Oulun Kärpät - Kausi 06/07 - Suuri murros?

  • 165 599
  • 550
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kärpät#18 kirjoitti:
Haataja ja Saarenheimo matkaavat molemmat Raumalle. Siellä odottaa rooli kahdessa ensimmäisessä kentässä, mitä Oulussa ei ole tarjolla.

Voiko sopimuksia tehdä toisen liigajoukkueeseen kesken kauden ?
Mielestäni on olemassa ns, "värväyskielto" kun siirtoaika on sulkeutunut, itsellä saattaa tosin olla väärä tietoa..
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Ujcik#11 kirjoitti:
Voiko sopimuksia tehdä toisen liigajoukkueeseen kesken kauden ?
Mielestäni on olemassa ns, "värväyskielto" kun siirtoaika on sulkeutunut, itsellä saattaa tosin olla väärä tietoa..

Kyllähän sinulla ihan oikeat tiedot on, virallisesti sopimusneuvottelut ja värväykset on kiellettyjä niin kauan kuin joukkueilla on pelejä jäljellä SM-liigassa.

Totuus on tietysti aivan eri. Sopimuksista neuvotellaan ja niitä tehdään tammikuusta lähtien. Mitään kun ei julkisteta, ei jäädä kiinnikään.
 

Pusacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Leijonat, Zidane.
Ennemmin olisi kannattanut antaa Saarenheimolle 3-vuotinen jatko ja laittaa Kalle Sahlstedt takaisin Raumalle. Ei siksi etteikö Sahlstedt olisi pelimies, mutta tosiasia on, että Sahlstedtin ja Saarenheimon kehityskäyrät kulkevat tulevaisuudessa väistämättä eri suuntiin. Tällaisista virheistä alkaa Jokerimainen tuhon tie alaspäin jos ja kun omia kasvatteja ei osata arvostaa. Vaikka rahaa ja yhteistyötahoja olisi rajattomasti, paras menestymisen ja sitoutumisen vakuutus on seuran omat kasvatit, joita ei rahalla voi korvata, eikä myöskään sitä hyötyä, minkä oman kasvatin esikuva synnyttää junioreissa.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pusacher kirjoitti:
Ennemmin olisi kannattanut antaa Saarenheimolle 3-vuotinen jatko ja laittaa Kalle Sahlstedt takaisin Raumalle. Ei siksi etteikö Sahlstedt olisi pelimies, mutta tosiasia on, että Sahlstedtin ja Saarenheimon kehityskäyrät kulkevat tulevaisuudessa väistämättä eri suuntiin.

Mjaa, toivottavasti näin. Luulenpa silti, että Lukossa Saarenheimolla olisi enemmän tilaa kehittyä kuin Kärpissä.

Lukon Saarenheimo aloittaisi tyhjältä pöydältä, kun taas Kärpissä samanniminen on useammalta kaudelta jo niin tuttu ja sidottu, että nouseminen pelaamalla hierarkiassa ylöspäin on todella hankalaa. Nykykärpissä pelaajien on vaikea pelata itseään ulos annetusta roolistaan, koska rosteri on täynnä hyviä pelaajia. Kärpissä harvat pettävät, toisaalta tähdenlentojakaan ei juuri synny.

Pelkään, että jos Saarenheimo jää Kärppiin ja Sahlstedt pelaa tulevan kauden samassa roolissa, niin todennäköisesti sitä seuraavalle ostetaan jälleen uusi kaveri Sahlstedin rooliin.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taas on täälläikä rasismi valoillaan. Mielestäni Saarenheimo ja Haatajan siirtymien muualle on ihan hyvä asia sekä Kärppien, että pelaajien itsensä puolesta. Kärpät ei vain yksinkertaisesti voi vuosi vuoden jälkeen heittää iäkkäämpiä ja kokeneempia pelaajia poissa ja ottaa tilalle tuoreita junnuja. SM-liiga on ammatilaissarja, jossa ei pärjätä millään koulupoikajoukkueella. Esimerkkinä Jyppi oli alkukauden lennossa, mutta pitkään sarjaan joukkue hyytyi.

Katselemmepa mitä tahansa huippusarjaa tai turnausta voimme hyvin todeta niissä pidemmän päälle ratsastavan joukkueet, joissa on kokemusta. Esimerkkinä Oylmpia turnauksen Ruotsille ratkaisi papat Lidström 35 maalintekijänä, syöttäjinä Sundin 25 v ja Forsberg 32 v.Montako tuon ikäistä pelaaja Kärpissä on ensikaudella, mikäli Ujcik ei jatka? Kärpillä ei ole sopimusta sen ylivoimaisesti kokeneimpien pelaajien kanssa lukuunottamatta Loposta ja Sahlstedtia.

Katselemalla tässä Kärppien viimeisiä pelejä voimme helposti nähdä kokemuksen ratkaisutilanteissa. Voittomaali Ässät pelissä tuli Sahlstedtin kylmän rauhallisen syötön jälkiseurauksena. Yhtälailla Blues ottelussa Kärpät maalittomuuden piinasta vapautti joukkueen hyökkäyksen vanhin Ujcik (33v) Sahlstedtin (32 v) syötöstä.

Sahlstdtissa on sellaista liidershippiä mitä ei viedä Kärppien nuorista ja hurjista löydy. Vähänkään lähellä olevaa tasoa voi olla Viuhkola. Joukkue tarvitsee kokeineita pelaajia, joilla ei maila tiukoissa paikoissa tärise. Tämä ei tarkoita, että Saarenheimo ei siihen pysty,mutta esimerkkinä Pietarissa kävi hyvin selville miten tärkeitä Sahlstedt ja Ujcik esimerkkinä on Kärpille. Kärppien nuorten pelaajien esiiinmarssi ei voi tapahtua siten, että kaikki kokeneet heivataan pihalle täysin ja otetaan nuoria tilalle. Saarenheimo ja Haataja on vielä nuorisokaartia, jonka on viisasta antaa kokeilla sitä vastuunkantoa jossain muualla kuin mestaruuteen tähtäävässä joukkueessa. Miehet varmasti pystyy siihen suuren osan kautta, mutta tälläkin kaudella on ollut hyvin nähtävissä, että pitkähköjä nihkeitä kausia tulee. Sitä vastoin Sahlstedt nakuttelee pinnoja tasaisen tappavaan illasta toiseen.

Mielestäni Saarenheimon ja Haatajan paikat vapauttaa juuri sopivasti kasvunpaikkoja tällä kaudella jo hyvin 1-3 kentissä esiintyneille Mustoselle ja Aaltoselle ja heitä haastaa rouhija Aarnio. Kun tuohon löydäänvielä Tenki/stuntti ja Ujcik/stuntti alkaa joukkueen olla hyvällä mallilla.
 
Viimeksi muokattu:

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Laitetaanpa nyt tänne sitten. Eli Chicagon toimitusjohtaja Dave Tallon tulee tänään Suomeen ja käy ainakin katsomassa ottelun Lukko-Kärpät. Kiikarissa hänellä on Jari Viuhkola ja Lasse Kukkonen. Daily Heraldin mukaan Tallon on sitä mieltä, että Kukkonen olisi ensi kaudella yksi heidän kuudesta parhaasta puolustajastaan. Lisäksi Tallon kuulemma yrittää scoutata Tony Salmelaista, mikä ei tosin nyt olekaan mahdollista.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Greffin kirjoitti:
Laitetaanpa nyt tänne sitten. Eli Chicagon toimitusjohtaja Dave Tallon tulee tänään Suomeen ja käy ainakin katsomassa ottelun Lukko-Kärpät. Kiikarissa hänellä on Jari Viuhkola ja Lasse Kukkonen. Daily Heraldin mukaan Tallon on sitä mieltä, että Kukkonen olisi ensi kaudella yksi heidän kuudesta parhaasta puolustajastaan. Lisäksi Tallon kuulemma yrittää scoutata Tony Salmelaista, mikä ei tosin nyt olekaan mahdollista.
Tämän hetkinen Viuhkola ei ole scoutattava. Niin flegmaattista ja kaavoihinsa kangertunutta peliään mies on esittänyt, ettei Tallon taida kovinkaan positiiviseen sävyyn tätä reissua muistella. Etenkin kun nyt on vastustajana selkeästi "ei sytyttävä" altavastaaja...

Taitaa tämä ollakin Viuhkolan pojan metkuja, kaverista kun tulee UFA tuossa kesän kynnyksellä. Jos nyt Chicago toteaa, ettei Pikua tarvita, voi hyvinkin olla, että jokin toinen seura nappaa miehen. Jännä nähä.

EDIT: Tuossa vielä tuo alkuperäinen artikkeli: Daily Herald.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kärpät#18 kirjoitti:
Haataja ja Saarenheimo matkaavat molemmat Raumalle. Siellä odottaa rooli kahdessa ensimmäisessä kentässä, mitä Oulussa ei ole tarjolla.
Tämä nyt on toistaiseksi menossa huhu-pohjalta, joten en vielä revi pelihousujani. Tukevan kahden käden otteen otan niistä kyllä.

Nimittäin, Haatajan lähtö vapauttaa yhden laiturin paikan, kyllä. Niillekin paikoille on tunkua, mutta toisaalta, saammeko vastaavanlaista työmyyrää tilalle? Emme, mutta onko täytemiehissä saman tyyppiseen rooliin miehiä, kuin Haatajassa? Ei taida olla, paitsi ehkä Mustonen nimenomaan. Toki, Mustosen pistetahti ei päätä huimaa, eli Aaltosta kaveri ei haastane roolin suhteen, joten voisi olettaa Mustosen nousevan enemmän pelaaviin kentällisiin, nimenomaan Haatajan stunttina.

Mutta jos joku vituttaisi ja ankarasti, olisi Saarenheimon lähtö. Ei voi ymmärtää, että noinkin nousuvoittoisesti kehittyvää pelaajaa ei Oulussa arvosteta! Ymmärrän sen, ettei Pekiä voi heittää nelosen keskelle, sehän nyt on selvää. Mutta ensi kaudeksi, piti taas saada läjä senttereitä? Itse olen vahvasti sitä mieltä, että Saarenheimo olisi ehdottomasti pitänyt pitää joukkueessa, 1-2 sentterin paikalla! Ehkä sitten, kun Jalosen 3-vuotinen on ohi? Saarenheimohan on joutunut kärsimään täytemiehen roolistaan, josta huolimatta, on kuitenkin tämän vuoden puolella ollut Kärppien paras maalintekijä! Eikä mitenkään liikaa tuota YV-aikaakaan ole tarjolla ollut.

Molemmat luottomiehiä, joista molemmat ovat ikävä kyllä korvattavissa. Mutta sitä ei korvaa pirullakaan, jos Saarenheimo nousee nyt toisaalla ansaitsemaansa rooliin ja täyttää sen, sekä ylittää odotukset, kuten joka kaudella on hänellä tapana ollut. Milläs hänet takaisin enää houkuttelet? Aliarvostettu pelaaja, seuran puolesta!
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse näen Saarenheimon ja Haatajan lähdön ainoastaan hyvänä asiana. Vaihtuvuutta täytyy olla. Ei kaikkia voida pitää. Uusille junnuille täytyy antaa mahdollisuus nousta liigarinkiin ja se ei onnistu, jos kaikille sorvataan uudet peiffit.

On totta, että Saarenheimo ei ole koskaan saanut sitä arvostusta joka hänelle kuuluu. Kärppien rosteri on kuitenkin niin kova, että Saarenheimo ei aivan ansaitse paikkaa 1-2 ketjuissa. Lähellä, mutta ei silti riitä. Väliinputoaja.

Ainut huoli kohdistuu mahdollisiin paikkaajiin. Kaikki eivät voi olla niitä kiekollisia taitureita ja tämän pitäisi Junnon ja KJ.n ymmärtää. Tilalle ei voida hankkia pelityyliltään uusia Pesosia vaan Saarenheimon ja Haatajan ROOLIT tulee nimenomaan paikata. Onko ensi kauden Kärpät jälleen pykälää antifyysisempi? Vai onko se enää edes mahdollista?
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Haatajan ja Saarenheimon kaksivuotiset sopimukset Lukkoon paljasti myös eilinen urheilulehti, joten kyllä asia siltä osin alkaa olla case closed.

Vaihtuvuutta tosiaan tarvitaan, mutta minusta se alkaa vääristä miehistä. Itse olisin ollut valmis pistämään mäkeen paljon mieluummin Pesosen, Mustosen tai Sahlstedtin kuin esim. Saarenheimon. Noh, ensin mainitulla kolmikolla on sopimukset päällä, joten turha kai tuota on valitella.

Ensi kauden sopimuksenalaiset laiturit: Pyörälä, Aaltonen, Mustonen, Pesonen, Aarnio. Kaikki näkee, ettei riitä lähellekään. Jos Tenkrat ei jatka (vaikka kovasti huhuja jatkosta kuuluukin), joudutaan ulkopuolelta hommaamaan vähintään 3 laituria. Osa heistä vielä kahteen ensimmäiseen kenttään.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärpät#18 kirjoitti:
Jos Tenkrat ei jatka (vaikka kovasti huhuja jatkosta kuuluukin), joudutaan ulkopuolelta hommaamaan vähintään 3 laituria. Osa heistä vielä kahteen ensimmäiseen kenttään.
Tenkrattia huhutaan kovasti Ruotsiin Luulajaan hockeycentralenin mukaan. Luulisi että jos raha ratkaisee niin Petr painelee sinne varsinkin, jos JJ ei ole mahdottoman kiinnostunut tsekin palveluista.

Jotenkin tässä vielä (turkulaisena) tuntuu (/toivoo) että Kukkonen pelaa ensi kaudella NHL:ssä.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tenkrat on eräs kaikkien aikojen kärpistä, mutta nyt näkisin mieluummin Hyvösen tekevän paluun Kärppiin, kuin Tenkratin jatkavan täällä. Toivottavasti nämä eivät ole toisiaan poissulkevia vaihtoehtoja.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Kärpät#18 kirjoitti:
Haatajan ja Saarenheimon kaksivuotiset sopimukset Lukkoon paljasti myös eilinen urheilulehti, joten kyllä asia siltä osin alkaa olla case closed.

No ainakaan meikäläinen ei tuosta Urheilulehdestä kyseistä artikkelia löytänyt, vaikka tavasin useampaan kertaa etu ja takaperin. Otin jopa 3D-lasit päähän, mutta ei silti löytynyt.

Ja en nyt tarkoittanut, etteivät Saarenheimo ja Haataja olisi Lukkoon tulossa, mutta ei tuossa mainitsemassasi lehdessä kyseistä juttua ollut.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
kone82 kirjoitti:
Tenkrattia huhutaan kovasti Ruotsiin Luulajaan hockeycentralenin mukaan. Luulisi että jos raha ratkaisee niin Petr painelee sinne varsinkin, jos JJ ei ole mahdottoman kiinnostunut tsekin palveluista.

Itse väitän, että Tenkratin palkka on tällä hetkellä jo sillä tasolla (270 000-300 000 euroa kaudesta + etuisuudet), että Luulajalla ei ole mieheen varaa.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
aurinkolahna kirjoitti:
Itse väitän, että Tenkratin palkka on tällä hetkellä jo sillä tasolla (270 000-300 000 euroa kaudesta + etuisuudet), että Luulajalla ei ole mieheen varaa.
Itse näen asian siten, että meni Tenkrat minne tahansa, niin hänen palkkansa tulee laskemaan. Palkka ja suoritustaso ei tällä hetkellä ole balansissa. Tietysti jos mies tekee taas tukun ratkaisevia maaleja pleijareissa ja pelaa muutenkin siellä kuten edellisvuosina niin tilanne voi näyttää erilaiselta.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Urheilulehti pitää Laamsen siirtoa Kärppiin varmana. Samassa lehdessä luetellaan siirtomarkkinoiden kuuminpia nimiä. Kärpillä on sentteriosasto täynnä ja jaossa on Viitaluoman(sentteri) lisäksi Grünn ja Vihko. Mikki Hiiriä näyttää olevan markkinoilla.
 
Viimeksi muokattu:

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ens kauden joukkue

Rupesin itsekseni miettimään Kärppien nykyistä sopparitilannetta ja sen pohjalta raapustin vähän yhteenvetoa. Seassa myös pikkuisen arvailua ja omia kommentteja ens kaudesta.

Maalivahti:
Bäckström
Tämä osa-alue on niin hyvällä mallilla kun voi olla. Huippuvahti jolle soppari tehty ja ainoa ongelma Kärppien kannalta on NHL. Onkohan Bäcksin kytkennöistä tuohon suuntaan mitään arvailuja? Hyvin menneet olympialaiset kasvattivat mahdollisuuksia? Kakkosta en jaksanut edes arvioida koska Bäcksi täällä ollessaan pelaa kuitenkin paria peliä vaille kaikki.

Pakisto:
Sopparit:
Korpikari, Kukkonen, Vallin, Mikkola, Jaakola, Lehtonen, Loponen.
Näiden pakkien takana vielä junnut: Leinonen, Ylönen (saakohan ensi kaudeksi sopparia?)
Tuossa melko kova paketti ensi kaudeksi. Kestää jopa sen jos/kun Lehtonen/Kukkonen (oma arvaus että ainakin toinen lähtee) tai joku muu vaihtaa maisemaa. Olisiko Kukkosella paikkaa Chicagossa? Entä Lehtosen Nashville? Molemmilla sälleillä olisi rahkeita tuonne..päivästä toiseen hyvää peliä ja ainakin itseluottamus on kohdallaan pelissä.

Pakistosta odottelen edelleen, ties monettako kautta, Jaakolan ja Korpikarin tason ja roolin nostoa. Muutamissa peleissä jo väläytelty mutta ainakin Jaakolan suhteen rupiaa jo usko menemään, jääkö ainaiseksi peruspakiksi? Jaakola mun mielestä pelannut jopa viivassa muutamia pelejä mutta kaverin mielikuvitus ja kädet ei tuohon rooliin sovellu mitenkään. Ehkä sitten ensi kaudella...

Kärppiin huhuttu Laamanen ei tuo mielestäni mitään uutta joukkueeseen nyt, tietysti leveyttä ja kiekollista puolta jos useampi nyt sopimuksen alla olevista lähtee.

Hyökkääjät:
Sopimus:
Pyörälä, Pesonen, Paakkolanvaara, Viuhkola, Bros, Sahlsted, Aarnio, Aaltonen, Mustonen
Katkolla:
Ujick, Saarenheimo, Junnila, Haataja, Alikoski, Bilek, Tenkrat

Tämä osasto onkin sitten kokolailla auki. Kärppien sentteriosasto lienee hallussa myös ensi kaudella,mutta itse näkisin että Viuhkolan NHL-pesti on sen verran "varma" juttu että myös Saarenheimolle voisi tehdä sopparin. Saisivat Paakkiksen kanssa tapella kolmosen paikasta, toinen ottaa nelosen ja junnuista sitten leveyttä tähän osastolle. Saarenheimo voisi yhden vaisumman kauden jälkeen näyttää kolmosessa mitä osaa jos pääsee omalle pelipaikalleen.

Laitureita on mutta jos Haataja, Ujick ja Tenkrat (+Bilek jolle peliaikaa tuntuu riittävän) kaikki vaihtavat maisemaa niin tälle osastolle on pakko saada useampikin kova vahvistus. Jos tsekeille (Uki,Tenkrat) ei sopparia jatketa niin Kärppiin tulee laituriosastolle niin iso reikä että edes Haatajan leveät hartijat ei mitenkään voi sitä täyttää. Eli näkisin että Haatajalle lappu jatkosta (kolmosketjuun) ja kovatasoiset stunttaajat tsekeille (ykköseen/kakkoseen) niin saadaan vaihtuvuutta joukkueeseen.

NHL-peikko hyökkääjien osalta? Itse laskisin tähän Viuhkolan ja Aaltosen...onko muita?

Muutamassa viestissä on arvuuteltu Haatajan ja Saarenheimon jatkoa, oma mielipide on että jos pelipaikka tulee olemaan max kolmosessa niin ilman muuta joukkueeseen...jos muualla on tarjolla enemmän niin sitten kannattaa lähteä.
 

Toripolliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
kakkonen kirjoitti:
Onkohan Bäcksin kytkennöistä tuohon suuntaan mitään arvailuja? Hyvin menneet olympialaiset kasvattivat mahdollisuuksia?
Niin, Nikkehän oli joukkueen ykköstorjuja. Korkeintaan harjoituksissa, joissa scoutit sun muut harvemmin vierailevat.
 
Viimeksi muokattu:

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä vain spekulaatiota siitä, että laituriosastolle tarvitaan uusia miehiä ja tuossa sitä sektoria arviodessa heitän ihan vaan pientä listaa sopimuksettomista kotimaisista miehistä (Ulkolaisia sopimuksetta kolme, mutta laituriosastolla vajausta enemmän mielestäni 1-3 kenttään tarvitaan tällä hetkellä 4 miestä, jos sopimuksettomat Tenkrat, Ujcik, Haataja ja Saarenheimo eivät jatka, joten tarvitaan myös kotimaisia miehiä):

Jussi Pesonen Ilves

Mielestäni voisi olla hyvinkin sopiva mies Kärppäjoukkueseen. Joukkue tarvitsee mielestäni juuri Pesosen tapaista kohtuullisen kokoista vääntäjää. Mies on muutenkin ihan kohtuullisen suoraviivainen. Miehen hintaa on hankala arvioida, mutta ei todennäköisesti ihan pilvissä. Mies sai Jokeri-aikana hyvän alennuksen hintaansa.

Timo Pärssinen

Joka liigaseuran märkä unelma. Kärpät pystyy tarjoamaan mestaruutta tavoittelevan ryhmän ja miehellä ei vielä suuria voittoja.

Hannes Hyvönen

Pätee samat sanat kuin edelliseen. Lisautti pelissä ettei jatk aliigassa vaan suuntaa ulkomaille. Lienee sinne menetetty mies.

Joonas Vihko

Kausi Saipassa mennyt nappiin ja hinta kohoaa. Suunnannee kotiseuduille pääkaupunkiseudulle tai jää Saipaan. Jäkälän purenta ei välttämättä kiinnosta.

Garlo Grünn

Vähän samat sanat kuin edellisessä tapauksessa.

Amerikan paluumuuttajat

Sami Kapanen

Yksi mahdollisista liigaan palaajista, mutta Kalpa taitaa olla ykkösvaihtoehto omistajana.

Tuomas Pihlman

Mies on päässyt muutamia otteluita kaudessa ylös, mutta ei ole vakiinnuttanut paikkansa ylhäällä. Liiga pystyy tarjoamaan paremman palakan kuin farmi. Ei siteitä "rahaseurojen" paikkakunnille.


Katastrofijoukkueet Jokerit ja TPS ja uusi ilme eli ketä lähtee?

Tony Virta Jokerit

Lienee jättää Jokerit ja todennäköinen suunta Turku tai Hämeenlinna. On myös Jalosen vanha tuttu, mutta lienee epätoivottu vahvistus.

Kai Nurminen TPS

Kultaranne ollut koko kauden Jortikan hampaissa. Jatkaako vai meneekö Hokkarit naulaan? Sopimus jatkuu TPS:n kanssa, mutta joukkueella voi halu eroon kalliista alisuorittavasta pelaajasta. Jaloselle myöskin tuttu pelaaja.

Ruotsista sopimus tilanne epäselvä, mutta muutamia mahdollisuuksia

Teemu Elomo
Pasi Määttänen
Pasi Tuominen

Mielestäni Kärpät ei voi lähteä kauteen täysdellä ulkomaalaiskiintiöllä, koska NHL-uhka on Bäcktrömin yllä ja mistä saadaan ykköseksi kelpaava kotimainen kakkoseksi Bäckströmin rinnalle? Mielestäni Kärpät tarvitsee Tenkratin ja Ujcikin tai stuntit sekä ainakin yhden kotimaisen Haataja ja Saarenheimo aukkoa paikkaamaan 1-3 kenttään. Vaikka näin:

Pyörälä-Viuhkola-Aaltonen
Ucjik/Stuntti-Sahlstedt-Pesonen
?-Bros-Tenkrat/stuntti
Mustonen-Paakkolanvaara-Aarnio

Jos Mustosen tai heittää tuohon kyssärin tilalle kolmoseen ja Junnila tai Alikosken neloseen on särkymävara minimaalinen. Tämäkin kausi on osoittanut, että yksi mies on käytännössä koko ajan telakalla.
 
Viimeksi muokattu:

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tepan pohdinnoistahan kasautuu kuin itsestään tappava hyökkäysvitja:

Kai Nurminen - Tony Virta - Teemo Elomo.

Ja vielä kun Teemu Aalto ja JP Laamanen 99% ja 100% varmuudella pukeutuvat ensi kaudeksi taljoihin, sietää miettiä, mitä tehdään sitten, kun Lasse Kukkoselle povattu pesti Uudella mantereella osoittautuukin lööperiksi. Kukaan muu sopimuksenalaisista puolustajista ei pomminvarmasti taalakaukalossa ensi kaudella tule pelaamaan.
 

Jussitku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Täältä Turusta kun halutaan eroon alisuorittajista, voisin veikata Ville Vahalahtea teille ensi vuodeksi, voisi maiseman vaihto tehdä Villelle hyvää sopimuksesta huolimatta.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Huh huh pojat, kylläpä menee juttu lennokkaaksi!

Telomo, Määttänen, Nurminen, Tuominen, Kapanen, Virta, mitä vielä? Harry Jaakkola? Jukka Vilander?

Tepalta ihan hyvää spekulaatiota, mutta jotain rajaa sentään. Näistä jämäjätkistä jokainen on nähnyt uransa parhaat vuodet ja ne heikot on edessäpäin. Kärpät ei tarvitse yhtään näistä pelaajista, vaan tasavarmoja suorittajia, jotka ovat uransa parhaassa iskussa. Rehellisesti sanottuna revin pelihousuni välittömästi, jos yksikin noista mainituista pelaajista on edes neuvottelukontaktissa Kärppien kanssa.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät#18 kirjoitti:
...Telomo, Määttänen, Nurminen, Tuominen, Kapanen, Virta, mitä vielä?

... Näistä jämäjätkistä jokainen on nähnyt uransa parhaat vuodet ja ne heikot on edessäpäin. Kärpät ei tarvitse yhtään näistä pelaajista, vaan tasavarmoja suorittajia, jotka ovat uransa parhaassa iskussa. Rehellisesti sanottuna revin pelihousuni välittömästi, jos yksikin noista mainituista pelaajista on edes neuvottelukontaktissa Kärppien kanssa.
OK. Revi rauhassa, mutta ehkä Kapanen voisi Kärppiin mahtua? Vaikka Aarnion paikalle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös