Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Palautteet ja bugit uudesta palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Jostain syystä linkki io9.gizmodo.com ja silput perään tuotti tuhansiarivejä merkkejä (esikattelusta tsiigattuna). vaihdoin linkin ja toimi
   
 2. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  En löytänyt varsinaisesti Jatkoajalle omaa tummaa teemaa. Asensin tuon Stylish lisäosan, kirjauduin ja asensin sieltä Stylishissä olleen valmiin "worldwide" dark themen, niin kaikki sivut muuttuivat tummiksi. Huom. En löytänyt Jatkoajan keskustelupalstan omaa tummaa teemaa.
   
 3. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Edelleen kysyn, että miksi tiettyjä osioita ei palstalla voi piilottaa omasta näkymästä. Olisi mukava, jos omasta näkymästä saisi mieleisen. Epäkiinnostavat aihealueet piiloon jne.
   
 4. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Moi. Ainakaan toistaiseksi ei virallista tukea tälle ole tarjolla eikä suunnitteilla. Laitetaan kuitenkin idealistalle ja tarkkaillaan onko mahdollista ja tarpeellista.
   
 5. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Toivottavasti joskus natsaa.
   
 6. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Tuo veikkauksen jäätävänkokoinen vetomainos on aivan hirveä. Varsinkin kun siellä ollaan vissiin keksitty miten saada se Adblockereiden läpi.
  Se rikkoo laudan luettavuutta varsinkin mobiilissa kovalla kädellä, joten siitä olisi parempi voida päästä eroon.
  Tai sen voisi edes siirtää palstan alareunaan häiritsemästä.
   
 7. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  uBlock Origin ja ###veikkaus-keskustelu
   
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Ei mobiilissa auta, adblock fastilla päässy edellisistä eroon.
   
 9. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Voitko tarkentaa mitä tarkoitat sillä, että mainos rikkoo mobiilissa luettavuutta?

  Rekisteröityneille käyttäjille ei palstalla näytetä mainosverkostojen perusbannereita lainkaan, ainoastaan meidän itse erikseen myymiämme kampanjoita - kuten Veikkaus.

  Sataprosenttisesti mainosrahoituksella kuitenkin r.y. Jatkoaikaa julkaisee, joten mainoksista eroon pääseminen tai niiden piilottaminen ei ole ratkaisu. Jokaisella tietysti on vapaus käyttää adblockia yms., mutta olemme kyllä koko historiamme ajan hyvin maltillisesti mainontaa esittäneet ja olleet tarkkoja käytössä olevista mainosmuodoista.
   
 10. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Sijainti kotimaisen ja kansainvälisen keskustelun välissä aiheuttaa käyttöön rasittavuutta koska mainos latautuu muuta palstaa hitaammin joten ohiklikkauksia tulee tarpeeton määrä. Mainos sinänsä itsessään ei haittaisi jos se olis jossain laidassa (jolloin se ei rikkoisi palstan rakennetta) mutta nykyisellä sijainnillaan se on rasite.

  Myös kokoa sopisi miettiä. Itselläni on nopein mahdollinen yhteys ja kärkipään laitteisto ja silti mainos kokonsa puolesta hidastaa sivua. En ole kokeillut mutta hitaammilla yhteyksillä/laitteilla veikkaisin sen olevan vielä isompi riesa. Puhumattakaan siitä että koska se latautuu uusiksi joka kerta kun kertoimet muuttuvat, voi rajoitetuilla liittymillä (kyllä, niitäkin on) tulla rajat yllättäen vastaan palstaa selatessa.
  Ongelma siis esiintyy vain palstan pääsivulla, yksittäisiä ketjuja ja palstoja selatessa se on juurikin alareunassa ja pienempi joten miksei myös pääsivulla?
   
 11. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Mainos nykyisellään kyllä latautuu synkronoidusti - joten sellaista skenaariota ei pitäisi olla, missä se latautuu muuta sisältöä hitaammin. Täytyy toki tutkia ja varmistaa ettei mitään virhettä tuossa ole.
  Lainaus:
  Mainos on lähes sataprosenttisesti toteutettu tyyleillä ja tekstillä. Kuvia siinä ovat ainoastaan Veikkauksen ja vedonlyönnin logot. Mainoksen lataamisen ei siis sivua pitäisi hidastaa sen enempää kuin esim. muutaman sen alla olevan foorumin piirtäminen sivulle. Koska mainos on tällä tapaa toteutettu, ei kertoimien päivittyminen myöskään vaikuta nopeuteen millään tapaa - ne kertoimet ovat pelkkää tekstiä. Kaikkien kuvien ja tyylien taas pitäisi tulla käyttäjän selaimen välimuistista ellei ole jotain ongelmatilannetta.
  Lainaus:
  Pääsivun alareunassa mainoksen näkyyvys% on n. 20. Pääsivun keskellä se on 70-80%.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Mulla kävi myös tuota "pomppimista" varapuhelimella(joku Samsungin vanha halpa malli). Nykyisellä Samsung S6:lla ei ole mitään ongelmaa.
   
 13. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Kysellään täällä kun en parempaakaan paikkaa keksi.

  Lainauksen perässä oleva nuoli ylöspäin (mistä siis normaalisti pääsee suoraan lainattuun alkuperäiseen viestiin) ei toimi meikäläisellä. Tai siis toimii mikäli lainaus on jollain muulla kuin avonaisella sivulla. Silloin mikäli lainaus on auki olevalla sivulla, nuolinäpääin ei toimi. Osoitepalkissa kyllä linkki muuttuu, mutta selain ei osaa viedä oikeaan kohtaan, vaan jää paikalleen tekemättä mitään. Onko ideoita mistä lähteä korjaamaan asiaa? Selaimena Chrome.
   
 14. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Asiaa käsitelty tuolla kysymyksiä moderaattoreille ja ylläpidolle olevassa ketjussa viimeisimmällä sivulla. Kannattaa tyhjentää välimuisti ja jos ei vieläkään toimi, niin lukaista tuota em. ketjua.
   
 15. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  W10 ja selaimena Chrome. Ruutu jää läpikuultavan siniseksi kun sulkee viestin liitteenä olevan kuvan. Näkymä muuttuu normaaliksi kun päivittää sivun.
   
 16. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kiitos hyvästä bugiraportista. Bugi löytyi, korjausta ei vielä ole tarjota mutta tutkitaan asiaa.

  - @Ylläpito
   
 17. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Olenko ainoa, jolla kaikissa lainauksissa näkyy ylimääräinen vierityspalkki (ks. liite)? Eilen ei vielä tuollaista ollut. Windows 8 ja Chrome.

  EDIT: Niin kannattaisi varmaan mainita että olen säätänyt Jatkiksen sivut selaimessa yhtä pykälää pienemmälle fontille kuin oletusasetus, mukavampi lukea niin. Normaaliasetuksilla tuota vierityspalkkia näköjään ei tule. Mutta ennen ei tullut pienennetylläkään.

  EDIT2: Spoilertägeihin ja "liitetyt tiedostot" -boksiin taas näyttää ilmestyneen tarpeeton pystysuuntainen vierityspalkki, joka sekin katoaa kun tekstikoon muuttaa oletukseksi.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • 1.jpg
   1.jpg
   Tiedostokoko:
   32,8 KB
   kertaa luettu:
   52
  Viimeksi muokattu: 17.11.2017 klo 18.52
 18. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Sama käyttis ja selain ja palkki tulee myös kun pienentää. Oletusasetuksilla ei tule.
   
 19. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Onks tää fonttikoon asetus tehty siis Chromen asetuksista fonttikokoa pienentämällä vai sivun zoomausta vaihtamalla? Ainakaan Win7+chrome yhdistelmällä ei täällä päässä saatu toistettua.
   
 20. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Mulla tulee tuo vierityspalkki sivua zoomatessa. Mitään siitä ei kyllä vierity mihinkään suuntaan.
   
 21. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Juu sori, ilmaisin itseni epäselvästi. Sivun zoomausta muutin painamalla Ctrl ja miinus. Ja tosiaan eilen ilmestyivät nuo vierityspalkit, vaikka tämä pienemmäksi zoomaus on ollut käytössä koko nykyisen palstan olemassaolon ajan.

  Ja en tiedä mitä sekoilin aikaisemmassa viestissäni, Windows 8 mulla on eikä 10.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2017 klo 18.55
 22. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Jatkoajan keskustelupalstan etusivu:

  Peliesitykset 2017-18, Joukkueen rakennus kaudella 2018-29, Vempparinki 2017-18... Mutta kenen? Ässien, Lukon, Tapparan?..

  Kun eri joukkueiden alaosioissa on ymmärrettävästi samoin nimettyjä otsikoita ketjuilla, niin voisiko kehitellä jonkun systeemin, että heti näkisi minkä joukkueen ketjuun on viimeiseksi kirjoitettu ettei sitä luule oman suosikkijoukkueen viestiketjuksi?

  Pitäisikö esimerkiksi olla pakollista, että ketjun avaaja aloittaa aina otsikon joukkueen nimellä, vai voisiko olla helpompaa, että tuohon etusivulle tulisi joku botti, joka näyttäisi minkä joukkueen osioon viimeisin viesti on?
   
 23. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Virheilmoitus:
  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable

  Guru Meditation:
  XID: 1045073722

  Varnish cache serve

  Jeesuksen pitkä vastaus Trump-ketjuun harakoille.

  EDIT: pienellä bug trackauksella väitän että syy miksi tuo failasi oli tämän postauksen suora linkki tuohon Twiittiin jonka vain liitin valittuani Twitteristä "Kopioi linkki twiittiin". Kun tein siitä linkin ja kirjoitin itse otsikon niin homma meni läpi.


  Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump | sivu 261 | Jatkoajan keskustelupalsta
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017 klo 09.08
 24. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Virustorjunta (Sophos) blokkaa palstaa korkeariskisenä. High risk website blocked. Access has ben blocked to "ajax.googleapis.com...
  Toki palsta näkyy, mutta ei tuollainen ilmoitus ole mukava, jossa viitataan Mal/FBjack-I riiviöön.
   
 25. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kyseessä on ilmeisesti Sophoksen bugi. Tuosta osoitteesta ladataan palstalle vain jQuery-kirjasto.

  code.jquery.com Blocked.. Malicious Site Threat (JS/RefC-Gen) - Sophos Endpoint Software - Endpoint Security and Control - Sophos Community

  We're seeing jquery being blocked as Mal/FBJack-I this morning.