Päällikkö Jokinen Jukurien päävalmentajana

  • 95 868
  • 295

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Merkonomipohjalta en kyllä osaa sanoa tähän muuta kuin sen, että menipä nyt sitten puoli tuntia elämästä tällaisenkin kuunteluun. Sitä aikaa ei enää saa takaisin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Merkonomipohjalta en kyllä osaa sanoa tähän muuta kuin sen, että menipä nyt sitten puoli tuntia elämästä tällaisenkin kuunteluun. Sitä aikaa ei enää saa takaisin.
Ei tähän oikein maisterispohjaltakaan osaa sanoa kuin että kylläpä siellä vanhat vuohet määkii kitkerästi, ehkä ollut väkirehussa torajyviä seassa. Jokisen suuria syntejä kouluja käymättömyyden ohella ettei ole hakenut the Johtavalta lupaa ja hyväksyntää tulla Suomeen valmentamaan ja vielä kehtaa perkele tulla kulkematta Vierumäen kautta. Ei taida lähteä edes inhorealistisella bussiparkkisysteemillä peruuttelemaan, JUMALANPILKKAA! (tai siis Meidän Pelin ja psihvosen, mikä on sama asia). Ylipäätään tämän narisevan saranan määinnästä tulee esiin lähinnä se oman erinomaisuuden ja jumalstatuksen pönkitys ja jalustalta kovin ylimalkaisesti tuijottalu. "Jukureista omat lupaavimmat junnut lähtee. Kokkonen lähti ja... se joku hyökkääjäkin lähti" ja että "tulee jonnekin MIKKELIN JUKUREIHIN missä yrittää muka jotain mullistavaa tehdä".

Toki OJ:n tiimoilta on ihan perusteltaviakin kysymysmerkkejä ilmassa ja täysin mahdollista että etelä-savolainen luomulätkä floppaa seurahistorian oletettavasti kovimmasta rosterista huolimatta, mutta tämmöisten omia pierujaan haistelevien analyytikoiden ansiosta toivoo entistä vahvemmin että ensi kausi onnistuisi pelillisesti nappiin. Ylipäätään ihmetyttää tuo johtavien puusilmäisyys pelin evoluution suhteen, luulisi olevan meidän pelin nimeen vannovillekin ihan hyvä asia että jossain kokeillaan p-amerikkalaisella pelityylillä träpin kestävyyttä.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Jokinen ei ole puheidensa mukaan kantanut rahaa Jukureihin ja palkkakin on kuulemma samaa tasoa mitä aiemmillakin päävalmentajilla.

Tykkään kyllä tästä iltapäivälehtien tyylistä uutisoida asiota, ottavat huhuista ja hulinoista kiinni ja kysyvät asiaa suoraan pääkallopaikalta. Ei ole nimittäin montakaan paikallismedian juttua tullut Jukureista nyt vähään aikaan ja nythän olisi heilläkin loistava mahdollisuus hyödyntää sijaintiaan ja tuutata Jokisesta ja Jukureista juttua ulos vaikka viikoittain. Aivan varmasti kiinnostaisi sekä paikallisia että muuallakin päin Suomea.
 

Gameson

Jäsen
Kiinnostavia tietoja valmennustiimin vastuista. Näitä on jo aiemminkin perattu, mutta Olli Jokinen kertoi Jukureiden lehdistötilaisuudessa lisää.

OJ vastaa kokonaisuudesta, Surenkin/Suokas alivoimasta, Krivokrasov ylivoimapelistä ja pelaajien kehittämisestä, Tarvainen totta kai maalivahdeista.

Jokinen korosti sitä, että Suokkaalta ja Tarvaiselta otetaan oppia Jukurien toimintatavoista. Hommaa ei siis täysin uuksiksi, vaan vanhan pohjan päälle rakennetaan uutta.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tuleeko Virta Jukureihin? Vaihtokauppa siis. Kaikkea sitä kuulee ja näkee. Tuleva kausi vielä kaukana ja puhetta ainakin piisaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nyt meidän Ollia oltaisiin jo kovasti viemässä ensi kauden jälkeen Lappeenrantaan.
Se, että SaiPa on ollut viime aikoina ties minkä huhujen kohteena, niin kyllä tämä vetää pohjat, tai ampuu katosta läpi, miten vaan. Voinet hieman kertoilla lisää? Vai onko Pekka koutsi, jonka saa tästä lähtien aina ostaa vuodeksi laittamaan organisaatioiden urheilutoiminnan kuntoon?
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta tuossa taitaa olla vain takana se kun Aleksi Valavuori tuossa tunti sitten julisti Big Brother talossa Jokisen menevän SaiPaan valmentajaksi. Eli Aleksi ei tiennyt taas mistä puhui ja julisti väärän joukkueen päävalmentajaksi.

"Olli Jokinenhan menee ensi kaudelle SaiPan päävalmentajaksi"

Jos tässä jotain muuta on takana niin voin sanoa aivan 100 prosenttisella varmuudella, että ei ole tapahtumassa.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
Tuleeko Virta Jukureihin? Vaihtokauppa siis. Kaikkea sitä kuulee ja näkee. Tuleva kausi vielä kaukana ja puhetta ainakin piisaa.

Luojan kiitos ei. Valavuorella taas vauhti päällä. Ei mikään ihme, että hosumalla ja huutelemalla on joutunut verovelkatilanteeseensa. Pääsepähän taas esille.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Mr Valavuorihan tuota taisi höpistä tietämättömyyttään ja twitter sen jälkeen jatkoi ruokkimista, nou hätä siis - eiköhän se Olli meillä kestä
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Eikös se meidän päällikkö tehnyt 2+1 vuotisen sopimuksen Jukureiden kanssa joten eihän noissa valan jutuissa ole mitään perää
No näin juuri. Ei Valavuorella ollut siis mitään uutta huhua että Jokinen olisi mitenkään menossa lappeenrantaan. Mutta kun pitää muiden edessä esittää että tietää kaikesta kaiken niin sanoi sitten väärän joukkueen. Oli vielä omien sanojensa mukaan ollut pari viikkoa sitten Jokisen kanssa pelaamassa padelia mikä tekee koko hommasta vieläkin ironisemman.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ihan mielenkiintoinen tuo Krivokrasovin haastattelu. Aika vahvasti kyllä alleviivaa että Jukurit on ponnahduslauta isompiin ympyröihin, toisaalta sillä varmaan on mahdollista sitten saada niitä potentiaalisimpia nuoria kavereita ketkä sitä pomppua ovat hakemassa. Eikä toki isompiin sarjoihin pääsymahdollisuuksia yksittäiseltä pelaajalta ainakaan heikennä jos on saanut myös seuransa pelaamaan menestyvää kiekkoa.

Itse OJ:hin, niin melkoisella mielenkiinnolla sitä alkaa odottaa jo että minkälainen on Ollin visio vuoden -21 suomalaisesta liigakiekosta. Toki kun niitä näyttöjä ei ole kilpasarjoista, niin mielenkiintoon sekoittuu pientä kauhua. Oletettavaa on joka tapauksessa että jonkunlaista (ehkä isoakin) omaa twistiä sieltä on ainakin saatavilla. Tosiaan mitä tuonne yleisen puolen voimasuhdepöhinöihin naputtelin niin nimilistaa selaamalla voisi ainakin kuvitella että piirun verran hyökkäävämpään suuntaan on joukkue orientoitumassa verrattuna aiempiin vuosiin ja toisaalta että nyt on mukana niiden prospektien lisäksi myös kiekkotaitavaa kokemusta kun aiemmilla kausillahan on ollut melko selvä ero siinä että junnuprospekteilla on taidot ja kokeneempi henkisen liideristön kaarti ollut melko puukätistä ja -jalkaista osastoa (poislukien kapteeni Piitulainen). Joukkueen hinta olisi mielenkiintoista tietää, todennäköisesti noita ison stepin kynnyksellä olevia on saatu kontakteja lupaamalla markkinahintaa edullisemmin, mutta laadun luulisi silti korreloivan melko suoraan hinnassa. Toisaalta jos viime kaudelta oli mahdollista karsia palkkakuluista puoli miljoonaa (!), niin aiemmin on taidettu sortua maksamaan pelaajille melkoista ylihintaa eikä tämän kauden joukkue lopulta välttämättä viime vuotista (ilman koronaleikkureita) kalliimmaksi juuri edes tulisi.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Samat mietteet palstabro Wiljamin kanssa. Itse kirjoittelin tuonne toiseen osioon myös tuosta 500 tuhannen gäpistä viime vuoden kuluista - kuulostaa todella kummalliselle, aivan järkyttävän iso summa mielestäni. Mutta itse otsikon asiaan, OJ:n tulo plus muut tulleet pelaajat ovat tehneet Jukureista nyt vähemmän hmv-joukkueen, suunta on oikea mutta nyt olisi vaan valmennuksen ja joukkueen lunastettava tämä pelillisesti. Pakko kyllä arvostaa riskiä tulla Jukureihin valmentajan rooliin kylmiltään, isot cohonesit oltava. Mielenkiintoista on myös seurata kamppailua ensi kaudella myös päävalmentajan paikasta, Jormakkahan ilmoittautui kisaan mukaan sanomalla haluavansa olla heimopäällikkö tulevalla kaudella.
 

Mandoliino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paul Mauricen (Winnipeg Jets) kommentteja päällikkö-Jokisen päävalmentajapestistä:

”What’s interesting is when you stand behind the bench long enough you come across all different kinds of players. Hearing Olli on the bench, you could tell he had a good grasp of the overall game, not just the individual game. He’s kind of coaching from the bench, if that makes sense. He’s saying the things that are going through your head, he’s wired that way. And not a lot of players are like that. There are great players that see the game as an individual and Olli saw it as a coach right from the start. That was my first recollection, that this guy talked like a coach from bench.

He absolutely will do very well with becoming a coach. He’s one of the players who saw the game from the bench like a coach.
Olli and I talked this summer about him becoming an assistant coach here for the Winnipeg Jets. I ended up going in a different direction because I wanted a different role filled. Todd Woodcroft was my assistant coach, and he went on to coach at the University of Vermont and we had a hole to fill, and Olli was on the list, just for that. Olli was probably my first call when I knew I had an opening. But even with that, there was an understanding for Olli that he was a head coach. People are wired differently, and he’s wired to be a guy that coaches across all spectrums. It’s a different view of the game, and Olli has that. He has that strength.

Why will he succeed? Well first, it’s his passion, right? When his career came to an end, he didn’t sit on the sidelines waiting casually to be a coach. He got involved. He got into the everyday life of coaching, he got into developing young players. So, there’s a passion there. There’s something more than just showing up at the rink and putting a tie on and yelling. He has an understanding of the big part of the game.

He absolutely will do very well with becoming a coach. He’s one of the players who saw the game from the bench like a coach.”


Lähde
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
OJ:n mietteitä ensimmäisen treenipelin jälkeen.

 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nämä on näitä.

Muistan joskus Kangasalustan sanoneen kauden alussa, että oikein pelottaa, kun pelaajat on niin loistavassa kunnossa. Taisi lopulta kaikkia muitakin pelottaa kauden edetessä toki muista syistä. Kyllä tuolla on aihiot menestyä koska pelimerkit ovat nyt aivan toista luokkaa kuin silloin.

Itä-Savo - lehdessä oli aamulla juttu SaPkon suunnitelmista. Pelaajaliikennettä tullaan näkemään seurojen välillä kertoi Eronen. Tämä on hyvä uutinen.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
On kyllä helvetin hienoa nähdä Päällikkö liigassa! Yksilövalmennuksessa on varmasti paljon annettavaa. Taktinen osaaminen onkin sitten kysymysmerkki. Toivon koko sydämestäni, että Olli onnistuu! On aina ollut yksi suurimmista suosikeistani. Ratkaiseva finaalimaali jatkoajalla Ilvestä vastaan vuonna -98 ei unohdu koskaan. Pikkupoikana katseltiin faijan kanssa telkkarista ja olin pikkuhiljaa ymmärtämässä mikä tässä (HIFK:ssa) on niin siistiä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onkos OJ:n Jukurit voittanut KalPan jo useammin kuin kolmen edellisen koutsin joukkueet yhteensä? Vähän ainakin tuntuu siltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös