Otteluseurantaketju 19.4.2014 yö

  • 15 267
  • 165

hoototoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perry on nyt kyllä ns. Starsin ihon alla. Ensin sikailu, josta ei vitonenkaan olisi ollut vääryys. Tästä provosoituneena Dallasin pelaajat jatkuvasti hiillostamassa ja taklaamassa Perrya ja kuinka Corey-poika vastaa? Aivan jäätävä tälli takayläkulmaan ja Ducks ensimmäistä kertaa johtoon. Tekee muuten vielä toisen tänään.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Kokonaisuutena Ducks näyttää vain paremmalta joukkueelta. Todellisia huippupaikkoja pelissä on ollut suhteellisen vähän, mutta ei Ducksin johtia voi pitää epäoikeudenmukaisena.

Ajoittain Dallasin puolustuksella suuria vaikeauksia Ducksin paineen kanssa omalla alueella. Aika monella puolustajalla jalkanopeus ei vain tunnu riittävän.

Dallas tarvitsee parempaa peliä Benniltä ja Seguiniltä. Benniltä hyvä syöttö YV:llä maaliin, mutta muutoin molemmat näkyneet lähinnä negatiivisesti Perryn maalissa. Vielä on kolmas erä aikaa...
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jäihän siinä selvä jäähy viheltämättä, mutta tuollaisessa tilanteessa pitäisi mailattomanakin vähän pelata. Oli Duckseille kuitenkin niin iso maali, että nyt on älyttömän vaikea uskoa Starsin saavan riittävää kirivaihdetta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Käsittämättömässä tikissä on Ryan Getzlaf. Todelliset playoff-pelaajat ja Hart Trophy -voittajat ovat nykyänärissä näköjään ihan erikseen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Halutessaan Getzlaf on maailman TOP-3:ssa. Harmi kun 90% ajasta ei kiinnosta.

Nämä ovat aina hauskoja. Kannattaisi varmaan seurata NHL:ää nykyäänkin, eikä tukeutua joihinkin viisi vuotta vanhoihin tietoihin.

Onhan se tietyllä tapaa huikeaa, että kaveri on vetänyt koko uransa NHL:ssä lähes piste per ottelu -tahdilla, vaikka ei kuulemma kiinnosta kuin 10% ajasta. Olisi varmaan sitten kaikkien aikojen jääkiekkoilija, jos aina olisi kiinnostanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös