkupäästä). Aika arkinen kokemus tuo on joka tapauksessa minulle.

Kaljan hallilla voisi ottaa milloin vain noin ajallisesti mietittynä. Minusta perättäisen pelin laadun huonoutta liioitellaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Sillon kun KalPa pelaa vieraissa, niin mikä tahansa arki-ilta.
Sillon kun KalPa pelaa kotona, niin perjanta tai lauanta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sillon kun Espoo Blues vielä pelas niin tuli matseissa käytyä aika ahkerasti. Varmaan kävin katsomassa 2/3 kotimatseista, eli kerran viikossa. Konkan jälkeen en ole hallille enää eksynyt.

Maanantai on nyt selkeesti se kaikista paskin päivä käydä matseissa. Jotain spesiaalia pitää matsissa olla että maanantaisin jaksoi hallille vaivautua.

Tiistai ja keskiviikko oli periaatteessa ihan ok päiviä. Silloin kun aloin seuramaan sm-liigaa niin torstai oli aina pelipäivä, joten jotenkin se "sisäinen kello" aina muistutti torstaisin että nyt on pelipäivä.

Perjantai on kai yleisesti ottaen tosi suosittu pelipäivä, mutta itse en koskaan pitänyt. Varsinkin nykyään on perjantaisin vakkari harrastuksia ja sitten muutenkin sitä haluaa olla perjantai-iltana kotona rahottumassa viikon hulinoista. Jep, vanhaks on tultu.

Lauantai nyt on paras pelipäivä. Siinä ehtii aamulla tehdä juttuja ja sitten iltapäivällä voikin suunata hallille kavereiden kanssa. Matsin jälkeen sitten voi käydä syömässä ja muutamalla. Oli aina hyvä setti.

Mielestäni sunnuntai ois hyvä pelipäivä eritisesti lapsiperheille kun lauantain nousuhumalaa hakevaa sakkia ei ole niin paljon hallilla. Eikä matsista kotiin paluu mene niin myöhäseksi kuin arki-iltoina. Muutenkin sunnuntai on aika tylsä päivä joten silloin sitä vois käydä matseissa. Toki, sunnuntai on sitten penkkiurheilijan päivä kun on formulaa ja fudista telkkarissa, joka saattaa sitten jättää osan katsojista himaan.

Eli oma vastaus on torstai, lauantai ja sunnuntai.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Perjantai on kaikkein paras pelipäivä, ja lauantai heti toiseksi paras. Huonoimmat ovat maanantai ja tiistai.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ainakaan sunnuntai. Se on vihoviimeinen vaihtoehto. Muistan vielä ajan, jolloin sunnuntai oli pääpelipäivä. Ja sitten oli aina koko ilta aivan pilalla, kun Ässät hävisi. Muutenkin silloin vituttaa kun työviikko on alkamassa. Mieluummin sunnuntaina tekee jotain ihan muuta ja unohtaa jääkiekon kokonaan.

Opiskeluaikoina olisin varmaan tykännyt ke-pe-la rytmityksestä, koska ne päivät oltiin monesti kännissä.

Nyt sopivin rytmitys tuntuisi olevan ti-to-la. Se olisi sopivan tasainen. Perjantai olisi sinänsä ihan ok, mutta en tykkää siitä, että pidetään viikon taukoja ja sitten vedetään 2 ottelua peräkkäisinä päivinä. Jos peräkkäisinä päivinä pelataan, niin siihen edes joku järki sitten, ettei anneta mitään lepoetuja kenellekään.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oma kannanotto.
1. Lauantai, ehdottomasti Porin kuuluisa lauantai. Viikonloppufiilis täydessä voimassaan, ja illalla hallille. Voi että, ja kassa kiittää. Ongelma on nykyään että lauantain pitäs olla juhlapäivä kiekossa, jolloin kannattajat sekä pelaajat laittavat parastaan, tunnelma on asteen, vai sanoisiko promillen korkeampi. Nyt tilanne on se että perjantai vie tehoa pois, ei näitä tuplapelejä ja ottelutahtia jaksa (poikkeus pudotuspelit)

2. Perjantai, ihan ok päivä, periaatteessa hyvä, hallille joutaa, ei kutenkaan korvaa lauantaita, ja sen kustannuksella perjantain nostaminen on sanalla sanoen perseestä.

3. Tiistai, arkipäivistä ehkä se paras, kaikesta parjauksesta huolimatta luonnollisin arkipäivä kiekolle.
 

ez_pound

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaa, mielestäni sunnuntai on paras päivä, koska silloin matsi haittaa vähiten muuta tekemistä. Lauantait ovat toki parhaita kaveriporukalla käydessä ja seurojen kassatkin varmaan tykkää, mutta omalla kohdalla näitä on vain kerran-pari vuodessa, joten jääköön se kakkoseksi. Arkena tiistai ja torstai ovat tasoissa, torstaisin on enemmän kilpailevaa ohjelmaa, mutta tiistai on työviikon masentavin päivä, viikonlopun energiat on syöty maanantaina ja edessä on enemmän päiviä kuin takana. Ei silloin minnekään hallille jaksa vääntäytyä, ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla. Kouvolassa varmaan kävisin silloinkin, kun matkoihin tuskin tarvitsisi varata kymmentä minuuttia enempää aikaa.
 

Knap

Jäsen
Epäsuosittu mielipide: lauantai on huonoin pelipäivä. Siis henkilökohtaisesti katsojana, ottelutapahtumallisesti paras. Lauantaisin nyt monesti olisi muutakin tekemistä kuin notkua hallilla parhaaseen aikaan. Sunnuntait ja maanantait ovat monesti todella tylsiä päiviä, joten jääkiekkopeli mahtuisi omaan iltaani ainakin kivasti. Toki tiistaihin, keskiviikkoon ja torstaisin tämä sama käy (miellän perjantain viikonloppuun tässä tapauksessa).

Äänestin tiistai, keskiviikko ja sunnuntai. Sunnuntait voisi olla pelipäiviä noin muutenkin, kai silloin enemmän porukkaa peleihin saa kuin arkisin? Etenkin jos alkamisaika olisi 16.00 tai jotain tällaista. Vastaus tehty pitkälti Mestis-näkökulmasta.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kaksijakoinen kysymys. Vastasin, että perjantai ja lauantai, koska itselleni ne on etäkannattajana parhaat pelipäivät. Yleisesti kuitenkin toivoisin, että liigaa pelattaisiin tasaisesti kolmena päivänä viikossa ja vältettäisiin noita peräkkäisiä pelipäiviä, eli se olisi sitten ti-to-la tai ma-ke-pe. Jos olisi parillinen määrä joukkueita, niin viikonloppuna voisi ainakin olla aina täysi kierros. Toki siinä viikonloppukotipelien määrä vähän laskisi kaikilla.

Bisneshän tätä joka tapauksessa ohjaa, eli ei tämä tästä tule muuttumaan, että pe ja la on joka viikko pääpelipäivät.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Epäsuosittu mielipide: lauantai on huonoin pelipäivä. Siis henkilökohtaisesti katsojana, ottelutapahtumallisesti paras. Lauantaisin nyt monesti olisi muutakin tekemistä kuin notkua hallilla parhaaseen aikaan.
Lauantain klo 18.30 pelit on ehkäpä jääkiekon paskin keksintö. Kaljaa varmaan menee kaupaksi, mutta seurat voisi sitten rehellisesti myöntää että ei tätä hommaa katsojille tehdä vaan kaljanmyynnille.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rastitin torstain ja lauantain. Livemusiikin suurkuluttajana en oikein tykkää perjantaipeleistä, kun monesti on saman iltana keikkaakin tarjolla ja monesti tulee kiire tai joutuu lähtemään ennen loppua. Toki lauantaisinkin keikkaa pukkaa, mutta jos matsi alkaa normaalisti 17:00, jää yleensä hyvin siirtymäaikaa. Lauantaissa tosin vituttaa 20 minuutin erätauot, mutta ehkä se on kuitenkin paras jo tunnelman kannalta.

Torstaina on enää yksi päivä edessä ennen viikonloppua, niin se on ihan jees. I don't like Mondays - muut päivät on aika yhdentekeviä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Pelit torstaisin ja sunnuntaisin. Jonnet ei muista.

Ja olihan tuo sunnuntai ohjelmassa vielä HN -oranssitakkien aikaankin. Ensin Beverly Hills 90210 ja päälle kiekkoa - vai miten sen nyt meni.
Tuosta viikonlopun pääpelipäivästä käytiin aikoinaan vuosien vääntö. Kun Urpo Helkovaarasta tuli Liigan (silloin vielä SM-liiga) toimitusjohtaja 1989, niin hän ilmoitti ensimmäisenä asiana agendalla olevan sen että viikonloppupelit siirretään sunnuntaista lauantaille. Kauan sai Upi aiheesta vääntää. Tuota muutosta vastusti esim. Kolmostelevisio joka omisti Liigan TV-oikeudet ja halusi mielummin näyttää pelejä sunnuntaisin. Ehkä kymmenen vuoden väännön jälkeen saatin sitten tuo kompromissiratkaisu että pelataan muuten lauantaisin mutta yksi TV-peli sunnuntaina. Nyt pelipäivät ja sarjaohjelma ovat suunnilleen sitä mitä Helkovaara 30 vuotta sitten visioi, mutta hetkessä ei muutoksia saanut läpi.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos on kaksi päivää niin ne on ke ja pe, ja kolmas lauantai. Lauantai ei ole paras siitä syystä että omat pelit vie monesti mahdollisuuden katsoa niitä. Viikonloppuisin ihmisillä on muuta ohjelmaa muutenkin,
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tykkäsin tiistai-torstai-lauantai meiningistä, toki joskus on ihan kiva että on myös pe-la yhdistelmät mutta silloin toivoisi että on back-to-back saman jengin kanssa. Mutta yleisesti sanoisin että jos pitää kolme matsia viikossa olla niin olisi hyvä jos siinä olisi se yksi lepopäivä kuitenkin välissä.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eräs valmentaja piti huonoimpana vaihtoehtona joka toinen päivä pelaamista, koska tällä mallilla harjoitteleminen kauden aikana on hankalaa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Torstai 18:30 ja lauantai 17:00 pitäis olla. Joka viikko ilman poikkeuksia. Ei mitään tiistaipelejä koskaan. Tulis jotain rotia tähän touhuun, ja yleisökin löytäisi taas rutiinilla halliin.
 
Eräs valmentaja piti huonoimpana vaihtoehtona joka toinen päivä pelaamista, koska tällä mallilla harjoitteleminen kauden aikana on hankalaa.

Tämän oli pakko olla Rautakorpi, koska muut joukkeet eivät harjoittele, saati kärsi reenijumeista kauden aikana?

Torstai 18:30 ja lauantai 17:00 pitäis olla. Joka viikko ilman poikkeuksia. Ei mitään tiistaipelejä koskaan. Tulis jotain rotia tähän touhuun, ja yleisökin löytäisi taas rutiinilla halliin.

Kyllä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Perjantai ja lauantai, koska poikamiesten kaljaliiga.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihmetytti eilen Ilveksen pelissä, kuinka moni perhe oli uskaltanut tuoda lapsensa lauantaina kaljaa kittaavien poikamiesten keskelle.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minulla ei ole niin päivillä väliä, mutta kaipaisin jotain yhtenäisyyttä otteluohjelmaan. Nyt tulee sellaisia viikkoja, että siellä on joka päivä yks matsi ja se on joku huippujännittävä TPS-KooKoo, jota varten Telia ei jaksa edes laittaa studiota pystyyn. Sitten yhtäkkiä tulee sellaisia putkia, että joku IFK pelaa neljän ottelun viikkoa.

Kaipaisin paluuta niihin aikoihin, kun pelit olivat TI-TO-LA. Jotain poikkeuksia joo, mutta pääsääntöisesti aina samat kellonajat ja täys kierros. Se oli nastaa niin pitkävetojen, liigapörssien kuin kavereiden kanssa jännittämisen kannalta. Ei ollut mitään teliaa tai canalplussaa, vaan lähetykset kuunneltiin ylen ykköseltä merisään lomassa. Mutta se nyt oli muutenkin sitä aikaa, kun ihmisiä vielä kiinnosti tämä kotimainen kiekkoilu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös