Otteluseurantaketju ke 31.3.2010 SM-liigan 2. puolivälierät

  • 115 581
  • 389

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jumalauta mitä jäähyjä, puolin ja toisin. Ei voi käsittää. Ei yhtään "järkevää" jäähyä vielä.Taas IFK maali todella lähellä.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko on aivan paska, TPS tulee viemään ottelusarjan 4-0. Ei mitään jakoa, puolustukseen tarvittaisiin 6 miestä lisää, hyökkäykseen 1,2,3-ketjut ja maalivahti. Se neloskenttä voisi jäädä uuteen joukkueeseen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilmeisesti Lukko ei ole herännyt millään tavalla tuosta maanantaisesta pelistä. TPS vie ja Lukko vikisee, jos selostukseen on uskominen. Tepsin maalikin taisi taas mennä jonkun pompun kautta maaliin.

Kovasti Leino ja Keskinen toivoivat että Rale herättää joukkueen tauolla. Tietysti saa toivoa ja pitääkin, mutta uskooko joku siihen että Lukko heräisi? Minä oletin että se herääminen olisi tapahtunut eilisen päivän aikana.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP näemmä vain hiihtelee puolet matsista ja iskee sitten vikalla 30min pari-kolme maalia ja ottaa toisen kiinnityksen jatkopaikkaan. Noh käyhän se niinkin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Käsittämättömän paljon jäähyjä tullut tv-pelissä ja enemmänkin olisi voinut antaa. Oliko nyt Honkanen kuka kamppasi vastustajan ihan tuomarin silmien alla. Ei jäähyä.

Luuleeko noi tuomarit että niillä on joku hyvä pelisilmä kun jättää osan viheltämättä ja viheltää osan? Menee peli helvetin sekavaksi ja pelaajien suu käy tuomarien suuntaan kun välillä saa kampata ja koukkia ja välillä ei.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Olipas hienot kuviot Hirson ketjun yyveellä, harmi ettei Clarke saanut tehtyä maalia. Hadekin teki nätin maalin, eli parannusta maanantaista selvästi. Kiikari-Kibekin sai jo syötön... Honkanen on pirun kova jätkä :)
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taitaa olla niin, että Lukon kesäloma on melkoisen lähellä. Eipä olisi uskonut, että noin hienon runkosarjan jälkeen joukkue hyytyy noin totaalisesti. TPS menee tällä menolla helposti jatkoon. Vaikka loukkaantuneetkin saatiin yhtä lukuunottamatta takaisin, ei näköjään auta. Ihmeitä saa tapahtua, jos Lukko tämä sarjan vie. Pakko vaan hyväksyä tosiasiat. Ei sen puoleen, ei olisi Lukko pärjännyt millekään muullekaan joukkueelle. Piste.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
HIFK piti hyvin pintansa ekan erän yleisen syyttäjän jyrän alla.
Pitäisi saada vähän omaakin peliä...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kölli ollut eilen koomassa, kun puhuu koko ajan eilisestä pelistä?

0-2 tulos ensimmäisestä erästä on hyvä, vaikka itse peli on ollut aika surkeeta.

Pelin taso ei kyllä päätä huimaa, mutta HIFK on käyttänyt maalintekopaikat huomattavasti paremmin kuin maanantaina. Nyt puolustus tiiviiksi ja pari maalia lisää, niin homma selvä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Telkkä pitää lukkoa pystyssa ja myös Leggiolta monta hyvää torjuntaa. Morrison jätti todella vaarallisesti kiekon sokkona oman maalin taakse ja tämän haistanut Filppula oli todella lähellä maalia. Erän loppuun tullut TPS-jäähy antaa Lukolle vielä hyvät mahdollisuudet palata peliin mukaan.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Vaikea erä Oulussa takana. Sinuhelle helppo, ylivoima ei toimi ja muutenkin koko baletti on vielä takkuista. Hyvä taistelu alivoimalla erän loppuun ja yllättäen Sipiläisellä oli paikka, mutta Tarkki nappas patjallaan. Josko se tästä..

Urholla taas HIFK oli aika armoton maalipaikoista, Kerho puolestaan ei ollut lähelläkään sitä. Oli muuten järkyttävä määrä yhteen erään hyökkäyspään jäähyjä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Puolustukseen tarvittaisiin 6 miestä lisää, hyökkäykseen 1,2,3-ketjut ja maalivahti. Se neloskenttä voisi jäädä uuteen joukkueeseen.

Me voidaan ottaa Morrison, McLean ja Keränen Ilvekseen. Saatte Kauvosaaren, Anttilan, Snellmanin ja Salosen. Niitä ainakin kiinnostaisi pelata pleijareita. Vaihdetaan myös Pitkämäki ja loukkaantunut Tukio Antti Raantaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmeitä saa tapahtua, jos Lukko tämä sarjan vie. Pakko vaan hyväksyä tosiasiat. Ei sen puoleen, ei olisi Lukko pärjännyt millekään muullekaan joukkueelle. Piste.

Näin se taitaa olla. Oli ihan hyväkin että Lukko jäi runkosarjassa kolmanneksi että putoaa sentään sarjassa kuudenneksi sijoittuneelle joukkueelle. Olisihan se ollut noloa pudota ensimmäisenä joukkueena liigahistoriassa säälipleijareiden kautta tulevalla porukalle.

Tai niin. Eihän tämäkään peli vasta ole kuin 1-0 Tepsille.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hirso näyttää miten pelataan, hienoa toimintaa. Jos peli jatkuu samalla tavalla niin kahden erän jälkeen 2-2. Hifk:lta hyvä alku ja kauniit maalit, mutta muuten äijät vähän liisterissä.

Kibelle pojot tärkeästä jäähyn kalastamisesta, kokemus rulaa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jypin yv ei hirveästi vakuuta. Ei tosin Kärpilläkään hirveän vaarallista. Toisin kun täällä ja selostamossa puhutaan Wallinheimon imaisusta niin olen toista mieltä. ärpät karvasi Jypin hallussa olleen kiekon pois ja Alikoski tällää reilusta kolmesta metristä Jyp pakkien välistä. Ei minusta mene imaisu kategoriaan. Myöhemmin Wallinheimo otti pari hyvää torjuntaa ja torjui kaksi ohjuriakin. Ei todellakaan Jyp ole maalivahtiinsa kaatunut. Tämä Jyp mitä oli eka erässä, lähtee kesälomille ennen välieriä. Toki he varmasti parantavat.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Periaatteessa pudotuspeleissä kahden maalin johto pitäisi aina saada pidettyä. Kerho on taas aika kaukana eli kolmen maalin päässä voitosta, mutta niinhän se oli maanantainakin 2 erän jälkeen. Ei uskalla tuuletella yhtään.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Ylivoimalla Rosa-Komulainen-Junttila kentälle. Eiköhän siitä tulis kunnon säpinää.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Poikkareita on monenlaisia, mutta jos tulee suoraan naamaa kohti, ei muuta tarvii odottaa kuin jäähyä.

Heh. Kyllä se poikkari tuli suoraan olkasuojaan eikä päähän. Todella tyhmä temppu Honkaselta joka tapauksessa. Olisi pitänyt tietää, että brändi-Kuhta tuommoisesta heittää lähes lusikan nurkkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös