Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Parhaat Liigan voimasuhdearviot?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana El Gordo, 08.07.2019 klo 14.09.

?

Kenellä on parhaat voimasuhdearviot?

Tämä äänestys sulkeutuu 02.06.2020 klo 14.09.
 1. Anu Saukko

  6 ääntä
  12,2%
 2. Barney

  7 ääntä
  14,3%
 3. McTorso

  7 ääntä
  14,3%
 4. Ruuhkis

  17 ääntä
  34,7%
 5. Sörsseli

  4 ääntä
  8,2%
 6. Joku muu, kuka?

  8 ääntä
  16,3%
 1. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kuka on voimasuhdearvioinnin kingi?
   
 2. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  HAHAHHAHAHAHAHAHA miks ihmeessä mää oon ees listoilla? En oo tehny, enkä oo tekemäs mitää isompaa voimasuhde vertailua. Mää oon vaan se pikkupoika joka kysyy, että kui? Ja ikää on kyllä reilusti kolmenkympin päälle, mutta silti...

  Hyvä äänestyksen aihe tosin!
   
 3. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No siellähän oli jo parin joukkueen vahvuudet perusteellisesti ruodittuna. Annoin vain mahdollisuuden tehdä loputkin. Kun kuitenkin mieles tekee.
   
 4. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Ihan vaan on pakko tulla tänne ihmettelemään, että tyypit jaksaa vääntää kymmeniä sivuja keskellä kesää jostain vitun voimasuhteista :D Vuodesta toiseen.

  Kausi sen sitten lopulta näyttää, kuka on oikeassa, niin kuin aina.
   
  Porilaine miäs, Raimoton & benicio tykkäävät tästä.
 5. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Spekulointihan on tän homman suola. :)
   
  Euro71 tykkää tästä.
 6. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mielenkiintoista on se, että neljä ihmistä on äänestänyt vaihtoehtoa joku muu, mutta kukaan ei ole kertonut, että kuka se muu on.
   
  Smitty#41 tykkää tästä.
 7. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Mielestäni ennakoita ei voi niputtaa ranking järjestykseen ja kertoa jonkun olevan toista parempi, koska nämä ovat kirjoittajien omia mielipiteitä ja näkemyksiä tulevesta.

  Kirjoitusten takaa näen kuitenkin vaivan ja ajan mitä vapaaehtoiseen työhön on käytetty ja arvostan sitä enemmän, kuin mitään muuta. Jokaisessa on varmasti siinä määrin hyvää kuin huonoakin, mutta täydellisyyttä ei voi vaatia. Voimasuhdearviot kuuluvat mielestäni perinteiseen kiekkokeskusteluun kesäisin ja on mukavaa että niitä jaksetaan kirjoitella tänne. Tuskin keneltäkään on mitenkään pois, että vieraammatkin joukkueet tulevat hieman tutummaksi lämpien kesäpäivien aikana ja kenties kauden alkaessa on jotain ennakko-odotuksia ja ajatelmia tulevasta.

  Tykkään kyllä kaikkien ennakoita lukea, enkä ole antamassa ääntäni mihinkään. Jos voisin, antaisin niin Torsolle, Saukolle kuin Barneylle jokaiselle.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 8. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin en tiedä. En ainakaan itse ole varmaan ikinä äänestänyt täällä mitään tosissani kun olen pitänyt tätä vähän semmoisena roskalehtien kommenttiosiona.
   
  SMT tykkää tästä.
 9. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No, tällä logiikalla Jatkoajan Liigaosion voisi avata käyttäjille jokaisen kierroksen jälkeen muutamaksi tunniksi, jotta päästään puhumaan jo pelatuista otteluista.

  Toinen vaihtoehto on myös avata palsta kauden jälkeen, koska kausi kuitenkin näyttää kuka on oikeassa. Tähänkin hymiö.
   
 10. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Spekulointi toki sinänsä kuuluu asiaan tottakai keskustelupalstalla. Omistautuneisuus vääntämiseen keskellä kesää, kun on niin paljon kaikkea muuta urheilua menossa ja kaikenlaista tapahtumaa muutenkin, jaksaa vaan ihmetyttää vuodesta toiseen. Tämä on toki subjektiivinen näkemys, koska eletään juuri niitä aikoja, kun itsellä on liigakausi vähiten mielessä. Toki jotain yksittäisiä viestejä saatan silti kirjoittaa, mutta yleisesti ottaen juhannuksesta lähtien ei jaksa sen kummemmin kiinnostaa kuin vasta sitten taas, kun Pitsiturnaus-viikko on koittanut.
   
 11. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
  Ihan sama.
   
  ColCbj tykkää tästä.