Päivän positiivinen

  • 1 828 589
  • 8 772

Barney

Jäsen
Matias Mäntykivi on valittu Suomen U20-joukkueen mukaan harjoitusotteluihin Ruotsia vastaan. Kyseessä on viimeiset ottelut ennen nuorten MM-kisoja, joten Mäntykivi on tällä hetkellä todella lähellä kisapaikkaa. Mukana on viisitoista hyökkääjää ja joukkueen ulkopuolelta voi ehkä vielä ainakin Aatu Räty tai Patrik Puistola nousta kisajoukkueeseen, mutta hyvältä näyttää Matiaksen tilanne tällä hetkellä.
 

VanDerVadelma

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Päivän positiivinen on oma henkikökohtainen oivallus!
Oivallus, että jos tällainen meikäläisen kaltainen kiekosta sen syvällisempiä ymmärtämätön dorka on tajunnut, että Ahokkaan KooKoon konsepti on se tapa pärjätä, niin kyllähän tuo on toimistollakin tajuttu jo aikapäiviä sitten!
Jo taannoin Vegas Golden Knightsin Stanley Cup finaalipaikkaan oikeuttaneen esityksen aikoihin, jo Leijonien viimeisen MM-kullan aikoihin, jo HPK:n viimeisen mestaruuden jälkeen ja viimeistään viime kauden KooKoon esityksistä.
Elikkäs se, että paperilla keskinkertaisehko porukka on mahdollista saada pärjäämään aktiivisella ja tiiviillä, kokonaisvaltaisella viisikkopelaamisella.
Ja itse asiassa tällä hetkellä tehdään tiivistä analysointia videoista, joita salaiset agentit ovat GoPro kameroillaan taltioineet Sumulaaksossa KooKoon matseissa. Pelitapa ja yksittäisten pelaajien ottelukohtaiset, tarkat statsit on analysoitu jonkun todellisen fysiikkavalmennusgurun kanssa, jotta saadaan mahdollisimman tarkka kuva siitä minkälaisen fysiikkatreenin pelitavan toteuttaminen vaatii.
Ja nyt on katseet määrätietoisesti suunnattu jo kohti ensi kautta, jolloin päävalmentajana on joku keltamustan sydämen omaava, sopivassa suhteessa intohimoa ja nöyryyttä varustettu ja kaikinpuolin fiksu kaveri.
Joopa joo...
En jaksa erikseen vitutusketjun puolelle laittaa, mutta kylläpä vituttaa todeta, kuinka päät perseessä toimistolla ollaan. Joko ei hiffata kuinka vakava mainehaitta ja vetovoimaa heikentävä tekijä nykytilanne on, tai sitten hiffataan, mutta mitään ei tehdä. Tällä hetkellä yksi yksittäinen palkkatyöntekijä on suurempi kuin seura. Kertoo aika koruttomasti kollektiivisesta itsearvostuksen puutteesta.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Jotain posia pitää varmaan jatkuvan valituksen lisäksi keksiä, niin sama HIFK-pelissä ollut, ainakin takaapäin hyvännäköinen misu katsomossa. Jaksaa katsoa peliä, kun odottaa etupuolen näkemistä. Motivaattorit kohdillaan.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Päivän positiivinen on se, että jätin tänään maskin katsomatta telkkarista. Kävin äsken kurkkaamassa, ja SaiPa on 1-4 tappiolla 5 min ennen loppua ja otti juuri jäähyn. Ei varmaan naurata matsia katsoneita.
 

ahal

Jäsen
Tässä aletaan olla jo niissä fiiliksissä, että saipalaisittain posia on, jos joku saa koronatestissä positiivisen tuloksen..
 

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigan häpeäpilkku
+ kauden toinen voitto!!!
+ Mäntykivi, Loimaranta, Zaborsky, Kaksonen, Westerholm sitä yhtä lapsusta lukuunottamatta

- kauden toinen voitto
- kolmeenkin pisteeseen oli hyvät mahdollisuudet
 

Kämmenrumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston
Petmanilta myös paras peli. On parantanut koko ajan. Ylipäätään nuoret alkaa ottaa roolia. Lisää tätä pojat!

Väkevää tekemistä nuoriso-osastolta Loimis, Mänkkä ja Petman.. Näkyvimmät melkein koko joukkueesta..

Tosin kyllähän nuo Riikola ja Kojokin erottuu.. Tosin ei niin positiivisesti, hpk:n kolmas Riikolalle
 

Ferris

Jäsen
Petmanilta myös paras peli. On parantanut koko ajan. Ylipäätään nuoret alkaa ottaa roolia. Lisää tätä pojat!

Vielä kun saatais jostain vähän käsiä kaverille, niin vois jonkun maalinkin joskus tehdä paikoista. Vähän samaa vikaa kuin Virtasella eli ei riitä kädet kärkiketjujen rooliin. Toki jos niitä käsiä ois enemmän niin ei Keltamustissa pelais kumpakaan. Kolmos-nelosketjulaisina olisivat todella päteviä kavereita.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aika huikeaa, mahtavaa! Edellisen kerran Kärpät jäänyt nollille kotona joulukuussa 2017.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Hieno voitto!
Ei se nättiä ole, mutta voitto kuin voitto!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Posit:

-Westerholmin nollapeli.
-Zaborskyn työnteko palkittiin maalilla.
-Pisteet Raksilasta mukaan. Viimeksi varmaan ennen nuijasotia.
-Jumbosijalta pois.
-Finaalijoukkueet kaadettu nyt putkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös