Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Otteluseurantaketju 19.-20.10. (su ilta-ma yö)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Jäätyneet kädet, 19.10.2014 klo 22.05.

 1. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  22.00 Los Angeles - Minnesota
  00.00 NY Rangers - San Jose
  02.00 Winnipeg - Calgary
  03.00 Anaheim - St. Louis
   
 2. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
 3. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Allekirjoittanut heräsi tähän NHL päivään klo 4 katsomaan kun Arizona Coyotes kohtasi St.Louis Bluesin, joten eipä taida jaksaa tätä prime timeä pidemmälle. Peli ollut tasokasta tähän mennessä.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Toffoli jatkaa liekehtimistään. 1-0 Kings.
   
 5. SampoHoitaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mike Yeo on taas saanut jostain päähänsä, että Koivu pitää istuttaa ykkösylivoiman keskelle. Tulos oli sen mukainen.
   
 6. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Wildin yv edelleen aivan räpeltämistä. Erä vähän kaksijakoinen, peli Kingsien ylivoimaan asti mielestäni Wildin lievää hallintaa, mutta yksinollan jälkeen tasoittui selvästi.
   
 7. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  On kyllä flegmaattisen oloista selostusta. Toisaalta muutoin laadukasta, eikä kovin pahaa homerismia.
   
 8. Steus Jäsen

  Lainaus:
  11 YV:tä vituiksi ennen tätä peliä, jotain piti tehdä. Granlundin alkukausi on ollut melko vaisu, joten ymmärrän ajatuksen vaihdon takana.

  Yleensä yhtyisin tähän "MG > Koivu @ 1.YV" -ajatukseen, mutta minusta tällä kertaa sokea Yeo on löytänyt jyvän.
   
 9. Naakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Harjoituskaudella Wildin yv vielä toimi erittäin hyvin, nyt sitten... no ei toimi, ja Koivuhan se sinne ykkösylivoimaa on laitettu taas pyörittämään.
  Toimiiko muilla viaplayn kautta normaalisti? Täällä kuvanlaatu erittäin huono PS3 ja selaimella. Jos pakottaa hyvälle laadulle, niin jatkuvaa puskurointia. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella ei näy parhaalla laadulla, ja eipä näy nyt edes siedettävällä
   
 10. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Tavallaan ymmärrän tuon vaihdon logiikan Koivun ja Granlundin välillä, mutta näen silti että kyllä tuo ykkös YV olisi tuosta lähtenyt rullaamaan Granlundin kanssa.
  Toki kakkos YV on nyt huomattavasti vaarallisempi kun Granlund tulee tekemään peliä ja ykkös YV ei välttämättä niin paljon tuosta vaihdosta kärsi. Silti pitäisin Granlundin ykkösessä.
   
 11. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei se Granlund pelaa enää ifk:ssa :p
   
 12. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Suht kökköä laatua oli ekan erän kuva. Nyt erätauolla siirtyi HD:seen. Varmaan liikaa kuormitusta? :O
   
 13. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Yeo aloitti tuon YV-ruletin jo toisessa pelissä Coloradoa vastaan, joten kovin kauaa ei jaksanut katsella. Paikka paikoin noissa Colorado-peleissä 1-yv toimi hyvin. Välillä tulee mieleen, että päättääkö siellä YV-koostumukset itse Koivu vaiko Yeo.
  Lainaus:
  Tässä on kylläkin perää. Koivun johtama kakkosyv oli aika vitsi niin kauan kuin ehti siellä pyöriä
   
 14. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Yhtä tehoton tuo Wildin ykkös yv on ollut sekä Koivulla että Granlundilla. Koivun kanssa ongelma vaan on se, että edes kunnollista ylivoimapyöritystä ei pääse syntymään, kun ei saada edes kiekkoa siniviivan yli.
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Minnesota ylihyökkää kokoajan, katsotaan koska Kingsin 2-1/3-2 tilanteet realisoituu pahimmalla tavalla.
   
 16. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kaipa se koko kansan ilmaveivi pitaa tiputtaa omasta fantasy-rosterista. Eihan tuosta pelista oikein meinaa tulla yhtaan mitaan.
   
 17. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Missäköhän rinnakkaisulottuvuudessa Vanek on yli 40 maalia kaudessa tehnyt? Tuo 26:n toiminta on kuin Miettisen Antilla konsanaan.
   
 18. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Granlund häviää ihan liikaa hyökkäyspään aloituksia. YV:stä kuolee heti 10-15 sekuntia kun häviät aloituksen hyökkäyspäässä.
   
 19. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Katsoin tässä ennen ottelua superstar Mikko Koivun kauden tilastot ja kiikareilla näytti vetelevän. Tässä ottelussa toki piste ollut pariin kertaan lähellä, mutta sietäisi tulosta alkaa tulemaan.
   
 20. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Coyle tarvii silmälasit
   
 21. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Koivu vie aika hyvin aloituksia ja sen lisäksi tämän pelin yv:t, varsinkin tuo Greenen jäähyn ajan, on pyöritellyt ihan ok peliä. Pari ekaa Koivu oli aika vaisu, mutta nyt näyttäisi hiukan rähisevän enemmän. Toivottavasti saisi sen moodin päälle, missä kaapii kiekon kulmista suvereenisti, painaa maalille pari vihulaista niskassaan ja tunkee kiekon maaliin vaikka veskarin pään läpi.

  Granlund pelaa periaatteessa ihan hyvin ja liike on hyvää jatkuvasti. Ei vain natsaa täysin nyt tähdet kohdilleen, vaikka hyviä syöttäjä lähtee ja laukookin silloin tällöin ihan napakasti. Pominville tuosta ketjusta on eniten pihalla, Parise taas paras.

  Haula on ollut tasaisen hyvä roolissaan. Harmi, ettei pinnoja ole rapissut, vaikka esim. Ducksia vastaan pelasi tuhannen taalan paikan Ninolle. Nytkin painaa aika kevyellä jalalla.
   
 22. SampoHoitaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ymmärrän, että jotain tulee tehdä jos YV ei toimi. Kuitenkin jos ajatellaan, että Wildilla on kaksi sentteriä (koivu, granlund) joiden kautta peliä luodaan, niin valitsen Granlundin joka kerta. Koivun ratkaisut ovat täysin mielikuvituksettomia ja hitaita. Granlund ei hänkään ole vielä hiomaton timantti, mutta hänessä on potentiaalia kehittyä erittäin kovaksi YV-sentteriksi. Koivu taas on yhden potkun hevonen, joka ei keksi muuta kuin antaa syötön Pariselle laidan viereen ja sieltä sitten noustaan maalille ja hakataan perkeleesti. Ei se näin voi mennä, siellä täytyy tulla niitä vapauttavia syöttöjä, joista neliöön saadaan liikettä.
   
 23. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Huikea pusu kyllä!
   
 24. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt on molemmat kentällä ;)
   
 25. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Ihan hieno niitti Folinilta. Vähän puskistahan se tuli (ei siinä toki mitään väärää ole) eikä Kopitar ollut yhtään hereillä. Hyvin näytti nuori ruotsalainen pärjäävän jälkilöylyissäkin.