Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnittelut TuTolle hienosta hankinnasta! Niin hienosta ja kiinnostavasta, että ansaitsee ehdottomasti oman ketjunsa. Pärssisen otteet Mestiksessä kiinnostavat aivan taatusti muitakin kuin sarjan vakioseuraajia.

Jos NHL-Wingels jätetään laskuista, niin Pärssinen on yksi viime vuosien kovimmista - jos ei jopa kovin - pelaajahankinta Mestikseen. Menee mielestäni ainakin Antti Virtasen edelle, koska Rööki-Analla oli kuitenkin jo pieni laskusuuntaus liigassa, kun taas Pärssinen oli viime kaudellakin liigajoukkueessaan kärkihyökkääjiä. Sanoisin, että varmaan kilpailee Jarno Kultasen takavuosien paluun kanssa tästä tittelistä, mutta vertailu on vaikeaa. Nyt vaan sitten Jukurit naaraamaan Marko Kauppista kehiin...

8 kautta SM-liigassa, 6 Elitserienissä, pikaiset piipahdukset rapakon takana ja Sveitsissä - ja kaikissa sarjoissa ja kaikilla kausilla avainpelaajia joukkueissaan. Ottajia olisi varmasti ollut edelleen, eikä toisaalta varmasti tällaisen ammattilaisuran jälkeen edes yhtään mikään pakko jatkaa pelaamista, mutta selvästi halusi vielä tulla pelaamaan kasvattiseuraansa. Hattua käteen!

Mutta mitä veikkaatte, kuinka kova luu Pärssinen Mestikseen on?

Mä en usko, että edes osaisi pelailla puolivaloilla, vaikka kieltämättä onkin jo uransa ehtoopuolella. Eli jos on vaan fyysisesti täydessä tikissä, niin tulee olemaan suurin suosikki Mestiksen pistepörssin voittajaksi.

Kokemuksensa ja taitonsa lisäksi tämän seikan puolesta puhuu pari muutakin asiaa. Tuukka Pulliainen on sarjan parhaimmistoa ja hyvä ylivoimallakin. Lehkonen on ollut aina valmis peluuttamaan paljon luottomiehiään ja kasannut monesti tosi tuhoisan YV-nyrkin, nytkin esim. Pärssinen-Pulliainen-Keinänen... Eli vastuuta on varmasti luvassa niin paljon kuin itse haluaa.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mahtavaa, Pärä TuToon. Ei tätä oikein edes pysty uskomaan, mutta tottahan tämä on. Mestis kiinnostaa taas, ainakin TuTon kannattajan näkökulmasta ja varmasti muutenkin yleisesti pelien kiinnostavuus hivenen nousee.

Pärä on erinlainen peluri kuin esimerkiksi Antti Virtanen, jonka peli perustui enemmän nopeuteen ja peliälyyn. Pärssinen tykkää pyöriä enemmän kulmissa ja muistaakseni on jopa aika hyvä kiekonriistäjä (en nyt tosin hirveästi Pärän pelejä ole viime vuosina nähnyt). Luulisin että Pärssinen pystyy parantamaan esimerkillään koko TuTon pelaamista ja ehkä hänen suurin arvonsa TuTolle on juuri tässä.

Jos palaset osuvat ketjussa kohdilleen ja kuntoa riittää, veikkaisin jopa yli 60 pinnan kautta Pärälle. Vaikeampanakin kautena uskon hänen pääsevän yli 40 pinnan, ellei loukkaantuminen pilaa sitä täysin. Pärä-Tuke-Keni tuntuisi toimivalta myös omissa kaavailuissani, mutta jos vielä vaikka AUK tulisi mukaan kuvioihin kuntoutuksen jälkeen niin...huh. Nälkä kasvaa syödessä ja Mestaruus paistin tuoksu tuntuu taas.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Pärssinen pelasi keväällä 1995 ensimmäisen pelinsä Tuto:n edustuksessa keväällä 1995 ja teki heti maalin. Tässä todiste maalista Urheiluruudun todistamana.

SM-liiga 5.3.1995 - YouTube

Tuto tulee Pärän johdolla taistelemaan Mestiksen mestaruudesta. Tätä kautta aukeaa mahdollisuus tavoitella liigapaikkaa. Kookoo sen jo saanee tämän kevään mestaruuden vuoksi. Paikasta siis kamppailevat lähinnä Jukurit ja Tuto.
 
Sarjat auki. Liigan neljä viimeistä kohtaa Mestiksen neljä parasta. Karsinnan neljä parasta saa liigapaikan!

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Jopas tuli hyvä fiilis kun sopimus julkistettiin. Saatiin hieno pelaaja takaisin kotiin, ja sen lisäksi sopparin merkitys on paljon muutakin. Yhdessä Tuken ja Kenin jatkojen kanssa se luo kummasti lisää uskoa tulevaisuuteen, niin seuran kuin koko sarjankin. Hienoa, kerrassaan hienoa.

Kiitos toimiston pojat. Kuraa on niskaan tullut, osa aiheesta ja osa aiheetta, mutta nyt joka tapauksessa nousee hattu korkealle. Thanks, dudes!

Tämän iltapäivän fiilis oli ainakin meikäläisellä jotakuinkin tämän kaltainen:

James Brown - I Feel Good - YouTube
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erinomaista että Pärän tasoinen pelimies vielä pukee Mestis-tasolla oman jenginsä paidan päälleen. Kaunis tarina, ja ehdottomasti tekee TUTO:n seuraamisesta vieläkin mielenkiintoisempaa.

Pärälle tervetuloa Turkuun. Toivottavasti maaliverkko heiluu, en itseasiassa epäile hetkeäkään etteikö heiluisi. Toivotaan että mies pysyy kunnossa. Kova signaus, nyt voitte sen Miikka Tuomaisen jättää hankkimatta (vai onko tuo turhake jo sopimuksen saanut?).

Nyt on pomminvarmasti myös TUTO-henkisten helpompi hengittää näin kauden alla. Virrun menettäminen nyt viimeisimpänä aika kovaa kirpaiseva tapahtuma, mutta hyvää duunia toimistoltanne nyt kun tämä oma poika saatiin kalastettua takaisin. Hyvää kautta sinne Kupittaalle, itsekin varmasti tulen vierailemaan siellä ensi kaudella, tässä naapurissa kun asun.
 
The more I see, the less I know for sure. -John Lennon

Oadie

Jäsen
Kova signaus, nyt voitte sen Miikka Tuomaisen jättää hankkimatta (vai onko tuo turhake jo sopimuksen saanut?).
Pieni pelko oli persiissä aluksi kun tuosta tiedotustilaisuudesta kerrottiin, että sieltä tulisikin Tuomainen Pärän sijaan. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Vaikka Tuomainen onkin TUTO:n kasvatti niin suoraan sanoen olen ihmetellyt että miten mies on päässyt pelaamaan Liigassa noinkin monta vuotta. Yksi suonenvetokausi jolloin iski Lukossa 18 pojoa. Muuten ollut hiljaista. Itse asiassa ei ole koskaan C-junnuista lähtien tehnyt tuon kovempia lukemia. Mikä olisi TUTO:ssa rooli kun ei mikään pistenikkari ole ja ei oikein neloseenkaan voisi laittaa? Nyt on mies suuntaamassa ulkomaille eli tuon Tuomaiseen varatun sopimusrahan voisi nyt sijoittaa vaikka Ruisman tasoiseen pelimieheen. Tai vielä parempaa olisi hommata joku puolustava puolustaja.

Mutta itse Pärssisestä on kyllä kovat odotukset. Jos viime kaudella oli Liigassa joukkueensa paras maalintekijä niin kyllähän luulisi verkkojen Mestiksessä verkkojen heiluvan. Kunhan nyt säilyisi terveenä koko kauden niin yhdessä Keinäsen ja Pulliaisen kanssa tulevat tekemään pahaa jälkeä, etenkin yv:lla vaikuttaa varsin pelottavalta triolta.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pieni pelko oli persiissä aluksi kun tuosta tiedotustilaisuudesta kerrottiin, että sieltä tulisikin Tuomainen Pärän sijaan. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Vaikka Tuomainen onkin TUTO:n kasvatti niin suoraan sanoen olen ihmetellyt että miten mies on päässyt pelaamaan Liigassa noinkin monta vuotta. Yksi suonenvetokausi jolloin iski Lukossa 18 pojoa. Muuten ollut hiljaista. Itse asiassa ei ole koskaan C-junnuista lähtien tehnyt tuon kovempia lukemia. Mikä olisi TUTO:ssa rooli kun ei mikään pistenikkari ole ja ei oikein neloseenkaan voisi laittaa?
Aivan karmea pelaaja kansallisella huipputasolla (Mestis, Liiga). Kädet ei riitä mihinkään, pää aivan liian pehmeää tekoa. Fysiikkaa olisi vaikka nahilaan saakka, mutta kun ei ole koskaan osannut tuota ainoaa vahvuuttaan edes hyödyntää. Jättiläismäinen vauva, ilkeästi sanottuna. Ehdottomasti kannattaisi signata joku Mestiksessä tasonsa osoittanut kaveri tämän tyhjän arvan sijaan.

Mutta itse Pärssisestä on kyllä kovat odotukset. Jos viime kaudella oli Liigassa joukkueensa paras maalintekijä niin kyllähän luulisi verkkojen Mestiksessä verkkojen heiluvan. Kunhan nyt säilyisi terveenä koko kauden niin yhdessä Keinäsen ja Pulliaisen kanssa tulevat tekemään pahaa jälkeä, etenkin yv:lla vaikuttaa varsin pelottavalta triolta.
Ehdottomasti näin. Kun nyt muuten itse tuota puolikuntoisuutta vähän rivien välissä maalailin niin tarkastettuani asian on pelannut viimeisestä viidestä kaudesta neljä näistä hyvin ehjinä, eli on käytännössä tänä aikana vain yhden kauden aikana missannut vähän enemmän pelejä (jolloin pelasi SHL:ssä 36 matsia). Vaikuttaisi sille että nuo aikaisemmin vaivanneet sitkeähköt vaivat ovat ns. vanhoilla päivillä historiaaa. Ehdottoman hienoa sekin.
 
The more I see, the less I know for sure. -John Lennon

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Uskon kyllä koviin tehoihin vaikka ei enää takavuosien veroisessa iskussa ehkä olekaan. Ainoa kysymysmerkki on sitten se, että pysyykö terveenä ainakin suurimman osaa kautta.
Virrun lähtö oli ehkä hyväkin asia. En usko, että olisi ollut rahoja Pärään muuten.

Jos "mainostettu" tehokenttä tosiaan kasataan, niin sitten niitä tehoja on oikeasti myös tultava! Muuten menee aika äkkiä kentät uusiksi.
 
Karsintasarja takaisin!

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hienoa, että Pärä pääsi TuToon.

Pärähän ei mikään varsinainen taitoniekka ole, mutta on peliälykäs peräänantamaton taistelija. Varsinkin maalin eteen saa TuTo kovan vahvistuksen. Pärssisen liike on hidastunut takavuosista ja tämän vuoksi tuosta taistelukiekosta on paras terä kadonnut. Ihan ei liigassa pystynyt joka ilta laittamaan parasta pöytään, mutta siitä huolimatta osasi laittaa kiekon paikan saatuaan maaliin.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Itseänikin Pärssisen tapauksessa epäilyttää tai ainakin epäilytti eniten hänen loukkaantumishistoriansa, mutta eihän niitä vajaita kausia näköjään niin hirvittävästi olekaan. Viime kaudet Pärä on vetänyt lähes täysiä ottelumääriä, joten mielikuva on ollut väärä. Itse en odota häneltä välttämättä hirmuisia pistemääriä, vaan enemmänkin sitä, että ratkaisuhetkillä hän pystyy pistämään lätyn pussiin, kun paikka tulee.

Kieltämättä kaikkien näiden vuosien jälkeen tuntuu jotenkin uskomattomalta, että Pärssinen tänne lopulta palasi ja nimenomaan tässä tilanteessa. Niin monta kertaa hän on haastatteluissa kertonut haluavansa pelata vielä TUTOssa, mutta silti se paluu tuntui aina olevan monen mutkan ja ratkaistavan yhtälön takana. Toiveet paluusta ehtivät jo melkein sammua, kun jossain vaiheessa puhuttiin, että peliura on katkolla vammojen takia. Ura jatkui, ja sitten hän palasikin kyllä Suomeen, mutta Pelicansiin. Sellaistakin juttua liikkui, että Pärä kyllä tekee paluun, mutta se vaatii TUTOlta ensin nousun Liigaan. On hienoa, että hänet saatiin tänne ilman, vai pitäisikö sanoa jo ennen sitä nousua.

Päivän TS:ssä Pärssinen hehkutti, että kun AUK saadaan kuntoon, niin otetaan hänet mukaan porukkaan ja A.Virtastakin täytyy alkaa houkutella takaisin tänne.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Päivän TS:ssä Pärssinen hehkutti, että kun AUK saadaan kuntoon, niin otetaan hänet mukaan porukkaan ja A.Virtastakin täytyy alkaa houkutella takaisin tänne.
Siinä olisi kyllä TUTO:lle huikeita pelimiehiä kerrakseen! :)
Ja kuultujen huhujen mukaan AUK oli eilenkin jäällä TUTO:n kanssa, joten ei se nyt ihan rikki voi olla...
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siinä olisi kyllä TUTO:lle huikeita pelimiehiä kerrakseen! :)
Ja kuultujen huhujen mukaan AUK oli eilenkin jäällä TUTO:n kanssa, joten ei se nyt ihan rikki voi olla...
Olisi kovia pelimiehiä tosiaan, siinä olisi Mestiksen pistepörssin ennätykset kovilla. Mutta kestääkö budjetti..
 
Unfuck this clusterfuck now!

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Minor sanoi:
Olisi kovia pelimiehiä tosiaan, siinä olisi Mestiksen pistepörssin ennätykset kovilla. Mutta kestääkö budjetti..
Ei kestä. Piste, mutta... Ne kuuluista viimeiste sanat. TuTolla voisi olla paikka tehdä ns. "Legendojen" kanssa tietynlainen liigaosakkuus soppari. Jos TuTo nousee he saavat osuuden joukkueesta. Itse olisi valmis antamaan TuTosta PÄR/AUK/ANA käsiin 15%, Tuke/Keni 10%. Siinä olisi asiantunteva osuus omistajaportaasta 1/4 osuudella TuTosta, Ikalle myös 5% ehdottomasti. Tilaa jäisi vielä isolle innokkaalle pääomistajlle (Heikit back in big business)?

Itse olen edelleen sitä mieltä, että TuTo pystyy haastamaan TPS:n paikallisesta herruudesta, vaikka TPS ei tähän ole näyttänyt vihreää valoa. Oikeastaan on ihmeellistä, että LeKi, Peliitat ja KooKoo vetelevät paikallismatseja, mutta Turussa TPS ei suostu. No, nälkä kasvaa syödessä niin kuin sanotaan. Pärän myötä paisti tuoksuu taas myös paikallisesti.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei kestä. Piste, mutta... Ne kuuluista viimeiste sanat. TuTolla voisi olla paikka tehdä ns. "Legendojen" kanssa tietynlainen liigaosakkuus soppari. Jos TuTo nousee he saavat osuuden joukkueesta. Itse olisi valmis antamaan TuTosta PÄR/AUK/ANA käsiin 15%, Tuke/Keni 10%. Siinä olisi asiantunteva osuus omistajaportaasta 1/4 osuudella TuTosta, Ikalle myös 5% ehdottomasti. Tilaa jäisi vielä isolle innokkaalle pääomistajlle (Heikit back in big business)?

Itse olen edelleen sitä mieltä, että TuTo pystyy haastamaan TPS:n paikallisesta herruudesta, vaikka TPS ei tähän ole näyttänyt vihreää valoa. Oikeastaan on ihmeellistä, että LeKi, Peliitat ja KooKoo vetelevät paikallismatseja, mutta Turussa TPS ei suostu. No, nälkä kasvaa syödessä niin kuin sanotaan. Pärän myötä paisti tuoksuu taas myös paikallisesti.
Mitä tarkoitat "osuudella joukkueesta"? Osuus taustayhtiön osakkeista? En tiedä mikä on TuTon taustaoy:n osakepääoma ja missä kunnossa oma pääoma on tällä hetkellä, mutta ellei se ole satoja tuhansia niin ei puhuta kovin suuresta potista. Mutta mielenkiintoinen ajatus kyllä.

KooKoo ja SaiPa -paria ei oikein voi verrata TPS-TuTo -pariin. Etäisyyttä on 60 km eikä "meillä" ole varsinaisesti mitään "kähinää" organisaatioiden välillä. Sama Peliittojen/Pelsun ja LeKi-Tappara/Ilves -matseissa. Olisi kyllä hienoa jos Turun taisto toteutuisi. Tulkaa vaikka Kouvolaan pelaamaan, neutraali kenttä ja voisin tulla itsekin katsomaan. -hymiö-
 
Unfuck this clusterfuck now!

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Juuri kun Pärssinen pääsi huikeaan vireeseen niin loukkaantui tänään Lekiä vastaan ensimmäisessä erässä. Tilannetta en nähnyt itse. Toivottavasti selvitään säikähdyksellä. Luottoa tosin toi kyllä ottelun toisessa erässä TUTOn suvereenein esiintyminen tällä kaudella ja vielä ilman Pärää että ehkä sittenkin oppivat osaamaan muut ottaa tarvittaessa vastuuta kuten Kuru tänään.

Edit: Maanantaina menee kuvauksiin ja peukut pystyyn ettei pahempaa.
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pärssinen on kyllä pelannut todella vahvan alku kauden. Ketjun otsikkoon liittyen voisi todeta, että on dominoinut Mestistä. Pärä on pistepörsissä toisena, maalipörsissä jaettulla kärkisijalla, sekä teho tilaston kärjessä. Usein on ollut myös joukkueen kantava voima, kun tehoja ei muualta ole löytynyt.

Toivoa tosiaan sopii, että Pärä ei joudu pidemmäksi aikaa sivuun.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Twitterin ihmeellisestä maailmasta tuli tällainen eteen:
"TUTOlle iso takaisku - Timo Pärssinen pitkään sivussa. Tarkempi jatkosuunnitelma selviää kuulemma magneettikuvien jälkeen"
Harmi, eikä vaan pieni, jos paikkansa pitää. Ei muuta kun pikaista paranemista toivoen.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Twitterin ihmeellisestä maailmasta tuli tällainen eteen:
"TUTOlle iso takaisku - Timo Pärssinen pitkään sivussa. Tarkempi jatkosuunnitelma selviää kuulemma magneettikuvien jälkeen"
Harmi, eikä vaan pieni, jos paikkansa pitää. Ei muuta kun pikaista paranemista toivoen.
Toivotaan että Timo on mukana taas viimeistään kevään tosipeleissä. Parane pian Timo!
 
Ole's at the wheel! Tell me how good does it feel?!

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Kylläpä on surullinen uutinen tämä Pärän loukkaantuminen. Nyt joukkuetta koetellaan. Onko muista Pärän tontin korvaajia? Hiukan epäilen. Pärä on kuitenkin ollut joukkueen liideri, joka on ratkaissut muutaman pelin lähes yksinään. Nyt nuorten on nostettava oman pelaamisensa tasoa rutkasti, aika näyttää miten onnistuvat?
 
Sarjat auki. Liigan neljä viimeistä kohtaa Mestiksen neljä parasta. Karsinnan neljä parasta saa liigapaikan!

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TOVERIT, FC Barcelona
Nyt nuorten on nostettava oman pelaamisensa tasoa rutkasti, aika näyttää miten onnistuvat?
Ei ole korvaajia, mutta niillä mennään mitä on. Pojilla on näytön paikka heti huomenna (esim. Uski-Moisio ovat pelaajia, joista pidän). Ja uskon parivaljakko Jalo-Laineen parantavan peliään kauden edetessä. Mielenkiintoista mennä huomenna katsomaan peliä ylivoimaista sarjajohtajaa ja tulevaa liigajoukkuetta vastaan..
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nikkola twiittasi että Pärssinen pari viikkoa olisi poissa, joten ehkä siis keväällä taas heti mukana.
"TuTon Pärssinen bongattu Kupittaalla. Muutama vko saikkea kuulemma, nivelsiteet vinkuneet, eh, alaraajassa."
Huhuja siis tämäkin vaan.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Antoiko valmennus Pärälle vapaan viikonlopun kun ei pelannut idän kiertueella? Kajaanissa olisi varmaan pitänyt pelata kun pisteet jäi saamatta. Tuto:lla on kuusi peliä jäljellä. Pisteitä jaossa siis 18. Hokilla neljä peliä ja pisteitä jaossa 12. Kolmas paikka on edelleen realistinen. Akat kohdataan kahdesti, toinen kotona ja toinen vieraissa.
 
Sarjat auki. Liigan neljä viimeistä kohtaa Mestiksen neljä parasta. Karsinnan neljä parasta saa liigapaikan!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy