Otto Kivenmäki – Fakiiri toisessa polvessa

  • 137 649
  • 654

Kit Carson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Veikkaan, että kun tuosta adrenaliinit on tippunut niin aika pahalta tuntuu. En millään jaksa uskoa, että kukaan haluaisi toista tahallaan sairaalaan lähettää. Voin toki myös olla väärässä ja Nemecek on täysi psykopaatti, mutta pidän sitä melko epätodennäköisenä. Siitä toki samaa mieltä että käsien levittely oli tökeröä. Toisaalta nyt kun Nemecek (aiheesta) sekä Virta ja Heikkinen (mielestäni vähemmän aiheesta) ovat saaneet käytöksestään kritiikkiä, niin nostetaan nyt raumalaisnäkökulmasta positiivisessa mielessä esille Danforth ja Setänen, jotka olivat välittömästi viittomassa apua jäälle.

No, kaikki tämä lässytys on toki toisarvoista sen ainoan oikeasti merkitsevän asian rinnalla, eli sen, että Kivenmäki toipuu tuosta täyteen kuntoon. Otolle valtavasti tsemppiä toipumiseen ja Nemecek katselkoon loput runkosarjan matsit katsomosta.
Hyvää tekstiä naapurista, toisin kuin muutamalla muulla.
Itsekkin epäilen, ettei Nemechekin olotila ollut pelin jälkeen mitenkään riehakas.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Tästä tuli taas mieleen, että Puljulla leukanauha on sinänsä kireällä, mutta kypärä muuten aiva liian pieni, eikä ole lähellekään täyttää tuota yhden sormen sääntöä. Kypärä paitsi suojaa huonommin, myös lähtee päästä helpommin. Katastrofi vain odottaa tapahtumista.

Voisiko jopa vastustajajoukkueen tarkastusoikeuden ulottaa kypärään? Luulisi että se saisi asiat kuntoon automaattisesti, eikä itse mittauksia tarvitsisi tehdä.

Kuvista päätellen Puljun visiirikin suojaa lähinnä otsaa eikä silmiä.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Kyllä tuo Repo nyt vaan oli nolo. Ja tyylitön.

Mutta sellanen hän on ollut aina. Pyrkii ihon alle, pääsee ihon alle. Kuten allekirjoittaneenkin kohdalla. Sama pätee Pospisiliin.
Itselle nyt ihan sama jos Repo tuulettaa 1-7 maalia. Enemmän meni tunteisiin joku jatkoajan juttu missä luki että Repo kuuluu änäriin. Tuskin pärjäisi edes KHL:ssä. No mutta ettei menisi ihan ketjun ohi niin toivottavasti Otolle ei tullut mitään pysyvää päävammaa ja pääsee aloittamaan ensi kauden täysin terveenä ja saa kirjoituksetkin hoidettua joskus pois alta. Tsemit Ode!!!
 

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Onhan tämä aivan hullu tilanne, kun jääkiekko ottelussa loukkaantuu vakavasti kaksi nuorta pelaajaa ja ihmisiä kiinnostaa vaan maalien tuuletus tai muut täysin epäolennaiset asiat. Loukkaantuneiden pelaajien terveys tässä kuuluu olla kiinnostuksen kohteena. Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä joukkuetta nämä nuoret pelaajat edustavat.

Eivät Lukon pelaajat tahallaan lyöneet mailalla silmään tai tahallaan taklanneelle päähän. Nyt niin vain tapahtui. Jos Lukon kannattajat ette halua kunnioittaa ja ymmärtää meitä Ässä kannattajia tämmöisessä tilanteessa, joka olisi voinut tapahtua myös toisin päin.Yrittäkää nyt sentään osoittaa jonkinlaista kunnioitusta Otolle ja sitä kautta myös Kivenmäen perheelle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos Lukon kannattajat ette halua kunnioittaa ja ymmärtää meitä Ässä kannattajia tämmöisessä tilanteessa, joka olisi voinut tapahtua myös toisin päin.Yrittäkää nyt sentään osoittaa jonkinlaista kunnioitusta Otolle ja sitä kautta myös Kivenmäen perheelle.

On kuin metsään huutaisi. Nämä pari päivää ovat osoittaneet, että montaa prosenttia asiallisia kirjoittajia ei naapurista löydy. Joskus 10v sitten oli toisin
 

_HJ_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun tapahtuneesta on jo hetki, niin heitänpä minäkin ajatukseni tänne. Itse taklaukseen, mihin se mahdollisesti osui ja paljonko tulee kakkua, en ota kantaa; en paikan päällä nähnyt nopeaa tilannetta kunnolla, enkä aio videota oman mielenterveyteni suojelemiseksi katsoa. Tekee pahaa pelkkä ajatus.

Sitten. Pääasia tietysti on, että ollaan saatu uutisia ja että Kivenmäen tilanne on ainakin kohtuullinen kaikki huomioiden. Aika näyttää sitten enemmän.

Virran reaktioista olen nähnyt lyhyen pätkän twitterissä, enkä ainakaan sen perusteella osaa miestä tuomita mistään myhäilystä tai nauramisesta. Eipä tuo järin huolestuneeltakaan näytä, mutta en kai minäkään vastustavan päävalmentajana ensimmäisenä olisi silmät lautasina ja suunnilleen juoksemassa jäälle, kun jotain sattuu. Kai. Jos tässä on jotain muuta, mistä en tiedä, niin sitten eri asia. Heitti kuitenkin ihan perus jargonit lehdistötilaisuudessa, oli sitten aitoa tai ei, enkä minä osaa muuta vaatia; eipä Pekan voivottelu olisi enää mitään muuttanut. Selinin kommentteja pidän joissain määrin mauttomina, mutta myös inhimillisinä. Peli oli loppunut vain hetkeä aiemmin, kaksi junnua joutui jättämään pelin kesken, ja muutenkin varsinkin se loppu oli melkoista karnevaalia. Joten ymmärrän tuohtumuksen, vaikka ehkä suoraan Virtaan kohdistuvat syytökset nyt vähän turhia lienivätkin. Selin pääasiassa kuitenkin on asiallinen. Ja tiedetään myös, että mikäli tilanne olisi ollut toisin päin, varmasti Virtakin olisi antanut melko painokkaita kommentteja tavalla tai toisella.

Kirjoitin eilen jo siitä, että ymmärsin kyllä täysin, miksi lukemat olivat sitä mitä olivat. Ässiltä katosi ajatus ihan täysin, ja Lukko sitten hyödynsi sen rumalla tavalla. Tuulettelut eivät minua jaksaneet niin kiinnostaa, vaikka vituttivatkin. Oltiin hävitty siinä vaiheessa joka tapauksessa, ja peli kuitenkin jatkui siellä kaukalossa epäonnisen taklauksen jälkeenkin. Liedekseltä olisin toki voinut pelin lopussa käydä lyömässä nenän poskelle ihan korkeimman omakätisesti :), mutta yleisesti ottaen siellä huudeltiin ja riehuttiin puolin ja toisin, joten en ihmettele, ettei siellä pysynyt homma hanskassa kenelläkään. Tunteet kuohuivat kaikilla, joo, eteenpäin. Pääasia ettei tullut rumaa jälkeä enää uudelleen.

Mitä taas faneihin ja jatkoajan keskusteluihin tulee. Jos jonkun päälle on käyty (kuten muistaakseni jossain luki, saa korjata jos höpisen omiani), niin ei ole missään nimessä oikein, ihan sama mitä joukkuetta kannattaa. Kaikilla on oikeus käydä hallissa ja kannattaa haluamaansa joukkuetta joutumatta pelkäämään, että joku tulee päälle, vaikka millainen kokovartalokyrpä olisikin. Lukon somepäivitystä taas pidän sitäkin hieman mauttomana, mutta itse ainakin ymmärsin sen liittyvän nimenomaan yleisöön. Olisi toki voinut olla vähän hienotunteisempi ja jättää laittamatta, ketä nyt ikinä tuon twiittasikaan, mutta turhaa vängätä siitäkään enempää.

Lukon puolelta toivoisin tiettyyn pisteeseen asti ymmärrystä; paikallispelissä on normaalia enemmän tunnetta mukana, ja sitten oma junnu talutetaan veripäissään ulos. Tilanne näytti todella pahalta, ja monelle tuli varmasti mieleen myös Otevrel. Epäasiallisuuksia ei tarvitse tietenkään sietää, ja kyllähän täällä monella lähti mopo käsistä tuon kanssa. Älkää kuitenkaan, jooko, yleistäkö, että kaikki porilaiset ovat juntteja, jotka haluavat hirttää Nemecekin ja huutavat pää punaisena päähän kohdistuneesta murhasta. Kyllä täältä, uskokaa pois, ihan fiksuakin sakkia löytyy. Myös sitä aivotonta junttiporukkaa, kyllä, sitäkään en kiellä.

Itsekin olen koittanut itseäni muistuttaa, etteivät kaikki raumalaiset täällä ole mitään rumien taklausten hyväksyjiä, jotka haluavat vain ruumiita ja mahdollisimman suuren raiskauksen kentällä välittämättä aiemmista tapahtumista. Kyllä teiltäkin muutama persreikä löytyy, mutta suurin osa niistä viesteistä, joita olen vastapuolelta lukenut, on kuitenkin ollut suht asiallista, eikä kovinkaan moni ole Nemecekin temppua hienoksi toiminnaksi julistanut saati toivonut muuta kuin pikaista paranemista Kivenmäelle. Mielestäni pääasiassa on ollut kyse lähinnä mielipide-eroista: osuiko se päähän, olkapäähän, kroppaan vai mihin jne. Vänkääjät ja haistavitunhuutelijat ovat sitten erikseen.

Ymmärrän myös sen, että Rauman suunnalla varmasti osalla on kypsynyt tähän viestitulvaan Porin puolelta, kun samoista asioista on väännetty sivukaupalla molempien omilla hiekkalaatikoilla ja yleisellä puolellakin, eivätkä kaikki edes halua yrittää ymmärtää muita näkemyksiä. Varmasti meitäkin osaa olisi ärsyttänyt, jos tilanne olisi ollut toisin päin, ja sitten jotkut tulisivat jeesustelemaan, että kun tämä sitä ja tuo tätä ja aina olen tiennyt, vittu mikä sika!!!!! ja sitä sitten toistettaisiin x viestin verran. Yleensä ne fiksuimmat kommentit hukkuvat nimenomaan turhaan huuteluun ja vääntämiseen.

Mitä tällä helvetin pitkällä romaanillani, jota ketään ei edes jaksa lukea, sitten tavoittelen? Todella hyvä kysymys. Ehkä tämä on enemmän omien ajatusten jäsentelyä kuin varsinainen vastaus kenellekään, koska kaikki tarpeellinen ja tarpeetonkin tästä tapauksesta lienee jo sanottu. Jotenkin eilinen oli kai itselle sellainen tietynlainen reality check, ettei se jääkiekko ole aina kaikki kaikessa, ja että siellä voi oikeasti sattua todella pahoja asioita, koska ne pelaajatkin ovat tavallisia kuolevaisia. Tähän mennessä on tullut ajateltua kovin mustavalkoisesti. Ehkä ikä sitten korjaa osan, vaikken mikään teini nytkään enää ole.

Olen iloinen, ettei tällä kaudella kohdata enää (joojoo, playoffit jne., mutta en jaksa uskoa). Olen nimittäin ihan varma, että siitä pelistä ei seuraisi mitään muuta kuin kunnon farssi ja mahdollisesti lisää loukkaantumisia ja pelikieltoja. Toivon, että ensi kaudella, kun maakunnan herruutta ratkaistaan, se tapahtuisi sopivalla ja oikealla tavalla kipinöivässä ottelussa, jossa molemmat pistävät parastaan ilman ylilyöntejä ja lamaantumista. Pitsiturnauksessa nähdään, toivottavasti Kivenmäki on siihen mennessä kunnossa ja pystyy ainakin elämään normaalisti, jos ei muuten. Kiitos, anteeksi ja hei.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Mulla alkaa mennä maku koko liigaan. Tuntuu, että joka kierroksella paukkuu. Paskaniittejä toisensa perään. Vastustajan kunnioituksesta ei tietoakaan. Aivan hirveä näky koko eilinen keissi ja pyörinyt vielä tänäänkin mielessä. Kivenmäellä tsempit ja toivon sydämestäni nuorukaisen palaavan syksyllä liigakarkeloihin normaalisti.

Tässä olen koko syksyn kaipaillut Heikkistä Tepsiin. Nuo miehen eiliset kommentit tosin osoittavat, ettei Bonon aivot ainakaan käpyä isompia ole.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On sinänsä ihan samantekevää, jos muutaman raumalaisen Jonnen tai Iiron mielestä taklaus oli puhdas, eikä osunut päähän. Kova rangaistus ja mahdollinen rikosilmoitus tuosta kuitenkin tulee. Täälläkin moni tarjoaa liigan vaaralliseen ongelmaan Nickersonia, joka myöskin kertoo nykykiekon ymmärtämättömyydestä. Eli lähdetään vastaamaan väkivaltaan väkivallalla. Jos kaveri sikailee niin sikaillaan me vielä enemmän ja hakataan kaikki.
Joo tiedän.. koodisto..yms. Eilinen pommi oisoitti täyttä vastustajan kunnioittamattomuutta. Usein vastaavanlainen keskialueen niitti ei aiheuta pysyviä vammoja, vaikka törmäysvoimat ovat verrattavissa kovaan autokolariin. Tähän pitää nyt liigan päättävien elinten herätä. Menköön Oton tapaus nyt taas yhtenä ennakkotapauksena ja Nemezek ei enää tällä kaudella pelaa.

Ongelma ei ratkea typerällä pystypainilla ja paidan repimisellä. Ei sen takia Ässiin kannata ketään apinaa hankkia, vaan rangaistukset tulee olla huomattavasti kovempia. Jos vastustajan terveyttä ei kunnioiteta, niin puolen vuoden kilpailukielto ja sen mukainen sakko ainakin vähentäisi näitä porsasteluja, joita harva se kierros liigassa nähdään.

Vauhdit kasvavat koko ajan kiekossa ja tällaisia järjettömiä pystyyn kolaamisia jääkiekko ei enää kestä. Asiat olivat toisin vielä joskus 90-luvulla kun pelinopeus oli nykyajan C-junnujen tasoa ja äijät painoivat 110 kiloa. Silloin vastaavanlaiset pommit olivat vain hyvää viihdettä, joissa pahimmillaan lähti ilmat pihalle ja saatiin sähköä halliin.

Pelinopeuden kehitystä on mahdoton rajoittaa, joten ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin vähentää kovaa taklaamista. Näitä samankaltaisia tilanteita tapahtuu todella usein ja nyt kävi pahasti.
Ja nämä "taklattavan vastuu" jutut ovat suoraan kuin jostain kännisen Karalahden suusta vuoden mittaisen narkkausputken jälkeen.

Mitäs luulette, suuttuiko Selin Virralle ihan aiheetta? Epäilen. Kyllä Selinillä on silmät ja korvat päässä. Jos Virta painaa "voimankäyttönappia" ja sitten kaksi junnua sairaalaan, niin en minäkään Pekan jeesustelua olisi kuunnellut.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Täällä puhutaan että kostettaisiin sikailut sillä että Nickerson tai vastaava sikailee. En tiedä onko aika tehnyt tehtävänsä ja dementia orastaa, mutta Nickersonin sikailuista saadaan kirjoitettua yhtä pitkä kirja kuin lukon mestaruuksista. Kaveri ei kuitenkaan suoraan kirjaimellisesti sikaillut kertaakaan. Pelasi kovaa peliä ja tappeli muutaman kerran mutta tälläisiä sikailuja ei ainakaan 05-06 kaudella ollut kertaakaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Täällä puhutaan että kostettaisiin sikailut sillä että Nickerson tai vastaava sikailee. En tiedä onko aika tehnyt tehtävänsä ja dementia orastaa, mutta Nickersonin sikailuista saadaan kirjoitettua yhtä pitkä kirja kuin lukon mestaruuksista. Kaveri ei kuitenkaan suoraan kirjaimellisesti sikaillut kertaakaan. Pelasi kovaa peliä ja tappeli muutaman kerran mutta tälläisiä sikailuja ei ainakaan 05-06 kaudella ollut kertaakaan.

Pahoinpiteli Rinkelinmäen katsomorakenteita, tammikuinen supervaihto. Toisella tulemisella riehu itsensä ulos jälleen Hämeenlinnassa ja säikytteli Teemu Laineen Porissa.

Varmasti joskus antanut poikkaria tai runtannut vähän rajummin, mutta eipä itsellekään muistu mieleen, että ketään olis vetäny kylmäks, päähän, selkään, polviin. Matalan puuttumisen taipumus kyllä oli, ei hätkähtänyt pienistä tai epäillyt osallistua. Oli arvaamaton, tai ainakin halusi sellaisen maineen itselleen luoda. 2006 homma pysy jotenkin hanskassa, ehkä #50 oli tuolloin vielä vähän nöyrempi ja pysyi veteraanien kontrollissa.

Mestaruuskaudella oli Miliisi, ei silti kuulunut vakiokokoonpanoon. Itse näen, että oleellisinta on enempi joukkuekovuus. Tietty jämäkkyys, asenne, persoonat, johtajuus, kokemus. Kuten 2013 Marttinen, Sammalkangas, Ude, Savinainen, Pihlman, Heshka, Mutanen, Uusikartano...muodostivat raamit, joiden sisällä oli helppo hengittää ja toteuttaa vahvuuksiensa kautta.
 

Just Us

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon seurat
Itelle Lukko on ykkönen, sen jälkeen sympatiseeraan Ässiä ja Tepsiä. Tämä alustukseksi.

Itse myös toivon Kivenmäelle täyttä paranemista ja tsemppiä takaisin kaukaloon!
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täällä puhutaan että kostettaisiin sikailut sillä että Nickerson tai vastaava sikailee. En tiedä onko aika tehnyt tehtävänsä ja dementia orastaa, mutta Nickersonin sikailuista saadaan kirjoitettua yhtä pitkä kirja kuin lukon mestaruuksista. Kaveri ei kuitenkaan suoraan kirjaimellisesti sikaillut kertaakaan. Pelasi kovaa peliä ja tappeli muutaman kerran mutta tälläisiä sikailuja ei ainakaan 05-06 kaudella ollut kertaakaan.
Lienet oikeassa, että mitään törkytaklauksia ei Nickerson harrastellut. Muutoin on kyllä lähtenyt niin lapasesta kaverilla, että ilman patoutunutta vihaa ja ahdistusta on mahdotonta esittää sellaisia toilailuja, mitä hän viime vuosina on kaukalossa ja osin myös katsomon puolella esittänyt.

Tarkennuksena vielä, että
tarkoitin Nickersonilla sitä, etteivät ongelmat korjaannu hankkimalla apinaa joukkueeseen. Siinähän voi eilisen kaltaiselta sikailijalta revetä vaikka paidankaulus ja jopa silmään voi tulla kuhmu. Paljonko se olisi mieltä lämmittänyt, jos joku gooni olisi nyhjännyt kymmenen sekuntia Oton telojan kanssa? Minua ei ainakaan yhtään. Kurinpirotoimet pitää tulla ylemmältä taholta. Odotellaan nyt sitä kuolemantapausta. Josko sitten näihin ongelmiin tehtäisiin jotain.
 
Viimeksi muokattu:

_HJ_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan viattoman uteliaana kysyn: miksi?

Alkoi ärsyttää, kun pelin jo ratkettua jotain huuteli Ässien vaihtoaitioon ja virnuili ja useamman kerran osoitteli mediakuutiolle numeroita (enkä nyt tarkoita sillä, etteikö Ässien puolelta olisi jotain yhtä turhaa huudeltu takaisinkin). Ei mitään tuon vakavampaa. Jos nyt kävelisi vastaan, saisi pitää nenänsä ihan nykyisessä muodossaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pahoinpiteli Rinkelinmäen katsomorakenteita, tammikuinen supervaihto. Toisella tulemisella riehu itsensä ulos jälleen Hämeenlinnassa ja säikytteli Teemu Laineen Porissa.

Tämä toisen tulemisen Hämeenlinna löytyy tästä, ihan pätkän lopusta. Parasta tossa on katsomosta kuuluva "helevetin hullu", tota tuli joskus naurettua monta päivää.

Joku poliisi Ässiin kyllä tarvittaisiin, niin saatais annettua kuitti saman tien.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joku poliisi Ässiin kyllä tarvittaisiin, niin saatais annettua kuitti saman tien.
Juu, ei kuittia, jääkiekko on liian hieno peli uhrattavaksi järjettömyyksille.

Nyt on kaikkein tärkeintä, että Otto toipuu mahdollisimman hyvin, kaikki muu on aivan toisarvoista.

Sen toisarvoisen ensimmäinen asia on se, että kukaan muu ei enää loukkaa itseään jossain jääkiekkoon kuulumattomassa manooverissä. Liiga tulee lyömään Nemecekille erittäin pitkän pelikiellon, oli siihen täysiä perusteita tai ei. Pelikiellon jälkeen Lukon kannattaa harkita tarkkaan olisiko järkevää todeta, että eilinen oli Nemecekin viimeinen peli Lukossa ja näin katkaista epämielyttävien tapahtumien sarja tähän. Nemecek ei ole Lukolle tärkeä pelaaja, mutta Ässät on Lukolle se tärkein vastustaja ja näitä otteluita ei kannata asettaa riskin alle käytännössä pakottamalla Ässät jollain tapaa reakoimaan tähän episodiin ensi kauden peleissä. Erityisesti juurikin siinä kuuluissa perjantaiaamun pelissä ja aloittaa siitä sitten pahimmassa tapauksessa pitkään jatkuva kierre, jossa voi vielä tulla uusia erittäin ei toivottavia tapahtumia muutenkin kuin täysin vahingossa, mikä oli ikävän tapahtuman juoni eilen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Liiga tulee lyömään Nemecekille erittäin pitkän pelikiellon, oli siihen täysiä perusteita tai ei.

Tähän asiaan en muuten olekaan kommentoinut. On kyllä äärimmäisen mielenkiintoista nähdä pelikiellon pituus. Ylittyykö peräti case Lambergin 13 ottelun saldo? Oli siihen sitten täysiä perusteita tai ei.. esimerkiksi tottahan on se, että puoli sekuntia ennen osumaa Otto vähän kadotti kiekkoa ja katsoi alaspäin että missä se on. Mutta kun se ei muuta asian laatua miksikään..
 

George O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, ja suuret sympatiat HIFK
Ei nämä asiat sikailulla tai kostamisella ratkea. Tämä patabrändi on ollut viimeiset pari/kolme vuotta pahasti luvalla sanoen hakusessa. Minun mielestäni tuohon on aina liitetty kovaa ja lujaa pelaaminen, sekä periksiantamattomuus yhdistettynä voittavaan kotipelaamiseen. Hommaan on myös aina liittynyt voimakkaita ja näyttäviä persoonia ja tunteita. Nykyisellään tuo homma on jotain muuta, ja tässä kohtaa tuo strategia on hakusessa.

Oton pelit on ainakin tältä kaudelta ohi, toivottavasti pystyy jatkamaan entistä ehompana.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ylittyykö peräti case Lambergin 13 ottelun saldo?
Ei voi tulla. Lambergin taklaus oli huomattavasti rumempi, kuolleesta kulmasta, kolmantena miehenä ja kovemmilla vauhdeilla.

Nemecekin taklausta voisi verrata Jyri Marttisen taklaukseen, joka osui Saku Mäenalasta päähän. Tosin Marttinenkin tuli tilanteeseen kolmantena miehenä ja osui vielä selvemmin päähän. Kolme peliä sai silloin. Nyt aika on eri, joten sellainen 6-8 peliä tulee Nemecekille.
 

Juhnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool, Bayern Munchen,
Tästä pitää tehdä ennakkotapaus ennenkuin joku todella vedetään kylmäks. Nemecekille vähintään loppukauden mittainen pelikielto, Virralle 10 ottelun pelikielto ja Lukolle 100 000 € sakot. Väitän, et tämän jälkeen nämä idioottimaiset pommit avojäällä loppuu.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Täällä puhutaan että kostettaisiin sikailut sillä että Nickerson tai vastaava sikailee. En tiedä onko aika tehnyt tehtävänsä ja dementia orastaa, mutta Nickersonin sikailuista saadaan kirjoitettua yhtä pitkä kirja kuin lukon mestaruuksista. Kaveri ei kuitenkaan suoraan kirjaimellisesti sikaillut kertaakaan. Pelasi kovaa peliä ja tappeli muutaman kerran mutta tälläisiä sikailuja ei ainakaan 05-06 kaudella ollut kertaakaan.
Varmasti joskus antanut poikkaria tai runtannut vähän rajummin, mutta eipä itsellekään muistu mieleen, että ketään olis vetäny kylmäks, päähän, selkään, polviin. ...



Matt Nickerson lopetti tuolla tempulla viime kaudella Waltteri Ruuskasen uran. Tuosta tempusta tullut 3 peliä lienee noin 10x alakanttiin. Oli tarkoitus hyökätä takana olevan Mikko Lahtelan kimppuun mutta sattui toinen pari väliin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jaahas, vai että on itse Porin Mattikin vedetty tähän Oton ketjuun. Alkaa harhailla jo aika pahasti

Paras "kosto" mitä voi olla, on se että ensi syyskuussa Ässät-Lukko ensimmäisessä kohtaamisessa Kivenmäki painaa taululle tehot 1+3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös