Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Joel Armian NHL-debyyttiä odotellessa päätin alkaa pohtimaan jo hieman Oulun Kärppien ensi kauden joukkuetta. Aiempiin vuosiin poiketen Kärpillä on jo tässä vaiheessa kautta kasassa reippaasti sopimuksia myös tulevalle kaudelle 2015-2016. Yhteensä kiinnitettyjä pelaajia on 16 kappaletta. Seuraavassa ne pelaajat, joilla on sopimus Kärppien kanssa ensi kaudesta. Alla olevien pelaajien lisäksi Markus Nutivaaran sopimus päättyy tähän kauteen, mutta hänen sopimuksessaan on optiopykälä, joten eiköhän Nutivaarakin nähdä ensi kaudella Kärpissä.

Iiro Tarkki 15/16 (G)

Ryan Glenn 15/16 (D)
Adam Masuhr 15/16 (D)
Mikko Niemelä 15/16 (D)
Dan Spang 15/16 (D)
Lasse Kukkonen 16/17+1 (D)

Patrick Davis 15/16 (F)
Joonas Donskoi 15/16 (F)
Juha-Pekka Haataja 15/16 (F)
Julius Junttila 15/16 (F)
Juho Keränen 15/16 (F)
Mika Pyörälä 15/16 (F)
Sebastian Aho 16/17 (F)
Mikko Alikoski 16/17 (F)
Antti Kalapudas 16/17 (F)
Jesse Puljujärvi 16/17 (F)

Tämän kauden rosterista ilman jatkosopimusta jo edellä mainitun Nutivaaran lisäksi ovat toistaiseksi Tomi Karhunen (G), Arto Laatikainen (D), Ari Vallin (D), Ivan Huml (F), Joonas Kemppainen (F), Joonas Komulainen (F), Sakari Manninen (F), Saku Mäenalanen (F), Esa Pirnes (F) ja Simon Suoranta (F).

Maalivahtiosastolla on siis toistaiseksi vain Iiro Tarkki kiinnitettynä. On mielenkiintoista nähdä, aikooko Karhunen vielä jatkaa Kärpissä kevään jälkeen. Varmastikin vastaus tähän kysymykseen saadaan vasta playoffien päätyttyä. Mikäli Karhunen onnistuu viemään Kärpät toisen kerran peräkkäin menestykseen, siirtynee hän uusien haasteiden pariin KHL:ään. Sen sijaan mikäli Tarkki on keväällä pelaava maalivahti, Karhusta ei välttämättä haluta itään luukkuvahdin roolista. Toki hänellä on jo vahvat näytöt viime keväältä ja ei tämä runkosarjan alkukaan ole mennyt penkin alle, vaan Karhunen on ollut viimeisissä peleissä taas yhtä jäätävän hyvä kuin viime keväänä, joten sen suhteen ottajia varmasti riittää, vaikka hän ei keväällä olisikaan Kärppien ykkösmaalivahti. Joka tapauksessa yksi laatumaalivahti on jo kiinnitettynä, joten siihen osastoon tuskin Kärpät tulee ensi kaudellakaan kaatumaan. Mikäli Karhunen ei jatka, kakkosmaalivahti hankittaneen jostain toisesta seurasta. A-junnuista en usko esimerkiksi Jukurin olevan vielä tarpeeksi hyvä maalivahti Liigaan. Toki hän on pelannut Mestistäkin neljä matsia ihan hyvillä tilastoilla (PMK 2,00 & 92,2%), mutta on melkoinen jokerikortti silti. Kaiken kaikkiaan maalivahtiosaston kokoonpano ratkennee vasta myöhemmin keväällä, joten turha spekuloida sen enempää.

Puolustuksessa on erittäin hyvä tilanne. Viisi vakiokokoonpanon äijää on jo signattu tulevallekin kaudelle. Lisäksi Nutivaaralle värkätään varmastikin jatkosopimus. Näin ollen puolustukseen ei välttämättä tarvitse kuin yksi tai aivan maksimissaan kaksi vahvistusta. Laatikaisen jatkosopimus on tietysti yksi mahdollisuus, ainakin pelit ovat kulkeneet mahtavasti toistaiseksi. Koska loukkaantumisia tulee varmastikin kauden aikana, tiettyä reserviä olisi hyvä olla. Sen vuoksi hahmottelisin aluksi Nutivaaran seiskapakiksi. Periaatteessa ainut kysymysmerkki avauskuusikossa on tuo Glennin viereinen tontti. Jos Laatikainen tekee jatkosopimuksen, se on sillä selvä. Sen jälkeen Kärpillä olisi seitsemän hyvällä tasolla illasta toiseen pelaavaa luottopuolustajaa. Kuitenkin rosterin leveyden vuoksi tuohon voisi hankkia vielä jonkun syvyyspakiksi. Olisikohan esimerkiksi Hokin Pälveestä tuohon rooliin? Pälve kuitenkin voitti pari kautta sitten A-junnujen puolustajien pistepörssin Kärpissä ja on nyt hankkinut kokemusta miesten peleistä Mestiksessä ensin TuTossa ja tällä kaudella sitten Hokissa. Tällä kaudella Pälve on tehnyt 33 otteluun 11 pistettä ja tehotilastokin on kaksi pykälää plussalla. Yhteenvetona puolustajaosastosta se tosiasia, että käytännössä kuusi varmaa sopimusta (Kukkonen, Masuhr, Glenn, Spang, Niemelä + Nutivaara), joten yksi tai kaksi hankintaa tuohon enää tullee lisää. Vallinin jatkosopimukseen en jaksa enää uskoa, koska mies on tällä kaudella pelannut vielä huonommin kuin viime kaudella. Liike ei enää tahdo riittää Liigaan.

Kukkonen - Masuhr
Glenn - X/Laatikainen
Spang - Niemelä
+ Nutivaara, Pälve (?)

Sitten hyökkääjistöön. Tällä hetkellä on siis tehtynä kymmenen sopimusta. Ilman jatkosopimusta olevista pelaajista uskoisin, että ainakin Manninen pelaa myös ensi kaudella Kärpissä. Toivottavasti myös Humlille saadaan jatkosopimus aikaan. Kemppaisen jatkoon en usko, veikkaan että mies siirtyy suurempiin kaukaloihin, koska näytöt ovat olleet taas tälläkin kaudella sen verran vakuuttavia. Pirneksen tilalle toimisto varmasti katsastaa ehkä vielä parempaa pelaajaa. Toki en pane pahakseni, jos Pirnes Kärpissä ensi kaudellakin pelaa esimerkiksi kakkossentterin roolissa. Palkkapyyntö saattaa tosin muodostua jälleen ongelmaksi. Ykkössentteriksi on huhuiltu Ässistä Mika Niemeä. Kelpaisi vallan mainiosti. Myös Pelicansin Paakkolanvaaraa on huhuttu Kärppiin, mutta katsotaan toteutuuko kumpikaan huhu. Sentteriosasto on siis suurin kysymysmerkki tällä hetkellä. Kalapudaskin saattaa jo murtautua kokoonpanoon ensi kaudella. Hokin toiseksi paras pistemies tällä hetkellä, joten ei pelaaminen Mestiksessä pöllömmin ole mennyt toistaiseksi.

Suorannan ja Komulaisen tilanteesta sen verran, että muuta kuin neloskentän laiturin roolia tuskin on ensi kaudeksikaan tarjolla. Varsinkin Komulaiselle maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää tässä vaiheessa uraa. Suorannan pitäisin mieluusti rosterissa syvyyspelaajana. Suorannan ja Komulaisen lisäksi myös Mäenalasen sopimus päättyy tähän kauteen. Näytöt ovat olleet Kärpissä vähissä, mutta olisin valmis silti näkemään Mäenalasen myös ensi kaudella Kärpissä. Potentiaalia on valtavasti, itseluottamus pitäisi nyt vain saada kuntoon. Uskon, että Mäenalanen pelaa keväällä sen verran hyvin, että hänet nähdään Kärpissä myös ensi kaudella. Jo sopimuksen omaavista pelaajista Donskoi ja Davis ovat isoimmat kysymysmerkit. Donskoita vaanii KHL-peikko ja Daviksen otteet ovat puolestaan olleet pettymys. Veikkaisin silti, että Davis jatkaa Kärpissä myös ensi kaudella, mutta Donskoi saattaa Kemppaisen tavoin siirtyä esimerkiksi KHL:ään tai sitten AHL:ään. Kaiken tämän pohdiskelun jälkeen alla on hahmotelmani hyökkääjistöstä. Ensimmäisessä kokoonpanossa on oletettu, että sopimuksen omaavat yksilöt pelaavat joukkueessa myös ensi kaudella ja kokoonpano havainnollistaa tämän hetkisen sopimustilanteen. Alemmassa skenaariossa Donskoin mahdollinen poislähtö on huomioitu ja lisäksi Kärppiin huhutut Niemi ja Paakkolanvaara on lisätty sentteriosastolle. Myös jatkosopimukset on huomioitu alemmassa kokoonpanossa.

Pyörälä - X - Davis
Puljujärvi - X - Haataja
Junttila - Kalapudas - Donskoi
Aho - Keränen - Alikoski

Pyörälä - Niemi - Davis
Huml - Manninen - Haataja
Junttila - Paakkolanvaara - Puljujärvi
Aho - Keränen - Alikoski
+ Kalapudas, Mäenalanen, Suoranta
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
MI6, sympatiat: CIA, KGB. Inhokki: SPECTRE
J-P Aarrekivi twitterissä: "Ivan Huml jatkaa omien sanojensa mukaan Kärpissä myös ensi kaudella."

Linkki vielä Aarrekiven twiittiin: https://twitter.com/aarrekivi/status/550067724861599745
Kuka on J-P Aarrekivi?

Ei sillä, ihan loogista. Eiköhän Kärpilläkin ole haluja pitää Huml riveissään jos vaan Huml haluaa jatkaa Kärpissä. Olisi ihan mielenköyhää päästää tuollainen aikalailla 100% varma 45-50 pisteen pelaaja muualle.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kuka on J-P Aarrekivi?

Ei sillä, ihan loogista. Eiköhän Kärpilläkin ole haluja pitää Huml riveissään jos vaan Huml haluaa jatkaa Kärpissä. Olisi ihan mielenköyhää päästää tuollainen aikalailla 100% varma 45-50 pisteen pelaaja muualle.
En tiedä sen tarkemmin kuka, mutta tiedoissaan: "Freelance. Coach. Sports marketing. OyKKK @UniOulu."
 

JPL

Jäsen
Eipä Aarrekivi tyhjästä höpötä.... Huml:n elämä on Oulussa ja haluaa täällä pelata, niin eiköhän sieltä sopimusuutisia tule tässä kohtapuoliin. Veikkaisin että pari vuotta tulee jälleen minimissään.
 
The accusations and the blame - True or false they seem the same - Filthy fingers rise in rows - And out of shit a flower grows - I'm amazed how damn low - People can go only by being themselves
- Sentenced - Ever-frost -

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
No nyt Niemen siirtyminen teille uutisoidaan Iltapulussa 100% varmana asiana

http://www.iltalehti.fi/smliiga/2015011119000319_sm.shtml

Onneksi olkoon, hienon pelaajan saatte. Olen iloinen myös Niemen puolesta, hän on kuitenkin pelannut Ässissä jo pienen ikuisuuden vaikka on vasta 26-vuotias. Kannuakin on ehtinyt ykkössentterin roolissa nostella, joten kyllä sikäli tie Porissa on katsottu loppuun.. mitään saavutettavaa Niemellä ei enää olisi ollut jatkamalla patapaidassa, joten kohti uusia haasteita
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kyllähän se aina kova sana on, jos jostakin toisesta liigajoukkueesta saadaan ykkössentteri kaapattua. Mika Niemi on ainakin pisteiden valossa pelaamassa parasta kauttaan liigassa. Tuossa iässä voi ottaa vieläkin isoja askelia. Ensikaudelle olisi senttereiden paikalle sitten varmoja Niemi ja Keränen. Manninen voisi olla hyvä kolmossentteri. Kyllä siellä vielä potenttiaalia on. Sitten vielä yksi iso kala keskelle niin sentteriosasto olisi valmis.

Laituri tilanne on jo nyt hyvä ja toivotaan, että Huml jatkaa.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Eiköhän ensi kaudella olisi aika nostaa edustukseen myös unkarilainen Balázs Sebők, joka tuntuu olevan erittäinkin hyvässä vireessä sarjaporrasta alempana?

Näin ollen tulevan kauden ketjut voisivat olla vaikkapa muotoa:

Huml/x - "Niemi" - Puljujärvi
Donskoi/y - Kalapudas - Junttila
Pyörälä - Sebok - Aho
duunari - Keränen - duunari

Edit. Pirnes voi sitten Hokin lohdutukseksi pelata uran loppuhetkensä Sebokin stunttina ja mikäli Daviksen sopimusta ei pureta, niin korvatkoot hän Kalaputaan Hokin ykkössentterinä. Manninen voi sitten tuurata Kalapudasta ja Sebokia, jos nuorilla miehillä ei ota vielä kulkeakseen liigatasolla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lexaa, Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
Eiköhän ensi kaudella olisi aika nostaa edustukseen myös unkarilainen Balázs Sebők, joka tuntuu olevan erittäinkin hyvässä vireessä sarjaporrasta alempana?

Näin ollen tulevan kauden ketjut voisivat olla vaikkapa muotoa:

Huml/x - "Niemi" - Puljujärvi
Donskoi/y - Kalapudas - Junttila
Pyörälä - Sebok - Aho
duunari - Keränen - duunari
Niemi, Kalapudas, Sebok ja Keränen olisivat aivan liian heikko kombinaatio Kärppien ensi kauden sentteripaletiksi. Jos tavoitteena on menestyä sekä Liigan jäillä että CHL:ssä, tarvitaan Niemen lisäksi toinen kova sentteri, vähintään samaa tasoa edellä mainitun herran kanssa. Kalapudas, Manninen ja Sebok kilpailkoon vaikkapa kolmossentterin tontista.
 
Markkinointi, kotisivut ja asiakaspalvelu kuntoon, Oulun Kärpät.
Niemi, Kalapudas, Sebok ja Keränen olisivat aivan liian heikko kombinaatio Kärppien ensi kauden sentteripaletiksi. Jos tavoitteena on menestyä sekä Liigan jäillä että CHL:ssä, tarvitaan Niemen lisäksi toinen kova sentteri, vähintään samaa tasoa edellä mainitun herran kanssa. Kalapudas, Manninen ja Sebok kilpailkoon vaikkapa kolmossentterin tontista.
Tosiaan ongelmana on vieläpä se, että Kepu tulee olla lähes mahdoton korvata. Tarvittaisiin mielellään Pirneksen tilalle superkova haku joka oikeasti onnistuisi ja Niemi saa ottaa paikan Junttilan ja Donskoin keskeltä. Jos Paakkis tulee takaisin, hänestä leivotaan junnuille kirittäjä kolmoseen ja Keränen saa jatkaa nelosen keskellä. Jos joku junnuista räjäyttää pankin, Keränen voi aina siirtyä laitaan. Jätetään ensi vuonna mielellään noita laiturin tontteja auki enemmän ja pistetään jengi oikeasti keskeltä kuntoon, niin siirtorajalla tulee olemaan helpompaa. "Dixon" - Niemi - Paakkolanvaara/Manninen - Keränen olisi sellainen viisikko millä päästäisiin viime kauden tasoon kiinni. Niemi - Manninen - Paakkis - Keränen olisi oiva sentterinelikko useaan liigajoukkueeseen, mutta korkeammalle on mielestäni tähdättävä, jos ja kun menestys CHL:ssä kiehtoo.

Sinänsä tuo ei kuitenkaan ole mielestäni suurin ongelma, vaan suurimmat rasitteet joukkueelle ovat kalliit sputnik-pakit Glenn ja Spang. Näille kun saataisiin postimerkkiä ahteriin ja edes yksi "Villemäntymaa" tilalle niin olisin levollisin mielin. Aika näyttää.
 
"Kumpi tunne on nyt päällimmäisenä mielessä enemmän, tyrmistys, pettymys vai epäusko?" -Jussi Saarinen 17.5.2014

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Kyllä mielestäni Kalaputaassa ja Sebokissa on kumpaisessakin niin paljon potentiaalia, että ovat ainakin näyttöpaikan ansainneet ensi kauden miehistöön. Pituuttakin löytyy molemmilta kiitettävästi ja massaa voi aina hankkia lisää. Toki voi olla joukkueen menestyksen kannalta kannattavaa hommata myös toinen kokenut liigatason sentteri (Niemen lisäksi), kunhan ei hukata näitä kahta talenttia muiden seurojen hyödynnettäviksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä mielestäni Kalaputaassa ja Sebokissa on kumpaisessakin niin paljon potentiaalia, että ovat ainakin näyttöpaikan ansainneet ensi kauden miehistöön.
Ihan samaa mieltä tuosta näyttöpaikkojen antamisesta, mutta oletko nähnyt herrojen pelejä paljonkin tällä kaudella? Itse en ole Hokin pelejä nähnyt kuin yhden tälle kaudelle, enkä nyt edes muista mikä niistä se oli, mutta ainakin siinä pelissä Kalapudas pelasi sekä tasakentällisin että ylivoimalla hyvää sentteripeliä rakentaen ja edistäen peliä. Tilastollisestikin molempien kaudet vaikuttavat siltä, että Mestis on käytännössä valloitettu ja ensi kaudelle täytyy saada kovempia haasteita. Kysymys lienee se, että antaako Kärpät mahdollisuutta. Manninen on ainakin tällä hetkellä kumpaakin edellä, mutta onko enää kesän treenijakson jälkeen, se jää nähtäväksi. Ja Mannisella ei taida myöskään olla sopimusta vielä (jos ei ole kassakaapissa).
 

elmorautio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Montreal vs Toronto, KHL-Jokerit
Mitenhän lienee tuon Donskoin jatkon laita, noilla otteilla luulisi olevan kysyntää muuallakin. Toki sopimusta jäljellä, eikä KHL ilmeisesti hirveästi innosta (varsinkaan nykytilanteessa), mutta en pitäisi mahdottomana, jos lännestä päin löytyisi ulosostaja. Menohaluja muualle ilmeisesti kumminkin on. Case Haatajan jälkeen jokainen tietää, että se yksi hyvä kausi voi olla uran ainoa mahdollisuus lyödä kunnolla rahoiksi. Toki jos ensi kaudella lyödään sementoitu rooli ykkösen laidassa isolla ylivoimavastuulla, niin ehkä se kolmas perättäinen SM-kulta voisi houkutella jäämään sopimus loppuun. Mene ja tiedä. Kovasti toivon, että ensi kaudella nähtäisiin uransa parasta kiekkoa pelaava Donskoi vielä kerran Kärppä-paidassa ennen maailmankiertueen alkamista.
 
"Tuli tässä mieleen, että Esa Pirneksen kaksivuotinen sopimus AIK:hon taitaa olla kauden päätteeksi katkolla. Mahtaisiko olla mitään käyttöä Kärppä-joukkueessa?" - allekirjoittanut 05.11.2013 klo 13.54
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Kokoonpanohan voisi näyttää ensi vuodelle tältä. Tämä on nyt tällainen voimassa olevien sopimusten, vahvimpien huhujen, realismin ja omien toiveiden muodostama sekasotku. Sanotaanko, että tämä on jopa oraakkelimainen vilaisu tulevaisuuteen. Ei kyllä haittaisi vaikka olisi vähän kovempikin se rosteri. Ei kannata ottaa liian vakavasti :)

Junttila-Niemi-Donskoi
Pyörälä-Davis-Huml
Aho-Paakkolanvaara-Puljujärvi
Suoranta-Keränen-Mäenalanen
Alikoski, Kalapudas

Puolustus sama miinus Vallin.

Maalivahtien kohdalla loppui kristallipallosta virta...
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mites valmennuspuoli? Marjamäen sopparihan käsittääkseni päättyy tähän kauteen. Jos ja kun tälläkin kaudella menestystä tulee, niin valmentajan hommaan on palkattava kova nimi. Marjamäki tuskin jatkaa vaikka sopimusta tarjottaisiinkin, eiköhän Kultasormi suuntaa urallaan jo eteenpäin
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Mites valmennuspuoli? Marjamäen sopparihan käsittääkseni päättyy tähän kauteen. Jos ja kun tälläkin kaudella menestystä tulee, niin valmentajan hommaan on palkattava kova nimi. Marjamäki tuskin jatkaa vaikka sopimusta tarjottaisiinkin, eiköhän Kultasormi suuntaa urallaan jo eteenpäin
Koko kööri teki ajat sitten jo jatkon kevääseen 2016 saakka.

http://www.oulunkarpat.fi/fi/uutiset/artikkeli/karppien-koko-valmennustiimille-jatko-kevaaseen-2016.html
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

Left Wing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mites Kemppaisen jatko? eikö Kepun kanssa kannattais sorvailla jatko? Mulla on varmaan menny jotain ohi silmien?
 
Viimeksi muokattu:

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Mites Kempaisen jatko? eikö Kepun kanssa kannattais sorvailla jatko? Mulla on varmaan menny jotain ohi silmien?
Eiköhän Kepu pidetä, jos vain on mahdollista. Itse ainakin uskon, että Kepu saa tarjouksen, jos ei meren toiselta puolelta, niin vähintään Khl:stä. Mutta olisihan se mahtavaa, jos Kepu saataisiin pidettyä.
 
Eiköhän Kepu pidetä, jos vain on mahdollista. Itse ainakin uskon, että Kepu saa tarjouksen, jos ei meren toiselta puolelta, niin vähintään Khl:stä. Mutta olisihan se mahtavaa, jos Kepu saataisiin pidettyä.
Torilla ovat jo pidempään huhuilleet että Kepu siirtyy ensi kaudeksi ison meren tuolle puolen, enkä oikeastaan ihmettele vaikka näin kävisikin. Kepulla on oikeastaan kaikki avaimet pelata NHL:ssä nelosketjun sentterin roolia. Liike, peliäly, luisteluvoima, kamppailuvoima, kiekoton- /kiekollinen pelaaminen ja aloitustaito riittävät kaikki. Jos pienet minuutit vain innostavat, niin ymmärrän jos mies haluaa kokeilla onneaan änärissä.
 
"Kumpi tunne on nyt päällimmäisenä mielessä enemmän, tyrmistys, pettymys vai epäusko?" -Jussi Saarinen 17.5.2014

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Torilla ovat jo pidempään huhuilleet että Kepu siirtyy ensi kaudeksi ison meren tuolle puolen, enkä oikeastaan ihmettele vaikka näin kävisikin. Kepulla on oikeastaan kaikki avaimet pelata NHL:ssä nelosketjun sentterin roolia. Liike, peliäly, luisteluvoima, kamppailuvoima, kiekoton- /kiekollinen pelaaminen ja aloitustaito riittävät kaikki. Jos pienet minuutit vain innostavat, niin ymmärrän jos mies haluaa kokeilla onneaan änärissä.
Ja tähän vielä lisänä loistava alivoimapelaaminen.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Niin paljon kuin Kärppien kannalta hyviä asioita toivonkin tapahtuvaksi, niin Kemppaisen kohdalla olisin vain iloinen mikäli kaveri pääsee esim. ensi kaudella yrittämään jo jossain kovemmassa liigassa. Kepu on kehittynyt vuosi vuodelta Kärpissä sieltä 3-4 ketjun puolustavasta sentteristä yhdeksi liigan parhaaksi ja kokonaisvaltaisimmaksi hyökkääjäksi ollen tällä hetkellä mun silmissä jopa Kärppien MVP, joten ehkä tämä tie alkaa olla jo käyty loppuun tältä erää.

Ja minähän en valita vaikka Kepu Kärpissä jatkaisi, mutta tietenkin siirto johonkin toiseen liigajoukkueeseen saisi itkun partaalle.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Valdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin paljon kuin Kärppien kannalta hyviä asioita toivonkin tapahtuvaksi, niin Kemppaisen kohdalla olisin vain iloinen mikäli kaveri pääsee esim. ensi kaudella yrittämään jo jossain kovemmassa liigassa.
Iloisuudesta en tiedä, mutta pahoillani en ole, jos Kemppainen siirtyy Kärpistä NHL:ään - pelaavaan kokoonpanoon. KHL:ää, SHL:ää tai farmisarjoja en seuraa ollenkaan, joten jos siirto noihin sarjoihin on edessä, jää Kemppaisen näkeminen kaukaloissa vähälle. Isoa, monivuotista sopparia vaan tulille, sanon minä!
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Uskoisin, että Kemppaisen osoite on Ruotsi tai Venäjä. Vaikka Kemppainen onkin hyvä sentteri liigassa niin en millään jaksa uskoa, että eväät riittäisi NHL:lään. Tosin hieno juttu jos Kepu sinne lähtee yrittämään. Kärpissä jatkamiseen en jaksa millään uskoa. Urankin kannalta aika vaihtaa maisemaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy